Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, τα εκανα ολα τα αρχεια replace, και τωρα δεν ξεκιναει. Βγαζει μηνυμα Destinator.Inf file not found!

Γιατι δεν το βρισκει αυτο? Αφου δεν το πειραξα?

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, αφού δοκίμασα όλα τα φωνητικά και τις τελευταίες ειδοποιήσεις για τις κάμερες, ανακάλυψα ότι έχει βάλει η τροχαία κάμερα και στο σπίτι μου...Όχι δεν αστειεύομαι...Απλά, είχα βάλει το σπίτι στα αγαπημένα (autoalert1) και χωρίς να είναι τσεκαρισμένο μου είπε μια γλυκιά γυναικεία φωνούλα πως πλησιάζω σε κάμερα της τροχαίας. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξει στο inf αρχείο???

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το inf αρχείο.Απλά σε 2 κμ από εσένα υπάρχει κάμερα ή μπλόκο!Γι αυτό και είχες την ειδοποίηση!!!.Μου έτυχε και έμένα και πίστεψέ με όταν άκουσα την φωνή της γυναίκας μου που λες (:D σε ευχαριστεί για το γλυκιά φωνούλα) προβληματίστηκα.Όμως όντως στο 2κμ έχω κάμερα!

Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;)

Ρε παιδια, τα εκανα ολα τα αρχεια replace, και τωρα δεν ξεκιναει. Βγαζει μηνυμα Destinator.Inf file not found!

Γιατι δεν το βρισκει αυτο? Αφου δεν το πειραξα?

checkare mhpws exeis problima me thn SD karta..... :D

http://www.myphonefiles.com/wallpapers/animated/bigdj.gif

I'VE GOT THE BEAT :!:

checkare mhpws exeis problima me thn SD karta..... :D

Για καποιο λογο ειχε εξαφανιστει το αρχειο destinator.inf απο το φακελο που επρεπε να ειναι. Το βρηκα και το εβαλα! :cool:

Ρε παιδιά.. υπάρχει ένα bug με το Destinator 3 και το iPAQ 4700 . Μετά από κάποια ώρα χρήσης , ενώ η πλοήγηση συνεχίζει και δουλεύει κανονικά , δεν πατιέται τίποτα στην οθόνη του 4700 ! Μήπως το έχει λύσει κανείς αυτό το πολύ σοβαρό bug ???

file ke ego iha to idio provlima me to 2020i me d3 c**k ekdosi, tora me tin original kanena provlima

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το Dell Axim 5 μετα απο αρκετη ωρα δεν παιζει η οθονη. Το Touch τις

memory drain,οφειλετε στο κρακαρισμενο destdll.dll αγοραστε το προιον και απαλλαχτειτε απο αυτα τα προβληματα.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά.. υπάρχει ένα bug με το Destinator 3 και το iPAQ 4700 . Μετά από κάποια ώρα χρήσης , ενώ η πλοήγηση συνεχίζει και δουλεύει κανονικά , δεν πατιέται τίποτα στην οθόνη του 4700 ! Μήπως το έχει λύσει κανείς αυτό το πολύ σοβαρό bug ???

:D :D :D

γνωστο προβλημα στο σπασμενο destinator

με το αγορασμενο λειτουργουν ολα αψογα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Υπάρχει και "σωστό" dll που δεν έχει memory leak. Εγώ θα το χρησιμοποιώ ώσπου να βγάλουν χάρτη και για την Καρδίτσα. Όταν βγάλουν θα το αγοράσω και πιθανότατα την PN έκδοση. Πάντως αξίζει τα χρήματα για τον κόπο των ανθρώπων που το δουλεύουν στην Ελλάδα. Αλλά χωρίς Καρδίτσα δεν πληρώνω :p

Υπάρχει και "σωστό" dll που δεν έχει memory leak. (...)

To οποίο μπορούμε μπορούμε να το βρούμε...πού?:X

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Υπάρχει και "σωστό" dll που δεν έχει memory leak. Εγώ θα το χρησιμοποιώ ώσπου να βγάλουν χάρτη και για την Καρδίτσα. Όταν βγάλουν θα το αγοράσω και πιθανότατα την PN έκδοση. Πάντως αξίζει τα χρήματα για τον κόπο των ανθρώπων που το δουλεύουν στην Ελλάδα. Αλλά χωρίς Καρδίτσα δεν πληρώνω :p

Δε νομίζω οτι το πρόβλημα που έχω με το 4700 είναι το γνωστό memory leak... Αυτό το έλυσα με την αναβάθμιση του 4700.. το πρόβλημα που παγώνει η οθόνη και δεν πατιουνται οι επιλογές παρουσιάζεται μόνο στο 4700 .. σε άλλα PPC δεν υπάρχει , άρα δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση που είναι σπασμένη... εσύ ποιό dll έχεις ?

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το inf αρχείο.Απλά σε 2 κμ από εσένα υπάρχει κάμερα ή μπλόκο!Γι αυτό και είχες την ειδοποίηση!!!.Μου έτυχε και έμένα και πίστεψέ με όταν άκουσα την φωνή της γυναίκας μου που λες (:D σε ευχαριστεί για το γλυκιά φωνούλα) προβληματίστηκα.Όμως όντως στο 2κμ έχω κάμερα!

Καταρχάς πρέπει να σας ευχαριστήσουμε οικογενειακά αν και απορώ πώς την έπεισες να σε βοηθήσει (η δικιά μου βγάζει εξάνθημα με τα ηλεκτρονικά...). Τώρα όσο για το αν έχω κάμερα στα 2 Km δεν ξέρω...θα το δω όμως σύντομα αφού έβγαλα το σπίτι από το autoalert1. Μου κάνει όμως εντύπωση το γεγονός πώς άναψε το autoalert1 με την ηχητική προειδοποίηση του autoalert2 ενώ -και αυτό είναι το πιο περίεργο - το autoalert1 δεν ήταν τσεκαρισμένο. Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι βέβαια λεπτομέρειες, το σύστημα δουλεύει περίφημα και γίνεται καθημερινά και πιο χρήσιμο.

Γ.Μ.

το πρόβλημα που παγώνει η οθόνη και δεν πατιουνται οι επιλογές παρουσιάζεται μόνο στο 4700 .. σε άλλα PPC δεν υπάρχει , άρα δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση που είναι σπασμένη... εσύ ποιό dll έχεις ?

Αυτό συμβαίνει και στο JAM... :eek:

Αυτό συμβαίνει και στο JAM... :eek:

Το έχεις λύσει αυτό το πρόβλημα του παγώματος της οθόνης με συγκεκριμένο dll ? Αν ναι θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να μου το έστελνες αν σου είναι εύκολο στο alkiscds@hotmail.com γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα... Thanks :-)

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά, αλλά χωρίς επιτυχία...

Μάλλον οι Ισραηλινοί δεν κάνουν καλή δουλειά πλέον...!:lol:

Ξεφεύγοντας λίγο από τα γνωστά θέματα που έχω ασχοληθεί τις τελευταίες μέρες θα ήθελα να γράψω κάτι πολύ σημαντικό για τους χρήστες Dest με Ipaq:

Αν ανατρέξει κανείς σε προηγούμενες σελίδες θα δει το γνωστό πλέον κόλπο της μεταφοράς του dest στην SD card. Ειδικά όμως οι κάτοχοι ipaq μπορούν να εκμεταλευτούν το Ipaq file store που διαθέτει η συσκευή τους!Δηλαδή στην παρακάτω γνωστή διαδικασία χρησιμοποιούμε το ipaq file store και όχι thn SD με πολύ σημαντική βελτίωση στην χρήση του DEst. Παραθέτω τις αρχικές οδηγίες και ακολούθως τις τροποποιήσεις μου.

Αρχικές οδηγίες:

1) Κάνουμε copy (όχι Move) όλο το directory DestinatorApps από την κύρια μνήμη στην SD

2) Πηγαίνουμε στην κύρια μνήμη και σβήνουμε στο Directory DestinatorApps τα πάντα εκτός από το directory Activation στο directory Common

3) Ανοίγουμε με έναν Regeditor (Resco File explorer) και στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps αλλάζoυμε τα strings InstallDir & InstlDir από DestinatoApps\Destinator σε

xxx \DestinatoApps\Destinator * όπου xxx = το όνομα της κάρτας σας .

4) Πηγαίνουμε στο Start Menu και φτιάχνουμε το shortcut του Destinator στη νέα τοποθεσία. (Με τον Resco File explorer)

5) Κλείνουμε τον registry editor και κάνουμε Soft Reset

Τροποποιημένες οδηγίες

1) Κάνουμε copy (όχι Move) όλο το directory DestinatorApps από την κύρια μνήμη στο iPAQ File Store

2) Πηγαίνουμε στην κύρια μνήμη και σβήνουμε στο Directory DestinatorApps τα πάντα εκτός από το directory Activation στο directory Common

3) Ανοίγουμε με έναν Regeditor (Resco File explorer) και στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps αλλάζoυμε τα strings InstallDir & InstlDir από DestinatoApps\Destinator σε

\iPAQ File Store\DestinatoApps\Destinator

4) Πηγαίνουμε στο Start Menu και φτιάχνουμε το shortcut του Destinator στη νέα τοποθεσία. (Με τον Resco File explorer)

5) Κλείνουμε τον registry editor και κάνουμε Soft Reset

Το δοκίμασα τόσο στο Ipaq rz1710 όσο και στο Ipaq hx2110 που έχω και η βελτίωση ήταν δραματική!Καλές δοκιμές!! :) :D

Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;)

se ti akrivos eidate diafora?horis na eimai gnostis ti simainei to ipaq file store,auto einai i mnimi pou diathetei to ipaq gia egkatastasi programmaton?nomizo einai konta sta 90 mb?den sas pianei polutimo horo?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

se ti akrivos eidate diafora?horis na eimai gnostis ti simainei to ipaq file store,auto einai i mnimi pou diathetei to ipaq gia egkatastasi programmaton?nomizo einai konta sta 90 mb?den sas pianei polutimo horo?

Το ipaq file store είναι ένα είδος sd card ας το πούμε που όμως είναι στην πραγματικότητα κομμάτι της μνήμης του ipaq.Δεν τρώει πολύτιμο χώρο γιατί δεν δεσμεύει την προς χρηση μνήμη. Είναι ήδη δεσμευμένος χώρος για αποθήκευση και μόνο. Τώρς ο χωρος ποικίλει.Ας πούμε στο rz1710 ειναι 10 mb. στο hx2210 είναι 20mb. :) Όταν λοιπόν τρέχεις ένα πρόγραμμα, από την μνήμη στην ουσία, έχεις σαφώς μεγαλύτερη ταχύτητα από να το έτρεχες από μια συμβατική sd κάρτα, όσο γρήγορη και να είναι η τελευταία.

diladi kati san tin built-in storage memory pou ehoume sto dell?90 mb...vazeis mono to destinator k tous hartes tous egkathistas stin sd?ginete auto?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

diladi kati san tin built-in storage memory pou ehoume sto dell?90 mb...vazeis mono to destinator k tous hartes tous egkathistas stin sd?ginete auto?

ton xarti ton afineis anagkastika stin sd

ton xarti ton afineis anagkastika stin sd

Αν εννοεις αυτο που εγραψες πριν για μεταφορα του destinator στο ipaq file store, μεταφερεις και τον χαρτη μια χαρα.

Τεσπα, αν καποιος το δουλευει απλα σαν πλοηγηση χωρις να εχει GPS, μπορει να σβησει τα *.wav απο το folder \destinatorapps\destinator\common\interface\voice, κερδιζουμε ετσι γυρω στα 7ΜΒ...

Αν εννοεις αυτο που εγραψες πριν για μεταφορα του destinator στο ipaq file store, μεταφερεις και τον χαρτη μια χαρα.

Τεσπα, αν καποιος το δουλευει απλα σαν πλοηγηση χωρις να εχει GPS, μπορει να σβησει τα *.wav απο το folder \destinatorapps\destinator\common\interface\voice, κερδιζουμε ετσι γυρω στα 7ΜΒ...

Είπα αναγκαστικά λόγω χώρου.Αν υπάρχει στο store χώρος τον βάζεις εκεί.όσο για τα wav έχω ανεβάσει πειραγμένα που καταλαμβάνουν μόλις 1.5 mb.Κοίταξέ το μήπως σε βολέψει. :)

http://ogaras.50megs.com/sounds/

Είπα αναγκαστικά λόγω χώρου.Αν υπάρχει στο store χώρος τον βάζεις εκεί.όσο για τα wav έχω ανεβάσει πειραγμένα που καταλαμβάνουν μόλις 1.5 mb.Κοίταξέ το μήπως σε βολέψει. :)

http://ogaras.50megs.com/sounds/

Οκ, σ'ευχαριστω! θα τα κατεβασω να τα εχω αν και δεν εχω gps (ακομα), οποτε...

Παντως στο δικο μου, μου φαινεται οτι το βλεπω πιο "δυσκινητο" απο τη στιγμη που το μετεφερα στο file store. Λογω δουλειας σημερα δεν το κοιταξα αρκετα αλλα απο το λιγο που το ειδα αυτη την εντυπωση εχω...

En taxh sas parathetw empeiries sxetika me tous roufianous kai ta auto alert 1 kai 2

Doulepsan kai ta 2 auto alert alla den katafera na kanw na mou doulepsei h a' eidopoihsh sta 2.000 m . BTW shmasia exei oti doulepsan ola mia xara ..

H synexia methacvrio pou tha exw teleiwsei me thn metakomish kai tha mou energopoihsoun thn dsl..