Jump to content

ogaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About ogaras

  • Ημ. Γέννησης 29/07/1977

ogaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το σωστό link είναι: http://buzzdev.net/components/com_simpleboard/uploaded/files/WM5GPSFIX.zip
  2. Κατέβασε το PN_Speed Cam_GRiMiNO.rar από εδώ: ftp://destinator:12345@bnet.gr Είναι η τελική έκδοση με όλα τα αρχεία και με οδηγίες.
  3. Μετά από μεγάλη απουσία επιστρέφω και εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά. Οσο για την ερώτησή σου το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις το activesync εγκατεστημένο και στην οθόνη connection settings να έχεις τικ στην δεύτερη επιλογή που φαίνεται (This computer is connected) και εκεί να έχεις επιλέξει the internet.
  4. Για να αλλάξεις τον ήχο κλήσης για τα μηνύματα, αρκεί να βάλεις τον ήχο που επιθυμείς χύμα μέσα στο directory \windows του κινητού σου.Μετά θα έχεις τον νέο ήχο κλήσης διαθέσιμο για τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις γενικά.
  5. Ρίξε μια ματιά στα post μου σχετικά με το θέμα των mms, γιατί και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και το αντιμετώπισα όπως περιγράφω αναλυτικά σε προηγούμενο post. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=71213&page=52&pp=20
  6. Για του λόγου το αληθές δες και την εικονίτσα! :D :D
  7. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς!Στο S100 υπάρχει δυνατότητα αποστολής sms με 160 χαρακτήρες μέσω του ενσωματωμένου πληκτρολογίου που έχει η Ace Hellas.Έχει μάλιστα σχετική επιλογή στο μενού Γλώσσα για την περίπτωση των 160 χαρακτήρων! :)
  8. είναι τόσο μικρό το κόστος της 512 πλέον (κάπου 50€) που δεν συμφέρει να πάρεις 256.
  9. Η αποστολή και λήψη αυτόματα γίνεται,απλά υπάρχει bug στην λήψη που περιέγραψα παραπάνω πως το αντιμετώπισα.
  10. Λοιπόν το πρόβλημα με τα mms τελικά είναι πολύ σοβαρότερο.Όμως βρέθηκε η λύση η πραγματική. Το θέμα έχει ως εξής: όταν μπαίνουμε να στείλουμε ένα mms το s100 φορτώνει στη μνήμη εσωτερικά το πρόγραμμα tmail.exe που είναι το υπεύθυνο για τα μηνύματα γενικά και αυτό μένει από πισω στη μνήμη. Σε αυτή την περίπτωση μπορεις πχ αν στείλεις σε σένα mms να πάρεις κανονικά mms.Αυτά όλα όμως με την προυπόθεση ότι δεν θα πάς στην διαχείριση μνήμης να τερματίσεις όλες τις εφαρμογές όπου μέσα σε αυτές θα είναι και το EΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ.Επομένως η λύση που δοκιμάστηκε και λειτουργεί 100% είναι η εξής: πάμε από τον resco explorer στο κινητό μας στον φάκελο windows.εκεί βρίσκουμε το αρχείο tmail.exe. Κρατάμε πατημένο το πενάκι πάνω του και επιλέγουμε copy.Μετά πάμε στο φάκελο \windows\startup και εκει με πατημένο κάπου το πενάκι κάνουμε paste shortcut.έτσι έχουμε το shortcut tmail.lnk μέσα στον φάκελο startup.Τώρα επιλέγουμε να δούμε τα properties για το tmail.lnk.O resco explorer μας ανοίγει μια οθόνη από όπου επιλέγουμε το μενού shortcut.Εκεί θα έχει την εξής γραμμή:"\windows\tmail.exe". Αλλάζουμε αυτή την γραμμή σε : "\windows\tmail.exe" -RunInBKG" και πατάμε οκ. έτσι έχουμε ένα shortcut του tmail που θα ξεκινά αυτόματα κάθε φορά που ανοίγει το κινητό μας με κάθε soft reset, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε ανοίξει τα Μηνύματα. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν όμως πάμε από την διαχείριση μνήμης και κλείσουμε τα προγράμμτα που τρέχουν μαζί και το Εισερχόμενα, τότε κλείνει δυστυχώς και το tmail. Για το λόγο αυτό είτε αφήνουμε πάντα τα Εισερχόμενα ανεβασμένα στην μνήμη, έιτε προχωράμε ακόμα σε ένα βήμα που έκανα και με βόλεψε: Το tmail.lnk που φτιάξαμε παραπάνω το κάνουμε copy και μεσα στο φάκελο Προγράμματα του κινητού, οπότε εχουμε το αρχειάκι μας προσπελάσιμο πανεύκολα από το μενού προγράμματα. Τα παραπάνω τα δοκίμασα διεξοδικά και με τις τρεις εταιρίες τηλεφωνίας που έχω και δουλεύουν όντως παντού. Οπότε η λύση που είχα προτείνει σε προηγούμενα post δεν ισχύει , μιας και το πρόβλημα το πραγματικό εντοπίστηκε μετά από περισσότερη μελέτη σήμερα.Καλή τύχη στους άτυχους με mms.
  11. Λοιπόν το πρόβλημα με τα mms τελικά είναι πολύ σοβαρότερο.Όμως βρέθηκε η λύση η πραγματική. Το θέμα έχει ως εξής: όταν μπαίνουμε να στείλουμε ένα mms το s100 φορτώνει στη μνήμη εσωτερικά το πρόγραμμα tmail.exe που είναι το υπεύθυνο για τα μηνύματα γενικά και αυτό μένει από πισω στη μνήμη. Σε αυτή την περίπτωση μπορεις πχ αν στείλεις σε σένα mms να πάρεις κανονικά mms.Αυτά όλα όμως με την προυπόθεση ότι δεν θα πάς στην διαχείριση μνήμης να τερματίσεις όλες τις εφαρμογές όπου μέσα σε αυτές θα είναι και το EΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ.Επομένως η λύση που δοκιμάστηκε και λειτουργεί 100% είναι η εξής: πάμε από τον resco explorer στο κινητό μας στον φάκελο windows.εκεί βρίσκουμε το αρχείο tmail.exe. Κρατάμε πατημένο το πενάκι πάνω του και επιλέγουμε copy.Μετά πάμε στο φάκελο \windows\startup και εκει με πατημένο κάπου το πενάκι κάνουμε paste shortcut.έτσι έχουμε το shortcut tmail.lnk μέσα στον φάκελο startup.Τώρα επιλέγουμε να δούμε τα properties για το tmail.lnk.O resco explorer μας ανοίγει μια οθόνη από όπου επιλέγουμε το μενού shortcut.Εκεί θα έχει την εξής γραμμή:"\windows\tmail.exe". Αλλάζουμε αυτή την γραμμή σε : "\windows\tmail.exe" -RunInBKG" και πατάμε οκ. έτσι έχουμε ένα shortcut του tmail που θα ξεκινά αυτόματα κάθε φορά που ανοίγει το κινητό μας με κάθε soft reset, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε ανοίξει τα Μηνύματα. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν όμως πάμε από την διαχείριση μνήμης και κλείσουμε τα προγράμμτα που τρέχουν μαζί και το Εισερχόμενα, τότε κλείνει δυστυχώς και το tmail. Για το λόγο αυτό είτε αφήνουμε πάντα τα Εισερχόμενα ανεβασμένα στην μνήμη, έιτε προχωράμε ακόμα σε ένα βήμα που έκανα και με βόλεψε: Το tmail.lnk που φτιάξαμε παραπάνω το κάνουμε copy και μεσα στο φάκελο Προγράμματα του κινητού, οπότε εχουμε το αρχειάκι μας προσπελάσιμο πανεύκολα από το μενού προγράμματα. Τα παραπάνω τα δοκίμασα διεξοδικά και με τις τρεις εταιρίες τηλεφωνίας που έχω και δουλεύουν όντως παντού. Οπότε η λύση που είχα προτείνει σε προηγούμενα post δεν ισχύει , μιας και το πρόβλημα το πραγματικό εντοπίστηκε μετά από περισσότερη μελέτη σήμερα.Καλή τύχη στους άτυχους με mms. :) :)
  12. Προφανώς εσύ θα έχεις COSMOTE GPRS ΚΑΙ COSMOTE MMS. Είδα τις επίσημες ρυθμίσεις τις cosmote για s100 και από ότι είδα είσαι στην ίδια περίπτωση.Αν θες να κάνεις σίγουρο test επέλεξε ως default σύνδεση από τις συνδέσεις όχι το COSMOTE GPRS αλλά το COSMOTE MMS στην επιλογή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΛΙ COSMOTE ΜΜΣ και δες αν παίζει έτσι. Αυτό έχω κάνει και εγώ απλά επιπλέον στα μηνύματα στις ρυθμίσεις mms έχω επιλέξει στο ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΈΣΩ to Work και όχι το COSMOTE MMS που λογικά θα υπάρχει σε εσένα.
  13. Τι να σου πω.πάντως με ΤΙΜ δουλεύει μια χαρά.Θα την βρούμ την λύση που θα πάει.Πάντως κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει και σε εσένα.Η λογική του προβλήματος είναι η ίδια. :(
  14. Παραθέτω ένα αρχείο με οδηγίες για την σωστή παραλαβή mms στο S100, μιας και παραπονούνται πολλοί χρήστες ότι έχουν πρόβλημα αδυναμίας λήψης. Στο txt παρατίθενται οι ρυθμίσεις της TIM για το s100, όπως τις πόσταρε ο φίλος Minotavrs, ενώ σε παρένθεση αναφέρω τις τροποποιήσεις που απαιτούνται για να παίξει σωστά!Έλπίζω να φανούν χρήσιμες στους φίλους με S100. :) :) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=6923
  15. Επιβεβαίωσες ότι οι ήχοι σου είναι μέσα στον υποφάκελο rings μέσα στο windows?
×
×
  • Create New...