htrul18 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 1) Ο ήχος της δόνησης του κινητού πάνω σε ξύλινο κομοδίνο... 2) Ήχος κομπρεσέρ έξω απ' το σπίτι... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 το σημερινο!!!! ανεβηκε ο σκυλος μου πανω στο κρεβατι(ενω απαγορευεται!!!)δε μου εκανε καρδια να τον μαλωσω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 το χειροτερο ειναι και μονο που ξυπναμε... αλλα και η καθαριστρια να σου χτυπαει το κουδουνι,επισης να εχεις κλεισει το κινητο σου για να μη σε ξυπνησουν..και να χτυπαει επιμονα τα σταθερο! το αλλο ειναι να μπει με φορα στο δωματιο σου ο κολλητος και να σου φωναζει αντε μπιλακοοοοοοοο ξυπνα ξημερωσε! (κι ας ειναι απογευμα) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Ο θόρυβος που κάνουν οι νάϋλον σακούλες έστω και σε διπλανό δωμάτιο...ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 οταν με μπουγελωνει η μητερα μου επειδη πεφτω σε κατασταση βαθυ υπνου...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Οταν σε σηκωνει ο θαλαμοφυλακας η ωρα 1140 ή 0140 για να πας σκοπος...ενω εχεις κοιμηθει η ωρα 1030! Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 για εμένα είναι βάρβαρο το ξύπνημα όταν δεν το κάνω από μόνη μου ή όταν δω εφιάλτη. αν έχω βάλει ξυπνητήρι είναι καλύτερα. τρομάζω και έχω την αίσθηση του φόβου μέχρι και δυσκολία στον επόμενο ύπνο για να κοιμηθώ, όταν με ξυπνήσει άλλος ενώ είναι στον ίδιο χώρο μαζί μου. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panda Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 οποιοδηποτε ξυπνημα δεν συνοδευεται απο τουλαχιστον μιση ωρα χουζουρεμα στο κρεβατι ειναι βαρβαρο για μενα :lol: Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 δεν ξερω για σας αλα εμενα η μανα μου κανει το εξης: δεν ξερω πως το κανει αλλα ανοιγει ολο το παντζουρι με τη μια και ετσι οπως ειναι το κρεβατι μου το φως ειτε σκαει στα μουτρα μου ειτε ειμαι γυρισμενοσ απτην αλλη μερια και σκαει στον καθρεφτη και μετα............... στα μουτρα μου γκρρρρρρρρρρρρρ! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 για εμένα είναι βάρβαρο το ξύπνημα όταν δεν το κάνω από μόνη μου ή όταν δω εφιάλτη. +1! Κι εγώ αν ξυπνήσω από μόνος μου, ότι ώρα και να έχω κοιμηθεί δεν έχω πρόβλημα. Όταν όμως με ξυπνήσουν είναι το χειρότερο μου... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 τα ξυπνητηρια παντως τυπου :p ακομα και αυτο του κινητου και ας παιζει Χατζηγιάννη.....;) αλλα φταιμε και εμεις που νομιζουμε πως 8ωρες δε φτανουνε αλλα παρ ολα αυτα ξενυχταμε και μετα μας φαινεται λιγο.... ελα βρε...ενα φιλακι μετα το βαρβαρο ξυπνημα φτιαχνει την ημερα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 σημερα παντως μολις αλλαξα πλευρο...χτυπησε το ξυπνητηρι.. και μου μιλουσε η Βανδη.... αχ αυτη η Δευτερα.......... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 δεν ξερω για σας αλα εμενα η μανα μου κανει το εξης: δεν ξερω πως το κανει αλλα ανοιγει ολο το παντζουρι με τη μια και ετσι οπως ειναι το κρεβατι μου το φως ειτε σκαει στα μουτρα μου ειτε ειμαι γυρισμενοσ απτην αλλη μερια και σκαει στον καθρεφτη και μετα............... στα μουτρα μου γκρρρρρρρρρρρρρ! χαχαχα,καποια τεχνικη που ερχετε μαζι με την μητροτητα ειναι.. οπως και το αποτομο ανοιγμα πορτας... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 βάρβαρο ξύπνημα είναι οτιδήποτε σε κάνει να ξυπνήσεις πριν τις 10 το πρωί!!!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 βάρβαρο ξύπνημα είναι οτιδήποτε σε κάνει να ξυπνήσεις πριν τις 10 το πρωί!!!!! Kαι 11... μπορώ να σου πω....:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Βάρβαρο ξύπνημα είναι που ξυπνάω κάθε μέρα στις 6:30 και μετά έχω ταξίδι 2 ώρες για να φτάσω στη δουλειά :( Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 emena pantos to poio varvaro xupnima mou to ehei kanei o megalos adefos:p to opoio an to grapso tha me banaroune :p . pntos eho spasei arketa xupnitiria, gia tin akrivia xupnao meta apo ora kai ta vlepo ston apenanti toiho anoigmena san triantafulla :lol: . Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Kαι 11... μπορώ να σου πω....:) :) Και ειδικά όταν λόγω περιστάσεων έχεις συνηθίσει πλέον να κοιμάσαι στις 4 και στις 5 και να ξυπνάς στις 11 και στις 12! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 χαχαχα,καποια τεχνικη που ερχετε μαζι με την μητροτητα ειναι.. οπως και το αποτομο ανοιγμα πορτας... όπως και η ηλεκτρική "πρωινή" σκούπα, οι επισκέπτες (που οπωσδήποτε πρέπει να δεις), όπως το μεσημεριανό (που πρέπει να φας οπωσδήποτε πάλι) και πολλά άλλα... αχ... μανάδες...:happy: :happy: :happy: :happy: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Βάρβαρο ξύπνημα είναι που ξυπνάω κάθε μέρα στις 6:30 και μετά έχω ταξίδι 2 ώρες για να φτάσω στη δουλειά :( Ωχχχ... αυτό όντως είναι άσχημο ξύπνημα:confused: :confused: Κάθε μέρα; καλά που πηγαίνεις;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Βαρβαρο ξυπνημα;;;;Ενα ειδος μονο;;; Και μονο το να ξυπνας οχι επειδη χορτασε υπνο ο οργανισμος σου αλλα γιατι "πρεπει" ειναι βαρβαρο... Παρακατω...Να ξυπνας καθε μερα κατα τις 7 για μαθημα π.χ. Και τις μερες που δεν εχεις...Χα!Εκει σε ξυπνανε αλλοι παραγοντες!Τηλεφωνα για δουλεια,συγγενεις,κουδουνια κτλ κτλ.:!: Βαρβαρο ξυπνημα να κοιμασαι τον χειμωνα, χωμενος στις κουβερτουλες σου και να "χουχουλιαζεις" και να πρεπει να ξυπνησεις να ντυθεις και να βγεις στο κρυο...:( Αφηστε τα ειναι πολλα...:( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Και μονο ο ηχος απο το ξυπνητηρι ειναι βαρβαρος! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S4Lv4Ti0N Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Απο τη φύση μου δε ξυπνάω εύκολα, ούτε γρήγορα, μπορώ να ξυπνήσω στο άκυρο, αλλα όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα με ξυπνήσεις, έτσι εξηγείτε πως με ξυρίσανε στην πενθήμερη, το βγάλανε βίντεο, και δεν κατάλαβα τπτ μέχρι που σηκώθηκα, για να βγώ έξω, πήγα να λούσω το μαλλί μου, και έβγαζα τρίχες απο πίσω, ευτυχώς έχω πυκνό μαλλί και δεν είχα εμφανή διαφορά. Anyway, κοιμόμουν στο σπίτι ενός φίλου, και έπρεπε να σηκωθούμε 10 το πρωί, και είχαμε κοιμηθεί αργά... οπότε ο έξυπνος τι σκέφτηκε...ας τον κλάσω θα ξυπνήσει!! και καλα, είμουν ξύπνιος (άκουγα τι γινοταν γύρω μου), σηκώνομαι, και η συνέχεια στο επόμενο επισόδειο... αυτά παθαίνεις για να κοιμάσαι στο σπίτι ενός μούλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Οταν σε σηκωνει ο θαλαμοφυλακας η ωρα 1140 ή 0140 για να πας σκοπος...ενω εχεις κοιμηθει η ωρα 1030! Το χειροτερο ηταν το ξυπνημα στις 3 και 40 για την σκοπια 4-6! δεν ειχες χρονο να ξανακοιμηθεις!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Βάρβαρο ξύπνημα είναι όταν η καθαρίστρια κλωτσάει την πόρτα του δωματίου μπαίνοντας μέσα με την ηλεκτρική σκούπα του 1984 αναμένη και αρχίζει να σκουπίζει δεξιά αριστερά, και αρχίζει να σε ξεσκεπάζει για να τινάξει το πάπλωμα και μαξιλάρια ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ:mad: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts