Dimitris79 Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Παιδια παρακολουθω την εκπομπη του Ευαγγελατου αυτη τη στιγμη για τους κανονες υγιεινης στα εστιατορια & κοντευω να κανω εμετο...το περιμενα λιγο πολυ οτι τρωμε βρωμιες,αλλα τετοιο χαλι πια...τι να πω...μου φαινεται πως δε θα ξαναπατησω... :mad: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Μπιφτέκι αλα κρεμ με οδοντογλυφίδες; :p Ωραίο το ρεπορταζ. edit : Το μοναδικό που άντεξα να δω ολόκληρο μιας από τα άλλα αηδιάσα τελείως!! Επρεπε να δείξει τα πρόσωπα και τα μαγαζιά να μην ξαναπατήσει κανείς....Δε ντρέπονται καθόλου μερικοί... :mad: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (14 Δεκ. 2004 , 01:20) Μπιφτέκι αλα κρεμ με οδοντογλυφίδες; :p Ωραίο το ρεπορταζ. Επρεπε να δείξει τα πρόσωπα και τα μαγαζιά να μην ξαναπατήσει κανείς....Δε ντρέπονται καθόλου μερικοί... :mad: Πολυ εξυπνο ρεπορταζ. Τωρα γιατι δεν κατονομαζει τα μαγαζια... Παντως απ'οτι ειδα δεν ηταν και τα καλυτερα μαγαζια, πατσατζιδικο μου θυμιζαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Ο κοσμος το'χει βουκινο και οι εστιατορες κρυφο καμαρι! :p Δεν το εχω δει καν το ρεπορταζ ( απο εδω το εμαθα ) αλλα λιγο πολυ μπορω να φανταστω τι μπορει να εδειξε.Οσο για τους λογους που δεν κατανομαστηκαν ορισμενοι,το θεωρω αυτονοητο....Βλεπετε,πολυ θα καταστραφουν.Δεν τον περνει τον Ευαγγελατο να φτασει μεχρι εκει.Το θεμα με το φαγητο εξω ειναι λιγο περιεργο.Υπαρχουν ενα σωρο μαγαζια τα οποια ητε ειναι high class ητε ειναι απλες ταβερνες,παραμενουν καθαρες.Βεβαια,υπαρχουν οι προαναφερομενοι τυποι εστιατοριων αλλα στην αλλη πλευρα της καθαριοτητας.Εφοσον οι τουαλετες ειναι πεντακαθαρες και εμεις αφου φαμε συνεχισουμε να ζουμε τοτε ολα ειναι οκ!Μπορουμε να κανουμε και αλλιως? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 ama exeis kanei strato ayta sou fenonte politeleies !!!! ela mesa exeis kai tin apantisi etoimi: - e giayto ekanes embolia!!! :D:D:D:D Παράθεση http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αφου δε ντρεπονται οι ιδιοι οι εστιατορες :mad: . Αλλα βεβαια ειναι κλασσικη τεχνικη Ελληνα για να αυξησει το κερδος (αφου πουλανε 2 κ 3 φορες το ιδιο πραγμα :eek: ). Πιστευω οτι στο εξωτερικο (για αναπτυγμενες χωρες της ΕΕ φυσικα λεω :p ) δεν γινονται τετοια πραγματα... Αποκλειεται να κανει κατι τετοιο ο Γερμανος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Παίδιά επειδη εγώ δεν είδα το ρεπορτάζ (και αρκετοι άλλοι όπως φαντάζομαι) ας εξηγήσει κάποιος τι έδειξε ώστε να μπορούμε και εμείς που δεν το είδαμε να συμμετέχουμε στη συζήτηση! Τώρα όσον αφορά το θέμα της υγειινής στα εστιατόρια, έχω ακούσει διάφορα. Ενα που ξέρω σίγουρα είναι απο μια φίλη μου που δούλεψε στα Everest και μου έλεγε ότι πλέον σιχαίνεται να πάρει το παραμικρό απο κει. Πέφταν λεει κατώ τα τρόφιμα και αντι να τα πετάξουν τα πιάναν και τα ξαναβάζαν κανονικά στο δοχείο!! Στις πατάτες τους είχαν πει να μην αλλάζουν σχεδόν ποτέ το λάδι και διάφορα άλλα τέτοια "ωραία"... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (14 Δεκ. 2004 , 10:32) Αποκλειεται να κανει κατι τετοιο ο Γερμανος.... Να πουλάει επαναχρησιμοποιημένα τηλέφωνα; :p Βασικά, κάνετε λες και το ακούτε πρώτη φορά... Είναι κοινό μυστικό, τι γίνεται στα περισσότερα τέτοια μαγαζιά, φαγάδικα κυρίως, της Ελλάδας. Έχει βγει τέτοια φήνη για γνωστό μαγαζί στο Ηράκλειο και παρ' όλα αυτά έχει πάντα κόσμο. Τι να λέμε τώρα... Ποιός από εδώ θα πάψει να πηγαίνει στα Everest, μετά από αυτό που είπε τώρα η Michelle; Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε κι εμείς τελικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Εγω εχω ακουσει πολλα εδω και καιρο! 1.Φιλος μου σερβιτορος μου εχει πει να μην ξαναφαω γυρο ΠΟΤΕ!!Μου λεει ''αν δεις τι γινεται,θα αηδιασεις'' 2.Σε γνωστο σουβλατζιδικο των νοτιων προαστιων ετυχε και ειχα παει στην τουαλετα που ηταν διπλα στην κουζινα.Ξαφνικα ακουω :''Επεσε η ντοματα κατω.Τι να την κανω?''-''Ελα μωρε,βαλ την στη σαλατα!'' 3.Σε γνωστο μαγαζι της παραλιας οι Πακιστανοι στην κουζινα παιζανε μπαλα με τα καλαμαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Χαχα, δεν είδα το ρεπορτάζ.. όταν ήμουν 17 δούλευα σε ένα γυράδικο τουριστικό και μέσα στο λάδι που τηγανίζαμε τις πατάτες, τη νύχτα μαζέυονταν δεκάδες κατσαρίδες... το πρωί απλά τις έβγαζε το αφεντικό με ένα σουρωτήρι και άναβε το λάδι και τηγάνιζε κανονικά. http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (14 Δεκ. 2004 , 12:30) Χαχα, δεν είδα το ρεπορτάζ.. όταν ήμουν 17 δούλευα σε ένα γυράδικο τουριστικό και μέσα στο λάδι που τηγανίζαμε τις πατάτες, τη νύχτα μαζέυονταν δεκάδες κατσαρίδες... το πρωί απλά τις έβγαζε το αφεντικό με ένα σουρωτήρι και άναβε το λάδι και τηγάνιζε κανονικά. http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif Mπλιαχ!!! :wacko: :blink: :wacko: :blink: Κ εγω εχω δει κατα καιρους πολλα! Αληθεια στις καντινες με τα βρωμικα γιατι δεν μας ενοχλει τιποτα? :lol: :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Έτυχε να δω και εγώ ορισμένες σκηνές. Δεν αμφισβητώ ότι αυτά πράγματα γίνονται, το γεγονός όμως ότι δεν κατονομάζει πρόσωπα και εστιατόρια κάνει αυτομάτως το ρεπρταζ αναξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (14 Δεκ. 2004 , 12:05) Να πουλάει επαναχρησιμοποιημένα τηλέφωνα; :p :lol: :lol: :lol: bomber21 egw pote den trww gyro. Oti axrhsto, perisseuma, lipos kai oti allo paromoio mporeis na fantasteis mesa to vazoun. Epishs oute loukaniko. epishs ahdiastiko :blink: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (14 Δεκ. 2004 , 12:27) Εγω εχω ακουσει πολλα εδω και καιρο! 1.Φιλος μου σερβιτορος μου εχει πει να μην ξαναφαω γυρο ΠΟΤΕ!!Μου λεει ''αν δεις τι γινεται,θα αηδιασεις'' 2.Σε γνωστο σουβλατζιδικο των νοτιων προαστιων ετυχε και ειχα παει στην τουαλετα που ηταν διπλα στην κουζινα.Ξαφνικα ακουω :''Επεσε η ντοματα κατω.Τι να την κανω?''-''Ελα μωρε,βαλ την στη σαλατα!'' 3.Σε γνωστο μαγαζι της παραλιας οι Πακιστανοι στην κουζινα παιζανε μπαλα με τα καλαμαρια... Εγώ πάντως στο θέμα γύρος είμαι πολύ προσεκτικός,εδώ στην Έδεσσα ξέρω έναν που έχει γυράδικο,και τον εμπιστεύομαι τρελάγιατί ξέρω ότι είναι πολύ υπεύθυνο άτομο,από καλή οικογένεια.και ξέρω πως ο γύρος που τρώω δεν έχει περάσει τα χίλια μύρια... Αλλά αν πάω Θεσσαλονίκη ή σε κάποιο άλλο μέρος,προτιμώ να πάω σε ένα περίπτερο και να πάρω κατι από κει,παρά να πάω σε ένα άγνωστο γυράδικο... Γενικά στο θέμα υγιεινή η Ελλάδα βρίσκεται σε ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ επίπεδα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (14 Δεκ. 2004 , 14:20) Εγώ πάντως στο θέμα γύρος είμαι πολύ προσεκτικός,εδώ στην Έδεσσα ξέρω έναν που έχει γυράδικο,και τον εμπιστεύομαι τρελάγιατί ξέρω ότι είναι πολύ υπεύθυνο άτομο,από καλή οικογένεια.και ξέρω πως ο γύρος που τρώω δεν έχει περάσει τα χίλια μύρια... Αλλά αν πάω Θεσσαλονίκη ή σε κάποιο άλλο μέρος,προτιμώ να πάω σε ένα περίπτερο και να πάρω κατι από κει,παρά να πάω σε ένα άγνωστο γυράδικο... Γενικά στο θέμα υγιεινή η Ελλάδα βρίσκεται σε ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ επίπεδα :( Ναι αλλα και αυτος ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας και ποτε δεν ξερεις ποτε θα στη φερει... Δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση :( . Πρεπει να κρινεις μονος σου... Και βεβαια εδω στην Ελλαδα οταν τρως, οτι τρως ο Θεος να σε προστατευει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Παλι ο ιδιος φιλος μου σερβιτορος παει να μαζεψει ενα τραπεζι...Παιρνει την κανατα (δεν ηταν διαφανη,ηταν σαν καραφα),την αδειαζει και μαζι με το νερο που ειχε απομεινει πεφτει και μια κατσαριδα..Φανταστειτε τι νερο ηπιαν οι ανθρωποι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (14 Δεκ. 2004 , 10:32) Αποκλειεται να κανει κατι τετοιο ο Γερμανος.... Για τον Αγγλο που ξερω, πιστεψε με αυτα δεν ειναι τιποτα :wacko: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Συνοικιακά σουβλατζίδικα : Ένας τρώει , δύο πεθαίνουν!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 afou de sas anagazei kanenas na fate ekei,kai oloi exoume to dikaioma ths epiloghs,kai syn tois allois oloi lete 0pos exete sygekrimena merh pou empisteyeste na fate de mporo na katalabo...pou to problhma?o ka8e katasthmatarxhs pou den threi tous kanones ygeihnhs,8a plhrosei oraiotata to prostimo tou kai endexomeno na sumorfo8ei Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (14 Δεκ. 2004 , 15:42) Για τον Αγγλο που ξερω, πιστεψε με αυτα δεν ειναι τιποτα :wacko: :cry: Kala o Agglos einai to kati allo. Xeirotera kai apo Ellhna :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αφήστε, αναθεώρησα τις σκέψεις μου μετά το χθεσινό ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου, λέτε και στις πίτσες να γίνονται τέτοιες μπινιές; :P Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 To βρώμικο είναι πάντα το πιο νόστιμο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Δεν νομιζω...οι πιτσες ετσι και αλλιως νομιζω ειναι στην καταψυξη και απλα τις ψυνουν...το θεμα ειναι αν η μαιμουνια γινεται στο εργαστηριο που τις φτιαχνει...το θεμα ειναι οτι , οτι το κανουν τα χερια σου ειναι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Οσο πιο λιγα ξερετε τοσο καλυτερα ειναι...δυστυχως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (14 Δεκ. 2004 , 12:27) Εγω εχω ακουσει πολλα εδω και καιρο! 1.Φιλος μου σερβιτορος μου εχει πει να μην ξαναφαω γυρο ΠΟΤΕ!!Μου λεει ''αν δεις τι γινεται,θα αηδιασεις'' 2.Σε γνωστο σουβλατζιδικο των νοτιων προαστιων ετυχε και ειχα παει στην τουαλετα που ηταν διπλα στην κουζινα.Ξαφνικα ακουω :''Επεσε η ντοματα κατω.Τι να την κανω?''-''Ελα μωρε,βαλ την στη σαλατα!'' 3.Σε γνωστο μαγαζι της παραλιας οι Πακιστανοι στην κουζινα παιζανε μπαλα με τα καλαμαρια... Nα σαι καλά μου φύγαν τα νεφρά από τα γέλια. Λέμε για τον Εισαγγελάτο που δεν κατονομάζει τα εν λόγω μαγαζιά. Εσυ γιατί δεν μας λες σε ποια μαγαζιά αναφέρεσαι ώστε να τα αποφεύγουμε; :worry: Ενθύμου το γνωστό ρητό: Όσα λιγότερα ξέρεις για το φαγητό που τρως, τόσο καλύτερα θα κοιμηθείς το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts