XmotoX Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες ώρες απέκτησα ένα 920CD από Ιράν με 5.1.1 Από την ώρα που το πήρα το σκαλίζω συνέχεια και ζεσταίνεται αρκετά θα έλεγα. Όλα είναι μαμά πάνω. Ζεστένονται όλα παιδιά η έπεσα σε περίπτωση. Μπαταρία γύρω στους 35 και επεξεργαστής στους 45 Μήπως έχει γραμμένο knox; κατέβασε το Phone info και κοίταξε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μήπως έχει γραμμένο knox; κατέβασε το Phone info και κοίταξε το.. Όχι. Είναι 0 ο knox. Θα το παρακολουθήσω να δω τι γίνεται. Βέβαια έτσι συμπαγής που είναι η συσκευή μαζεύει ζέστη και από το χέρι αν το κρατάς συνέχεια. Το fast charge πάντως είναι όλα τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Κανένα νέο για 6.0.1 και για μας τους καημένους με N9208??? έχει πάρει τπτ το αυτί σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 και εγω φιλε 9208 ακομα περιμενω...λογικα μεσα στον μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsmtrpls Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Αγορασμένο μέσω eBay, δεν έχει δυνατότητα βιντεοκλήσεων και αναγνώριση χειρόγραφων Ελληνικών στο SNote. Υπάρχει κάποια έκδοση κωδικού χώρας που να υποστηρίζει αυτές τις δύο λειτουργίες, κυρίως τη χειρόγραφη εισαγωγή Ελληνικών; Αν ναι, θα εκτιμούσα το να μου δοθούν οδηγίες για την εγκατάσταση αυτού του firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 GoogyMax Kernel έκανε update.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160313/e882d3468fb03ad16ff66b470e11a387.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εγω παλι εχω ενα θεμα.... Δεν μπορω με τιποτα να περασω το recovery..... Ανοιγω odin βαζω στο AP το αρχειο απο εδω: https://dl.twrp.me/noblelte/twrp-3.0.0-0-nobleltezt-nobleltezt.img.tar Ολα καλα κανει εγκατασταση επανεκκινηση και μενει στο Samsung κολλημενο..... 6 φορες εχω προσπαθησει παντα το ιδιο. Ουτε μπουταρει ουτε τιποτα.... το μονο που μπορω να κανω απο εκει και περα ειναι να ξαναμπω σε Download mode.... Εχουμε κανενα link απο αλλο recovery εκτος TWPR να δοκιμασω.... Για δωστε τα φωτα σας ρε παιδια..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εισαι σε Marshmallow έτσι; Αν ναι δεν εχει αλλο recovery.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εφόσον δεν έχει τίποτα το change list είναι ίδιο.... πως γίνεται να έχει και αναβαθμίσει της Google....μέσα και να είναι διαφορετική από της άλλες χώρες...? Εγώ έχω από το Ιράκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εισαι σε Marshmallow έτσι; Αν ναι δεν εχει αλλο recovery.. Ναι με 6.0.1 ειμαι..... Αλλα δεν μπορω να το καταλαβω πως γινεται να μην περναει το recovery.... Αλλαξα θυρες στον υπολογιστη αλλαξα καλωδια τιποτα... Αν εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ειμαι ετοιμος να ακουσω,,,,, Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Έχεις ανοίξει από τις επιλογές προγραματιστη το ξεκλείδωμα OEM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Έχεις ανοίξει από τις επιλογές προγραματιστη το ξεκλείδωμα OEM; Ναι και αυτο ειναι οκ..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ποιο μοντέλο έχεις και ποια twrp κατέβασες;επίσης πρέπει να έχεις το 3.10.7 odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ναι και αυτο ειναι οκ..... Το recovery μπήκε κανονικά να ξέρεις, τώρα φλασάρεις έναν κέρνελ μέσα από recovery και το su και θα ανοίξει.. Το ίδιο έπαθα σήμερα με ένα N9208 ενός φίλου και έτσι το έλυσα... Ποιο μοντέλο έχεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Το recovery μπήκε κανονικά να ξέρεις, τώρα φλασάρεις έναν κέρνελ μέσα από recovery και το su και θα ανοίξει.. Το ίδιο έπαθα σήμερα με ένα N9208 ενός φίλου και έτσι το έλυσα... Ποιο μοντέλο έχεις εσύ; Εχω το 920 CD δικαρτο. Εχω περασει την τελευταια XGS με odin εχω κανει wipe. Μπαινει το recovery αλλα δεν μπαινει σε λειτουργεια recovery. Το odin μου δινει οτι εγινε η εγκατασταση κανονικα. Μολις τελειωσει κανει reboot αλλα δεν μπουταρει μενει στο Samsung. Απο εκει και περα μπαινει μονο σε Download mode..... Ουτε recovery ουτε τιποτα... Ποιο μοντέλο έχεις και ποια twrp κατέβασες;επίσης πρέπει να έχεις το 3.10.7 odin Εχω το δικαρτο 920C κατεβασα το τελευταιο twpr: twrp-3.0.0-0-nobleltezt-nobleltezt.img.tar Και εχω τον 3.10.7 odin......... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εχω το 920 CD δικαρτο. Εχω περασει την τελευταια XGS με odin εχω κανει wipe. Μπαινει το recovery αλλα δεν μπαινει σε λειτουργεια recovery. Το odin μου δινει οτι εγινε η εγκατασταση κανονικα. Μολις τελειωσει κανει reboot αλλα δεν μπουταρει μενει στο Samsung. Απο εκει και περα μπαινει μονο σε Download mode..... Ουτε recovery ουτε τιποτα... Εχω το δικαρτο 920C κατεβασα το τελευταιο twpr: twrp-3.0.0-0-nobleltezt-nobleltezt.img.tar Και εχω τον 3.10.7 odin......... Μπαίνει recovery, όταν θα πατήσεις τα κουμπιά για να μπεις σε Download mode θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις restart η να η να μπει σε Download mode, εσύ θα πατήσεις restart και αμέσως τα κουμπιά για Recovery, volume up + home + power και μόλις εμφανιστεί το logo μετά από λίγο άστα κουμπιά και θα μπει Recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Αγορασμένο μέσω eBay, δεν έχει δυνατότητα βιντεοκλήσεων και αναγνώριση χειρόγραφων Ελληνικών στο SNote. Υπάρχει κάποια έκδοση κωδικού χώρας που να υποστηρίζει αυτές τις δύο λειτουργίες, κυρίως τη χειρόγραφη εισαγωγή Ελληνικών; Αν ναι, θα εκτιμούσα το να μου δοθούν οδηγίες για την εγκατάσταση αυτού του firmware. εγω εχω μαλαισιας κινητο και δουλευει κανονικα η αναγνωριση των ελληνικων απο spen. Βιντεοκληση δεν ξερω δεν μενω Ελλαδα. Δοκιμασε την Rom Μαλαισιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtg Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Η εγκατάσταση μέσω Odin της έκδοσης Μαλαισίας πάντα για SM-N9208 παραμένει στάσιμη στη διεργασία hidden.img εδώ και αρκετές ώρες. Υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει επιτυχώς διαφορετικής χώρας λογισμικό σε SM-N9208 BRI.? Ελπίζω να επανέλθει τουλάχιστον η συσκευή στις αρχικές ρυθμίσεις και να μην αποκτήσω ένα πανάκριβο τούβλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Φλασαρε καποια αλλη,θα επανελθει μην αγχωνεσαι.Βαλε απο Ιρακ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtg Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Ξέρουμε αν αυτή του Ιράκ έχει αναγνώριση Ελληνικών χειρογράφων και βίντεο κλήσεων? Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς αλλαγή ρομ σε SM-N9208. Στην ιστοσελίδα sammobile δε βλέπω επιλογή Ιράκ για το μοντέλο αυτό. Edited March 14, 2016 by gtg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ξέρουμε αν αυτή του Ιράκ έχει αναγνώριση Ελληνικών χειρογράφων και βίντεο κλήσεων? Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς αλλαγή ρομ σε SM-N9208. Στην ιστοσελίδα sammobile δε βλέπω επιλογή Ιράκ για το μοντέλο αυτό. Για το μοντέλο σου δεν υπάρχει Iraq rom, το N9208 μοντέλο είναι πολύ παράξενο, 3 μέρες έφαγα να ανοίξω ενός φίλου μου, πήγε να περάσει ρομ και του κόλλησε στο hidden.img και μετά δεν του περνούσε καμία ρομ.. Μου το έφερε και έκανα δοκιμές με pit αρχεία, με PAC rom που έχει τα 4 αρχεία μέσα και τίποτα... Τελικά του το άνοιξα με άλλο τρόπο που ούτε εγώ θυμάμαι να σου πω... Από Θεσσαλονίκη είμαι, αν έχεις κανένα θέμα στείλε μου να βρεθούμε να το κάνουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ξέρουμε αν αυτή του Ιράκ έχει αναγνώριση Ελληνικών χειρογράφων και βίντεο κλήσεων? Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς αλλαγή ρομ σε SM-N9208. Στην ιστοσελίδα sammobile δε βλέπω επιλογή Ιράκ για το μοντέλο αυτό. Sorry λάθος μου,νομιζα c μοντέλο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Βγήκε της Αιγύπτου η 6.0.1 την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εμείς με τα N920C έχουμε δουλειά μάλλον σήμερα... Καινούργια ρομ στο xda... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3337331 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εμείς με τα N920C έχουμε δουλειά μάλλον σήμερα... Καινούργια ρομ στο xda... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3337331 Φίλε μου ειρθε και σε μένα την κατέβασα μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις έχεις δει καμιά αλλαγή; έχει βελτιωθεί σε κάτι το τηλέφωνο; γιατί εγώ το δουλεύω από το μεσημέρι δεν έχω δει καμιά αλλαγή έχω περάσει την 6.0.1 εδώ και τρεις μέρες την μπαταρία την φορτίζω 2 φορές την μέρα μου αρέσει σ όλα τα τηλέφωνα να έχω φουλ φωτεινότητα πεσμου σε παρακαλώ αν είδες σήμερα καμία διαφορά; σ ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts