Jump to content

gtsmtrpls

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gtsmtrpls

  1. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέο μήνυμα ή να συμμετάσχω σε υπάρχουσα συζήτηση ενώ μπορούσα στο παρελθόν. Που πρέπει να απευθυνθώ.;
  2. Καταρχήν δοκίμασε επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία. Google: Samsung note safe mode. Τουλάχιστον έτσι απομονώσεις την οποία δυσλειτουργική εφαρμογή. Το παρακολουθείς αν κάνει διαφορά. Αν ναι τότε αρχίζεις και αφαιρείς ύποπτες εφαρμογές μέχρι να αρχίσει να συμπεριφέρεται σωστά. Αν όχι, πέρα από μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μόνο έλεγχος σε κάποιο, εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής όπου μπορούν να κάνουν πλήρη έλεγχο και ολική επαναφορά. Και επισκευή φυσικά αν απαιτείται.
  3. Είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο, όχι δε ζεσταίνεται, παραμένει γρήγορο μετά από δύο χρόνια και παραπάνω. Περίεργες έχει περισσότερες λειτουργίες κάμερας από το νέο Note 8, όπως dual camera mode etc. Αναφέρομαι στη δυνατότητα απεικόνισης φωτογραφίας ταυτόχρονα και με τη μπροστινή αλλά και τη πίσω κάμερα, όχι στους δύο φακούς του Note 8. Χρειάστηκε να αντιγράψω και να μεταφέρω ως .apk τις λειτουργίες που έλλειψαν από τη παλιά συσκευή στη νέα. Το θεωρώ ίσως τη καλύτερη συσκευή της Samsung (εξαιρείται το εκρηκτικό Note7), μόνο η μειωμένη αυτονομία μπαταρίας μετά από δύο χρόνια έντονης χρήσης, σου θυμίζει πως είναι καιρός για αλλαγή. Το γεγονός όμως ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επισκευής έστω και με κόστος, με αποτρέπει από το να το συνιστώσω, ειδικά αυτές τις μέρες. Προσωπικά όταν χρειάστηκε επισκευή, έπρεπε να το στείλω στο Abu Dhabi μέσω γνωστού. Υ.Γ. Έχω το dual sim 64Gb, επουδενί δε θα έπαιρνα το 32Gb λαμβάνοντας υπόψιν πως δεν υποστηρίζει πρόσθετη κάρτα μνήμης. Προσωπική άποψη και σύσταση σε όλους τους ενδιαφερόμενους, εν έτει 2018 αποκτήστε συσκευή με τουλάχιστον 64GB μνήμη.
  4. Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση. Να το χαρεί ο τυχερός που θα το κερδίσει.
  5. Αγορασμένο μέσω eBay, δεν έχει δυνατότητα βιντεοκλήσεων και αναγνώριση χειρόγραφων Ελληνικών στο SNote. Υπάρχει κάποια έκδοση κωδικού χώρας που να υποστηρίζει αυτές τις δύο λειτουργίες, κυρίως τη χειρόγραφη εισαγωγή Ελληνικών; Αν ναι, θα εκτιμούσα το να μου δοθούν οδηγίες για την εγκατάσταση αυτού του firmware.
  6. Συσκευή Samsung Galaxy Note 5 / SM-N9208ZDVBRI 1.Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης αναγνώρισης Ελληνικής γραφής με το πενάκι; 2. Ενεργοποίηση βιντεοκλησεων ( στο πληκτρολόγιο έχει κουμπί sms αντι της βιντεοκλήσης); 3. Αλλαγή κωδικού περιοχής ώστε να εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση 6; ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και εγώ το ίδιο μοντέλο και απουσιάζει επιπλέον η δυνατότητα βιντεοκλήσεων. Δε βλέπω να κυκλοφορεί η νέα έκδοση 6 ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου αν διατίθεσαι. 1. Ελληνικά χειρόγραφα 2. Αν έχεις βιντεοκλήσεις. 3. Αν έχεις αναβαθμίσει σε 6.
×
×
  • Create New...