Jump to content

Moto X Play

empeiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εσείς που κατεβάσατε nougat είδατε κάποιο πρόβλημα???

wifi-4g-gps- κλήσεις μπαταρία?? ολα οκ.. ?? εχω καεί πολλές φορές με τα παλιά μοτο και φοβάμαι να την εγκαταστήσω :P

παιδια εσείς που κατεβάσατε nougat είδατε κάποιο πρόβλημα???

wifi-4g-gps- κλήσεις μπαταρία?? ολα οκ.. ?? εχω καεί πολλές φορές με τα παλιά μοτο και φοβάμαι να την εγκαταστήσω :P

Σε μένα δουλεύουν όλα ρολόϊ. Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα θα έλεγα.

Γενικά αναπάντεχα smooth η λειτουργία του.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Παρατηρώ πώς ο χρόνος εγκατάστασης των ενημερώσεων στις εφαρμογές στο play store έχει μειωθεί κατά πολύ.

Στην marshmallow καθυστερούσε χαρακτηριστικά.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Έχω ένα θέμα με το viber μετά την αναβάθμιση, πρέπει να το ανοίξω για να δω τα μην. Ενώ fb, messenger έρχονται κανονικά. Έχουμε καμία λύση??
:food: www.chefsunderground.gr

Την πέρασα και εγώ και όλα λειτουργούν κανονικά...

εκτος απο κάτι όταν ζουμάρεις σε μια φωτο αργεί να καθαρίσει-φορτωσει η εικόνα... και πάει "τετράγωνο-τετράγωνο".

το έχεουν αναφέρει και αλλοι σε ξένα φορουμ αλλά είναι μικρο το θεματακι...

Την πέρασα και εγώ και όλα λειτουργούν κανονικά...

εκτος απο κάτι όταν ζουμάρεις σε μια φωτο αργεί να καθαρίσει-φορτωσει η εικόνα... και πάει "τετράγωνο-τετράγωνο".

το έχεουν αναφέρει και αλλοι σε ξένα φορουμ αλλά είναι μικρο το θεματακι...

Ισχύει. Και σε μένα το ίδιο κάνει.

Καλησπέρα στην παρέα.

Σκέφτομαι να το πάρω για φίλη μου. Αξίζει ή να προτιμήσω κάτι πιο φρέσκο?

Υ. Γ. Παρακαλώ να είστε αντικειμενικοι........ :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα στην παρέα.

Σκέφτομαι να το πάρω για φίλη μου. Αξίζει ή να προτιμήσω κάτι πιο φρέσκο?

Υ. Γ. Παρακαλώ να είστε αντικειμενικοι........ :lol:

Τα έφαγε τα ψωμιά του σε θέμα υποστήριξης, δεν έχει άλλο. Πήγαινε σε κάτι πιο καινούριο.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Google Pixel 5

Τα έφαγε τα ψωμιά του σε θέμα υποστήριξης, δεν έχει άλλο. Πήγαινε σε κάτι πιο καινούριο.

έχει πάρει την 7.1.1 , πες μου κάτι ''πιο καινούριο.'' σε αυτή τη κατηγορία.

απίστευτη κάμερα 21 mp, δεν έχει ανταγωνιστή ακόμη και σε αρκετά ακριβότερα μοντέλα.

επεξεργαστής snapdragon με εξαιρετικές επιδόσεις

μπαταρία με τεράστια αυτονομία, αποτέλεσμα υποδειγματικης διαχείρισης απο το λειτουργικό

ποιότητα κατασκευής από τις καλύτερες

οθόνη φωτεινη ,τελεια χρωματα,πάρα μα πάρα πολύ καλή με gorilla glass 3 προστασία

δεν έχει εμφανίσει προβλήματα τύπου bootloop (όπως σχεδόν όλα τα lg)

δεν έχει εμφανίσει προβλήματα αποχρωματισμους οθόνης (όπως σχεδόν πολλά samsung)

μονο η ram θα μπορουσε να ειναι 3 αντι για δυο ,αλλα για μενα και ετσι ειναι μια χαρα.

Κατανοητό. Αν πήρε 7.1 νομίζω πως είναι τίμιο.

Για 8 προφανώς δεν προβλέπεται, σωστά?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχει πάρει την 7.1.1 , πες μου κάτι ''πιο καινούριο.'' σε αυτή τη κατηγορία.

απίστευτη κάμερα 21 mp, δεν έχει ανταγωνιστή ακόμη και σε αρκετά ακριβότερα μοντέλα.

επεξεργαστής snapdragon με εξαιρετικές επιδόσεις

μπαταρία με τεράστια αυτονομία, αποτέλεσμα υποδειγματικης διαχείρισης απο το λειτουργικό

ποιότητα κατασκευής από τις καλύτερες

οθόνη φωτεινη ,τελεια χρωματα,πάρα μα πάρα πολύ καλή με gorilla glass 3 προστασία

δεν έχει εμφανίσει προβλήματα τύπου bootloop (όπως σχεδόν όλα τα lg)

δεν έχει εμφανίσει προβλήματα αποχρωματισμους οθόνης (όπως σχεδόν πολλά samsung)

μονο η ram θα μπορουσε να ειναι 3 αντι για δυο ,αλλα για μενα και ετσι ειναι μια χαρα.

Ωραία.

Η ram είναι ένα θέμα γιατί αν και την θεωρώ αρκετή για σήμερα φοβάμαι πως σε λίγο δεν θα αρκεί μιας και οι απαιτήσεις τουλάχιστον των εφαρμογών αυξάνεται (πχ fb)

Ποιά ήταν η χαμηλότερη τιμή που πουλιόταν και ποια είναι μια "σωστή" τιμή να το βρω μεταχειρισμένο?

Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις.

Όχι, Oreo δε θα πάρει, για αυτό ανέφερα πως τα έφαγε τα ψωμιά του.

Ευχαριστώ και πάλι.

Παίζουν και οι εναλλακτικές Moto g4 plus και huawei p9 lite.

Τι λέτε?

τελικα η nugat εκατσε καλα στη συσκευη? Δεν βλεπω να υπαρχουν παραπονα για προβληματα.

Δεν εχω κανει ακομη την αναβαθμιση . τι προτεινετε?

τελικα η nugat εκατσε καλα στη συσκευη? Δεν βλεπω να υπαρχουν παραπονα για προβληματα.

Δεν εχω κανει ακομη την αναβαθμιση . τι προτεινετε?

Σε μένα μια χαρά τρέχει. Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών καλού κακού.

Ίσως λίγο χειρότερη μπαταρία. Αλλά πάλι 1+ χρονών κινητό ,λογικό να υπάρχει μια πτώση.

πανε σε xiaomi.τρέχουν παντα κρύα ειτε με βαρυ φορτιο ειτε με 4g κλπ,συχνες αναβαθμισεις και ισχυροτερες κεραιες wifi,δικτυου,gps απο σχεδον οτιδηποτε.και μπαταρια μιλαμε για 10+ ωρες SOT οχι για 3 και 4...αξιο το x play αλλα ποτε δε μπορεσα να καταλαβω τι πραγματικα ειναι αυτο που ρουφαει τη μπαταρια σα βδελα.για να μη πω για αναβαθμισεις..

• 3 weeks later...

Υπάρχει τρόπος να ανοίγουμε την οθόνη χωρίς να πατήσουμε το power button?

Το λουκετακι που εμφανίζεται κρατάει πολύ λίγο κι δεν το προλάβεις δεν ξαναεμφανιζεται.

Επίσης υπάρχει τρόπος να μένει μόνιμα στην οθόνη και αν ναι, με τι κόστος στην μπαταρία?

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Ναι,δοκιμασε το Glance Plus.

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Από κατανάλωση τι λέει?

• 4 months later...

Mετα απο 3 χρονια απροβληματιστης λειτουργειας και 3 !!! αναβαθμησεις λειτουργιοκου ηρθε η ωρα να παμε και καπου αλλου......

Θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα κινητα που ειχα ποτε και οτι ακομα και σημερα μπορεις ανετοτατα να το χρησιμοποιεις χωρις προβλημα,

για διαδοχο διαλεξα το mate 10 lite ....τιμιοτατο.

Τωρα πλεον ειναι εφεδρικο τηλ στο μαγαζι

• 3 weeks later...