Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρέλαβα και εγώ σήμερα την συσκευή απο το my24shop (παραγγελία την Παρασκευή) και όλα καλά.Ήρθε με 4.5.3Ι και μου έβγαλε αναβάθμιση για 4.5.4Ι και την έκανε χωρίς κάποιο θέμα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την 453i και μου βγάζει την 454i

Έχει ελληνικά η έκδοση που φοράει το κινητό σου;

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Παρέλαβα και εγώ σήμερα την συσκευή απο το my24shop (παραγγελία την Παρασκευή) και όλα καλά.Ήρθε με 4.5.3Ι και μου έβγαλε αναβάθμιση για 4.5.4Ι και την έκανε χωρίς κάποιο θέμα.

Ακριβώς τα ίδια και εγώ την έκανα όλα καλά.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει ελληνικά η έκδοση που φοράει το κινητό σου;

Κανονικά έχει.

Κανένα νέο για το πότε να περιμένουμε την 5άρα ΡΟΜ έχουμε;

Μέσα Απριλίου είναι το note, εμείς μετά λογικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπερα σημερα παραγγειλα το κινητο απο mediamarkt ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο βλεπω στα σχολια :) αυριο θα σας πω εντυπωσεις..απο οτι διαβασα ενας φιλος το πειρε απο εκει και δν το βγαζει αναβαθμιση ισχυει? Edited by takismpatz

Καλησπερα σημερα παραγγειλα το κινητο απο mediamarkt ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο βλεπω στα σχολια :) αυριο θα σας πω εντυπωσεις..απο οτι διαβασα ενας φιλος το πειρε απο εκει και δν το βγαζει αναβαθμιση ισχυει?

Καλημέρα φίλε. Εγώ είμαι αυτός που δεν μου βγάζει ακόμη αναβάθμιση.Είμαι στην 4.5.3Ο. Δεν ξέρω αν είναι τροποποιημένη rom. Θα δείξει.

Ένα θέμα είχα με την μπαταρία στην πρώτη φόρτιση(μου έκλεισε το κινητό στο 8% μετά από ραγδαία πτώση από το 20%).Αφού το φόρτισα κλειστό μέχρι το 100% ,ανοίγοντάς το μου έδειχνε 1%.Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και έδειχνε 96%.

Μετά από επικοινωνία με το mediamarkt μου έιπαν να κάνω 3 πλήρης φορτίσεις-αποφορτίσεις από 0 έως 100%(με τη συσκευή ανοιχτή) για να καλιμπραριστεί η μπαταρία.

Θα επανέλθω για το θέμα σε τρείς μέρες.

Υ.Γ. Να αναφέρω και το καλό. Στην διάρκεια της πρώτης αυτής μέρας(8.00-23.00) με όλα ανοιχτά και σκάλισμα για να το στήσω στα μέτρα μου , έγραψε sot 7 περίπου. :)

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το διπλό πάτημα στην οθόνη για να δεις αν έχει κάποιο μήνυμα σας δουλεύει καλά εσάς; Εμένα αν είναι το τηλέφωνο στον πάγκο στις 95% τον περιπτώσεων δεν δουλεύει ποτέ, μόνο αν το πάρω στα χέρια μου και κάνω διπλό tap στην οθόνη ανοίγει. Είναι πρόβλημα στο δικό μου μόνο τηλέφωνο ή είναι γενικό θέμα;

Και εμένα μου το κάνει καμιά φορά αυτό, αλλά με ένα restart στρώνει και μετά λειτουργεί το double tap και όταν είναι οριζόντιο.

Αναρωτιέμαι μήπως το έχουν κάνει επιτήδες να μπαίνει σε πιο deep sleep στην οριζόντια θέση για τρώει λιγότερο μπαταρία ή ίσως είναι κάποια ρύθμιση που έχουμε βάλει εμείς ή κάποιο app που προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά.

-------

Παίδες από περιέργεια για το κινητάκι μας....

Γνωρίζουμε το μέγεθος του sensor της κάμερας; :)

(σε ίντσες ή mm)

Να υποθέσω ότι είναι άγνωστο; Μόνο ο Θεός ξέρει, κλπ; :p

EvEn DeAtH MaY DiE

Και εμένα μου το κάνει καμιά φορά αυτό, αλλά με ένα restart στρώνει και μετά λειτουργεί το double tap και όταν είναι οριζόντιο.

Αναρωτιέμαι μήπως το έχουν κάνει επιτήδες να μπαίνει σε πιο deep sleep στην οριζόντια θέση για τρώει λιγότερο μπαταρία ή ίσως είναι κάποια ρύθμιση που έχουμε βάλει εμείς ή κάποιο app που προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά.

Στις επιλογές προγραμματιστή υπάρχει η δυνατότητα βαθμονόμησης κάποιων αισθητήρων.Αξίζει να το δοκιμάσετε,αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Παίδες 2 ερωτησεις... έχω την

4.5.3Ι

1) Αν κάνω upgrade στην 4.5.4I stable χωρίς να επιλέξω το "Clear User Data" σημαίνει ότι όλα θα παραμείνουν ως έχουν μετά το upgrade;

2) Επίσης με προβληματίζει αυτό που γράφουν:

"Warning:

Already opened system permission (ROOT), the user must select "Clear Data" to clear phone data for firmware upgrade, Otherwise, it may cause abnormal system or application error"

Έχω Meizu account, το "System Privileges" λέει "Open" χωρίς να υπάρχει switch για "γενικό" κλείσιμο, αλλά μετά που έχει να δώσεις root access σε κάθε app ξεχωριστά, δεν έχω δώσει σε κανένα. Δε μπορώ να καταλάβω αν αυτό μετράει σαν κανονικό ρουτάρισμα... Και εν τέλη αν πρέπει σώνει και καλά να επιλέξω το Clear User Data σε αυτή την περίπτωση.

--------

Οπότε με λίγα λόγια, έχει κάνει κάποιος upgrade το firmware έχοντας meizu account και χωρίς να σβήσει τα user data? :confused:

EvEn DeAtH MaY DiE

Ερώτηση πως καταλαβαίνω ότι έχω μπει σε 4g το γράφει πάνω γιατί μόνο H+ μου γράφει και ενώ το έχω επιλέξε στις ρυθμίσεις.

Ερώτηση πως καταλαβαίνω ότι έχω μπει σε 4g το γράφει πάνω γιατί μόνο H+ μου γράφει και ενώ το έχω επιλέξε στις ρυθμίσεις.

Όταν έχει 4G γράφει 4G κανονικά. Στη Wind τουλάχιστον.

EvEn DeAtH MaY DiE

το εχεις ενεργοποιησει απο τον παροχο σου (wind - cosmote - voadafone) ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ναι άλλαξα και κάρτα σίμ με νέα νάνο. Από ρυθμίσεις Οκ. Από εξυπηρέτηση πελατών οκ. Μέσα στην Πάτρα όμως δεν πιάνω ενώ θα έπρεπε. Η κάρτα είναι στη θέση 1. Πάροχος wind.

Καλημέρα φίλε. Εγώ είμαι αυτός που δεν μου βγάζει ακόμη αναβάθμιση.Είμαι στην 4.5.3Ο. Δεν ξέρω αν είναι τροποποιημένη rom. Θα δείξει.

Ένα θέμα είχα με την μπαταρία στην πρώτη φόρτιση(μου έκλεισε το κινητό στο 8% μετά από ραγδαία πτώση από το 20%).Αφού το φόρτισα κλειστό μέχρι το 100% ,ανοίγοντάς το μου έδειχνε 1%.Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και έδειχνε 96%.

Μετά από επικοινωνία με το mediamarkt μου έιπαν να κάνω 3 πλήρης φορτίσεις-αποφορτίσεις από 0 έως 100%(με τη συσκευή ανοιχτή) για να καλιμπραριστεί η μπαταρία.

Θα επανέλθω για το θέμα σε τρείς μέρες.

Υ.Γ. Να αναφέρω και το καλό. Στην διάρκεια της πρώτης αυτής μέρας(8.00-23.00) με όλα ανοιχτά και σκάλισμα για να το στήσω στα μέτρα μου , έγραψε sot 7 περίπου. :)

Καλησπερα...εμεις που εχουμε αυτην την εκδοση μπορουμε να κανουμε κατι ετσι ωστε να μας παρει την αναβαθμιση?ευχαριστω μολις το παρελαβα πολυ ωραιο το κινητο παιδια απιστευτο...απο οτι καταλαβα η Ι ειναι international edition αλλα το O τι ειναι?αυτη υπαρχει τροπος να την περασουμε?

Edited by takismpatz

Επίσης υπάρχει καμία λύση για το θέμα των 160 χαρακτήρων των SMS?

κατεβασε την εφαρμογη handcent και λυνεται το προβλημα σου :)

Ναι άλλαξα και κάρτα σίμ με νέα νάνο. Από ρυθμίσεις Οκ. Από εξυπηρέτηση πελατών οκ. Μέσα στην Πάτρα όμως δεν πιάνω ενώ θα έπρεπε. Η κάρτα είναι στη θέση 1. Πάροχος wind.

Έχεις δοκιμάσει σε διαφορετικό μέρος/σημείο να δεις αν πιάνει ? Στην ίδια πόλη είμαστε, της αδελφής μου πιάνει 4g με Vodafone που το κοίταξα στο σπίτι της.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

κατεβασε την εφαρμογη handcent και λυνεται το προβλημα σου :)

Γιατί έχει επιλογή για δικαρτο;

Εγώ το έλυσα με xposed και gravity

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχεις δοκιμάσει σε διαφορετικό μέρος/σημείο να δεις αν πιάνει ? Στην ίδια πόλη είμαστε, της αδελφής μου πιάνει 4g με Vodafone που το κοίταξα στο σπίτι της.

Κέντρο στη δουλειά ήμουν σήμερα Γούναρη πριν ψηλά αλώνια δεν έπιανε.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν με ενδιαφέρει το δικαρτο όσο οι 160 χαρακτήρες.

οχι δν εχει επιλογη για δικαρτο απλα εχει 160 χαρακτηρες

https://meizufans.eu/forum/topic/4883/flyme-os-5-1-4-0-stable-m2

Για κάθε ενδιαφερόμενο :)

Κέντρο στη δουλειά ήμουν σήμερα Γούναρη πριν ψηλά αλώνια δεν έπιανε.

Όπως ανεβαίνεις τη Γούναρη ή όπως κατεβαίνεις ? Πλάκα κάνω, πιστεύω να έχεις χιούμορ

Θα πρέπει να το τσεκάρεις με κάποια άλλη συσκευή με sim κάρτα της wind στο ίδιο ακριβώς σημείο για να δεις αν με άλλο τηλέφωνο έχεις 4G. Δοκίμασε την sim σου σε άλλη συσκευή για να δεις αν έχει 4g ο πάροχος σου στο ίδιο σημείο.

Ο λόγος είναι οτι και εγώ πχ πιάνω ας πούμε 4g έξω από το σπίτι μου αλλά μόλις μπω μέσα δεν πιάνω 4G.

Μιας και είσαι από δω βάλε σε παρακολούθηση το τοπικ στο λινκ απο κατω, μαζευόμαστε που και που για καφεδάκι,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382798&page=107

Ήμουν με 4.5.3i και έκανα upgrade σε 4.5.4i, όλο καλά έκτος απο το live wallpaper πούμε χωρίς δεν μπορώ... Για τους upgrade ακολούθησα την οδηγός στους πρώτο πόσο μέσω console mode... Υπάρχει κάπου η 4.5.3i να κάνω downgrade? Edited by naxiand

https://meizufans.eu/forum/topic/4883/flyme-os-5-1-4-0-stable-m2

Για κάθε ενδιαφερόμενο :)

Είδα ότι είναι YunOs αυτή έχει όλες τις λειτουργίες ; Διάβασα ότι έχει κλειδωμένες μπάντες και κάποιες εφαρμογές λείπουν .