Jump to content

OnePlus 2

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

επειδή ψήνομαι άσχημα να το πάρω, και αν και το έχω ψάξει αρκετά μπορώ να πω, δεν έχω βρει πληροφορίες για δύο πράγματα που με ενδιαφέρουν πολύ και τα θεωρώ καθοριστικό για εμένα παράγοντα.

Α. Έχει nfc?

Β. Έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Όχι και όχι :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Καλησπέρα,

επειδή ψήνομαι άσχημα να το πάρω, και αν και το έχω ψάξει αρκετά μπορώ να πω, δεν έχω βρει πληροφορίες για δύο πράγματα που με ενδιαφέρουν πολύ και τα θεωρώ καθοριστικό για εμένα παράγοντα.

Α. Έχει nfc?

Β. Έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης?

Το OnePlus 3 θα έχει και τα δύο που αναφερεις πάντως και δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί.

Ώπα! Πληροφορίες εκ των έσω?? :p

Χαχα, μπα, εκ των...έξω θα έλεγα! Απλά παρακολουθώ τα leaks που πληθαίνουν συνέχεια και τις δηλώσεις της oneplus. Υποθέτω τέλη ιουνιου θα γίνει η παρουσίαση.

Χαχα, μπα, εκ των...έξω θα έλεγα! Απλά παρακολουθώ τα leaks που πληθαίνουν συνέχεια και τις δηλώσεις της oneplus. Υποθέτω τέλη ιουνιου θα γίνει η παρουσίαση.

Τα τελευταία leaks δείχνουν μεταλλική κατασκευή στην πλάτη οπότε την ασύρματη φόρτιση ίσως την ξεχνάμε. Αλλά το nfc πολύ πιθανόν να το φέρουν πίσω. Επίσης μπορεί να έρθει και ακόμα πιο σύντομα από όσο νομίζουμε...

Με την Marshmallow τι γίνεται, έχει βγει επίσημη ημερομηνία για OTA, όπως επίσης και για τα security Patches πχ. του Μαρτίου;

Γενικά το καθυστέρησαν πολύ το Update της Marshmallow!

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Βάλτε μια custom τώρα που έχουν βγει με όλα μα λειτουργούν άψογα και μην περιμένετε την oneplus. Προσωπικά το συγκεκριμένο κηνιτο το βλέπω σαν ένα πίσι που το αγόρασα χωρίς λειτουργικό και του έβαλα εγώ ότι ήθελα. Με την μαμά ρομ ήταν άθλιο. Τους τελευταίους 2 μήνες και γενικά μετά από δοκιμές έκατσα στην exodus που μου άρεσε περισσότερο από όλες. Εχθές έβγαλα 5 ώρες οθόνη.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160517/3a72691cb0e21ac8878f51c281597ade.jpg

Αν εκθέσουμε συνοπτικά τα νέα για τον νέο flagship killer, έχουμε

μεταλλική κατασκευή

οθόνη amoled

υποστήριξη NFC

βελτιωμένη κάμερα

Όλα αυτά χωρίς αύξηση στην τιμή του τηλ? Αρχισε να ανεβαίνει ο πυρετός ....το team πίσω από το όνομα oneplus φαίνεται να ξέρει τι ζητάει ο κόσμος και προχωράει με ουσιαστικά βήματα. :worry:

μεταλλική κατασκευή

οθόνη amoled

υποστήριξη NFC

βελτιωμένη κάμερα

Όλα αυτά χωρίς αύξηση στην τιμή του τηλ? Αρχισε να ανεβαίνει ο πυρετός ....το team πίσω από το όνομα oneplus φαίνεται να ξέρει τι ζητάει ο κόσμος και προχωράει με ουσιαστικά βήματα. :worry:

Αν κάνουν το ίδιο και στο software θα είναι ότι καλύτερο...

μεταλλική κατασκευή

οθόνη amoled

υποστήριξη NFC

βελτιωμένη κάμερα

Αν κάνουν το ίδιο και στο software θα είναι ότι καλύτερο...

Το οτι θα ειναι πανεμορφο (αν ειναι ετσι τελικα) ξεχασατε. :)

http://www.phonearena.com/news/If-OnePlus-2-and-HTC-10-had-a-baby-OnePlus-3-promo-render-leaks_id81161

Το οτι θα ειναι πανεμορφο (αν ειναι ετσι τελικα) ξεχασατε. :)

http://www.phonearena.com/news/If-OnePlus-2-and-HTC-10-had-a-baby-OnePlus-3-promo-render-leaks_id81161

Θα είναι το ρημάδι...

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε και φέτος...

Μόνο να έχει καλή τιμή...

Θα είναι το ρημάδι...

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε και φέτος...

Μόνο να έχει καλή τιμή...

Πιστευω, η εκδοση 64gb, πολυ βαρια, πανω απο 499, δεν θα κανει.

Αν σκεφτεις, οτι ακουγεται οτι θα κανει η μικρη εκδοση 310$ = 270€, ε, κανα 100, αντε 150€ πανω να κανει η μεγαλη εκδοση.

Από εμενα, σιγουρη αγορα, παντως!

Πιστευω, η εκδοση 64gb, πολυ βαρια, πανω απο 499, δεν θα κανει.

Αν σκεφτεις, οτι ακουγεται οτι θα κανει η μικρη εκδοση 310$ = 270€, ε, κανα 100, αντε 150€ πανω να κανει η μεγαλη εκδοση.

Από εμενα, σιγουρη αγορα, παντως!

Μην κάνεις ακριβή αντιστοιχία ευρώ δολαρίου. Πάντα οι τιμές είναι ίδιες σε νούμερα ειτε σε € είτε σε $. Οπότε εάν η μικρή έκδοση έχει 310$ θα έχει και 310€. Το θέμα είναι στην ακριβή έκδοση να μην περάσει τα 400€. Μέχρι εκεί είμαστε καλά. Στα +50€ παραμένω με OP2..

μεταλλική κατασκευή

οθόνη amoled

υποστήριξη NFC

βελτιωμένη κάμερα

Μπαταρία όμως δυστυχώς 3000. Αντί να βάλει 4000 και να τελειώσει τον ανταγωνισμό πάει και βάζει 3000. Η huawei με το honor v8 είναι ήδη το επόμενο opo3 και τιμή χώμα.

Edited by maximos

Παιδιά παντός το τηλέφωνο και με την μαμά ρομ και με ότι έχω δοκιμάσει το δαχτυλίκο αποτύπωμα έχει bug σε συνεργασία με διάφορες εφαρμογές όπως η τράπεζα που συνεργαζομαι και μια εφαρμογή που κλειδώνει τις εφαρμογές.

Παιδιά παντός το τηλέφωνο και με την μαμά ρομ και με ότι έχω δοκιμάσει το δαχτυλίκο αποτύπωμα έχει bug σε συνεργασία με διάφορες εφαρμογές όπως η τράπεζα που συνεργαζομαι και μια εφαρμογή που κλειδώνει τις εφαρμογές.

Με την εφαρμογή της ΠΕΙΡΑΙΩΣ όντως δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα στο login.

Τελικά δεν βλέπω να παίρνουμε επίσημα την 6...σκατα τα έχουν κάνει εκεί στην oneplus

send from my cave using smoke signals

Τελικά δεν βλέπω να παίρνουμε επίσημα την 6...σκατα τα έχουν κάνει εκεί στην oneplus

send from my cave using smoke signals

Κάπως έτσι δυστυχώς.. :( :mad:

• The title was changed to OnePlus 2