MarkosVL Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγώ με τη community Beta του ΜΜ είμαι. Απόλυτα ικανοποιημενος με την απόδοση του τηλεφώνου πλέον. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγώ έβαλα την exodus εδώ και αρκετό καιρό και απλά απογειωσε το τηλέφωνο Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ με τη community Beta του ΜΜ είμαι. Απόλυτα ικανοποιημενος με την απόδοση του τηλεφώνου πλέον. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο μπαταρια πως πατε ρε παιδια; Γιατι εγω με την μαμα και χωρις ρουτ τα βλεπω σκουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Το σκούρα πως το εννοείς; Εγώ πάντως με την 2.2.1 είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία. Μία νορμάλ μέρα μου την βγάζει. Και από sot είμαι κομπλέ. Συνήθως πάνω από 4,5 και κάτι ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Sot 4.5-5 ώρες μέσο όρο εγώ Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Καλημέρα και από μένα παρέα..Παιδιά να ρωτήσω αν θέλω να το παραγγείλω από την one plus. Τι επίσημο site με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω επειδη ισχυουν τα capital control ρωταω.Επισης αν μπορει καποιος να μου πει την ολη διαδικασια..δεν ξεεω υπαρχει καποιος οδηγος; Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Δεν υπάρχει πρόβλημα με cc. Την προηγούμενη βδομάδα έκανα παραγγελία κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μέσω paypal; Με καρτα ποιας τραπεζας αν επιτρεπεται; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Απο μπαταρια πως πατε ρε παιδια; Γιατι εγω με την μαμα και χωρις ρουτ τα βλεπω σκουρα... Εμένα με μέτρια χρήση προς πολύ μου βγάζει την μέρα. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μέσω paypal; Με καρτα ποιας τραπεζας αν επιτρεπεται; Απλή ανάληψης της Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ευχαριστω για τις πληροφορίες φιλε koziO. Μπορω να το κατευθειαν από το oneplus.net για Ελλαδα ή πρέπει ν' ακολουθήσω άλλη διαδικασία; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Κατευθείαν από εδώ και πληρώνεις με paypal. Αυτή είναι η διαδικασία. https://oneplus.net/gr/oneplus-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Το σκούρα πως το εννοείς; Εγώ πάντως με την 2.2.1 είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία. Μία νορμάλ μέρα μου την βγάζει. Και από sot είμαι κομπλέ. Συνήθως πάνω από 4,5 και κάτι ώρες. Sot 4.5-5 ώρες μέσο όρο εγώ Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα με μέτρια χρήση προς πολύ μου βγάζει την μέρα. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το ζορι να μου βγαλει μια μερα με sot 3-3+!Τα 4 ουτε στα ονειρα μου! Μιλαω βεβαια για τωρα που εχω την MM beta που δεν ειναι root! Μαλιστα μερικες φορες δεν φορτιζει πληρως και το βραδυ! τι να πω; πφφφφ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Την έκανες clean install ή την πέρασες από πάνω; Έκανες κανένα καθαρισμό μνήμης cache; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Με το ζορι να μου βγαλει μια μερα με sot 3-3+!Τα 4 ουτε στα ονειρα μου! Μιλαω βεβαια για τωρα που εχω την MM beta που δεν ειναι root! Μαλιστα μερικες φορες δεν φορτιζει πληρως και το βραδυ! τι να πω; πφφφφ...:( Είναι μαύρο χάλι η beta...δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα Στάλθηκε από το E6853 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 2 ώρες και 35 λεπτά οθόνη τώρα και είμαι με 50% μπαταρία, με χρήση δεδομένων, wifi λίγο βίντεο και μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Απλή ανάληψης της Πειραιώς. Φιλε ποσο καιρο εκανε να σου ερθει και ποια μεταφορικα εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Δεν παρήγγειλα κινητό. Πήρα αξεσουάρ. Η παραγγελία έγινε 6/4 βράδυ με standard shiping. Μου έδωσαν tracking number στις 7/4 και από 14/4 βρίσκεται Ελλάδα. Φαντάζομαι αν δεν ήταν το Σαββατοκύριακο στη μέση θα τα είχα πάρει ήδη. Οπότε περιμένω από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Την έκανες clean install ή την πέρασες από πάνω; Έκανες κανένα καθαρισμό μνήμης cache; Clean Install! Θα ξανακανω μπας και δουμε τιποτα... Είναι μαύρο χάλι η beta...δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα Στάλθηκε από το E6853 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι ωραια η MM, να ξαναγυρισω πισω; δεν αξιζει! Καμια ιδεα για καμια καλη stable rom με καλη μπαταρια; 2 ώρες και 35 λεπτά οθόνη τώρα και είμαι με 50% μπαταρία, με χρήση δεδομένων, wifi λίγο βίντεο και μουσική ονειρο θερινης νυκτος...εγω θα ειχα φτασει στο 20+%...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μήπως μπορεί να μου δείξει κάποιος έναν οδηγό, για CyanogenMod. Θέλω να κάνω το βήμα, έτσι για να συγκρίνω λίγο διαφορές από την επίσημη .... Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-2-cm13-nightlies-by-grarak.427906/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Μου φαίνεται πως το oxygen που τρώει τη μπαταρία είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων. Εχθές διέγραψα όλα τα αποτυπώματα και δεν έχει εμφανιστεί αυτό το oxygen πάλι. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; Μιλάω για το community Beta του MM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Μου φαίνεται πως το oxygen που τρώει τη μπαταρία είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων. Εχθές διέγραψα όλα τα αποτυπώματα και δεν έχει εμφανιστεί αυτό το oxygen πάλι. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; Μιλάω για το community Beta του MM. Είπαμε η κομιουνιτη Μ έχει σοβαρά προβλήματα battery drain send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Όπως και τα μισά κινητά που είχα (ας πούμε). Αν εξαιρέσεις αυτό με το oxygen ιδιαίτερα θέματα δεν έχω με τη beta από άποψη μπαταρίας . Μπορεί να είμαι και τυχερός δε ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα! Έβαλα την mm beta πάνω από την ρουτ 2.2.1 και έχασα το ρουτ και το twrp! Καμία ιδέα για το πως θα ξαναγυρίσω σε ρουτ χωρίς να κάνω wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς τώρα με την beta OOS 3 να βάλει πάνω usb type-c otg στικάκι να μας πει αν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts