derveni1969 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Την εχω περασει ηδη :food::food::food::food: Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Την εχω περασει ηδη :food::food::food::food: Ποιες είναι η πρώτες εντυπώσεις σου. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Την πρασα χθες βραδυ!χωρις να κανω factory reset και παρολο που ειναι 1,1 GB το αρχειο,εκατσε καλα.Το τηλ εγινε απιστευτα πιο γρηγορο.Ολα δουλευουν!Το μονο που δεν ειδα ειναι η μπαταρια αν βελτιωθηκε.Τα δακτυλικα αποτυπωματα πλεον δουλευουν ακαριαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Είχαν πει πρώτο τετράμηνο του 16 ,αλλά για να βγήκε τώρα η beta υπολογίσω κατα Μάιο η επίσημη ΟΤΑ. Giannis80x περιμένω ριβιου περι αυτονομίας Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Βασικα εγω θα επρεπε να κανω και factory reset,αλλα επειδη βαριεμαι να το ξαναστησω δεν θα ειναι τοσο αντικειμενικη η αποψη μου για την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Τη πέρασα και εγώ, καλές εντυπώσεις για αρχή. Θα δω και με τη μπαταρία στη πορεία πως πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Την κατεβάσατε κατευθείαν στη συσκευή και την φλασαρατε από εκεί ? Την φλασαρα και εγώ....πήγα να ξαναορισω δακτυλικά αποτυπώματα και πάπαλα ...τίποτα ... Edited April 1, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγω εκανα καθαρη εγκατασταση.πρωτες εντυπωσεις οντως φαινεται πιο γρηγορο, καποια μικρα στιγμιαια κολληματα σε ορισμενες εφαρμογες . Η μπαταρια φαινεται βελτιωμενη και η καμερα επισης Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μία ερώτηση σε αυτούς που έβαλαν την OOS3. Τώρα το παρατήρησα που αναφέρουν ότι αφαιρείται το maxx audio. Ισχύει;; Και αν ναι πως είναι η ποιότητα ήχου σε σχέση με πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μία ερώτηση σε αυτούς που έβαλαν την OOS3. Τώρα το παρατήρησα που αναφέρουν ότι αφαιρείται το maxx audio. Ισχύει;; Και αν ναι πως είναι η ποιότητα ήχου σε σχέση με πριν; Ναι.ισχύει...Όταν λες ποιότητα εννοείς απο ακουστικά? Μια χαρά ... ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα καλα σε μένα εκ πρώτης όψεως εκτός του ότι ειναι νεκρός ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ναι.ισχύει...Όταν λες ποιότητα εννοείς απο ακουστικά? Μια χαρά ... Εννοώ και στα 2. Και ακουστικά και ηχείο του κινητού. Με την OOS2 έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του ήχου και στην ένταση όταν ενεργοποιείς το maxx audio και κανείς παραμετροποιήσεις. Πλέον χωρίς το maxx audio είναι σαν και πριν όταν ήταν απενεργοποιημένο ή έχουν ενισχύσει καθόλου τον ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εννοώ και στα 2. Και ακουστικά και ηχείο του κινητού. Με την OOS2 έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του ήχου και στην ένταση όταν ενεργοποιείς το maxx audio και κανείς παραμετροποιήσεις. Πλέον χωρίς το maxx audio είναι σαν και πριν όταν ήταν απενεργοποιημένο ή έχουν ενισχύσει καθόλου τον ήχο; Νομιζω οτι ειναι ενα κλικ δυνατοτερος ο ηχος απο το ηχειο της συσκευης.... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Όλα σκατα τι το ήθελα να την περάσω την 6 και δεν περίμενα το επίσημο update? @αμηθηκε η συσκευή.....Υπομονή τώρα . Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Που το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Γιατι δεν βλεπω πουθενα το Audio Tuner & maxxAudio? (ειμαι OOS3) Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Γιατι δεν βλεπω πουθενα το Audio Tuner & maxxAudio? (ειμαι OOS3) • Maxxaudio tuner and presets will be removed. Από το άρθρο της ανακοίνωσης. Και μόλις το συζητούσαμε στα ακριβώς προηγούμενα σχόλια. ;) https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-0-community-build-now-available-for-oneplus-2.439059/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Είναι η ιδέα μου ή όντως υπάρχει πρόβλημα ,κάποιες φορές που ανοίγω το τηλ. μετά το δακτυλικό αποτύπωμα η οθόνη παραμένει πολύ σκοτεινή για αρκετά δευτερόλεπτα μεχρι να ξανά πατήσω κάτι πάνω στην επιφάνεια της... Δεν ακολουθείται τις προδιαγραφές... σας μπαναρουμε φαίνεται να λέει το Amazon. http://techgage.com/news/amazon-bans-sale-of-non-compliant-usb-type-c-cables/. Σήμερα ήμουν με 3 γραμμές LTE σήμα και δίπλα μου ένα ZTE Blade προσπαθούσε μάταια :lol: :lol: Edited April 2, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εμένα πάντως που δε δούλευε ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ούτε σαν κουμπί , αφού δοκίμασα τα πάντα και παράλληλα μιλώντας με oneplus το παράτησα στην άκρη. Μετα από 2 μέρες που το είχα αδούλευτο μετά την αναβάθμιση και factory reset άρχισε και δουλεύει πάλι από μόνο του. Τι να πω Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δεν ακολουθείται τις προδιαγραφές... σας μπαναρουμε φαίνεται να λέει το Amazon. http://techgage.com/news/amazon-bans-sale-of-non-compliant-usb-type-c-cables/. Σήμερα ήμουν με 3 γραμμές LTE σήμα και δίπλα μου ένα ZTE Blade προσπαθούσε μάταια :lol: :lol: διαβαστε λιγο πριν αναπαραγετε οτι ναναι Αυτος που ξεκινησε το θεμα να τεσταρει διαφορους φορτιστες usb type c εγραψε οτι αυτος του oneplus του εκανε ζημια στο chromebook pixel απολυτα φυσιολογικο για μενα απο τη στιγμη που ο φορτιστης αυτος δεν κανει για συσκευες high speed charge(τουλαχιστον εγω δεν εχω δει πουθενα να λεει οτι κανει) Αυτο λοιπον δεν σημαινει οτι ειναι κακος φορτιστης και θα κανει ζημια στις συσκευες της oneplus Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Παιδιά αφού έκανα factory reset σε oxygen 3.0 , πάω να εγκαταστήσω πάλι apk και μερικά δεν δουλεύουν μου μου λέει οτι αυτό το pdf δεν ανοίγει ξέρει κάνεις γιατί ? Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Παιδιά αφού έκανα factory reset σε oxygen 3.0 , πάω να εγκαταστήσω πάλι apk και μερικά δεν δουλεύουν μου μου λέει οτι αυτό το pdf δεν ανοίγει ξέρει κάνεις γιατί ? Στο λέει επειδή πας από το φάκελο "ΑΡΧΕΙΑ" του κινητού να το εγκαταστάσεις μπες μία playstore κατέβασε ένα άλλο file explorer μπες από εκεί μέσα και κάντο εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Στο λέει επειδή πας από το φάκελο "ΑΡΧΕΙΑ" του κινητού να το εγκαταστάσεις μπες μία playstore κατέβασε ένα άλλο file explorer μπες από εκεί μέσα και κάντο εγκατάσταση. Thanks έτσι δουλεύει, πριν την αναβάθμιση το έκανε όμως Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 διαβαστε λιγο πριν αναπαραγετε οτι ναναι Όταν πηγαίνω να πουλήσω ένα καλώδιο USB 3.1 στον καταναλωτή , πρέπει να είναι και σύμφωνο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές? Μήπως πρέπει να δουλεύει μόνο για μία και μοναδική συσκευή ? Ας αναφέρει τότε με κόκκινα γράμματα ΠΡΟΣΟΧΗ υπάρχει κίνδυνος για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Νομίζω ότι η εταιρία κάτι θα αλλάξει στην επόμενη φορά και δεν θα ξαναβγάλει το oneplus3 με το ίδιο καλώδιο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Α καλά...ανάθεμα αν κατάλαβες τίποτα από αυτά που έγραψα ... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts