satizen Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν το ειχα δει ποτε αυτο σορρυ εγω παντως το παρηγγειλα 24/9 κ το παρελαβα εχτες και ηρθε κ απο Κινα! Η προσκληση που μου ηρθε ηταν για το US store.Μετα απο αναμονη 1+ ωρας στο live support τελικα μου εστηλαν καινουργια σωστη προσκληση.Οταν σου ερθει η προσκληση στο mail απο κατω γραφει για ποιες χωρες ειναι.Εμενα ελεγε US/Canada Store. Ερωτηση προς τους κατοχους. Σε ποσες μερες εκαναν shipout την παραγγελια σας απο το ευρωπαικο μαγαζι?Γιατι εμενα στο mail λεει κατι για ως 10 εργασημες μερες :( Please αν δεν γνωριζεις κατι σιγουρα μην απαντας τοσο καταφατικα γιατι μπορει να παρεις κανενα στον λεμο σου :) Τσεκαρε τα screenshot. http://i58.tinypic.com/2ahcqd2.jpg http://i58.tinypic.com/kf4opc.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physionick Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Παιδια εχω προσκληση αλλα επειδη το ειδα τωρα και εληγε πατησα στο μαιλ να την παρω.μπορω να την δωσω?ληγει σε 24ωρες.. Οποιος θελει ας στειλει πμ. Edit: Δοθηκε στον siliconemind. Καλοριζικο! Edited September 30, 2015 by physionick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siliconemind Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παίδες μια πρόσκληση και για μας τους πιο παλιούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros64 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν το ειχα δει ποτε αυτο σορρυ εγω παντως το παρηγγειλα 24/9 κ το παρελαβα εχτες και ηρθε κ απο Κινα! Αγορα απο το oneplus.net η απο αλλο καταστημα? Παράθεση HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αγορα απο το oneplus.net η απο αλλο καταστημα? Απο το oneplus.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το one plus two. Μπορείτε να μου πείτε γιατί να προτιμήσω το επίσημο site της εταιρείας? Σκεφτομαι να το πάρω από minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το one plus two. Μπορείτε να μου πείτε γιατί να προτιμήσω το επίσημο site της εταιρείας? Σκεφτομαι να το πάρω από minideal. Αρκετοί λόγοι 1)Ειναι το κινεζικο με hydrogen os και κινέζικο bloatware 2)Αν και λένε οτι παιζουν , εχει μονο ενα ΙΜΕΙ επίσημα. 3)Δεν εχεις εγγύηση , και να έχεις είναι μονο ένα ετος αντι για 2 που έχει το επισημο ευρωπαικο.Σε περιπτωση στραβής , δεν το συζητάω, μπλέκεις. 4)Τα κινέζικα δεν υποστηριζουν την 800αρα μπαντα 4g που παιζει ελλαδα και ευρώπη (αυτο επηρεάζει κυρίως την wind εδω , αλλα θα μεταφερθούν εκει και οι αλλοι αργά η γρήγορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αρκετοί λόγοι 1)Ειναι το κινεζικο με hydrogen os και κινέζικο bloatware 2)Αν και λένε οτι παιζουν , εχει μονο ενα ΙΜΕΙ επίσημα. 3)Δεν εχεις εγγύηση , και να έχεις είναι μονο ένα ετος αντι για 2 που έχει το επισημο ευρωπαικο.Σε περιπτωση στραβής , δεν το συζητάω, μπλέκεις. 4)Τα κινέζικα δεν υποστηριζουν την 800αρα μπαντα 4g που παιζει ελλαδα και ευρώπη (αυτο επηρεάζει κυρίως την wind εδω , αλλα θα μεταφερθούν εκει και οι αλλοι αργά η γρήγορα) απο αποψη τιμης? ειναι το ιδιο? Στο Vickmall και Minideal το βρισκω με 379usd http://www.vickmall.com/oneplus-two-3gb-16gb-qualcomm-snapdragon-810-octa-core-5-5inch-smartphone-13-0mp-4g-fdd-lte-touch-id-type-c-3300mah-quick-charge-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 απο αποψη τιμης? ειναι το ιδιο? Στο Vickmall και Minideal το βρισκω με 379usd http://www.vickmall.com/oneplus-two-3gb-16gb-qualcomm-snapdragon-810-octa-core-5-5inch-smartphone-13-0mp-4g-fdd-lte-touch-id-type-c-3300mah-quick-charge-black.html Από την επίσημη αντιπροσωπεία θα σου κοστίσει 399€ συν τα μεταφορικά 20€ ή 25€, ανάλογα τι θα επιλέξεις. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Από την επίσημη αντιπροσωπεία θα σου κοστίσει 399€ συν τα μεταφορικά 20€ ή 25€, ανάλογα τι θα επιλέξεις. αναφερεσε στο ιδιο μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) αναφερεσε στο ιδιο μοντελο? Η έκδοση του Vicmall είναι στα 16GB η οποία στην επίσημη αντιπροσωπεία έχει 339€ συν τα μεταφορικά που ανέφερα προηγουμένως. Edited September 30, 2015 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Στο 64ρι μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonia_kp Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παιδιά είμαι καινούρια στο forum, αλλά αν σας περισσεύει καμια πρόσκληση θα σας ήμουν ευγνώμων!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Επειδή είναι κρίμα να γεμίζει το παρόν θέμα με συζητήσεις για παραγγελίες, προσκλήσεις, καταστήματα κτλ, πλέον υπάρχει νέο θέμα που φιλοξενεί τέτοιες συζητήσεις: OnePlus 2 : Προσκλήσεις (Invites) - Παραγγελίες - Αγορά Ομοίως έχουμε και καινούργιο θέμα για συζητήσεις περί αξεσουάρ και ανταλλακτικών: OnePlus 2 : Αξεσουάρ - Ανταλλακτικά Edited September 30, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παιδιά να ρωτησω κάτι που μου κίνησε την περιέργεια. Πολλές φορές επειδή δεν έχει καλό σήμα lte το γυρνουσα στο h+. Τώρα στο op2 από το lte πάει στο h. Δεν υπάρχει h+ ! Τι συμβαίνει? Το παθαίνει κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Στο θέμα κάμερα τί ψάρια πιάνει? Στα επίπεδα του one? Είναι ο μόνος λόγος που ίσως αλλάξω το one μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Στο θέμα κάμερα τί ψάρια πιάνει? Στα επίπεδα του one? Είναι ο μόνος λόγος που ίσως αλλάξω το one μου.. Καλύτερη αρκετά.Μη φανταστεις οτι ειναι σαν του s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Κάπως έτσι, αξιοπρεπής κάμερα αλλά δεν αγγίζει S6 & G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Σκέφτομαι για μετάβαση απο ios σε android. Με μια πρόχειρη ματιά που έχω ρίξει έπεσα σε αυτό εδώ. Τα 400€ είναι ταβάνι που θέλω να δώσω. Είναι η καλύτερη πρόταση το συγκεκριμένο ή υπάρχουν και άλλες;; Βέβαια θα κοιτάξω να βγάλω αρκετό καιρό ακόμα με το 5S αλλά θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να το ψάχνω τι παίζει με τα android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Στην ίδια φάση είμαι και εγώ, αλλά το μέγεθος με φοβίζει λίγο, αν και μετά από κάποιο διάστημα το συνηθίζεις, κατά τα λεγόμενα κάποιων που κάνανε την μετάβαση σε μεγαλύτερες ίντσες. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Επιλογές υπάρχουν πολλές για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια, για να μη ξεφεύγουμε εδώ με τέτοιου είδους συζητήσεις να θυμίσω ότι υπάρχει σχετικός χώρος όπου μπορείτε να ζητήσετε τις απόψεις των μελών... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Στην ίδια φάση είμαι και εγώ, αλλά το μέγεθος με φοβίζει λίγο, αν και μετά από κάποιο διάστημα το συνηθίζεις, κατά τα λεγόμενα κάποιων που κάνανε την μετάβαση σε μεγαλύτερες ίντσες. Το μέγεθος όντως συνηθίζεται. Επειδή γενικά για OnePlus έχω ακούσει καλά λόγια. Και απ'οτι βλεπω είναι και ποιοτικό κινητό τα 400€ είναι αρκετά καλή τιμή για τα specs του. Οπως και η κάμερα του (πράγμα που με ενδιαφέρει πολυ) φαίνεται πολύ καλή. Και όταν θα έρθει η ώρα να μεταβω προς android είναι το πρώτο κινητό που σκέφτομαι. Εκτός αν βρω κάτι φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παίδες έχετε βρει καθόλου... παιδικές ασθένειες στο Oxygen OS μέχρι τώρα; :rolleyes::lol: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Παίδες έχετε βρει καθόλου... παιδικές ασθένειες στο Oxygen OS μέχρι τώρα; :rolleyes::lol: Δεν θα το έλεγα... η έκδοση 2.1.0 δουλεύει μια χαρά! Edited October 8, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καποιος αν εχει ακούσει κάτι ποτε θα ειναι διαθέσιμο άνευ πρόσκλησης ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts