Jump to content

OnePlus 2

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το ειχα δει ποτε αυτο σορρυ εγω παντως το παρηγγειλα 24/9 κ το παρελαβα εχτες και ηρθε κ απο Κινα!

Η προσκληση που μου ηρθε ηταν για το US store.Μετα απο αναμονη 1+ ωρας στο live support τελικα μου εστηλαν καινουργια σωστη προσκληση.Οταν σου ερθει η προσκληση στο mail απο κατω γραφει για ποιες χωρες ειναι.Εμενα ελεγε US/Canada Store.

Ερωτηση προς τους κατοχους.

Σε ποσες μερες εκαναν shipout την παραγγελια σας απο το ευρωπαικο μαγαζι?Γιατι εμενα στο mail λεει κατι για ως 10 εργασημες μερες :(

Please αν δεν γνωριζεις κατι σιγουρα μην απαντας τοσο καταφατικα γιατι μπορει να παρεις κανενα στον λεμο σου :)

Τσεκαρε τα screenshot.

http://i58.tinypic.com/2ahcqd2.jpg

http://i58.tinypic.com/kf4opc.jpg

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχω προσκληση αλλα επειδη το ειδα τωρα και εληγε πατησα στο μαιλ να την παρω.μπορω να την δωσω?ληγει σε 24ωρες..

Οποιος θελει ας στειλει πμ.

Edit: Δοθηκε στον siliconemind. Καλοριζικο!

Edited by physionick

Δεν το ειχα δει ποτε αυτο σορρυ εγω παντως το παρηγγειλα 24/9 κ το παρελαβα εχτες και ηρθε κ απο Κινα!

Αγορα απο το oneplus.net η απο αλλο καταστημα?

HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το one plus two.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί να προτιμήσω το επίσημο site της εταιρείας?

Σκεφτομαι να το πάρω από minideal.

Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το one plus two.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί να προτιμήσω το επίσημο site της εταιρείας?

Σκεφτομαι να το πάρω από minideal.

Αρκετοί λόγοι

1)Ειναι το κινεζικο με hydrogen os και κινέζικο bloatware

2)Αν και λένε οτι παιζουν , εχει μονο ενα ΙΜΕΙ επίσημα.

3)Δεν εχεις εγγύηση , και να έχεις είναι μονο ένα ετος αντι για 2 που έχει το επισημο ευρωπαικο.Σε περιπτωση στραβής , δεν το συζητάω, μπλέκεις.

4)Τα κινέζικα δεν υποστηριζουν την 800αρα μπαντα 4g που παιζει ελλαδα και ευρώπη (αυτο επηρεάζει κυρίως την wind εδω , αλλα θα μεταφερθούν εκει και οι αλλοι αργά η γρήγορα)

Αρκετοί λόγοι

1)Ειναι το κινεζικο με hydrogen os και κινέζικο bloatware

2)Αν και λένε οτι παιζουν , εχει μονο ενα ΙΜΕΙ επίσημα.

3)Δεν εχεις εγγύηση , και να έχεις είναι μονο ένα ετος αντι για 2 που έχει το επισημο ευρωπαικο.Σε περιπτωση στραβής , δεν το συζητάω, μπλέκεις.

4)Τα κινέζικα δεν υποστηριζουν την 800αρα μπαντα 4g που παιζει ελλαδα και ευρώπη (αυτο επηρεάζει κυρίως την wind εδω , αλλα θα μεταφερθούν εκει και οι αλλοι αργά η γρήγορα)

απο αποψη τιμης? ειναι το ιδιο?

Στο Vickmall και Minideal το βρισκω με 379usd

http://www.vickmall.com/oneplus-two-3gb-16gb-qualcomm-snapdragon-810-octa-core-5-5inch-smartphone-13-0mp-4g-fdd-lte-touch-id-type-c-3300mah-quick-charge-black.html

απο αποψη τιμης? ειναι το ιδιο?

Στο Vickmall και Minideal το βρισκω με 379usd

http://www.vickmall.com/oneplus-two-3gb-16gb-qualcomm-snapdragon-810-octa-core-5-5inch-smartphone-13-0mp-4g-fdd-lte-touch-id-type-c-3300mah-quick-charge-black.html

Από την επίσημη αντιπροσωπεία θα σου κοστίσει 399€ συν τα μεταφορικά 20€ ή 25€, ανάλογα τι θα επιλέξεις.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Από την επίσημη αντιπροσωπεία θα σου κοστίσει 399€ συν τα μεταφορικά 20€ ή 25€, ανάλογα τι θα επιλέξεις.

αναφερεσε στο ιδιο μοντελο?

αναφερεσε στο ιδιο μοντελο?

Η έκδοση του Vicmall είναι στα 16GB η οποία στην επίσημη αντιπροσωπεία έχει 339€ συν τα μεταφορικά που ανέφερα προηγουμένως.

Edited by sb68s

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Παιδιά είμαι καινούρια στο forum, αλλά αν σας περισσεύει καμια πρόσκληση θα σας ήμουν ευγνώμων!! :rolleyes:

• Administrators

Επειδή είναι κρίμα να γεμίζει το παρόν θέμα με συζητήσεις για παραγγελίες, προσκλήσεις, καταστήματα κτλ, πλέον υπάρχει νέο θέμα που φιλοξενεί τέτοιες συζητήσεις:

OnePlus 2 : Προσκλήσεις (Invites) - Παραγγελίες - Αγορά

Ομοίως έχουμε και καινούργιο θέμα για συζητήσεις περί αξεσουάρ και ανταλλακτικών:

OnePlus 2 : Αξεσουάρ - Ανταλλακτικά

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Παιδιά να ρωτησω κάτι που μου κίνησε την περιέργεια. Πολλές φορές επειδή δεν έχει καλό σήμα lte το γυρνουσα στο h+. Τώρα στο op2 από το lte πάει στο h. Δεν υπάρχει h+ ! Τι συμβαίνει? Το παθαίνει κανένας άλλος?

Στο θέμα κάμερα τί ψάρια πιάνει? Στα επίπεδα του one? Είναι ο μόνος λόγος που ίσως αλλάξω το one μου..

Στο θέμα κάμερα τί ψάρια πιάνει? Στα επίπεδα του one? Είναι ο μόνος λόγος που ίσως αλλάξω το one μου..

Καλύτερη αρκετά.Μη φανταστεις οτι ειναι σαν του s6

Σκέφτομαι για μετάβαση απο ios σε android. Με μια πρόχειρη ματιά που έχω ρίξει έπεσα σε αυτό εδώ. Τα 400€ είναι ταβάνι που θέλω να δώσω.

Είναι η καλύτερη πρόταση το συγκεκριμένο ή υπάρχουν και άλλες;;

Βέβαια θα κοιτάξω να βγάλω αρκετό καιρό ακόμα με το 5S αλλά θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να το ψάχνω τι παίζει με τα android.

Στην ίδια φάση είμαι και εγώ, αλλά το μέγεθος με φοβίζει λίγο, αν και μετά από κάποιο διάστημα το συνηθίζεις, κατά

τα λεγόμενα κάποιων που κάνανε την μετάβαση σε μεγαλύτερες ίντσες.

iphone 7 iOS 12.0

• Administrators
Επιλογές υπάρχουν πολλές για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια, για να μη ξεφεύγουμε εδώ με τέτοιου είδους συζητήσεις να θυμίσω ότι υπάρχει σχετικός χώρος όπου μπορείτε να ζητήσετε τις απόψεις των μελών... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Στην ίδια φάση είμαι και εγώ, αλλά το μέγεθος με φοβίζει λίγο, αν και μετά από κάποιο διάστημα το συνηθίζεις, κατά

τα λεγόμενα κάποιων που κάνανε την μετάβαση σε μεγαλύτερες ίντσες.

Το μέγεθος όντως συνηθίζεται. Επειδή γενικά για OnePlus έχω ακούσει καλά λόγια. Και απ'οτι βλεπω είναι και ποιοτικό κινητό τα 400€ είναι αρκετά καλή τιμή για τα specs του. Οπως και η κάμερα του (πράγμα που με ενδιαφέρει πολυ) φαίνεται πολύ καλή.

Και όταν θα έρθει η ώρα να μεταβω προς android είναι το πρώτο κινητό που σκέφτομαι. Εκτός αν βρω κάτι φθηνότερο.

Παίδες έχετε βρει καθόλου... παιδικές ασθένειες στο Oxygen OS μέχρι τώρα; :rolleyes::lol:

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• Administrators
Παίδες έχετε βρει καθόλου... παιδικές ασθένειες στο Oxygen OS μέχρι τώρα; :rolleyes::lol:

Δεν θα το έλεγα... η έκδοση 2.1.0 δουλεύει μια χαρά!

Edited by athanaso77

Modpic.gif

• The title was changed to OnePlus 2