vadergr Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 οι τυποι ειναι απαραδεκτοι. Ο φίλος elnino πιο πάνω μπηκε στον κοπο να κανει τη διαδικασια πασαρισματος της προσκλησης. Και στο confirmation link του email λογαριασμου βγαινει το ακολουθο μέσα απο το site της oneplus. Whoops, our bad... The page you requested was not found, and we have a fine guess why. If you typed the URL directly, please make sure the spelling is correct. If you clicked on a link to get here, the link is outdated. What can you do? There are many ways you can get back on track with the OnePlus Store. Go back to the previous page. Use the search bar at the top of the page to search for your products. Follow these links to get you back on track! Store Home | My Account Δοκιμασα να ανοιξω το λινκ και απο browser που δεν ειχα κανει ποτε login στην oneplus αλλα τζιφος. Αν καποιος ξερει κατι σχετικο , ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Από που σου ερχεται εσένα; Εγώ που παρήγγειλα την ίδια ώρα μου λέει απο Κίνα! Μέχρι και χθες έλεγε clearance complete σε σεντζεν, Κίνα. Επομένως υπεθεσα οτι έρχεται απο Κίνα. Σήμερα το πρωι άλλαξε και λέει shipment on hold , East Midland - UK... Και σε σένα άλλαξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Οσοι το εχετε αγορασει, τι λεει τελικα σαν συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Οσοι το εχετε αγορασει, τι λεει τελικα σαν συσκευη? Μέχρι στιγμής εμένα μου άρεσε πολύ. Ιδικά σαν Dual sim. Τώρα για κάποιον που το θέλει να το δουλέψει με μια κάρτα και έχει το One, δεν αξίζει η αλλαγή. Δεν βλέπω πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο xda όπως γράφτηκε πριν παντός. Μήπως θέλει να περάσουν κάποιες μέρες ακόμα; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μέχρι στιγμής εμένα μου άρεσε πολύ. Ιδικά σαν Dual sim. Τώρα για κάποιον που το θέλει να το δουλέψει με μια κάρτα και έχει το One, δεν αξίζει η αλλαγή. Δεν βλέπω πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο xda όπως γράφτηκε πριν παντός. Μήπως θέλει να περάσουν κάποιες μέρες ακόμα; Ισως επειδη προσφατα δημοσιευσαν τον κωδικα η oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μέχρι στιγμής εμένα μου άρεσε πολύ. Ιδικά σαν Dual sim. Τώρα για κάποιον που το θέλει να το δουλέψει με μια κάρτα και έχει το One, δεν αξίζει η αλλαγή. Δεν βλέπω πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο xda όπως γράφτηκε πριν παντός. Μήπως θέλει να περάσουν κάποιες μέρες ακόμα; Και ούτε πρόκειται να έχει την ίδια απήχηση με το 1. Οι περισσότεροι developers εκ Αμερικής πλέον έχουν στραφεί είτε σε Nexus είτε στο Moto X Pure που είναι στα ίδια λεφτά με το OnePlus. Μακάρι να υπάρξει εξίσου υποστήριξη από την κοινότητα όπως πριν 1 χρόνο, όμως φαντάζει δύσκολο κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Και ούτε πρόκειται να έχει την ίδια απήχηση με το 1. Οι περισσότεροι developers εκ Αμερικής πλέον έχουν στραφεί είτε σε Nexus είτε στο Moto X Pure που είναι στα ίδια λεφτά με το OnePlus. Μακάρι να υπάρξει εξίσου υποστήριξη από την κοινότητα όπως πριν 1 χρόνο, όμως φαντάζει δύσκολο κάτι τέτοιο. Όντως το θεωρώ δύσκολο να κάνει τόσο μεγάλη αίσθηση όσο το One. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το Moto. Μένει να δούμε και τα νέα Nexus και σε τι τιμές θα μπορείς να τα αποκτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μέχρι και χθες έλεγε clearance complete σε σεντζεν, Κίνα. Επομένως υπεθεσα οτι έρχεται απο Κίνα. Σήμερα το πρωι άλλαξε και λέει shipment on hold , East Midland - UK... Και σε σένα άλλαξε? Από την Τετάρτη έχει κολλήσει σε αυτό το μήνυμα: Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC...............μάλλον κάτι δεν πάει καλά!!!!! Επικοινώνησα με DHL και μου είπαν να επικοινωνήσω άμεσα με τον αποστολέα! Η υπάλληλος μου λέει: εάν επιτρέπετε ποιος είναι η αξία του δέματος; Και της λέω 450€ και μου λέει περίεργο γιατί ο αποστολέας έχει δήλωση μεν ότι είναι υπάρχει κινητό τηλέφωνο στην συσκευασία αλλά λέει ότι έχει δηλώσει πως αξία του δέματος είναι 0,5€!!!!!!!!!!!!!!! Όποτε μάλλον γι αυτό θα κόλλησε στο εκεί τελωνείο! Με την δικιά μου παραγγελία πειραματίζονται ρε παιδιά;;;;;;;;:shoot::kill::knife::rocket::help::angry::shock::worry::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Από την Τετάρτη έχει κολλήσει σε αυτό το μήνυμα: Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC...............μάλλον κάτι δεν πάει καλά!!!!! Επικοινώνησα με DHL και μου είπαν να επικοινωνήσω άμεσα με τον αποστολέα! Η υπάλληλος μου λέει: εάν επιτρέπετε ποιος είναι η αξία του δέματος; Και της λέω 450€ και μου λέει περίεργο γιατί ο αποστολέας έχει δήλωση μεν ότι είναι υπάρχει κινητό τηλέφωνο στην συσκευασία αλλά λέει ότι έχει δηλώσει πως αξία του δέματος είναι 0,5€!!!!!!!!!!!!!!! Όποτε μάλλον γι αυτό θα κόλλησε στο εκεί τελωνείο! Με την δικιά μου παραγγελία πειραματίζονται ρε παιδιά;;;;;;;;:shoot::kill::knife::rocket::help::angry::shock::worry::mad: Ο,τι να 'ναι! Δεν είσαι ο μόνος όμως, χαχα. Εμένα πηγε κανονικά απο Αγγλία στην Γερμανία και μετα κατέληξε να κόβει βόλτες μέσα στην...Δανία! Μου έστειλαν τώρα mail οτι το έστειλαν σε λάθος προορισμό. Φτου και απο την αρχή τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Από την Τετάρτη έχει κολλήσει σε αυτό το μήνυμα: Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC...............μάλλον κάτι δεν πάει καλά!!!!! Επικοινώνησα με DHL και μου είπαν να επικοινωνήσω άμεσα με τον αποστολέα! Η υπάλληλος μου λέει: εάν επιτρέπετε ποιος είναι η αξία του δέματος; Και της λέω 450€ και μου λέει περίεργο γιατί ο αποστολέας έχει δήλωση μεν ότι είναι υπάρχει κινητό τηλέφωνο στην συσκευασία αλλά λέει ότι έχει δηλώσει πως αξία του δέματος είναι 0,5€!!!!!!!!!!!!!!! Όποτε μάλλον γι αυτό θα κόλλησε στο εκεί τελωνείο! Με την δικιά μου παραγγελία πειραματίζονται ρε παιδιά;;;;;;;;:shoot::kill::knife::rocket::help::angry::shock::worry::mad: Στη DHL εκτός του ότι δεν ξέρουν τι λένε, παραπληροφορουν και τον κόσμο. Σε κάποιους στέλνουν κατευθείαν από Κίνα, εκτελωνιζουν εκεί και θα σου έρθει σύντομα. Αν είσαι Αθήνα, κάπου τρίτη θα το έχεις. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Τώρα γράφει αυτό: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην EAST MIDLANDS-UK! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάει από Κίνα στην Αγγλία και όχι κατευθείαν Ελλάδα!!!!:what::hunter::chair::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Κανονικά πρέπει να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για παραγγελίες όπως υπάρχει στο oneplus one. Και σιγά σιγά να γίνει και με τροποποίησεισ. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Σήμερα μου ήρθα και τα 2 καλώδια orzly που πήρα για να έχουμε στα αυτοκίνητα. Παντός από θήκες πήρα την Otter μαζί με την παραγγελία, πήρα μια orzly και μια diztronic. Η Otter το χοντρενει αρκετά. Η diztronic όμορφη αλλά γληστραει λίγο και η orzly θεωρώ είναι η ποιο καλή. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Τώρα γράφει αυτό: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην EAST MIDLANDS-UK! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάει από Κίνα στην Αγγλία και όχι κατευθείαν Ελλάδα!!!!:what::hunter::chair::( Σου εγραψα παραπανω. Για οικονομια χρονου κι επειδή την ωρα που πηγαν να στειλουν το δικο σου δεν υπηρχε αποθεμα στην Αγγλικη αποθηκη, εκτελωνιζουν κατευθείαν από Κινα, το στελνουν Αγγλια και από εκει σε σενα. Αν το έστελναν από Κινα σε σενα θα υπηρχε θεμα με το τελωνειο και θα εμπλεκες κι εσυ... Με αυτά τα δεδομενα και η Τριτη που σου προεβλεψα, ισως γινει και Δευτερα, αν εισαι λιγο τυχερος ;) ΥΓ εχεις κι ένα άλλο ατου. Θα παρεις συσκευή που μολις βγηκε από τη γραμμη παραγωγης. Φρεσκο οσο δεν γινεται. Από την παραγωγη στην καταναλωση ;) Μονο σε iPhone και στο Oneplus 2 το εχω δει να γινεται αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το κουμπί από αριστερά για την ρύθμιση του προφίλ υπάρχει περίπτωση να το τροποπιησουμε και να έχει δόνηση στο αθόρυβο; Διαφορετικά μου είναι άχρηστο. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Σου εγραψα παραπανω. Για οικονομια χρονου κι επειδή την ωρα που πηγαν να στειλουν το δικο σου δεν υπηρχε αποθεμα στην Αγγλικη αποθηκη, εκτελωνιζουν κατευθείαν από Κινα, το στελνουν Αγγλια και από εκει σε σενα. Αν το έστελναν από Κινα σε σενα θα υπηρχε θεμα με το τελωνειο και θα εμπλεκες κι εσυ... Με αυτά τα δεδομενα και η Τριτη που σου προεβλεψα, ισως γινει και Δευτερα, αν εισαι λιγο τυχερος ;) ΥΓ εχεις κι ένα άλλο ατου. Θα παρεις συσκευή που μολις βγηκε από τη γραμμη παραγωγης. Φρεσκο οσο δεν γινεται. Από την παραγωγη στην καταναλωση ;) Μονο σε iPhone και στο Oneplus 2 το εχω δει να γινεται αυτό... Μακάρι γιατί κανονικά αφού έρχεται με αεροπλάνο θα έπρεπε από Αγγλία να πάει κατευθείαν Ελλάδα, και όχι Γερμανία όπως φαίνεται και παρακάτω: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην LEIPZIG - GERMAN! Το περίεργο είναι ότι από DHL εχθές μου είπε και εμένα ότι μάλλον Δευτέρα-Τρίτη θα είναι εδώ αλλά ότι θα περάσει από τελωνείο και μπορεί να το σταματήσουν και σε περίπτωση που γίνει αυτό θα με πάρουν τηλέφωνο άμεσα! 1)Αφού είναι Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί να περάσει τελωνείο; Και 2) Γιατί δεν γράφει πιθανή ημερομηνία παράδοσης; Άλλο ένα που αγόρασα για συγγενή μου ήρθε εχθές κανονικά από Αγγλία με ημερομηνία παραγωγής 2015-09-10! Και πάει πραγματικά μπάλα, δεν σκάλωσε δευτερόλεπτο για όση ώρα το δούλεψα! Και ποιότητα πραγματικά απίστευτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει το 1+1 και σκέφτεται να το δώσει για να αγοράσει μετά το 1+2. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο; Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει το 1+1 και σκέφτεται να το δώσει για να αγοράσει μετά το 1+2. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο; αν του αρεσουν τα νεα καλουδια fingerpring scanner,810,better display, καλητερη ποιοτητα κατασκευης,τοτε αξιζει. Αν θελει ομως να αλλαζει συνεχως custom roms ,μαλλον δεν αξιζει. Στην τιμη που το εβαλαν το O+2 δεν νομιζω να φτασει σε υποστηριξη ποτε το O+1 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 αν του αρεσουν τα νεα καλουδια fingerpring scanner,810,better display, καλητερη ποιοτητα κατασκευης,τοτε αξιζει. Αν θελει ομως να αλλαζει συνεχως custom roms ,μαλλον δεν αξιζει. Στην τιμη που το εβαλαν το O+2 δεν νομιζω να φτασει σε υποστηριξη ποτε το O+1 Συμφωνώ. Προσωπικά ο μόνος λόγος που πήρα opt είναι το Dual sim. Το 1 ήταν μια υπέροχη συσκευή και σε ένα vs με το δεύτερο NOTE 3 που έχω το 1 ήταν σε όλα καλύτερο εκτός της οθόνης. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) Μακάρι γιατί κανονικά αφού έρχεται με αεροπλάνο θα έπρεπε από Αγγλία να πάει κατευθείαν Ελλάδα, και όχι Γερμανία όπως φαίνεται και παρακάτω: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην LEIPZIG - GERMAN! Το περίεργο είναι ότι από DHL εχθές μου είπε και εμένα ότι μάλλον Δευτέρα-Τρίτη θα είναι εδώ αλλά ότι θα περάσει από τελωνείο και μπορεί να το σταματήσουν και σε περίπτωση που γίνει αυτό θα με πάρουν τηλέφωνο άμεσα! 1)Αφού είναι Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί να περάσει τελωνείο; Και 2) Γιατί δεν γράφει πιθανή ημερομηνία παράδοσης; Άλλο ένα που αγόρασα για συγγενή μου ήρθε εχθές κανονικά από Αγγλία με ημερομηνία παραγωγής 2015-09-10! Και πάει πραγματικά μπάλα, δεν σκάλωσε δευτερόλεπτο για όση ώρα το δούλεψα! Και ποιότητα πραγματικά απίστευτη! Αυτή είναι η διαδρομή. Αγγλια (ευρωπαϊκη αποθηκη τους), Λειψια (κλασικο διαμετακομιστικο κεντρο της DHL) κι από εκει Ελλαδα. Δευτερα θα το εχεις σπιτι σου το μεσημερι αν εισαι Αθηνα, ΔΕΝ θα σε χρεωσουν τιποτα μην ανησυχεις. Θα μπει πραγματι στο τελωνειο , η DHL θα δει τα εγγραφα πληρωμης των φορων από Κινα και σε μιση ωρα θα εχει βγει να στο παραδωσουν. Μην αγχωνεσαι... Edited September 26, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Αυτή είναι η διαδρομή. Αγγλια (ευρωπαϊκη αποθηκη τους), Λειψια (κλασικο διαμετακομιστικο κεντρο της DHL) κι από εκει Ελλαδα. Δευτερα θα το εχεις σπιτι σου το μεσημερι αν εισαι Αθηνα, ΔΕΝ θα σε χρεωσουν τιποτα μην ανησυχεις. Θα μπει πραγματι στο τελωνειο , η DHL θα δει τα εγγραφα πληρωμης των φορων από Κινα και σε μιση ωρα θα εχει βγει να στο παραδωσουν. Μην αγχωνεσαι... Ναι Αθήνα μένω.........για να δούμε!;):rolleyes::happy::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Για όσους δεν μένουν Αθήνα, πως έρχεται άραγε? Αεροπλάνο παλι η αεροπορικώς? Και αν δεν είμαστε σπίτι όταν ερθει, τι γίνεται τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Για όσους δεν μένουν Αθήνα, πως έρχεται άραγε? Αεροπλάνο παλι η αεροπορικώς? Και αν δεν είμαστε σπίτι όταν ερθει, τι γίνεται τοτε? Σου αφήνει ειδοποιήση η DHL και κανονίζεις μαζί τους τρόπο παραλαβής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Με το τελευταίο update έχει μειωθεί το αρχικό battery drain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Hello all, έχετε πλέον δικό σας sub forum. Μπορείτε να το εμπλουτίσετε με θέματα για αξεσουάρ, ROMs, updates, troubleshooting, βελτιώσεις κλπ. :up: Enjoy. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts