puzzle21 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Γι αυτό εξαρτάται από τη χρήση.. Αν βλέπεις βίντεο και παίζεις με κλειστά 4g κτλ ναι τα βγάζεις... Αν πας browsing όμως συνεχώς με 4g και wifi πας μέχρι 4 ώρες περίπου. Όλα έχουν σχέση με τη χρήση Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 μπορει καποιος σας παρακαλω πολυ να με βοηθησει να βαλω ελληνικα στο meizu pro 5? εχω φαει ποσες ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 παιδια έχουμε εμεις για το κινητό μας θηκη που κοβει την ακτινοβολία??οπως υπάρχουν για τις άλλες εταιρίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) παλικαρια οποιος μπορει ας βοηθησει να περασω international rom σε meizu pro 5. Edited March 4, 2016 by dadalas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδιά, καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω α) αν τα ακουστικά Xiaomi Piston 3 είναι συμβατά (λειτουργούν τα κουμπιά κανονικά) με το κινητό Meizu MX5, β) αν γίνεται αλλαγή κομματιού όταν ακούμε μουσική, γ) αν τα παραγγείλω από gearbest EU Warehouse πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα κάνουν να έρθουν Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδιά, καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω α) αν τα ακουστικά Xiaomi Piston 3 είναι συμβατά (λειτουργούν τα κουμπιά κανονικά) με το κινητό Meizu MX5, β) αν γίνεται αλλαγή κομματιού όταν ακούμε μουσική, γ) αν τα παραγγείλω από gearbest EU Warehouse πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα κάνουν να έρθουν Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Α) ναι είναι Β) γίνεται με 2πλο πάτημα του κνετρικου κουμπιού Γ) δεν γνωρίζω. Δεν νομίζω να κανουν πανω απο εβδοναδα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 AlexanderCool Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εγω πηρα τα xiomi 3 youth edition και ολα τέλεια. Να ναι καλα ο puzzle21 ειναι ο γκουρού εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrance Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μεταξυ αγορας απο geekbuying και vickmall ποιο θα ερθει ποιο γρηγορα δεδομενου οτι το ενα εχει και EMS και το αλλο NL Post? Στο Geekbuying δεν εχει επιλογες που εχει το vickmall για rom κτλ... Αν το παρω απο εκει θα μπορω μετα μονος να περασω την international rom,να κανω root και να βαλω ελλληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ok παιδιά με πείσατε. Τα Xiaomi Piston 3 φαίνονται καλή επιλογή. Έχω φτιάξει λογαριασμό στο paypal για να τα πληρώσω, αλλά (είμαι λίγο άσχετη η αλήθεια είναι) τι κάρτα να δηλώσω; χρεωστική ή πιστωτική; Επειδή οι τιμές είναι σε $, τι με συμβουλεύετε να κάνω για να μην υπάρξει μεγάλη προμήθεια; Εσείς πώς κάνετε τις αγορές σας; Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 παλικαρια οποιος μπορει ας βοηθησει να περασω international rom σε meizu pro 5. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=422988 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μεταξυ αγορας απο geekbuying και vickmall ποιο θα ερθει ποιο γρηγορα δεδομενου οτι το ενα εχει και EMS και το αλλο NL Post? Στο Geekbuying δεν εχει επιλογες που εχει το vickmall για rom κτλ... Αν το παρω απο εκει θα μπορω μετα μονος να περασω την international rom,να κανω root και να βαλω ελλληνικα? Μην κάνεις τη πλάκα και βάλεις ταχυμετσφορα ems η DHL γιατί αν μείνει τελωνείο θα το πληρώσεις δίπλα... Από vickmall θα παραγγείλεις με sg post Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge7 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπέρα και απο εμένα, Έπειτα από αρκετές ώρες μελέτης του forum με σκοπό να αγοράσω το MX5 και αφού ευχαριστήσω τον "puzzle 21" να ενημερώσω ότι πλέον το Vickmall το στέλνει έτοιμο με global ROM και ΟΤΑ updates (με την μέθοδο Νο 1)! :D Όπως και το Μ2 mini! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmts Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 καλησπερα! πως μπορω να εχω αναφορα αποστολης μηνυματος? το εχω ενεργοποιησει αλλά δεν μου έρχεται καμια ειδοποίηση. Επίσης πως μπορω στα μηνυματα να μην εχω ανωτερο οριο 70 χαρακτηρων? Πηρα το mx5 πριν 2 μερες και δεν εχω καταφερει να αλλαξω τα παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 καλησπερα! πως μπορω να εχω αναφορα αποστολης μηνυματος? το εχω ενεργοποιησει αλλά δεν μου έρχεται καμια ειδοποίηση. Επίσης πως μπορω στα μηνυματα να μην εχω ανωτερο οριο 70 χαρακτηρων? Πηρα το mx5 πριν 2 μερες και δεν εχω καταφερει να αλλαξω τα παραπάνω... Άλλαξε εφαρμογή μνμ και βάλε πχ handcent sms Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmts Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Άλλαξε εφαρμογή μνμ και βάλε πχ handcent sms ευχαριστω για την βοηθεια. Ακόμα μια ερωτηση. Εχω την έκδοση flyme os 4.5.4.1 I. Για να πάρω το επόμενω upadate 5.1.3 πρέπει να κάνω root το κιν με την διαδικασία που λέτε παραπάνω ή καποια στιγμη θα μπορω να το κατεβασω αυτόματα απλα σαν αναβαθμιση? Edited March 10, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Άλλαξε εφαρμογή μνμ και βάλε πχ handcent sms Puzzle21 πως επιλεγεις με ποια sim θέλεις να στελνεις τα μηνυματα αν εχεις 2 sim Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πατάς δημιουργία νέο μηνύματος και σου ανοίγει το πληκτρολόγιο. Εκεί δεξιά έχει ένα ερωτηματικό. Όταν το πατήσεις σου έχει να επιλέξεις κάρτα 1 ή κάρτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πατάς δημιουργία νέο μηνύματος και σου ανοίγει το πληκτρολόγιο. Εκεί δεξιά έχει ένα ερωτηματικό. Όταν το πατήσεις σου έχει να επιλέξεις κάρτα 1 ή κάρτα 2 http://s30.postimg.org/su8rorhj5/S60310_140249.jpg Δεν υπάρχει κάπου ερωτηματικό. Να διευκρινησω ότι αφορά το ποστ του puzzle21 και την εφαρμογή handcent sms όχι το στοκ Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Υποστηρίζει 2καρτα κινητά το handcent? Το chompSMS πάντως υποστηρίζει και τρέχει νεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ευχαριστω για την βοηθεια. Ακόμα μια ερωτηση. Εχω την έκδοση flyme os 4.5.4.1 I. Για να πάρω το επόμενω upadate 5.1.3 πρέπει να κάνω root το κιν με την διαδικασία που λέτε παραπάνω ή καποια στιγμη θα μπορω να το κατεβασω αυτόματα απλα σαν αναβαθμιση? κατεβασε απο δω την 5.1.3.0G και περνα την σαν απλο update Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 http://s30.postimg.org/su8rorhj5/S60310_140249.jpg Δεν υπάρχει κάπου ερωτηματικό. Να διευκρινησω ότι αφορά το ποστ του puzzle21 και την εφαρμογή handcent sms όχι το στοκ Δεν χρησιμοποιώ δυο σιμ και δεν γνωρίζω... Αν θες δοκίμασε και την εφαρμογή που αναφέρθηκε Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Υποστηρίζει 2καρτα κινητά το handcent? Το chompSMS πάντως υποστηρίζει και τρέχει νεράκι. Συμφωνώ τλκ είναι πολύ καλό το chompsms σ ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ξέρει κανείς πως περνάνε την Ευρωπαική ROM στο vickmall ? με ποια μέθοδο? ή πλέον μπορείς να βάζεις είτε international ειτε κινέζικη με τον ακριβώς ίδιο τρόπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ξέρει κανείς πως περνάνε την Ευρωπαική ROM στο vickmall ? με ποια μέθοδο? ή πλέον μπορείς να βάζεις είτε international ειτε κινέζικη με τον ακριβώς ίδιο τρόπο ? Από το vickmall την περνάνε με τη πρώτη μέθοδο πλέον για να παίρνεις και τα updates ota Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts