Jump to content

Meizu MX5

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά την πέρασα την g(global) έκδοση και τρέχει μια χαρά. Έφυγαν όλες οι κινεζικες εφαρμογές. Δε με νοιάζει που δεν εχω flyme account. Ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιουσα ούτε στην a(κινεζική) έκδοση. Έχει και ελληνικό μενού (σχεδόν δηλαδή γιατί τα μισά είναι αγγλικά, δεν το έχουν μεταφράσει πλήρως). Όσο για το ρουτ πιστεύω σε κάποιο μελλοντικό update να βάλουν και ρουτ (προσωπικά το ροοτ το χρησιμοποιώ μόνο για το xmod για το boom beach!)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι εγώ είχα την κινεζική έκδοση (a)και πέρασα την 5.2.1.0g πολύ εύκολα

Όταν λες εύκολα αλλάζοντας system I'd?

Flyme account μπορείς απλα να κατεβάσεις το apk και να το περάσεις. Ετσι θα έχεις και root μετα

Edited by puzzle21

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και απο μενα!!!!!!!Σημερα παραλεβα το εργαλειο!!!!!Απλα απιστευτο!!!!απλα θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις....εχω εκδοση flyme 4.5.2.4A η οποια εχει εληνικα, και στο μενου και στο πληκτρολογιο....αυτο σημαινει οτι εχω την κινεζικη εκδοση?σωστα?

αρα απ οσο εχω διαβασει περιπου σχεδον σε ολες τις σελιδες update κανω χειροκινητα? θα αντιμετωπισω καποιο προβλημε με flyme λογαριασμο?(κατι διαβασα παραπανω....δεν εχω δημιουργησει ακομη λογαριασμο---πρεπει πρωτα να κανω λογαριασμο και μετα το update?) και κατι τελευταιο ποια εκδοση Α(τελευταια) εχει ελληνικα(και εννοω στο μενου)? η Α 5.1.1.1 δεν πρεπει να εχει απο οτι διαβασα πιο πανω....υπαρχει πουθενα στο σαιτ της meizu στα update που σου λεει αν η εκδοση εχει ελληνικα στο μενου?

Ευχαριστω εκ των προτερων....:D:D:D:):):):)

Ξέρει κανείς πως να βγάλω στην επιφανεια μενού για να διαλέγω προφίλ ήχου? Το λέω για να βάζω απευθείας σιγαση και όχι να μπαίνω στις ρυθμίσεις.

Καλησπέρα παιδιά 2 απορίες. Με την τελευταία έκδοση φλι κολλάει πάλι το SwiftKey??

Και τελικά γιατί δεν παίζουν τα απλά avi? Τα διαβάζει όλα μέχρι και 1080 ταινίες εκτός από απλά avi? Πως εξηγείται αυτό? Υπάρχει κάποια λύση? (εννοώ για να παίξει τελικά όχι να κάνω τα αβι μπ4

Καλησπέρα παιδιά 2 απορίες. Με την τελευταία έκδοση φλι κολλάει πάλι το SwiftKey??

Και τελικά γιατί δεν παίζουν τα απλά avi? Τα διαβάζει όλα μέχρι και 1080 ταινίες εκτός από απλά avi? Πως εξηγείται αυτό? Υπάρχει κάποια λύση? (εννοώ για να παίξει τελικά όχι να κάνω τα αβι μπ4

Βαλε swiftkey beta

Για τα avi δοκιμασες άλλον player πχ bsplayer?

''Ipad mini 2''

Ναι αρκετούς δεν είναι θέμα ο πλειερ κάτι στην κωδικοποίηση παιζει. Με μπετα εξαφανίστηκε το πρόβλημα? Πόσες μέρες το χρησιμοποιείς? Γιατί και με το κανονικό SwiftKey μετά την πρωτη βδομάδα άρχισε να βγαινει

Ναι αρκετούς δεν είναι θέμα ο πλειερ κάτι στην κωδικοποίηση παιζει. Με μπετα εξαφανίστηκε το πρόβλημα? Πόσες μέρες το χρησιμοποιείς? Γιατί και με το κανονικό SwiftKey μετά την πρωτη βδομάδα άρχισε να βγαινει

Προσωπικά χρησιμοποιώ Google keyboard αλλά επειδή είναι γνωστό πρόβλημα με τη beta θα σου λυθεί

''Ipad mini 2''

Παίζει ρόλο ποια sim θα βάλω σε ποια υποδοχή;

Τη μια sim την έχω κυρίως για τηλέφωνα και την άλλη για data.

καλα ρε απατεωνα το πηρες και δεν ειπες κατι;

για πες σε σχεση με το ΜΧ4 εντυπωσεις σε touch,battery,οθονη αναλυση και brightness και αν το home button σου αρεσει

Τι χρωμα το πηρες;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλημέρα σε όλους :)

Χθες πήρα και εγώ το meizu mx5 . Έριξα μια γρήγορη ματιά σε όλο το forum εδώ για να δω τι μπορώ να βάλω γενικά από rom .

Το παρέλαβα με την 5.1.1.1Α και έκανα update αυτόματα στην 5.1.2.0Α .

Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις :

1) Να αφήσω αυτή τη ρομ πάνω; έχει παρουσιάσει σε κανέναν προβλήματα ;

2) Έχω θέμα με το Notification Led . Όταν φορτίζει το κινητό δεν ανάβει , ούτε στα μηνύματα απο facebook messenger . Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω ;

Ευχαριστώ πολύ :)

aris/20

The only thing i know is that i don't know anything!

THINK DIFFERENT

καλα ρε απατεωνα το πηρες και δεν ειπες κατι;

για πες σε σχεση με το ΜΧ4 εντυπωσεις σε touch,battery,οθονη αναλυση και brightness και αν το home button σου αρεσει

Τι χρωμα το πηρες;

Για την αδερφή moy το πήρα, οπότε χρώμα....... gold 32GB.:lol:

Για την οθόνη στα είπα. Μπαταρία κλπ πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με το mx4, ίσως λίγο καλύτερη. Πρώτες μέρες είναι ακόμα. Στην πορεία θα δούμε καλύτερα.

Τo home button είναι εξαιρετικό. Ειδικά η αναγνώριση του αποτυπώματος έχει ποσοστό επιτυχίας κοντά στο 100% όπως και να βάλεις το δάχτυλο.;)

Όταν λες εύκολα αλλάζοντας system I'd?

Flyme account μπορείς απλα να κατεβάσεις το apk και να το περάσεις. Ετσι θα έχεις και root μετα

Ναι έτσι ακριβώς αλλάζοντας system I'd. Το flyme account apk λογικά το κατεβάζω μέσω meizufans? Και το ρουτ που θα το έχει? Στο fingerprint?

Ναι έτσι ακριβώς αλλάζοντας system I'd. Το flyme account apk λογικά το κατεβάζω μέσω meizufans? Και το ρουτ που θα το έχει? Στο fingerprint?

https://meizufans.eu/forum/topic/4064/get-root-access-on-global-firmware

''Ipad mini 2''

εχει ασχοληθεί κανεις με την global φλαιμ? ειναι ολα κανονικα την αλλάζουμε χωρίς προβλήματα?ελληνικα έχει?

εχει ασχοληθεί κανεις με την global φλαιμ? ειναι ολα κανονικα την αλλάζουμε χωρίς προβλήματα?ελληνικα έχει?

Δεν μπαινει έτσι απλά αν έχεις κινέζικη έκδοση όμως.

''Ipad mini 2''

Όχι την I έχω αλλά δεν διαβάζω και καλά στο μειζουφανς όλο προβλήματα έχουν λεει

Σε είδα εκεί είμαι ως dartaholics αλλά γιατί δεν βάζεις την 5 λόγω ελληνικών;

''Ipad mini 2''

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση!Υπάρχει κάποιο θέμα με τις μπαντες που υποστηρίζει η συσκευή ή δουλευει κομπλε σε Vodafone και Cosmote τουλαχιστον το 3G!Για 4G δε με ενδιαφέρει!Σκέφτομαι να το αγοράσω και θέλω μια αντικειμενική αποψη απο καποιον που το εχει καιρο με τα υπερ και τα κατα!Και περισσοτερο πως τα παει σε θέμα κάμερας!Ευχαριστώ πολυ!

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση!Υπάρχει κάποιο θέμα με τις μπαντες που υποστηρίζει η συσκευή ή δουλευει κομπλε σε Vodafone και Cosmote τουλαχιστον το 3G!Για 4G δε με ενδιαφέρει!Σκέφτομαι να το αγοράσω και θέλω μια αντικειμενική αποψη απο καποιον που το εχει καιρο με τα υπερ και τα κατα!Και περισσοτερο πως τα παει σε θέμα κάμερας!Ευχαριστώ πολυ!

Giankis δεν εχει κανενα θεμα με 3τζι και 4τζι!!Ποιοτητα κατασκευης παρα πολυ καλη για τα λεφτα του,φινγκερπριντ σφαιρατο,καμερα αρκετα καλη οχι τελεια,οθονη με ωραια και ζωηρα χρωματα,κανενα κολημα και λαγκαρισμα στην5.1.2.0Α που εχω..Γενικα για τα χρηματα του αξιζει η αγορα!!

Giankis δεν εχει κανενα θεμα με 3τζι και 4τζι!!Ποιοτητα κατασκευης παρα πολυ καλη για τα λεφτα του,φινγκερπριντ σφαιρατο,καμερα αρκετα καλη οχι τελεια,οθονη με ωραια και ζωηρα χρωματα,κανενα κολημα και λαγκαρισμα στην5.1.2.0Α που εχω..Γενικα για τα χρηματα του αξιζει η αγορα!!

Να'σαι καλα φίλε γιατι έχω κολλησει ασχημα και δεν ξέρω αν αξιζει να αφήσω το Z9 max που έχω τωρα!Σε ευχαριστώ και παλι!

Puzzle 21 τι εννοείς? Η 5 g έχει ελληνικά .απλά διαβάζω ότι δεν υπάρχει σταθερότητα ο καιρός δεν αναβαθμίζεται και έχει τα κολλήματα της. Και λέω να την βάλω η να περιμένω κάτι πιο σταθερό? Πάντως τώρα που συνήθισα τα χρώματα της οθόνης την έχω ερωτευτεί. Είναι πραγματικά ωραία ζωντανά και γεμάτα .το μόνο που έχω στραβώσει με το κινητό είναι η κάμερα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι από Google Play να κατεβάσω να έχω πραγματικές ρυθμίσεις στην κάμερα Edited by koloko

Puzzle 21 τι εννοείς? Η 5 g έχει ελληνικά .απλά διαβάζω ότι δεν υπάρχει σταθερότητα ο καιρός δεν αναβαθμίζεται και έχει τα κολλήματα της. Και λέω να την βάλω η να περιμένω κάτι πιο σταθερό? Πάντως τώρα που συνήθισα τα χρώματα της οθόνης την έχω ερωτευτεί. Είναι πραγματικά ωραία ζωντανά και γεμάτα .το μόνο που έχω στραβώσει με το κινητό είναι η κάμερα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι από Google Play να κατεβάσω να έχω πραγματικές ρυθμίσεις στην κάμερα

Ο καιρός έχει να κάνει με τα permission.. Πρέπει να έχεις δώσει στο security permission και στο security power app panagement επίσης permissions και εκεί δώσε και στο google play services και google framework..

Η κάμερα θεωρώ ότι είναι πολύ καλή όπως και η εφαρμογή της.. Ειδικά στο manual έχει πολύ δυνατές επιλογές.

''Ipad mini 2''

Προέρχομαι από το Νόκια 808 οπότε ακόμα καμία κάμερα δεν είναι καλύτερη. Έκανα χιόνι σε σύννεφα χωρίς κανένα θόρυβο. Του mx5 είναι ανεκτή την μέρα αλλά απαράδεκτη το βράδυ. Οπότε προτείνεις να βάλω την 5?πρεπει να κάνω backup πρώτα??είδα ακόμα αυτό που σου είπε ο MOD στο μειζυφανς ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την g. Δεν ξέρω τι να κάνω πάνω που ψιλοεμαθα το κινητό. Να τα αλλάξω όλα? Edited by koloko

Προέρχομαι από το Νόκια 808 οπότε ακόμα καμία κάμερα δεν είναι καλύτερη. Έκανα χιόνι σε σύννεφα χωρίς κανένα θόρυβο. Του mx5 είναι ανεκτή την μέρα αλλά απαράδεκτη το βράδυ. Οπότε προτείνεις να βάλω την 5?πρεπει να κάνω backup πρώτα??είδα ακόμα αυτό που σου είπε ο MOD στο μειζυφανς ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την g. Δεν ξέρω τι να κάνω πάνω που ψιλοεμαθα το κινητό. Να τα αλλάξω όλα?

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά βάλε τη 5A. Από την 4 η διαφορά είναι χαωδες. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και η 5 είναι ένας λόγος που προχώρησα στην αγορά του.

''Ipad mini 2''