Jump to content

aris20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    92.9%

aris20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. aris20

    Meizu MX5

    Καλημέρα σε όλους :) Χθες πήρα και εγώ το meizu mx5 . Έριξα μια γρήγορη ματιά σε όλο το forum εδώ για να δω τι μπορώ να βάλω γενικά από rom . Το παρέλαβα με την 5.1.1.1Α και έκανα update αυτόματα στην 5.1.2.0Α . Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις : 1) Να αφήσω αυτή τη ρομ πάνω; έχει παρουσιάσει σε κανέναν προβλήματα ; 2) Έχω θέμα με το Notification Led . Όταν φορτίζει το κινητό δεν ανάβει , ούτε στα μηνύματα απο facebook messenger . Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω ; Ευχαριστώ πολύ :)
  2. Ολα άψογα με τη ρομ του Ιταλού ! Δεν έχω παρατηρήσει bugs ! Το μονο θεματακι είναι οτι δε λαμβάνω notification απο Facebook messenger πχ όταν το κινητό είναι σε αδρανεια (με ανοιχτό WiFi η δεδομένα ) ! Ξέρει κανεις αν φτιάχνεται αυτό ? Είναι θέμα της ρομ ? Ευχαριστώ πολύ !
  3. Καλησπερα στο φορουμ ! Κατάφερα να βάλω τη ρομ του Ιταλού ! Την έχω πανω λιγες ώρες ! Ολά φαίνεται να λειτουργουν κομπλε ! Το κινητό πάει σφαίρα και με 30% μπαταρία μετα το περασμα της ρομ χτύπησε αντουτου 55000 ! Ελληνικά φουλ πλεον χωρίς θέματα με κινεζιες ! Αυτές οι πρωτες εντυπώσεις ! Περιμένω να το δουλεψω κι'αλλο για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη ! Θα επανελθω με πληρέστερο ποστ !
  4. Ευχαριστώ παρα πολύ :) Με κινεζιες και αυτή ε ? :/ Τίποτα ακόμα για multi language ?
  5. Υπάρχει link για να κατεβασουμε τη ROM ? Ευχαριστώ πολύ !
  6. Αν πάντως κάποιος έχει κάποιο νέο για Ρομ του Ιταλού που λένε όλοι ή κάποια άλλη Ρομ official με Ελληνικά ίσως ας την παραθέσει να τη δοκιμασουμε στο κινητό και να γράψουμε εντυπωσεις! Ευχαριστώ πολύ :)
  7. Εγώ τον Hola δουλεύω από χθές που το πήρα στα χέρια μου ,χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ! Θα βάλω και τον Apex και θα στείλω :)
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση ... Οπότε αναγκαστικά μένω σε αυτή εφόσον δεν υπάρχει κάτι νεότερο ! Μια χαρά είναι η 8S και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug ως τώρα ... το μόνο ενοχλητικό ίσως (εκτός του ότι δεν είναι ελληνικό το μενού που είναι και ασήμαντο πρόβλημα ) είναι ότι έχει μερικές κινέζικες εφαρμογές και στα μενού υπάρχουν κάποιες κινεζιές ( που και αυτό ξεπερνιέται εν μέρει με έναν launcher ) !
  9. Καλημέρα σε όλους ! Έχω και εγώ στα χέρια μου το 1s :) ... Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα νέο για rom με ελληνικά ? Εμένα τρέχει android 5.0.2 με την 5.5.008S EUI version ... Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση ? Ευχαριστώ πολύ :D
  10. ΑΚΥΡΟ ΑΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
  11. Καλησπερα παιδια!Την προηγουμενη βδομαδα αγορασα το daytona sprinter 50cc στο καινουριο μαλιστα χρωματακι(μαυρο-ασπρο)!Ειμαι παντελως ασχετος με μηχανακια γι'αυτο μην με παρεξηγησετε αν αυτα που γραφω ακουστουν ''παιδικα'' ή ανουσια!Το μηχανακι το πηρα για τις καθημερινες μικρες μετακινησεις μου,μιας και τωρα τελειωσα το σχολειο... Εχω ομως με το μηχανακι το ακολουθο προβλημα: Δεν ανοιγει το γκαζι,δηλαδη στο τιμονι ο μοχλος στο τιμονι κανει παρα πολυ μικρη στροφη συγκριτικα με αλλα που εχω δει!Αυτο εχει ως αποτελεσμα το μηχανακι να ανεβαζει πολυ αργα στροφες και να κολλαει απελπιστικα σε λιγο ανηφορικο δρομο (10-15km/h)Η τελικη του ειναι γυρω στα 45km/h και σε κατηφορα με βια να πιασει 50km/h!Οι περισσοτεροι μεχρι τωρα μου ειπα οτι ειναι θεμα στρωσιματος... Εσεις τι γνωμη εχετε?Θελει οντως στρωσιμο ή μηπως ειναι καποιο αλλο κατασκευαστικο λαθος? Πραγματικα εχω απογοητευτει... Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε κριτικη,σχολιο ή βοηθεια στο προβλημα μου Ευχαριστω,φιλικα,Αρης:)
  12. Καλησπερα φιλοι του my phone!Ειμαι και εγω ενας απο τους χρηστες ενος htc p3300!Για κακη μου τυχη ομως το τηλεφωνο μου επεσε κατω απο μικρο υψος βεβαια,το οποιο ηταν αρκετο για να δημιουργηθουν 3-4 εμφανεις φθορες στην μπροστα προσοψη! Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν και που μπορω να βρω καποια προσοψη ή αν καποιος απο εσας ειχε καποια παρομοια εμπειρια και κατεφυγε στην ace hellas ποσο του κοστισε καποια πιθανη αντικατασταση προσοψης? Ευχαριστω πολυ! Παντα φιλικα,Αρης!
  13. Ναι παιδια αυτο ειναι!Σας ευχαριστω πολυ! Φιλικα,Αρης!
  14. Ειναι πολυ πιθανο,δε γνωριζω!Θα το αναζητησω και θα δω!Ευχαριστω παρα πολυ παντως για την αμεση απαντηση και το ενδιαφερον!
×
×
  • Create New...