Jump to content

Honor 7

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ και τα καλύτερα αντεύχομαι και σε σένα! Θέλω βοήθεια..ελπίζω να με διαβάσει κανείς και να ανεβάσει το θέμα καλά!

• Απαντήσεις 711
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Honor 7. Αν έχετε συγκεκριμένες απορίες που θα μπορούσα να τις απαντήσω ρωτήσετε με ελεύθερα!

Θα ενδιέφερε πιστεύω πολλούς η αυτονομία, η κάμερα σε βραδυνές λήψεις, και το αν είναι βολικός ο αισθητήρας του δακτυλικου αποτυπώματος.

johnny21a καλοριζικο !!! περιμενουμε μινι review !

Και εγω το τσιμπισα χτες το βραδυ απο merimobiles.com μαυρο 16gb , και τωρα αναμονη 10-15 εργασιμες !!! :rolleyes:

Πρώτες παρατηρήσεις για μένα:

1-Προσωπική πάντα γνώμη, το κινητό είναι μεγάλο και δε με βολεύει (ερχόμενος απο Moto-G 1st generation...)

2- Πολύ καλή οθόνη, λεπτομερής και φωτεινή

3-Γρήγορο, πολύ καλό multitasking

4- Fingerprint reader = καταπληκτικός!!! Δουλεύει ασταπιαία (συγκρίνω με το iPad Air2 που επίσης εχω) και με ακρίβεια.

5- Και τώρα ερχόμαστε στα πολύ κακά... Η κάμερα (για την οποία αγόρασα το κινητό) είναι απογοήτευση. Όχι στην ποιότητα της γιατι υπο κατάλληλες συνθήκες οι φώτο είναι άριστες. Αλλά έχω την εντύπωση ότι το software είναι εντελώς beta... Π.χ. δεν έχει όλες τις επιλογές που είχα δει σε βίντεο review στο Youtube (π.χ. slow motion). Επίσης το HDR mode είναι ΑΧΡΗΣΤΟ, δεν κάνει ουσιαστικά τιίποτα και σε ελάχιστες περιπτώσεις που έκανα πρώτα metering σε συγκεκριμένα σημεία φάνηκε να κάνει κάποια διαφορά (πράγμα που δεν έπρεπε να συμβαίνει γιατί έπρεπε να είναι ανεξάρτητο από metering και φωτεινότητα). Απλά να πω πως το Moto-G μου βγάζει καλύτερες HDR photo... Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε με Google camera... Αν ξέρει κάποιος κάποιο επίσημο φορουμ της Huawei που μπορώ να τα πω αυτά παρακαλώ ας μου το πει...

Πάντως πέρα απο τα κακά της κάμερας έχει και κάποια ελπιδοφόρα σημεία. Η εστίαση και η λήψη είναι πολύ γρήγορη ακόμα και σε κοντινά αντικείμενα. Το βίντεο είναι και αυτό πολύ καλό απο άποψη λεπτομέρειας αν και δοκίμασα μόνο μέσα στο δωμάτιο...

Θα ακολουθήσουν συγκριτικές φώτο σύντομα!

Υ.Γ. Φαίνεται πως το HDR mode έχει μικρές διαφορές από το κανονικό τελικά, απλά δεν είναι τόσο μεγάλες όσο έχω συνηθίσει και επίσης θέλει λίγο ψάξιμο το πως δουλεύει το metering, θα ενημερώσω σύντομα για τις νέες ανακαλύψεις...

Edited by johnny21a

Δε σε αμφισβήτω προς θεού! Αλλά σε όλα τα reviews που είδα, όλοι είπαν πολύ καλά λόγια για την κάμερα! Αλλά εγώ θα έχω προσωπική άποψη μόλις μου έρθει στα χέρια μου!

Καλησπέρα παιδιά. Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Honor 7. Αν έχετε συγκεκριμένες απορίες που θα μπορούσα να τις απαντήσω ρωτήσετε με ελεύθερα!

Φιλε μου εχω το Honor 6 (ειναι προς επισκευη στην Κινα) και το σκεφτομαι για το Honor 7..

Ειναι dual sim full active;

Διαχειριση μπαταριας..ποσες ωρες οθονη σου δινει ( π.χ. στο Honor 6 με 2 sim και πολυ λιωσιμο ειχα 5+ ωρες)

Αυτα τα δυο περισσοτερο με ενδιαφερουν να σου πω την αληθεια.

Poco F6 Pro 256GB

Εξαιρετική η κάμερά του τόσο την ημέρα όσο και στο σκοτάδι με την λειτουργία νυχτερινής λήψεως, έχει αισθητή διαφορά από το προκάτοχό του (Honor 6 και 6 Plus). Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δουλεύει άψογα, ξεκλειδώνει αστραπιαία. Από αυτονομία σου βγάζει πολύ άνετα 4 ώρες οθόνη και 2 ώρες και κάτι ομιλία και συνδεσιμότητα σε δίκτυο 3G. Έχει ήδη λάβει δύο διορθωτικά update άμεσα και διαρκώς η συσκευή βελτιώνεται.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Γεια σας, ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω το Honor 7 που υποστηριζει στο 4g τη μπαντα Β20 των 800Mhz;

Γεια σας, ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω το Honor 7 που υποστηριζει στο 4g τη μπαντα Β20 των 800Mhz;

Το honor 7 δεν υποστηρίζει αυτή τη μπάντα

Το honor 7 δεν υποστηρίζει αυτή τη μπάντα

Κι όμως.... https://www.vmall.eu/uk/honor-7-silver-281216/

αυτην ειναι η επισιμη σελιδα της huawei στην ευρωπη? μακαρι να εχει αυτην την μπαντα

edit βλεπω απο εκει δεν μπορουμε να παραγγειλουμε, μονο Αγγλια στελνει

Edited by dimtz

Εξαιρετική η κάμερά του τόσο την ημέρα όσο και στο σκοτάδι με την λειτουργία νυχτερινής λήψεως, έχει αισθητή διαφορά από το προκάτοχό του (Honor 6 και 6 Plus). Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δουλεύει άψογα, ξεκλειδώνει αστραπιαία. Από αυτονομία σου βγάζει πολύ άνετα 4 ώρες οθόνη και 2 ώρες και κάτι ομιλία και συνδεσιμότητα σε δίκτυο 3G. Έχει ήδη λάβει δύο διορθωτικά update άμεσα και διαρκώς η συσκευή βελτιώνεται.

Φιλε μου αν μπορεις ανεβασε καποια sample απο την καμερα να παρουμε μια πραγματική ιδέα

Google Pixel 8 pro

Καλημέρα παιδες!Έχει αγοράσει κανείς απο oppomart?Γιατι η διαφορά στη τιμή είναι πολυ μεγάλη σε σχέση με τα αλλα site που έχω κοιτάξει!Το 16Gb το έχει στα 369$!Είμαι κάτοχος Honor 6 και σκεφτομαι τώρα για το 7αρι!

αυτην ειναι η επισιμη σελιδα της huawei στην ευρωπη? μακαρι να εχει αυτην την μπαντα

edit βλεπω απο εκει δεν μπορουμε να παραγγειλουμε, μονο Αγγλια στελνει

όχι μόνο Αγγλία,μπορείς να κάνεις παραγγελία και μετά να τους στείλεις email για να αλλάξουν την χώρα,το αγγλικό είναι το μόνο που το έχει in stock και έρχεται με αγγλικό φορτιστή,περιμένω να μου στείλουν για τα έξοδα αποστολής που είναι 18-25 ευρώ,η χρέωση μεχρι στιγμής είναι 292 ευρώ + τα έξοδα αποστολής

http://www.amazon.de/Smartphone-Octa-Core-Prozessor-RAM-Speicher-ROM-Speicher-Fingerprint-Sensor/dp/B010V6RLSQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1442828030&sr=8-4&keywords=huawei+honor+7

Και απο εδω μπορει να το παραγγειλει .

Εγω λέω να περιμένω για το G8 που μαλλον μεσα στον μηνα θα βγεί και αυτό

Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

όχι μόνο Αγγλία,μπορείς να κάνεις παραγγελία και μετά να τους στείλεις email για να αλλάξουν την χώρα,το αγγλικό είναι το μόνο που το έχει in stock και έρχεται με αγγλικό φορτιστή,περιμένω να μου στείλουν για τα έξοδα αποστολής που είναι 18-25 ευρώ,η χρέωση μεχρι στιγμής είναι 292 ευρώ + τα έξοδα αποστολής

Το έχεις πληρώσει ; σίγουρα οτι θα στείλουν Ελλάδα; μου έστειλαν ενα e-mail για έκπτωση 40 λίρες άν κάνω την παραγγελία 21 του μήνα, πόσο θα μου βγει τελική τιμή;

http://www.amazon.de/Smartphone-Octa-Core-Prozessor-RAM-Speicher-ROM-Speicher-Fingerprint-Sensor/dp/B010V6RLSQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1442828030&sr=8-4&keywords=huawei+honor+7

Και απο εδω μπορει να το παραγγειλει .

Εγω λέω να περιμένω για το G8 που μαλλον μεσα στον μηνα θα βγεί και αυτό

Απο εδώ φίλε δεν έχει την μπάντα 20

Το έχεις πληρώσει ; σίγουρα οτι θα στείλουν Ελλάδα; μου έστειλαν ενα e-mail για έκπτωση 40 λίρες άν κάνω την παραγγελία 21 του μήνα, πόσο θα μου βγει τελική τιμή;

Απο εδώ φίλε δεν έχει την μπάντα 20

έγραψα παραπανω την τιμή,τα έξοδα αποστολής δεν ξέρω ακόμη πόσα θα είναι ακριβώς

κρίμα! στο vmall λέει sold out! Ελπίζω όταν το ξαναφέρει να σου δίνει πάλι κουπόνι.

ναι ,θα χασω και το κουπονι 40 λιρων ,ισχυει μονο αν υπαρχει στοκ ,289 ευρω μου εβγαινε με το κουπονι ,απλα φοβηθηκα που δεν εστελνε ελλαδα και το αμελησα

Edited by dimtz

ναι ,θα χασω και το κουπονι 40 λιρων ,ισχυει μονο αν υπαρχει στοκ ,289 ευρω μου εβγαινε με το κουπονι

το κουπόνι ισχύει μόνο για σήμερα 21/9

το κουπόνι ισχύει μόνο για σήμερα 21/9

ναι φιλε το ξερω, παει πεταξε το πουλακι, μια ερωτηση, το πλαισιο του ειναι αλουμινιο ?