Jump to content

Το πρωινό ξύπνημα

aggeliki_6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για κοιτατε ρε κατι τυχερους φοιτητες! και εμεις δουλεια απο τις 7...

καταλαβες?

μην παρετε ποτε πτυχιο...:mad:

Δεν προκειται...:lol: (:( )

Καλημερα.Τελικα το πρωινο μπανιο ειναι οτι πρεπει για να σου φυγει η νυστα.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 354
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μεγάλο πρόβλημα το ρημαδιασμένο το ξύπνημα... Εξεταστική, ένα κάρο διάβασμα και το ξυπνητήρι ρυθμισμένο να χτυπήσει στις 6:30. Η ώρα στο Cardiff είναι 9:50, οπότε όπως καταλαβαίνετε ζω ένα δράμα (ήτοι "τρέχω και δε φτάνω" :p).

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

καλα κανεις.

εγω παλι εχω σπαστο...που οταν παω σπιτι το μεσημερι...16:30 με πιανει μια νυστα...δεν μπορεις να φανταστεις...

μακαρι να μπορουσα να κοιμηθω οσο ηθελα!!

Never Give Up:!:

Join friend!

το χειροτερο ειναι μετα απο μερες που ξυπνας πρωι για δουλεια...σημερα να δουλευεις απογευμα και να μην χρειαζεται να ξυπνησεις με το ξυπνητηρι...

αλλα να ξυπνας απο αυνηθεια!!!!:mad: :mad: :mad:

το χειροτερο ειναι μετα απο μερες που ξυπνας πρωι για δουλεια...σημερα να δουλευεις απογευμα και να μην χρειαζεται να ξυπνησεις με το ξυπνητηρι...

αλλα να ξυπνας απο συνηθεια!!!!:mad: :mad: :mad:

ΜΠΑΑΑ, εγώ δεν έχω τέτοιες κακιές συνήθειες :lol: :lol: :lol:

Όταν δεν δουλεύω την πέφτω στο κρεβάτι μου κανονικά :D :D

mobile προβληματισμοί...

και οσο σκεφτομαι οτι σχολαω εντεκα σημερα...θα παω για ποτο και αυριο δουλευω στις 7 και θα τραγουδαει η Πιεριδη-ξυπνητηρι...''τελεια-τελεια-τελεια''...και εγω θα σερνομαι...

:mad:

και οσο σκεφτομαι οτι σχολαω εντεκα σημερα...θα παω για ποτο και αυριο δουλευω στις 7 και θα τραγουδαει η Πιεριδη-ξυπνητηρι...''τελεια-τελεια-τελεια''...και εγω θα σερνομαι...

:mad:

αν είναι να ξυπνάς το πρωί και να σέρνεσαι, καλό είναι να αποφεύγεις τα βραδινά ποτάκια ;)

mobile προβληματισμοί...

αν είναι να ξυπνάς το πρωί και να σέρνεσαι, καλό είναι να αποφεύγεις τα βραδινά ποτάκια ;)

καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερα :happy:

ματι δεν εκλεισα...με μια μπυρα ετσι για την γευση που λεμε ανα χειρας και βολτα με τ αυτοκινητο...πες και πες φτασαμε ΚΑβαλα και παλι πισω..

εκανα ενα ντουζ,ντυθηκα και δουλιτσα...:happy:

και ολα ειναι καλα...

βεβαια θα νυσταζω το μεσημερι τρελα αλλα ποιος κοιταει μακρια?;)

καλημερα σε ολους...

Υ.Γ κανει κρυο σημερα στην Αλεξανδρουπολη...βρε λετε ν αλλαξε γνωμη ο χειμωνας και να ερχεται?:wacko:

Ακόμα χειρότερο είναι να ξυπνας καταλαθος νομίζοντας οτι εισαι πρωι στη δουλεια,ενώ κανονικά δουλευεις απόγευμα!:fool: :cry:

εγώ χαίρομαι όταν κάνω τέτοια λάθη, γιατί αμέσως σκέφτομαι πόσες ώρες ακόμα έχω μπροστά μου για να κοιμηθώ χεχε:D

mobile προβληματισμοί...

Καλημέρα τέτοια ώρα βρε;; :D

εκανα ενα διαλειμμα στις 10 το πρωι :lol: ηπια λιγο νερο και ξαναπεσα.:wacko:

Join friend!

Η καλημερα μετραει για όλη τη μερα οτι ώρα και να την πεις!

Κι εγω το ιδιο , εκανα απο συνηθεια ενα διαλλειμα στις 10 και ξυπνησα και μετα παλι 2 παρα...

Αλλλα ανεξαρτητα απ΄τις δουλειες αν αντεχουμε ας ξενυχταμε τωρα που μπορουμε παιδια γιατι αυτο σιγουρα δε θα μπορουμε να το κανουμε παντα... Αν προκειται για κατι ευχαριστο κι ενδιαφερον δε θα με χαλαγε να πηγαινα και κατευθειαν δουλεια, ή με 2 ωρες υπνο, αρκει να μην περασουμε τα ορια μας!:)

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

:mad: Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα είναι που ξυπνάω το πρωί και είναι ακόμα νύχτα έξω... αισθάνομαι σαν τους παλιούς τους μεροκαματιάριδες....:mad: :(

it's nice to be important!!!!

but it's more important to be

NICE

:mad: Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα είναι που ξυπνάω το πρωί και είναι ακόμα νύχτα έξω... αισθάνομαι σαν τους παλιούς τους μεροκαματιάριδες....:mad: :(

και τι έιχαν δηλαδή αυτοί οι παλιοί οι μεροκαματιάριδες???

mobile προβληματισμοί...

Καλημέρα...

Έλα βρε μόνο την θερινή περίοδο δνε γίνεται αυτό...?

Και εγώ όταν δούλευα βάρδιες έτσι ήταν πίκρα...:(

Αχ...

Έχω δύο ημέρες τώρα που το πρωί δνε μπορώ με τίποτα να ξυπνήσω...

Ενώ κοιμάμαι σχετικά νωρίς...:rolleyes: γύρω στις 12

"Βαράει" το πρωί ξυπνητήρι απο τις 6:30 , κινητό στις 6:40 αλλά τελικά΄με ξυπνάει το :baby: μου που με πέρνει τηλέφωνο :O :rolleyes:

Λαχταρώ να πάει πέμπτη να πάρω 1 ημέρα αδειούλα να κοιμηθώ:)

Να μην ακούσω το ξυπνητήρι μου να βαράει να χαλαρώσω...:confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Κι εγω σημερα που ξυπνησα ολα εξω μουντά...ξενερωσα τελειως..

παρολ'αυτα απο τις 7:30 που χτυπησε το ξυπνητηρι...7:35 σηκωθηκα.

και η συναδελφος μου δεν μου εκανε καφε ακομη...:p

Join friend!

Κι εγω σημερα που ξυπνησα ολα εξω μουντά...ξενερωσα τελειως..

παρολ'αυτα απο τις 7:30 που χτυπησε το ξυπνητηρι...7:35 σηκωθηκα.

και η συναδελφος μου δεν μου εκανε καφε ακομη...:p

AAAAAAA!!!!!:p :p :p Αφου εχεις και συναδελφους που σου κανουνε καφε, τι αλλο θελεις..???:lol: :lol: :lol:

...Μακαρι να μας εκαναν και οι δικες μας οι κοπελες...απο καμια φορα καφε ετσι.....αλλα που!!!!!:mad: αυτες κανουνε καφε η μια στην αλλη..:lol:

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Το σιχαίνομαι και το αποφεύγω. Ακόμη και ως φοιτητής ποτέ δεν πήγαινα στη σχολή πριν το μεσημέρι και δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ πρωϊνό μάθημα. Το ραντεβού μας ήταν στην καφετέρια στη μια το μεσημέρι. Τώρα βέβαια, μια φορά την εβδομάδα αναγκάζομαι να ξυπνάω στις 7.15 για να είμαι στη δουλειά στις 8.00. Ο μόνος λόγος που μπορεί να με κάνει να ξυπνήσω με χαρά νωρίς το πρωϊ, είναι όταν έχω να πάω στο αεροδρόμιο για ταξίδι....:happy: :happy: :happy:

Γιώργος

Galaxy s9+

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς παθαίνω,

+ επίσης οτι δεν μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να είναι μέρα...

:lol: :lol: :lol:

Γενικώς δεν μπορώ καθόλου να ξυπνάω το πρωί......

Ρε παιδιά συγγνώμη δηλαδή..σας σβήνω κάθε μέρα Posts και δεν λέτε να καταλάβατε.Σας είπε κανείς ότι αυτό το thread υπάρχει για να λέμε καλημέρα ο ένας στον άλλο;Δηλαδή έλεος..προσπαθήστε να διαχωρίσετε λίγο τις έννοιες forum και chat.Στο πρώτο συζητάμε πάνω σε συγκεκριμένα θέματα,γράφουμε τις απόψεις μας που μένουν για να τις διαβάσουν κι άλλοι και να πάρουν κάτι από αυτές.Στο δεύτερο γράφουμε ό,τι άσχετο μας κατέβει.

Τι προσφέρει δηλαδή ένα post του στυλ "καλημέρα σε όλους μόλις ξύπνησα" ;

Άμα θέλετε να λέτε τις καλημέρες σας μπείτε στο online chat και πείτε ότι θέλετε.Στο φόρουμ όμως όχι.

Το πρωινό ξύπνημα για εμένα είναι κάτι το οποίο είναι σχεδόν ανύπαρκτο στη ζωή μου.Κοιμάμαι μεταξύ 6-8 το πρωί και ξυπνάω 2-4 το μεσημέρι:confused: !!!!Να δω πως θα σηκωθώ αύριο που έχω μια δουλειά στις 10!!!!