kostascbr Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Δεν είναι υποδεέστερα. Απλά έχει άλλο επεξεργαστή που τρέχει με λιγότερα μεν GHz αλλά σε δύναμη είναι ίδιος με του 2. Απλά είναι πιο οικονομικός στην κατανάλωση μπαταρίας ή οποία είναι μικρότερη (2550mah) από του 2 (αν τελικά είναι όντως 3050mah του 2). Πολλοί είπαν δεν είναι. Κοίτα αν σου άρεσε το τηλέφωνο αγόρασε το. Εγώ που έχω το 2 το εγκρινω σε άλλους. Βέβαια ξεκίνησαν και νέες ναυαρχίδες με τους νέους mediatek επεξεργαστές helio x series οπότε θα μπορούσα και να σου προτείνω το xiaomi redmi note 3.οντως φιλε το xiaomi redmi note 3 ειναι καλο αλλα δε εχει 4G στα 800 που ειναι η wind ψαχνω ενα τετοιο ακριβος το ιδιο με 800 για την wind εχουμε κατι να προτινουμε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) παιδια θελω τα φωτα σας σχετικα με ποιο πρεπει να ΔΙΑΛΕΞΩ ulephone be touch2 ή ulephone be touch3 (το οποιο το βρισκω προσφορα 25€ φθινοτερα)και γιατι? Και κατι ακομα elephone P8000 ή ulephone be touch3 εαν τα γνωριζει απο εμπειρια καποιος. Ευχαριστω εκ των προτερων Edited December 21, 2015 by ANDROMEDA7 συμπληρωση ερωτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 παιδια θελω τα φωτα σας σχετικα με ποιο πρεπει να ΔΙΑΛΕΞΩ ulephone be touch2 ή ulephone be touch3 (το οποιο το βρισκω προσφορα 25€ φθινοτερα)και γιατι? Και κατι ακομα elephone P8000 ή ulephone be touch3 εαν τα γνωριζει απο εμπειρια καποιος. Ευχαριστω εκ των προτερων To Be Touch 3 δεν είναι υποδεέστερo του 2. Απλά έχει άλλο επεξεργαστή που τρέχει με λιγότερα μεν GHz αλλά σε δύναμη είναι ίδιος με του 2. Απλά είναι πιο οικονομικός στην κατανάλωση μπαταρίας ή οποία είναι μικρότερη (2550mah) από του 2 (αν τελικά είναι όντως 3050mah του 2). Πολλοί είπαν δεν είναι. Επίσης το 3 ;exei τέταρησς γενιάς αναγνωριστικό δακτυλικών αποτυπωμάτων(στον ίδιο χρόνο ανοίγει με του 2). Κοίτα αν σου άρεσε το τηλέφωνο αγόρασε το. Εγώ που έχω το 2 το εγκρινω σε άλλους και προς το παρών.....δε το αλλάζω με τίποτα και κανένα...Ούτε με iphone 6plus!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krgs Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 γεια σας έχω αγοράσει από κίνα εδώ και μια εβδομάδα ένα ulefone be touch 2 και από την πρώτη μέρα με δυσκολία πιάνω δίκτυα wifi. σε σημεία που άλλα κινητά βρίσκουν πάνω από 10 εγώ βρίσκω 3-4 .είναι βλάβη γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Παιδια το φλας του ειναι καλο για βραδυνες ληψεις η ειναι το κλασσικο αδυυναμο κινεζικο; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Παιδια το φλας του ειναι καλο για βραδυνες ληψεις η ειναι το κλασσικο αδυυναμο κινεζικο; Ευχαριστω To πίσω φλας είναι πολύ δυνατό. Το μπροστά άστα να πάνε...είναι μόνο για πολύ κοντινή selfie... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krgs Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 γεια σας έχω αγοράσει από κίνα εδώ και μια εβδομάδα ένα ulefone be touch 2 και από την πρώτη μέρα με δυσκολία πιάνω δίκτυα wifi. σε σημεία που άλλα κινητά βρίσκουν πάνω από 10 εγώ βρίσκω 3-4 .είναι βλάβη γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Όχι δεν είναι βλάβη. Προσπάθησε να το αναβαθμίσεις μέσω OTA από τις ρυθμίσεις στην τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krgs Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 τι εννοείς ΟΤΑ ? δεν γνωρίζω πως να κάνω αναβάθμιση .στην ενημέρωση συστήματος μου λέει ότι είναι ενημερωμένο . έχει τα android 5,1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αυτό εννοώ OTA (On The Air). Άρα είσαι full updated. Δε ξέρω γιατί στο κάνει. Εμένα πάντως είναι τέρας στο ιντερνετ. Πάει σφαίρα και δε κολλάει πουθενά. Προσπάθησε να βάλεις την crystall rom μήπως και σου τρέχει καλύτερα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krgs Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 συγνώμη που γίνομαι ξανά κουραστικός αλλά ούτε η crystal rom δεν ξέρω τη είναι ουτε που την βρίσκω ουτε πως μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η crystal from είναι μία custom rom που την περνάς στο κινητό σου μέσα από το recovery το οποίο πρέπει να είναι και αυτό custom.Θα την βρεις στο needrom.com. Υπ'όψιν ότι είναι μία διαδικασία που σβήνει τα πάντα από το κινητό σου. Κάτι σα format δηλαδή και περνάμε άλλη έκδοση λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 συγνώμη που γίνομαι ξανά κουραστικός αλλά ούτε η crystal rom δεν ξέρω τη είναι ουτε που την βρίσκω ουτε πως μπαινει. http://www.needrom.com/category/ulefone/be-touch-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα, προσπαθουσα να το ρουταρω, αλλα ειχα θεμα με τους drivers λογω win 10 και τελικα το brickαρα. Μαλλον, πλεον εχω περασει τους drivers κανονικα. Παω να φλασαρω με το One click flashing την εργοστασιακη Rom αλλα ηταν πανω απο μια ωρα στο 1% και το σταματησα Τι κανω τωρα? Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Εκεί όπως ήταν κολλημένο εβγαλες το USB κ να το ξαναβαλεις; Λογικά θα ξεκολλούσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) οχι δεν το εκανα αυτο, λες να το ξαναβαλω απο την αρχη κ αν κολλησει να κανω αυτο? edit: στο DL κολλαγε , το ξαναεβαλα και περιμενω edit2: κολλησε στο 12% αυτη την φορα, εβγαλα το usb κ το ξανα εβαλα αλλα με το που βγηκε ειπε DL error του λαχιστον πλεον αναβει μεχρι το λογοτυπο της εταιριας (πριν δεν αναβε καθολου) Edited December 30, 2015 by GiwrgosSketos Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ρε μπας και έχει θέμα το καλώδιο σου ή η θύρα usb του κινητού σου και κάνει διακοπές? Για προσπάθησε να το ξανακάνεις και αν δεν δεις χαΐρι τότε δοκίμασε και σε κανένα άλλο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 δε νομιζω πως ειναι θεμα καλωδιου (χρησιμοποιω ενα sony 2ετιας αλλα δεν ειχα θεμα με αλλα κινητα), οταν φαινεται σαν να αποσυνδεεται, στο Device Manager των win το εμφανιζει την μια σαν mtk preloader κλπ και την αλλη σαν mtk usb hot. Ισως το προβλημα να ειναι οτι παροτι απενεργοποιω την αυτοματη αναζητηση drivers και εγκατασταση τους, τα win μπορει να κανουν τα δικα τους Δεν εχω υπολογιστη με win 7 , αλλιως θα δοκιμαζα εκει Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Κλείσε το pc. Κλείσε κ το ίντερνετ. Άνοιξε το PC αλλά το ίντερνετ μη το ανοίγεις. Προσπάθησε άλλη μια φορά να το κάνεις. Ίσως επειδή εισαι στο ίντερνετ αυτό ψάχνει τα δικά του. Την είχα πατήσει μια φορά έτσι στα windows 7 και δεν έλεγε να προχωρήσει. Το preloader που σου βγάζει είναι σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Χρόνια Πολλά.......Μια ερώτηση......Υπάρχει κάτι σε 5"inch που να είναι σχεδόν ίδιο με το ule??? Ήμουν πάντα του Htc M7 κ έβρισκαν οκ κ το μέγεθος του Lg g2 με 5.2" αλλά μαζεμένο....Θα με χαλάσει το be touch ρε παιδιά στο μέγεθος???Εχω κόλληση...Ευχαριστώ εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Δοκίμασε το ulefone paris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εγω παιδια που μου το δοσανε και μεταχειρισμενο το τηλεφωνο αλλα βλεπω οτι μερικοι εχετε και προβλημα με την μπαταρια.Οπως ειχε πει και ενα φιλος παλιοτερα οτι καταπινει σαν δρακουλας και χειροτερα.Τι grenify εδω δοκιμασει τι αλλαξα ρομ και εβαλ την crystal με grenify παλι το κιητο απλα δε υπαρχει στο ποσο γρηγορα τρωει την μπαταρια.Μερικες φορες το αφηνω το βραδ στο 70% και το πρωι το βρισκω κλειστο και αν δεν το βαλω να φορτισει δεν ανογει με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Είμαι σίγουρος πως όταν εβαλες την crystal from δεν έκανες calibration την μπαταρία. Όλοι εκεί την πατάνε. Γενικά έχεις κάνει calibration ποτέ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Είμαι σίγουρος πως όταν εβαλες την crystal from δεν έκανες calibration την μπαταρία. Όλοι εκεί την πατάνε. Γενικά έχεις κάνει calibration ποτέ;;;; και Calibration το εχω κανει απλα το παρελειψα να το πω απο τοσοα πλλα που εχω κανει.Για να φανταστεις το εχω αφησει ανοιχτο χωρις καρτες sim μεσα και χωρις να ειναι ανοιχτο το wifi και η μπαταρια απο το 80% τη βρηκα το πρωι στο 30%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Φίλε μάλλον δεν έκανες σωστά το calibration. Έχω το κινητό 4 μήνες κ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι με την original rom, full updated, root, greenify και calibrated!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts