Jump to content

Αγαπημένες παλιές παιδικές σειρές

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είχα συμμετάσχει με την ομάδα του τζούντο που πήγαινα και ήμουν στην ομάδα τον δράκων νομίζω, μάλιστα παίξαμε τόσο πολύ που έδηξαν 3 επεισόδια!!! Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της εκπομπής!!! ο παρουσιαστής ήταν έτσι όπως τον είπα πιο πάνω, και είχε ελληνικό όνομα, το Ανταμ Αρνολντ είναι ξένο νομίζω!!!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ είχα συμμετάσχει με την ομάδα του τζούντο που πήγαινα και ήμουν στην ομάδα τον δράκων νομίζω, μάλιστα παίξαμε τόσο πολύ που έδηξαν 3 επεισόδια!!! Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της εκπομπής!!! ο παρουσιαστής ήταν έτσι όπως τον είπα πιο πάνω, και είχε ελληνικό όνομα, το Ανταμ Αρνολντ είναι ξένο νομίζω!!!

Και εγω ειχα συμμετασχει στην ομαδα των δρακων.Ειχαμε παει με το σχολειο(δημοτικο).Γυρισαμε 5 επεισοδια.

• 2 weeks later...

ψαχνω μια παλια παιδικη σειρα,η οποια επαιζε στο ετ2 ισως η ετ1 περιπου το 1996 με αποκλειση +- 1 ετος...επαιζε απογευμα και θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι αντικαταστηθηκε απο μια εξισου αγαπημενη μου σειρα,τους

το θεμα της σειρας ηταν οτι μια οικογενεια ειχε ενα πολυ μεγαλο παρκο με ζωα τα οποια φροντιζαν.δε θυμαμαι και πολλα,αν εχει κανεις ιδεα για ποιο μιλαω,ας βοηθησει! :)

Edited by Eminem
Winners Never Quit, Quitters Never Win...

• 3 weeks later...
Έρχονται οι απαράδεκτοι!!!Επιτέλους!!!Μετά και την ολοκλήρωση της σειράς σε DVD, έρχονται πάλι κάθε μεσημέρι στις 16:00 και 16:30 2 επεισόδια!!!Ξεκινάει από Δευτέρα 15 Μαρτίου!!!Δείτε το!!!http://www.megatv.com/summary.asp?catid=17496
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Έρχονται οι απαράδεκτοι!!!Επιτέλους!!!Μετά και την ολοκλήρωση της σειράς σε DVD, έρχονται πάλι κάθε μεσημέρι στις 16:00 και 16:30 2 επεισόδια!!!Ξεκινάει από Δευτέρα 15 Μαρτίου!!!Δείτε το!!!http://www.megatv.com/summary.asp?catid=17496
φιλε μου αυτο μονο παιδικο δεν ειναι :lol::lol:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Βάλε στο πρόγραμμα 15 Μαρτίου και θα δείς!!!

Παλιές σειρές/παιδικά

Edited by VeCo
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

• 1 month later...

ρε παιδια μολις εγγραφηκα στη σελιδα διοτι ψαχνω το ονομα μιας πολυ παλιας ξενης σειρας (οχι κινουμενα σχεδια) με μια παρεα μικρων παιδιων (ισως 5-6 χρονων) που επαιζαν, κατασκευαζαν διαφορα ξυλινα πραγματα και εκαναν ζαβολιες. περισσοτερες λεπτομερειες δεν εχω στα σιγουρα να σας πω. ισως να ηταν ορφανα. ο τιτλος στα ελληνικα ηταν κατι με μπομπιρες νομιζω και η σειρα είναι πολυ παλια, μπορει και μαυροασπρη ή σεπια.

αν την ξερει καποιος ας βοηθησει. την ανεφερα σε πολλους φιλους και κανεις δεν θυμαται (δεν νομιζω να ηταν της φαντασιας μου!)

ρε παιδια μολις εγγραφηκα στη σελιδα διοτι ψαχνω το ονομα μιας πολυ παλιας ξενης σειρας (οχι κινουμενα σχεδια) με μια παρεα μικρων παιδιων (ισως 5-6 χρονων) που επαιζαν, κατασκευαζαν διαφορα ξυλινα πραγματα και εκαναν ζαβολιες. περισσοτερες λεπτομερειες δεν εχω στα σιγουρα να σας πω. ισως να ηταν ορφανα. ο τιτλος στα ελληνικα ηταν κατι με μπομπιρες νομιζω και η σειρα είναι πολυ παλια, μπορει και μαυροασπρη ή σεπια.

αν την ξερει καποιος ας βοηθησει. την ανεφερα σε πολλους φιλους και κανεις δεν θυμαται (δεν νομιζω να ηταν της φαντασιας μου!)

Καλωσήρθες!

Μήπως εννοείς αυτό (The Little Rascals);

Δεν θυμάμαι ελληνικό τίτλο...

Έβλεπα κι εγώ μια τέτοια σειρά, που δε θυμάμαι σχεδόν καθόλου λεπτομέρειες. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ένα από τα παιδάκια όταν τρόμαζε του σηκώνονταν τα μαλλιά στον αέρα! υπάρχει περίπτωση να λέμε την ίδια?

Edit: το ψαξα λιγο και αυτό που θυμαμαι εγώ πρέπει να ναι όντως το "the little Rascals", το παιδάκι που του σηκώνονταν τα μαλλιά λεγόταν "Buckwheat" και υποθέτω οτι για κάποια περίοδο τη σειρά την έβλεπα μεταγλωττισμένη στα Γαλλικά - μια και εγώ θυμόμουν πως το παιδάκι το έλεγαν "Farine" το οποίο θα ναι η Γαλλική αποδοση του "Buckwheat"

http://open.salon.com/files/buckwheat1245108680.jpeg

Edited by just_a_comment

• 3 weeks later...

Γεια σας παιδια..Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση!

Μηπως θυμαται κανεις απο σας ενα παιδικο που ηταν μεσο παιδικο μισο κουκλοθεατρο και ξεκιναγε με τον ουρανο να φαινετε το βραδυ με τα αστερια απο ενα παραθυρο και στην συνεχεια ξεκιναγε το παραμυθι με τον μολυβενιο στρατιωτη..

Γεια σας παιδια..Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση!

Μηπως θυμαται κανεις απο σας ενα παιδικο που ηταν μεσο παιδικο μισο κουκλοθεατρο και ξεκιναγε με τον ουρανο να φαινετε το βραδυ με τα αστερια απο ενα παραθυρο και στην συνεχεια ξεκιναγε το παραμυθι με τον μολυβενιο στρατιωτη..

Ένα ήταν το "

". Από όσο θυμάμαι όμως, σε αυτή τη σειρά βάζανε παραδοσιακά παραμύθια από όλο τον κόσμο και όχι το "εμπορικά" όπως ήταν ο "Μολυβένιος Στρατιώτης".

Θυμάσαι κάτι παραπάνω; Ήταν ελληνικό ή ξένο; Πόσο "συμμετείχαν" οι κούκλες στο παραμύθι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα παιδικό, νομίζω "Αλμπατρος" ή κάπως ετσι το θυμάται κανείς?? Μου αρεσε τρελά και εχω φαει τον κοσμο να το βρω κάπου. επεισόδια μεταγλωττισμένα δηλαδή...

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Ένα ήταν το "
". Από όσο θυμάμαι όμως, σε αυτή τη σειρά βάζανε παραδοσιακά παραμύθια από όλο τον κόσμο και όχι το "εμπορικά" όπως ήταν ο "Μολυβένιος Στρατιώτης".

Θυμάσαι κάτι παραπάνω; Ήταν ελληνικό ή ξένο; Πόσο "συμμετείχαν" οι κούκλες στο παραμύθι;

απότι θυμάμαι υπήρχε και η ιστορία του στρατιώτη μέσα σε όλα :happy:

• 1 month later...

καλησπερα!

εχω 2 μερες τωρα :fool: που ψαχνω ενα παλιο παιδικο που παιζοταν στον ΑΝΤ1,μαλλον το 1999,πριν ή μετα το dragonball.

ηταν στο υφος του ιντιανα τζοουνς με ηρωες καποια ζωα. καθε επεισοδιο ηταν μια περιπετεια σε διαφορετικη χωρα οπου μαζευε θησαυρους.

μηπως θυμαται καποιος;;

ευχαριστω!

• 1 month later...

γεια σας

και εγω καινουργιος ειμαι μου θυμισατε παρα πολλα πραματα που τα ειχα ξεχασει

εβλεπα τα περισσοτερα αλλα το καλυτερο για μενα ηταν το

dragonball best of the best

εγω ειμαι απο τη Σερρες και τα εβελπα σε ενα τοπικο καναλι tvs λεγεται δειχνει ακομα ασημενια γερακια και Bravestarr

επισης δεν ξερω αν θυμασται ενα κινουμενο σχεδιο ΤΑΡΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ

ΣΤΗ ΕΤ-1 ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ:rolleyes:

α και κατι τελευταιο μια ελληνικη σειρα που μου αρεσε πολυ ειναι "Ο πετρος και τα κοριτσια του" απο τοτε μου αρεσε ο φιλιπιδης

και στο τελος απεκτησα και εγω 3 μικροτερες αδερφες :D

γεια σας

και εγω καινουργιος ειμαι μου θυμισατε παρα πολλα πραματα που τα ειχα ξεχασει

εβλεπα τα περισσοτερα αλλα το καλυτερο για μενα ηταν το

dragonball best of the best

εγω ειμαι απο τη Σερρες και τα εβελπα σε ενα τοπικο καναλι tvs λεγεται δειχνει ακομα ασημενια γερακια και Bravestarr

επισης δεν ξερω αν θυμασται ενα κινουμενο σχεδιο ΤΑΡΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ

ΣΤΗ ΕΤ-1 ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ:rolleyes:

α και κατι τελευταιο μια ελληνικη σειρα που μου αρεσε πολυ ειναι "Ο πετρος και τα κοριτσια του" απο τοτε μου αρεσε ο φιλιπιδης

και στο τελος απεκτησα και εγω 3 μικροτερες αδερφες :D

bill3d , Καλωσόρισες στο forum.

Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορεύονται τα κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις.

Καλή διαμονή.

εκ της διαχείρισης,

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ψαχνω παιδικο.

ηταν με δεινοσαυρους που επιτιθονταν σε πολεις. υπηρχε μια ομαδα (τυπου power rangers) που πολεμουσε τους δεινοσαυρους.

οποια βοηθεια δεκτη :)

δυστυχως κανενα απο τα παραπανω.

να πω επισης οτι ηταν μια μιξη real life και καρτουν/animation. δηλαδη εχειχνς πραγματικους ανθρωπους και τερατα/δεινοσαυρους αλλα καρτουν/anime τους ηρωες.

http://www.youtube.com/watch?v=aSzXNOKseMQ

ΜΕτην περιγραφη που εδωσες τεριαζει το izenborg αλλα μπορε να εννοεις και το παραπανω

http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg