jasonas Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Εγώ είχα συμμετάσχει με την ομάδα του τζούντο που πήγαινα και ήμουν στην ομάδα τον δράκων νομίζω, μάλιστα παίξαμε τόσο πολύ που έδηξαν 3 επεισόδια!!! Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της εκπομπής!!! ο παρουσιαστής ήταν έτσι όπως τον είπα πιο πάνω, και είχε ελληνικό όνομα, το Ανταμ Αρνολντ είναι ξένο νομίζω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Εγώ είχα συμμετάσχει με την ομάδα του τζούντο που πήγαινα και ήμουν στην ομάδα τον δράκων νομίζω, μάλιστα παίξαμε τόσο πολύ που έδηξαν 3 επεισόδια!!! Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της εκπομπής!!! ο παρουσιαστής ήταν έτσι όπως τον είπα πιο πάνω, και είχε ελληνικό όνομα, το Ανταμ Αρνολντ είναι ξένο νομίζω!!! Και εγω ειχα συμμετασχει στην ομαδα των δρακων.Ειχαμε παει με το σχολειο(δημοτικο).Γυρισαμε 5 επεισοδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 τα μικρα κοαλα τα θυματε κανεις? http://www.youtube.com/watch?v=yM8UM34S94M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 candy-candy thundercats x-man φρουτοπια του κουτιου τα παραμυθια Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) ψαχνω μια παλια παιδικη σειρα,η οποια επαιζε στο ετ2 ισως η ετ1 περιπου το 1996 με αποκλειση +- 1 ετος...επαιζε απογευμα και θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι αντικαταστηθηκε απο μια εξισου αγαπημενη μου σειρα,τους το θεμα της σειρας ηταν οτι μια οικογενεια ειχε ενα πολυ μεγαλο παρκο με ζωα τα οποια φροντιζαν.δε θυμαμαι και πολλα,αν εχει κανεις ιδεα για ποιο μιλαω,ας βοηθησει! :) Edited February 5, 2010 by Eminem Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Έρχονται οι απαράδεκτοι!!!Επιτέλους!!!Μετά και την ολοκλήρωση της σειράς σε DVD, έρχονται πάλι κάθε μεσημέρι στις 16:00 και 16:30 2 επεισόδια!!!Ξεκινάει από Δευτέρα 15 Μαρτίου!!!Δείτε το!!!http://www.megatv.com/summary.asp?catid=17496 Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Έρχονται οι απαράδεκτοι!!!Επιτέλους!!!Μετά και την ολοκλήρωση της σειράς σε DVD, έρχονται πάλι κάθε μεσημέρι στις 16:00 και 16:30 2 επεισόδια!!!Ξεκινάει από Δευτέρα 15 Μαρτίου!!!Δείτε το!!!http://www.megatv.com/summary.asp?catid=17496φιλε μου αυτο μονο παιδικο δεν ειναι :lol::lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) φιλε μου αυτο μονο παιδικο δεν ειναι :lol::lol: Βάλε στο πρόγραμμα 15 Μαρτίου και θα δείς!!! φιλε μου αυτο μονο παιδικο δεν ειναι :lol::lol: Παλιές σειρές/παιδικά Edited February 28, 2010 by VeCo Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabruna Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Κιτ- Μαγκαιβερ - Χαιλαντερ κατα αυξουσα σειρα οι πιο φανταστικες σειρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeniosm Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ρε παιδια μολις εγγραφηκα στη σελιδα διοτι ψαχνω το ονομα μιας πολυ παλιας ξενης σειρας (οχι κινουμενα σχεδια) με μια παρεα μικρων παιδιων (ισως 5-6 χρονων) που επαιζαν, κατασκευαζαν διαφορα ξυλινα πραγματα και εκαναν ζαβολιες. περισσοτερες λεπτομερειες δεν εχω στα σιγουρα να σας πω. ισως να ηταν ορφανα. ο τιτλος στα ελληνικα ηταν κατι με μπομπιρες νομιζω και η σειρα είναι πολυ παλια, μπορει και μαυροασπρη ή σεπια. αν την ξερει καποιος ας βοηθησει. την ανεφερα σε πολλους φιλους και κανεις δεν θυμαται (δεν νομιζω να ηταν της φαντασιας μου!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Καλωσήρθες! Μήπως εννοείς αυτό (The Little Rascals); Δεν θυμάμαι ελληνικό τίτλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) ρε παιδια μολις εγγραφηκα στη σελιδα διοτι ψαχνω το ονομα μιας πολυ παλιας ξενης σειρας (οχι κινουμενα σχεδια) με μια παρεα μικρων παιδιων (ισως 5-6 χρονων) που επαιζαν, κατασκευαζαν διαφορα ξυλινα πραγματα και εκαναν ζαβολιες. περισσοτερες λεπτομερειες δεν εχω στα σιγουρα να σας πω. ισως να ηταν ορφανα. ο τιτλος στα ελληνικα ηταν κατι με μπομπιρες νομιζω και η σειρα είναι πολυ παλια, μπορει και μαυροασπρη ή σεπια. αν την ξερει καποιος ας βοηθησει. την ανεφερα σε πολλους φιλους και κανεις δεν θυμαται (δεν νομιζω να ηταν της φαντασιας μου!) Καλωσήρθες! Μήπως εννοείς αυτό (The Little Rascals); Δεν θυμάμαι ελληνικό τίτλο... Έβλεπα κι εγώ μια τέτοια σειρά, που δε θυμάμαι σχεδόν καθόλου λεπτομέρειες. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ένα από τα παιδάκια όταν τρόμαζε του σηκώνονταν τα μαλλιά στον αέρα! υπάρχει περίπτωση να λέμε την ίδια? Edit: το ψαξα λιγο και αυτό που θυμαμαι εγώ πρέπει να ναι όντως το "the little Rascals", το παιδάκι που του σηκώνονταν τα μαλλιά λεγόταν "Buckwheat" και υποθέτω οτι για κάποια περίοδο τη σειρά την έβλεπα μεταγλωττισμένη στα Γαλλικά - μια και εγώ θυμόμουν πως το παιδάκι το έλεγαν "Farine" το οποίο θα ναι η Γαλλική αποδοση του "Buckwheat" http://open.salon.com/files/buckwheat1245108680.jpeg Edited April 11, 2010 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Molubenios Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Γεια σας παιδια..Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση! Μηπως θυμαται κανεις απο σας ενα παιδικο που ηταν μεσο παιδικο μισο κουκλοθεατρο και ξεκιναγε με τον ουρανο να φαινετε το βραδυ με τα αστερια απο ενα παραθυρο και στην συνεχεια ξεκιναγε το παραμυθι με τον μολυβενιο στρατιωτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Γεια σας παιδια..Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση! Μηπως θυμαται κανεις απο σας ενα παιδικο που ηταν μεσο παιδικο μισο κουκλοθεατρο και ξεκιναγε με τον ουρανο να φαινετε το βραδυ με τα αστερια απο ενα παραθυρο και στην συνεχεια ξεκιναγε το παραμυθι με τον μολυβενιο στρατιωτη.. Ένα ήταν το " ". Από όσο θυμάμαι όμως, σε αυτή τη σειρά βάζανε παραδοσιακά παραμύθια από όλο τον κόσμο και όχι το "εμπορικά" όπως ήταν ο "Μολυβένιος Στρατιώτης". Θυμάσαι κάτι παραπάνω; Ήταν ελληνικό ή ξένο; Πόσο "συμμετείχαν" οι κούκλες στο παραμύθι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ενα παιδικό, νομίζω "Αλμπατρος" ή κάπως ετσι το θυμάται κανείς?? Μου αρεσε τρελά και εχω φαει τον κοσμο να το βρω κάπου. επεισόδια μεταγλωττισμένα δηλαδή... Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ένα ήταν το " ". Από όσο θυμάμαι όμως, σε αυτή τη σειρά βάζανε παραδοσιακά παραμύθια από όλο τον κόσμο και όχι το "εμπορικά" όπως ήταν ο "Μολυβένιος Στρατιώτης". Θυμάσαι κάτι παραπάνω; Ήταν ελληνικό ή ξένο; Πόσο "συμμετείχαν" οι κούκλες στο παραμύθι; απότι θυμάμαι υπήρχε και η ιστορία του στρατιώτη μέσα σε όλα :happy: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladim86 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 καλησπερα! εχω 2 μερες τωρα :fool: που ψαχνω ενα παλιο παιδικο που παιζοταν στον ΑΝΤ1,μαλλον το 1999,πριν ή μετα το dragonball. ηταν στο υφος του ιντιανα τζοουνς με ηρωες καποια ζωα. καθε επεισοδιο ηταν μια περιπετεια σε διαφορετικη χωρα οπου μαζευε θησαυρους. μηπως θυμαται καποιος;; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill3d Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 γεια σας και εγω καινουργιος ειμαι μου θυμισατε παρα πολλα πραματα που τα ειχα ξεχασει εβλεπα τα περισσοτερα αλλα το καλυτερο για μενα ηταν το dragonball best of the best εγω ειμαι απο τη Σερρες και τα εβελπα σε ενα τοπικο καναλι tvs λεγεται δειχνει ακομα ασημενια γερακια και Bravestarr επισης δεν ξερω αν θυμασται ενα κινουμενο σχεδιο ΤΑΡΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΗ ΕΤ-1 ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ:rolleyes: α και κατι τελευταιο μια ελληνικη σειρα που μου αρεσε πολυ ειναι "Ο πετρος και τα κοριτσια του" απο τοτε μου αρεσε ο φιλιπιδης και στο τελος απεκτησα και εγω 3 μικροτερες αδερφες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 δεν μου λέει κάτι κανένα από τα χιντς που έδωσες.. :( Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 γεια σας και εγω καινουργιος ειμαι μου θυμισατε παρα πολλα πραματα που τα ειχα ξεχασει εβλεπα τα περισσοτερα αλλα το καλυτερο για μενα ηταν το dragonball best of the best εγω ειμαι απο τη Σερρες και τα εβελπα σε ενα τοπικο καναλι tvs λεγεται δειχνει ακομα ασημενια γερακια και Bravestarr επισης δεν ξερω αν θυμασται ενα κινουμενο σχεδιο ΤΑΡΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΗ ΕΤ-1 ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ:rolleyes: α και κατι τελευταιο μια ελληνικη σειρα που μου αρεσε πολυ ειναι "Ο πετρος και τα κοριτσια του" απο τοτε μου αρεσε ο φιλιπιδης και στο τελος απεκτησα και εγω 3 μικροτερες αδερφες :D bill3d , Καλωσόρισες στο forum. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορεύονται τα κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις. Καλή διαμονή. εκ της διαχείρισης, Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 ψαχνω παιδικο. ηταν με δεινοσαυρους που επιτιθονταν σε πολεις. υπηρχε μια ομαδα (τυπου power rangers) που πολεμουσε τους δεινοσαυρους. οποια βοηθεια δεκτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Getta Robot I-zenborg Dinosaucer cadilacs and dinosaurs Edited July 24, 2010 by amyntas Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 δυστυχως κανενα απο τα παραπανω. να πω επισης οτι ηταν μια μιξη real life και καρτουν/animation. δηλαδη εχειχνς πραγματικους ανθρωπους και τερατα/δεινοσαυρους αλλα καρτουν/anime τους ηρωες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aSzXNOKseMQ ΜΕτην περιγραφη που εδωσες τεριαζει το izenborg αλλα μπορε να εννοεις και το παραπανω Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts