Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα google services δεν γινεται να απενεργοποιηθουν; Εχει που εχει μικρη μπαταρια, αν ειναι να τελειωνει και τοσο γρηγορα χωρις λογο..

Τι ακριβως ειναι αυτο το google location history; Χρειαζεται καπου;

Τα google services δεν γινεται να απενεργοποιηθουν; Εχει που εχει μικρη μπαταρια, αν ειναι να τελειωνει και τοσο γρηγορα χωρις λογο..

Τι ακριβως ειναι αυτο το google location history; Χρειαζεται καπου;

Αν απενεργοποιήσεις το "google services" δε θα λειτουργούν οι εφαρμογές της Google.

Εγώ έχω την β136 ,έχω πρόβλημα μονο με την κυψέλη, αλλά ρε παιδιά βγάζω 5.30-6 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά. Ουτε στο note3 μου δεν έχω τέτοιους αριθμούς. Δηλαδή αν φτιάξουν με κάποια αναβάθμιση και την κυψέλη τι θα γίνει;

Παιδια εχετε φαγωθει με την κυψελη και εμενα μου εμφανησε αυτο το προβλημα αλλα παραμενω στους ιδιους χρονους με ανοιχτη οθονη και ολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα απο την στιγμη που διαχειρηζεται μια χαρα την μπαταρια....

Οσο για την ετοιμοτητα κυψελης προσπαθηστε να κλεισετε το 3g και να το χετε 2g και θα δειτε οτι ως διαμαγειας θα εξαφανιστει

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Εγώ έχω την β136 ,έχω πρόβλημα μονο με την κυψέλη, αλλά ρε παιδιά βγάζω 5.30-6 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά. Ουτε στο note3 μου δεν έχω τέτοιους αριθμούς. Δηλαδή αν φτιάξουν με κάποια αναβάθμιση και την κυψέλη τι θα γίνει;

5 ώρες έχω και εγώ με το κινητό

Όλα ανοικτα

In the down down of the writing we became robes...

5 ωρες λογικα στο σπιτι με wifi γιατι εξω πανω απο 2 ωρες οθονης δεν βγαζει με τιποτα!
My Name Is George V.

5 ωρες λογικα στο σπιτι με wifi γιατι εξω πανω απο 2 ωρες οθονης δεν βγαζει με τιποτα!

Μίκτος χρόνος

8ωρο δουλεια

Αλλο τόσο σπίτι και έξω

Πολύ ευχαριστημενος

In the down down of the writing we became robes...

Όχι, το περισσότερο εξω και μάλιστα κάποιες στιγμές 4g. Αλλά έχω την φωτεινότητα στό αυτόματο και στη μπάρα στη μέση, σίγουρα παίζει ρόλο αν την είχα στη φουλ.

Όχι, το περισσότερο εξω και μάλιστα κάποιες στιγμές 4g. Αλλά έχω την φωτεινότητα στό αυτόματο και στη μπάρα στη μέση, σίγουρα παίζει ρόλο αν την είχα στη φουλ.

εγω εξω την φωτεινοτητα την εχω στο φουλ,δεν βλεπω τιποτα.

My Name Is George V.

αν κάποιος μου βάλει screenshot με την μπαταρία 4-5 ώρες οθόνη και με data ανοιχτα, wifi κλειστο θα το πετάξω στον τοίχο. εμένα με data πάνω απο 2μιση δεν θα βγάλει ποτε. εννοειτε με την φωτεινοτητα στο 80+. πιο κάτω δεν βλέπω. δεν θα βγάλω και τα ματια μου για τη μ@%^$α

Καλησπέρα σε όλους! με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, με προβλημάτισαν όμως αυτά που διάβασα περί branded συσκευής πχ από voda, cosmote κλπ οτι δεν θα υποστηρίζουν 2η σιμ. Είδα στην wind οτι το έχουν στα 169 (μη διαθέσιμο βέβαια) και στα χαρ/κα έγγραφε για 2 σιμ. Να υποθέσω με την wind δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα;

Επίσης γνωρίζουμε αν θα αναβαθμιστεί σε lollipop 5.1;

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

αν κάποιος μου βάλει screenshot με την μπαταρία 4-5 ώρες οθόνη και με data ανοιχτα, wifi κλειστο θα το πετάξω στον τοίχο. εμένα με data πάνω απο 2μιση δεν θα βγάλει ποτε. εννοειτε με την φωτεινοτητα στο 80+. πιο κάτω δεν βλέπω. δεν θα βγάλω και τα ματια μου για τη μ@%^$α

Φιλε εδω μεσα θα βρουν το κολπο να γραψει η οθονη 5 ωρες οθονης μην αγχωνεσαι...ευκολο ειναι !! Εμενα πανω απο 2 δεν βγαζει με την καμια !!!

My Name Is George V.

Όπως ακριβώς τα λες. Συνυπογράφω 100%.

Όπως ακριβώς τα λες. Συνυπογράφω 100%.

παιδια ενταξει τα εχουμε πει η μπαταρια του ειναι ΧΑΛΙΑ αλλα με λιγη " οικονομια " την βγαζεις την ημερα...

My Name Is George V.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sorrosoft.datalockfree

τωρα παιζω με αυτο για να κλεινει τα data καθε βραδυ και να τα ανοιγει για ενα λεπτο καθε ωρα. θα σεταρω να δω μηπως και σωσουμε τπτ απο μπαταρια.

AKYRO! Δεν παιζει με λολιποπ!

Edited by basilis_k6

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sorrosoft.datalockfree

τωρα παιζω με αυτο για να κλεινει τα data καθε βραδυ και να τα ανοιγει για ενα λεπτο καθε ωρα. θα σεταρω να δω μηπως και σωσουμε τπτ απο μπαταρια.

Μην την ψάχνεις, αυτό είναι το καλύτερο application για εξοικονόμηση μπαταρίας με screen off, σου βάζει τη συσκευή σε deep sleep με screen off. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaver&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddeep+sleep+battery+saver&pcampaignid=APPU_1_z5fsVb3SMYn-afPtpLgF

Έχει διάφορα profiles,διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Μην την ψάχνεις, αυτό είναι το καλύτερο application για εξοικονόμηση μπαταρίας με screen off, σου βάζει τη συσκευή σε deep sleep με screen off. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaver&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddeep+sleep+battery+saver&pcampaignid=APPU_1_z5fsVb3SMYn-afPtpLgF

Έχει διάφορα profiles,διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

το κορυφαιο αλλα κανει 3 ευρω ειναι το tasker.

anyway το deep sleep κλεινει τα παντα και ανοιγει καθε μια ωρα ας πουμε? το τσαμπα, οχι το προ.

παιδια ενταξει τα εχουμε πει η μπαταρια του ειναι ΧΑΛΙΑ αλλα με λιγη " οικονομια " την βγαζεις την ημερα...

Με σοβαρή χρήση δεν την βγάζει με τίποτα. Ήθελα δικαρτο αναγκαστικά συμβιβαζομαι με αυτό. Πάλι το ίδιο θα έπαιρνα όμως.

το κορυφαιο αλλα κανει 3 ευρω ειναι το tasker.

anyway το deep sleep κλεινει τα παντα και ανοιγει καθε μια ωρα ας πουμε? το τσαμπα, οχι το προ.

Τι σχέση έχει το tasker? Το Ds battery κλείνει τα πάντα, google services κλπ και βάζει το τηλέφωνο σε deep sleep με screen off. Αυτή είναι η δουλειά του αποκλειστικά και την κάνει καλά.

Ναι, το δωρεάν έχει και profile να ανοίγουν ολα κάθε μία ώρα. Για το WiFi και τα data ρυθμίζεις εσύ αν θες να κλείσει η όχι με screen off. Απλώς να την βάλεις στα protected applications.

The day is my enemy, the night my friend

Τι σχέση έχει το tasker? Το Ds battery κλείνει τα πάντα, google services κλπ και βάζει το τηλέφωνο σε deep sleep με screen off. Αυτή είναι η δουλειά του αποκλειστικά και την κάνει καλά.

Ναι, το δωρεάν έχει και profile να ανοίγουν ολα κάθε μία ώρα. Για το WiFi και τα data ρυθμίζεις εσύ αν θες να κλείσει η όχι με screen off. Απλώς να την βάλεις στα protected applications.

μισο λεπτο γιατι το κατεβασα.

στην free δεν μπορω να του πω αυτοματα να κάνει απενεργοποιηση data τη νυχτα και ελεγχο καθε μια ωρα. μονο χειροκινητα η καθε φορα που σβυνει η οθονη να κλεινει τα παντα. αν βαλω προστατευομενη εφαρμογη το viber και το gmail θα αφηνει ΜΟΝΟ αυτες να παιρνουν data? το άλλο που κατεβασα εχει scheduler. μια χαρα ειναι το deep sleep απλα δεν ειναι ακριβως αυτο που θελω. εκτος αν ισχυει αυτο που ρωτησα για το viber και gmail.

Καλησπέρα σε όλους! με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, με προβλημάτισαν όμως αυτά που διάβασα περί branded συσκευής πχ από voda, cosmote κλπ οτι δεν θα υποστηρίζουν 2η σιμ. Είδα στην wind οτι το έχουν στα 169 (μη διαθέσιμο βέβαια) και στα χαρ/κα έγγραφε για 2 σιμ. Να υποθέσω με την wind δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα;

Επίσης γνωρίζουμε αν θα αναβαθμιστεί σε lollipop 5.1;

Της Wind υποστηρίζει 2 sim.

Θα αναβαθμιστεί σε 5.1 εντός του έτους (ευελπιστώ εντός του προσεχούς διμήνου).