phos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Το βρήκα και αναγνώρισε την sim. Διάβασα στην σελίδα 5 το post 68 του Dartmed. Που λέει ότι για να αναγνωρίσει την κάρτα sim πρέπει να την βάλουμε πρωτού ανοίξει το κινητό και μετά το σετάρουμε. Κατέβασα την rom που αναφέρει ο haki πως θα γίνει εγκατάσταση παιδιά γιατί ούτε root, ούτε recovery έχουμε. Πως γίνεται? Μεσα στο φακελλο εχει αρχειο word με οδηγιες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Τελικά τα βρήκα όλα στις ρυθμίσεις για το κλείδωμα. Ωραια λειτουργία είναι που με διπλό ταπ ανάβει ή οθόνη ναι αλλά δεν έχεις κλείδωμα έτσι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε έναν που να θέλει να επιστρέψει σ' αυτήν την έκδοση που προφανέστατα απλά φλασάρουμε όπως τις υπόλοιπες. Ο κύριος Γκούγκλ τα έχει όλα κρατημένα για μας. http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=46932&version=99790&siteCode=es Σκέφτηκα να εγκαταστήσω ξανά τη ROM της Vodafone για να διαπιστώσω αν υπάρχει και σε αυτή το πρόβλημα με το bluetooth. Ωστόσο δεν μπορεί να εγκατασταθεί, καθως δεν αποτελεί update της B052. Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να διαγράφει η υπάρχουσα ROM, για εγκατασταθεί κάποια άλλη επίσημη ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 ναι αλλά δεν έχεις κλείδωμα έτσι Όχι δουλεύει. Μόλις κάνεις ταπ ταπ βγάζει το μοτίβο. μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) τσεκαρα σημερα το gps με το sygic και παιζει τελεια...μην πω καλυτερα απο το sony xperia z3. παιδια στα 169 ευρω δεν υπαρχει ανταγωνισμος..οχι μονο απο ελλαδα αλλα και απο κινα.και 2 χρονια εγγυηση Υ.Γ. το κινητο εχει στην οθονη καποια επιστρωση?(gorilla ή κατι αλλο?) Edited July 29, 2015 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 τσεκαρα σημερα το gps με το sygic και παιζει τελεια...μην πω καλυτερα απο το sony xperia z3. παιδια στα 169 ευρω δεν υπαρχει ανταγωνισμος..οχι μονο απο ελλαδα αλλα και απο κινα.και 2 χρονια εγγυηση Υ.Γ. το κινητο εχει στην οθονη καποια επιστρωση?(gorilla ή κατι αλλο?) "The screen's covered by Gorilla Glass 3 and a screen protector that's on their pretty good and doesn't really mess with the look or feel of the phone at all, but you can take it off if you want." (10 χαρακτήρες.) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iriska Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Μόλις το πήρα στο χέρια μου:) Μια ερώτηση παιδιά, μετά την διαδικασία που περιγράφετε κανουμε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων? επίσης τις ενημερώσεις λογισμικού τις κανουμε πριν ή μετα την ολη διαδικασια? (Γενικα φαινεται καλό, 2 μονο πραγματακια: αργησε πολύ στο Logo της cosmote κατά την εκκινηση και δευτερον νομίζω πως η πίσω επιφάνεια ζεστάθηκε λίγο -βεβαια οταν το εφερε ο κουριερ εβραζε το κουτι-):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 τσεκαρα σημερα το gps με το sygic και παιζει τελεια...μην πω καλυτερα απο το sony xperia z3. παιδια στα 169 ευρω δεν υπαρχει ανταγωνισμος..οχι μονο απο ελλαδα αλλα και απο κινα.και 2 χρονια εγγυηση Υ.Γ. το κινητο εχει στην οθονη καποια επιστρωση?(gorilla ή κατι αλλο?) καπου πιο πανω αναφερεται gorilla glass 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makiskate Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά, νέος στο forum. Θα ήθελα την εξής βοήθεια..-ένα παλικάρι αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα για το P8 σε single sim- εγώ όμως θέλω να μάθω αν γίνεται το P8 lite single sim να μετατραπεί σε dual και αν είναι δυνατόν να μου πει κάποιος και την διαδικασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά, νέος στο forum. Θα ήθελα την εξής βοήθεια..-ένα παλικάρι αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα για το P8 σε single sim- εγώ όμως θέλω να μάθω αν γίνεται το P8 lite single sim να μετατραπεί σε dual και αν είναι δυνατόν να μου πει κάποιος και την διαδικασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πας πρωτη σελιδα του θεματος,2η αναρτηση :) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Μετά από 5 μέρες με το τηλέφωνο, μπορώ να πω θετικά λόγια! Το bluetooth δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, η οθόνη είναι αρκετά καλή (για την συγκεκριμένη κατηγορία, των 170€ είναι σούπερ), η μπαταρία πλέον έστρωσε, οι φωτογραφίες στην συλλογή όπως και να τις περιστρέφω δεν αργούν να καθαρίσουν, το σήμα και στις 2 κάρτες είναι καλό και το gps από τα πολύ καλά! Νομίζω ότι είναι μια δυνατή αγορά! :D:D Αν υπήρχε και avatar... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Εψαχνα κινητο και ειχα σκεφτει να αγορασω το lenovo k note ,διαβασα τα ποστ εδω και βρηκα το Huawei p8 lite στο γερμανο και σκεφτομαι να το χτυπησω(το εχω κρατησει),βασικα με εξυπηρετει παρα πολυ οτι εχει 5 ιντσες οθονη...ελπιζω να αξιζει η αλλαγη που παω κανω ...πρεπει να προσεξω κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Να προσέξεις πόσο θα σου πάρει για να το αποφασίσεις! Τα ψάχνουν σαν τρελοί... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inf3rn0_MaSt3R Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 ξερετε που μπορω να το βρω;;; Παράθεση Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 ξερετε που μπορω να το βρω;;; Στην βονταφον, πήγαινε σε ένα κατάστημα να στο παραγγείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 μια συμβουλη..βγαλτε το screen protector αν θελετε να δειτε σωστα τα χρωματα της οθονης! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inf3rn0_MaSt3R Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 παιδια ευχαριστω!! θα παω το πρωι στην vodafone να το ζητησω... εμεινα χωρις κινητο και 169 τα δινω... παραπανω για τηλεφωνο απο εδω με τιποτα... απλα ας μου πει καποιος υπαρχει τιποτα καλυτερο στα 169€; και ειναι δικαρτο η μονοκαρτο; γιατι ειδα οτι στα public λεει ειναι δικαρτο... εγω το θελω μονοκαρτο και να παιρνει microsd... συγνωμη για τις ανοητες αποριες μου αλλα ειμαι στη δουλεια εχω φρικαρει και δεν εχω χρονο για googlarisma καθολου... και εδω το εχω κανει σελιδοδεικτη και μπαινω και βγαινω αμεσως... χιλια ευχαριστω!! δεν πιστευω τις vodafone να εχουν θεμα με το bluetooth που λεει το παλικαρι πιο πανω... Παράθεση Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makiskate Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 πώς μπορώ να καταλάβω ποια έκδοση είναι; επειδή ο haki έγραψε στην αρχή του θέματος ότι η μόνη έκδοση που μας αφορά για να μας καλύψει απόλυτα είναι η ALE-L21, και για να είμαι ειλικρινής μπερδεύτηκα στο τι εννοεί επειδή εγώ δε το έχω παραλάβει ακόμα και δε μπορώ να το ψάξω για να βγάλω ορισμένα συμπεράσματα μόνος μου. Συνεπώς τι εννοείται στο "να μας καλύψει απόλυτα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 δεν μπορω να περασω την dual με τιποτα. ολο failt. τι λαθος μπορει να κανω ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 υπαρχει κανεις απο ΡΟΔΟ που να το μετανιωσε;;;η ξερετε που μπορω να το βρω ;;γιατι βοντα και γερμανος μου ειπαν για τελη Αυγουστου και αν!!! Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Τι είναι η ετοιμότητα κυψέλης που μου τρώει τη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Τι είναι η ετοιμότητα κυψέλης που μου τρώει τη μπαταρία; Οι ώρες που έχεις σήμα κινητής τηλεφωνίας... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 δεν μπορω να περασω την dual με τιποτα. ολο failt. τι λαθος μπορει να κανω ρε παιδια. Εκανες τα 2 φλασαρισματα που λεει στην πρωτη σελιδα? Ε μετα φλασαρεις και την αναβαθμιση της rom . Προσοχη της δικαρτης rom που γραφει αποτυχια.Μετα κι απο αυτο το βημα ολα διορθωνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 σήμερα δεν χρησιμοποίησα το ίντερνετ, μίλησα δύο κλήσεις, έστειλα ένα μήνυμα δλδ το χρησιμοποίησα πολύ λίγο.. έχασε μόνο 6% μπαταρία από το πρωί και τώρα είναι 94% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 σήμερα δεν χρησιμοποίησα το ίντερνετ, μίλησα δύο κλήσεις, έστειλα ένα μήνυμα δλδ το χρησιμοποίησα πολύ λίγο.. έχασε μόνο 6% μπαταρία από το πρωί και τώρα είναι 94% Αυτό σημαίνει οτι η huawei εκανε πολυ καλη δουλειά :happy: Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts