vasilispas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Dld apo oti katalaba na to paro?? Xaxaxa gia pes entiposeis Αν θελεις απλο τηλ παρε moto g3. Aν θελεις smartphone παρε το p8 lite. Απλα ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δεν κάνει zoom με vol +/-, μόνο από touch;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δεν κάνει zoom με vol +/-, μόνο από touch;; Στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει μενού Λειτουργία κουμπιού έντασης με τρεις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει μενού Λειτουργία κουμπιού έντασης με τρεις επιλογές. ΟΚ το βρήκα, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εδώ και μία μέρα έχω πρόβλημα με το google market,σταματάει να κατεβάζει τα προγράμματα ή τα update σε κάποιο της %(διάφορα ποσοστά), ξέρουμε κάποια λύση? Εχω το ιδιο θεμα...ξυλωσα το playstore απο την ρομ & το ξαναπερασα...τα ιδια....δεν ξερω ,δεν εχω βρει λυση... Θα βαλω modded play store να δω μπας και γινει τπτ Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Εχω το ιδιο θεμα...ξυλωσα το playstore απο την ρομ & το ξαναπερασα...τα ιδια....δεν ξερω ,δεν εχω βρει λυση... Θα βαλω modded play store να δω μπας και γινει τπττελικά βρήκα λύση μόνο να ξεκινά το update και μόλις σταματάει διαγραφω μία τον λογαριασμό μου και το συνεχίζει κανονικά και το κάνει κανονικά εγκατάσταση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 τελικά βρήκα λύση μόνο να ξεκινά το update και μόλις σταματάει διαγραφω μία τον λογαριασμό μου και το συνεχίζει κανονικά και το κάνει κανονικά εγκατάσταση Τι κουλα ειναι αυτα ρε παιδια; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 τελικά βρήκα λύση μόνο να ξεκινά το update και μόλις σταματάει διαγραφω μία τον λογαριασμό μου και το συνεχίζει κανονικά και το κάνει κανονικά εγκατάσταση Τι κουλα ειναι αυτα ρε παιδια; Πραγματικά κι εγώ δεν βγάζω άκρη μ' αυτά που λέει ο vazos. Γράφετε καθαρά και με σαφήνεια τι είναι αυτό το πρόβλημα και πως το λύνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Σορυ άμα δεν εξηγησα καλά,εγώ κάνω το εξής, ξεκιναω να κάνω το update στο android market και στο σημείο που θα κολλήσει και δεν συνεχίζει κάνω μία διαγραφή του λογαριασμού στο google και συνεχίζει το update χωρίς να κολλάει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 καλήμερα μόλις πήρα το κινητό τέλειο έως τώρα γρήγορο δεν κολαει αλλα αυτο που μου κανει ειναι με το bluetooth συνδέω τα ακουστικά και μετα απο λιγο αποσυνδέετε υπάρχει καμιά ρύθμιση να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 γεια σας και απο εμενα παλι ! ειχα περασει την beta απο xda και τωρα δεν μπορω να κανω ουτε downgrade ουτε να περασω την b550 που βγηκε χτες η ισπανικη.. τα φωτα σας μου λεει installing update..... περνανε κατι ωρες και τιποτα μενει εκει στο 5% ...η μου το κανει fail ... τα φωτα σας παρακαλω Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 γεια σας και απο εμενα παλι ! ειχα περασει την beta απο xda και τωρα δεν μπορω να κανω ουτε downgrade ουτε να περασω την b550 που βγηκε χτες η ισπανικη.. τα φωτα σας μου λεει installing update..... περνανε κατι ωρες και τιποτα μενει εκει στο 5% ...η μου το κανει fail ... τα φωτα σας παρακαλω Η ισπανικη εχει ελληνικα μεσα; κ αν ξερει κανεις αν μπορω απο vodafone 5.1.1 να περασω αυτη την συγκεκριμενη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αληθευει οτι θα παρουμε την 6 το χειμωνα και οτι θα μεινουμε με την 5.0.1. εως τοτε ; Ας δωσουν την 5.1.1. τουλαχιστον !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αληθευει οτι θα παρουμε την 6 το χειμωνα και οτι θα μεινουμε με την 5.0.1. εως τοτε ; Ας δωσουν την 5.1.1. τουλαχιστον !!! Η 6 σε κανενα τριμηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Η ισπανικη εχει ελληνικα μεσα; κ αν ξερει κανεις αν μπορω απο vodafone 5.1.1 να περασω αυτη την συγκεκριμενη εκδοση 1. Ναι. 2. Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αληθευει οτι θα παρουμε την 6 το χειμωνα και οτι θα μεινουμε με την 5.0.1. εως τοτε ; Ας δωσουν την 5.1.1. τουλαχιστον !!! Η 6 σε κανενα τριμηνο Μπορείτε να παραθέσετε τις πηγές σας; Γιατί αν είναι να πάει από αναβολή σε αναβολή όπως συνηθίζουν κάτι κορεατογιαπωνέζικες εταιρείες, ονομάτα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε, ε να κοιτάξω να βάλω την beta να δω πως πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μπορείτε να παραθέσετε τις πηγές σας; Γιατί αν είναι να πάει από αναβολή σε αναβολή όπως συνηθίζουν κάτι κορεατογιαπωνέζικες εταιρείες, ονομάτα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε, ε να κοιτάξω να βάλω την beta να δω πως πάει. Σε 3μηνο μου ειπαν απο huawei hellas. Ξερει κανεις απο vodafone 51.1 πως παω στην ισπανικη beta6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 καλησπέρα να σας πω την γνώμη μου καλύτερα που αργεί η 6 είναι καλή απο θέμα μπαταρίας και γενικά πιο σταθερή άλλα εγώ έχω και το μοτο 2gen και είχα πρόβλημα με bluetooth δεν ξαναδουλεψε το ακουστικό πότε όποτε πιστεύω καλύτερα να αργήσει και να είναι σωστή πάρα να τρέχουμε μετά.. και ειχα ρωτήσει και το πρωί μόλις σήμερα το πήρα αλλα μόλις κλείσει η οθόνη μετά απο λίγο κλίνει και το bluetooth τι πρέπει να κάνω να μένει ανοικτό εχω το ακουστικό και το χρειάζομαι ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πάντως η επίσημη έκδοση του Android 6.0 για τα dual sim P8 lite έχει αναρτηθεί στο ισπανικό site της Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 καλησπέρα να σας πω την γνώμη μου καλύτερα που αργεί η 6 είναι καλή απο θέμα μπαταρίας και γενικά πιο σταθερή άλλα εγώ έχω και το μοτο 2gen και είχα πρόβλημα με bluetooth δεν ξαναδουλεψε το ακουστικό πότε όποτε πιστεύω καλύτερα να αργήσει και να είναι σωστή πάρα να τρέχουμε μετά.. και ειχα ρωτήσει και το πρωί μόλις σήμερα το πήρα αλλα μόλις κλείσει η οθόνη μετά απο λίγο κλίνει και το bluetooth τι πρέπει να κάνω να μένει ανοικτό εχω το ακουστικό και το χρειάζομαι ευχαριστώ πολύ Αν θες να αυξήσεις το χρόνο που κλείνει η οθόνη πας: ρυθμίσεις, προβολή, απουσία δραστηριότητας και επιλεγεις πόσο χρόνο θέλεις. Δεν χρησιμοποιώ blue tooth αλλά έχω την εντύπωση πως και άλλοι έχουν θέμα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 σε ευχαριστώ που απάντησες άλλα θέλω το bluetooth να μην απενεργοποιείτε γιατί μετά δεν εχω ακουστικό και όταν είσαι σε σκάλα ταράτσα κρεμασμενος λόγο δουλειάς δεν γίνετε να έχεις και το τηλεφωνώ στο χέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ας ελπίσουμε το καινούριο firmware (Android 6) να επιλύει το πρόβλημα. Θα το εγκαταστήσω το Σάββατο και θα σας ενημερώσω αν έχει διορθωθεί το bug με το bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 και ναι εγινε η πατατα ... το update δεν ηταν σωστο και αλλαξε η συσκευη το ονομα της σε balongc52b311 το bootloader Μου δεν ξεκλειδωνει απο το site με τιποτα...ολο λαθος στοιχεια βγαζει οτι βαζω... εχω δοκιμασει τα παντα απο youtube , google δε νιωθει τιποτα και πλεον δεν μου δεχεται της κλησεις κτλ κτλ Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 και ναι εγινε η πατατα ... το update δεν ηταν σωστο και αλλαξε η συσκευη το ονομα της σε balongc52b311 το bootloader Μου δεν ξεκλειδωνει απο το site με τιποτα...ολο λαθος στοιχεια βγαζει οτι βαζω... εχω δοκιμασει τα παντα απο youtube , google δε νιωθει τιποτα και πλεον δεν μου δεχεται της κλησεις κτλ κτλ Απο που το κατεβασες το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) απο xda τωρα μη με ρωτησεις ποιο ακριβως γιατι τοσα που κατεβαζα δοκιμαζα κ εσβηνα ...και αυτη που την ανεβασαν δεν την δοκιμασαν ατσι την περασαν? η λογικα θα ηταν για καποια αλλη συσκευη... Edited April 14, 2016 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts