adricla Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! πολύ εύκολη διαδικασία ! γι'αυτά ζω!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Απο μπαταρια πως ειναι; βελτιωθηκε; Μικρη βελτιωση...Για την δικη μου χρηση παντα... Σε λειτουργια απο τις 8.00 το πρωι μεχρι τις 12.00 το βραδυ που ξαναφορτιστηκε εφτασε 17% με τα δεδομενα ανοιχτα ολη μερα και εβγαλε οθονη ανοιχτη λιγο πριν τις 4 ωρες....Αυτο που τρωει πολυ οταν ειναι αναμμενη η οθονη ειναι το facebook με το mesenger μαζι και η εφαρμογη του καιρου (εννοειτε οτι μαζι με τα δεδομενα ειναι ανοιχτη και η "ανιχνευση τοποθεσιας"... Και φυσικα ρυθμισμενες οι εφαρμογες να κλεινουν οταν σβηνει η οθονη...) Για την χωριτικοτητα της μπαταριας ειναι μια χαρα...Τα ιδια ποσοστα μου βγαζει ενα αλλο κινεζικο που εχω με 5.5 οθονη και 3300 μπαταρια... Δεν περιμενω τιποτα καλυτερο απο ενα smartphone που θελω να το χρησιμοποιω σαν smartphone και οχι σαν απλο τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) ρε παιδιά πως μπορώ να αλλάξω τον κύκλο χρήσης δεδομένων; μου το έβγαλε μια φορά ως ειδοποίηση χρήσης και τώρα δεν μπορώ να το βρω από τις ρυθμίσεις άκυροι μάγκες το βρήκα μέσα από μια εφαρμογή Edited March 19, 2016 by loyros Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 ρε παιδιά πως μπορώ να αλλάξω τον κύκλο χρήσης δεδομένων; μου το έβγαλε μια φορά ως ειδοποίηση χρήσης και τώρα δεν μπορώ να το βρω από τις ρυθμίσεις άκυροι μάγκες το βρήκα μέσα από μια εφαρμογή Μπορεις και μεσα απο τις ρυθμισεις των δεδομενων. Εκει που εχει τους μηνες, κατω κατω εχει επιλογη αλλαγης κυκλου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Μπορεις και μεσα απο τις ρυθμισεις των δεδομενων. Εκει που εχει τους μηνες, κατω κατω εχει επιλογη αλλαγης κυκλου. δεν μ βγαζει καν τους μηνες η τιποτα παρομοιο ειναι bug απο οτι διαβασα σε ευρωπαικα forum το βρηκα μεσω του Activity Launcher Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) παληκαρια προσπαθησα να περασω αλλο firmware στο P8 lite και εχει brikari . Ξερει καποιος να βοηθησει να το επαναφερω ? Ευχαριστω προκαταβολικα Edited March 20, 2016 by sakoulakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemon3 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μην ξαναακούσω κανέναν ότι το p8 lite δεν έχει αυτονομία, θα τον μαλώσω. Είπα χτες να κάνω μία πλήρη εκφόρτιση-φόρτιση της μπαταρίας και ιδού τα αποτελέσματα, 27 μέρες αυτονομία με 4g ανοιχτό :lol: http://s27.postimg.org/ls9i3u6eb/Screenshot_2016_03_20_06_42_46.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 παληκαρια προσπαθησα να περασω αλλο firmware στο P1 lite και εχει brikari . Ξερει καποιος να βοηθησει να το επαναφερω ? Ευχαριστω προκαταβολικα P1 ή P8? ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) P1 ή P8? ......... P8 lite ειναι . Προσπαθησα να βαλω αυτην εδω .http://www.huaweiblog.de/huawei/huawei-p8-lite-android-6-0-marshmallow-verfuegbar-beta/. την πηρε κανονικα και απο τοτε δεν ανοιγει το κινητο μενει στασιμο στο Logo huawei Edited March 20, 2016 by sakoulakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλησπερα φιλε , Πολυ ευκολα ,απλα κατεβαζεις ενα update.app αρχειο ,το αποσυμπιεζεις με huawei extractor & βαστας απο κει system.img ,cust.img ,boot.img & recovery.img !Βαλε το p8 lite σου σε fastboot mode ,ενωσε το με pc (πρεπει να εχεις ξεκλειδωτο bootloader & adb drivers στο pc ,εχει εδω τα αρχεια που χρειαζεσαι για adb) και δωσε ! adb reboot-bootloader (για να μπει σε fastboot mode) fastboot flash system system.img fastboot flash cust cust.img fastboot flash boot boot.img fastboot flash system system.img fastboot reboot Δες και το βιντεο για το root ,ο τροπος που φλασαρω τον recovery ,ειναι ο ιδιος με το stock λογισμικο Αφου γινει επανεκκινηση ,αντιγραψε το update.app στον φακελο dload στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου και κανε local update & εισαι ετοιμος ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει παρατηρησει κανεις πως πεφτει η αποδοση του P8 Lite μετα απο root ή ιδεα μου; Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλησπερα φιλε , Πολυ ευκολα ,απλα κατεβαζεις ενα update.app αρχειο ,το αποσυμπιεζεις με huawei extractor & βαστας απο κει system.img ,cust.img ,boot.img & recovery.img !Βαλε το p8 lite σου σε fastboot mode ,ενωσε το με pc (πρεπει να εχεις ξεκλειδωτο bootloader & adb drivers στο pc ,εχει εδω τα αρχεια που χρειαζεσαι για adb) και δωσε ! adb reboot-bootloader (για να μπει σε fastboot mode) fastboot flash system system.img fastboot flash cust cust.img fastboot flash boot boot.img fastboot flash system system.img fastboot reboot Δες και το βιντεο για το root ,ο τροπος που φλασαρω τον recovery ,ειναι ο ιδιος με το stock λογισμικο Αφου γινει επανεκκινηση ,αντιγραψε το update.app στον φακελο dload στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου και κανε local update & εισαι ετοιμος ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει παρατηρησει κανεις πως πεφτει η αποδοση του P8 Lite μετα απο root ή ιδεα μου; Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ξελειδωσω τον bootloader απο εχτες το απογευμα παιδευομαι και τιποτα ..κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εχει στο Youtube πολυ καλο οδηγο για ubl & πως να παρεις τον unlock code... Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 προσοχη στα σκρουτζομαγαζα... παιζει τα "φτηνα" Ρ8 lite να ειναι παραεισαγωγη.... ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ πριν αγορασετε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παραεισωγωγή τι εννοείς; Να μην είναι τα ευρωπαϊκά; Ή να μην προορίζονται για την αγορά της Ελλάδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παραεισωγωγή τι εννοείς; Να μην είναι τα ευρωπαϊκά; Ή να μην προορίζονται για την αγορά της Ελλάδας; το δευτερο, συνηθως ειναι ALEL21 αλλα προορισμενα για αλλη χωρα Ισως αυτο εξηγει τις σοβαρες διαφορες στις τιμες που αγγιζει το 35% Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 το δευτερο, συνηθως ειναι ALEL21 αλλα προορισμενα για αλλη χωρα Ισως αυτο εξηγει τις σοβαρες διαφορες στις τιμες που αγγιζει το 35% Μα αυτός είναι πάντα ο λόγος που έχουν τέτοια διαφορά στην τιμή. Το 99% (αν όχι το 100%) των κινητών που είναι τόσο φθηνά στο skroutz προορίζονται για άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Η εγγύηση ισχύει κανονικά καθώς πρόκειται για ευρωπαϊκή εγγύηση και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όσον αφορά υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή κάτι άλλο. Το θέμα είναι να μην αγοράσεις κινητό που να μην απευθύνεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 προσοχη στα σκρουτζομαγαζα... παιζει τα "φτηνα" Ρ8 lite να ειναι παραεισαγωγη.... ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ πριν αγορασετε Το Στέλνω τώρα Νικολούλη το δικό μου Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το Στέλνω τώρα Νικολούλη το δικό μου Να μη σου κάτσει βλαβη αν είναι προορισμενο για αγορά εκτός ΕΕ... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εχει παρατηρησει κανεις πως με root πεφτει η αποδοση ή ιδεα μου; Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Να μη σου κάτσει βλαβη αν είναι προορισμενο για αγορά εκτός ΕΕ... Όλα καλύπτονται από την Arvato,όλα της Huawei είναι μην λέμε ότι θέλουμε. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εχει παρατηρησει κανεις πως με root πεφτει η αποδοση ή ιδεα μου;εγώ στο δικό μου με root δεν εχω παρατηρήση αυτό που λες,προς το καλύτερο πάει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Όλα καλύπτονται από την Arvato,όλα της Huawei είναι μην λέμε ότι θέλουμε. Αν ειναι Σερβικο ή Ρωσσικο, ή Κινεζικης εισαγωγης οχι δε σε καλύπτει η Αρβατο, λαθος κανεις.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Αν ειναι Σερβικο ή Ρωσσικο, ή Κινεζικης εισαγωγης οχι δε σε καλύπτει η Αρβατο, λαθος κανεις.... Ρε άνθρωπε μιλησες για σκρουτζομαγαζο όλα φέρουν το σήμα EU,ψεκασμενος είσαι; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ρε άνθρωπε μιλησες για σκρουτζομαγαζο όλα φέρουν το σήμα EU,ψεκασμενος είσαι; oxi ολες ..... Δε θελω να πω ιστοριες με προιοντα Huawei απο παραεισαγωγη και build CN Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εχει καταφερει κανεις να του βαλει otg ή να ανοιξει 8 πυρηνες με κανα κολπο; Γιατι θα το σπασω.. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ στο δικό μου με root δεν εχω παρατηρήση αυτό που λες,προς το καλύτερο πάει Με kingo το rootaρες ή με flash μεσω twrp? Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts