spirto82 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 p8 lite δεν ήρθε σε ολους με vodafone η αναβάθμιση? Από ότι διάβασα λίγο στο XDA, η αναβάθμιση έχει βγει για μονόκαρτο. Εγώ έχω δίκαρτο και δεν έχει βγει κάτι. (και να έχει βγει δηλαδή, με root δεν θα πάρω OTG) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ev_aggelos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ουπς... αυτό δεν τό'ξερα. Αλλά αφού σου δούλεψε, μπράβο, Όλα καλά :up: Παράθεση ALE-L21C432B574 EMUI 4.0 ANDROID 6.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragkios Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Κάτι τελευταίο , στο βιμπερ πρέπει να ανοιξω την εφαρμογή για να μου έρθουν τα μηνύματα. Ξέρει κανείς πώς φτιάχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνω ρουτ τη συσκευή μου; Είμαι με Β574 και δεν το έχω ξανακάνει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Κάτι τελευταίο , στο βιμπερ πρέπει να ανοιξω την εφαρμογή για να μου έρθουν τα μηνύματα. Ξέρει κανείς πώς φτιάχνει; Όπως είδα έχεις την 6. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ->ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ) και επιλέγεις για ποιες εφαρμογές θα ειδοποιησε και με ποιο τρόπο. Αν δεν κάνω λάθος για να έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις στο lockscreen (εφόσον θες), πρέπει να έχεις το default θέμα με το magazine. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Κάτι τελευταίο , στο βιμπερ πρέπει να ανοιξω την εφαρμογή για να μου έρθουν τα μηνύματα. Ξέρει κανείς πώς φτιάχνει; Θαβάλεις το βάιμπερ στις προστατευόμενες εφαρμογές. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 μετά την αναβάθμηση έχω το εξης προβλημα παω να ανοίξω μια εφαρμογη και μου ζηταει να επιτραπει η προσβαση στην τοποθεσια παταω να επιτραπει και εκει μου λεει "εντοπιστηκε επικάλυψει οθόνης για να αλλαξετε αυτη τη ρυθμηση θα πρεπει πρωτα να απενεργοποιησετε την επικαλυψη οθονησ απο τις ρυθμησεις" παταω ανοιγμα ρυθμησεων αλλα εκει δεν εχει την εφαρμογη. παω απο τις ρυθμήσεις στη συγκεκριμενη εφαρμογη στισ αδειες παω να δωσω προσβαση και μου βγαζει πάλι το ιδιο τι κανω? θελω την βηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 μετά την αναβάθμηση έχω το εξης προβλημα παω να ανοίξω μια εφαρμογη και μου ζηταει να επιτραπει η προσβαση στην τοποθεσια παταω να επιτραπει και εκει μου λεει "εντοπιστηκε επικάλυψει οθόνης για να αλλαξετε αυτη τη ρυθμηση θα πρεπει πρωτα να απενεργοποιησετε την επικαλυψη οθονησ απο τις ρυθμησεις" παταω ανοιγμα ρυθμησεων αλλα εκει δεν εχει την εφαρμογη. παω απο τις ρυθμήσεις στη συγκεκριμενη εφαρμογη στισ αδειες παω να δωσω προσβαση και μου βγαζει πάλι το ιδιο τι κανω? θελω την βηθεια σας σήμερα έδινα άδειες μια χαρά τη να πω έφαγε κάνα κόλλημα μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει προ 3 ημερών το δικαρτο από κωτσοβολο και είναι στην Β204. Για να περάσω στην τελευταία ενημέρωση και σε android 6 να περιμένω κάποια αναβάθμιση ota( δν μου έχει βγάλει ούτε στο hi care) η να την κάνω χειροκινητα? Επίσης το ρημαδι το led στο viber πως θα γίνει να ανάβει? Έχω κατεβάσει από το play store το light manager το οποίο στο p9 lite δουλεύει κανονικά το led στο viber αλλά στο p8 δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 σήμερα έδινα άδειες μια χαρά τη να πω έφαγε κάνα κόλλημα μάλλον Παλι τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω ποτε μπορω να δωσω αδειες και γιατι τις χανει αφου δωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Τα φώτα σας παρακαλώ πολύ.το κινητό είναι φίλου Αλλά με ενδιαφέρει Γιατί λογικά η ίδια λύση θα είναι και στο δυτικό μου P8 αν ξανα κάνω την πατάτα που έκανα.άνοιξα το hi care και μου βρήκε αναβάθμιση.πάτησα να την κατεβάσει και μετά από βιασύνη πάτησα κατάργηση Αφού την κατέβασε.Τώρα Δεν μου βρίσκει καμιά αναβάθμιση! Κατέβασα από το play store την άλλη εφαρμογή hi care Μήπως και......Αλλά τίποτα! Καμιά ιδέα; το κινητό είναι unbranded.έψαξα και στα download δεν Υπάρχει τίποτα από αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Τα φώτα σας παρακαλώ πολύ.το κινητό είναι φίλου Αλλά με ενδιαφέρει Γιατί λογικά η ίδια λύση θα είναι και στο δυτικό μου P8 αν ξανα κάνω την πατάτα που έκανα.άνοιξα το hi care και μου βρήκε αναβάθμιση.πάτησα να την κατεβάσει και μετά από βιασύνη πάτησα κατάργηση Αφού την κατέβασε.Τώρα Δεν μου βρίσκει καμιά αναβάθμιση! Κατέβασα από το play store την άλλη εφαρμογή hi care Μήπως και......Αλλά τίποτα! Καμιά ιδέα; το κινητό είναι unbranded.έψαξα και στα download δεν Υπάρχει τίποτα από αναβάθμιση. Πήγαινε στην ενημέρωση λογισμικού.λογικά εκεί θα είναι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Παλι τα ιδια δεν μπορω να καταλαβω ποτε μπορω να δωσω αδειες και γιατι τις χανει αφου δωσω μιλαμε παντα για την ιδια εφαρμογη; αν ειναι μονο μια εφαρμογη, δοκιμασε να δεις τις αδειες που χρησιμοποιει και αν δε βγαλεις ακρη, απεγκατεστησε την και ξανα μετα εγκατασταση. Επισης βρηκα στις επιλογες για προγραμματιστες μια επιλογη για επικαλυψη HW. εμενα ειναι απενεργοποιημενο αυτο .... τσεκαρε το ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα φώτα σας παρακαλώ πολύ.το κινητό είναι φίλου Αλλά με ενδιαφέρει Γιατί λογικά η ίδια λύση θα είναι και στο δυτικό μου P8 αν ξανα κάνω την πατάτα που έκανα.άνοιξα το hi care και μου βρήκε αναβάθμιση.πάτησα να την κατεβάσει και μετά από βιασύνη πάτησα κατάργηση Αφού την κατέβασε.Τώρα Δεν μου βρίσκει καμιά αναβάθμιση! Κατέβασα από το play store την άλλη εφαρμογή hi care Μήπως και......Αλλά τίποτα! Καμιά ιδέα; το κινητό είναι unbranded.έψαξα και στα download δεν Υπάρχει τίποτα από αναβάθμιση. μηπως εχεις παρει το update και δεν το εχεις καταλαβει; αλλωστε στην επανεκκινηση θα το καταλαβεις ... Edited August 20, 2016 by spirto82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Μπορεί να ήταν κάποιο μικρό update και Όχι η 6 marshmallow που περίμενα λέτε; και απλά να το πέρασε αμέσως και να μην το κατάλαβα; δεν Έχει κάτι πάντως ούτε στο Ενημέρωση λογισμικού.Τώρα ή πέρασα κάποιο update τόσο μικρό που έγινε σε δευτερόλεπτα ή κατι έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Μπορεί να ήταν κάποιο μικρό update και Όχι η 6 marshmallow που περίμενα λέτε; και απλά να το πέρασε αμέσως και να μην το κατάλαβα; δεν Έχει κάτι πάντως ούτε στο Ενημέρωση λογισμικού.Τώρα ή πέρασα κάποιο update τόσο μικρό που έγινε σε δευτερόλεπτα ή κατι έκανα. μπαρει να ηταν κανα patch (λεω εγω τωρα .... ) παντως για καλο και για κακο δοκιμασε μεσω του Hisuite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 μπαρει να ηταν κανα patch (λεω εγω τωρα .... ) παντως για καλο και για κακο δοκιμασε μεσω του Hisuite. Τώρα συναντήθηκα με τον φίλο και βλέπω ότι έχει την 170 ποια έχει δώσει στο lite τελευταία μέσω hicare; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros82 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Τώρα συναντήθηκα με τον φίλο και βλέπω ότι έχει την 170 ποια έχει δώσει στο lite τελευταία μέσω hicare; Δε ξέρω. Φλασαρα την 550 και μετά ήρθαν οι υπόλοιπες ενημερώσεις. Sent from my Huawei P8 Lite Ale - L21C432B574 using Tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 574 έχει το δικαρτο Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 μιλαμε παντα για την ιδια εφαρμογη; αν ειναι μονο μια εφαρμογη, δοκιμασε να δεις τις αδειες που χρησιμοποιει και αν δε βγαλεις ακρη, απεγκατεστησε την και ξανα μετα εγκατασταση. Επισης βρηκα στις επιλογες για προγραμματιστες μια επιλογη για επικαλυψη HW. εμενα ειναι απενεργοποιημενο Εμενα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά,ήθελα να ρωτήσω κάτι,κατέβασα την εφαρμογή cpu-z και μού δείχνει αυτή την κατάσταση λειτουργεί νορμάλ?γιατί οι 4 πυρήνες είναι off? Edited August 21, 2016 by gavromania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 μιλαμε παντα για την ιδια εφαρμογη; αν ειναι μονο μια εφαρμογη, δοκιμασε να δεις τις αδειες που χρησιμοποιει και αν δε βγαλεις ακρη, απεγκατεστησε την και ξανα μετα εγκατασταση. Επισης βρηκα στις επιλογες για προγραμματιστες μια επιλογη για επικαλυψη HW. εμενα ειναι απενεργοποιημενο Εμενα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ->ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ και κανεις tap (5 ή 8). Σου βγαζει μηνυμα οτι "εισαι προγραμματιστης πλεον" και πας: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ->ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ HW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ->ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ και κανεις tap (5 ή 8). Σου βγαζει μηνυμα οτι "εισαι προγραμματιστης πλεον" και πας: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ->ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ HW. Επιλογες προγραμματιστη εχω την επικαλυψη hw δεν εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Επιλογες προγραμματιστη εχω την επικαλυψη hw δεν εχω Στις επιλογες προγραμματιστη, στο υπομενου: Αποδοση υλικου με επιταχυνση, τσεκαρε την προτελευταια επιλογη: Απενεργοποιηση επικαλυψεων HW. Λογικα θα την εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλημέρα παιδιά,ήθελα να ρωτήσω κάτι,κατέβασα την εφαρμογή cpu-z και μού δείχνει αυτή την κατάσταση λειτουργεί νορμάλ?γιατί οι 4 πυρήνες είναι off? βάλε το cpu stats. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Το RCS που μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου τι είναι ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts