makisg4 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Φιλε μου καλησπερα αυτο πού λες με την αντικατάστασή εννοείς συσκευη η κανενα ανταλακτικο ποτε εγινε?. γιατι εχω στείλει το τηλέφωνο στιν arvato(service) απο τις 05/07 και ακομα περιμένω.... Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγινε αντικατασταση συσκευης. στην αρχη μου ελεγαν ότι θα κανουν επισκευή αλλα τελικα μου εστειλαν καινουρια αφου περασε βεβαια σχεδόν ενας μηνας. όλα αυτά εγιναν φεβρουαριο νομιζω Edited August 4, 2016 by makisg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Αυτό με τη δεύτερη περιοχή που δεν ξετικαρόταν μου το έκανε επίσης. Γι αυτό ακολούθησε τις οδηγίες με την επαναρρύθμιση του gps με τις τρεις κινήσεις στην πυξίδα που έδωσα πιο πάνω, επανεκκίνησε τη συσκευή και δες τι θα κάνει μετά. Πάντως τώρα με τον ΟΑΣΑ βλέπει κανονικά την πλησιέστερη στάση αλλά πόκεμον δεν ξανάπαιξα ακόμα. Τωρα ειμαι μαγουλα.για να μου δειξει τρεχουσα ανοιξα χαρτες.μου εδειχνε γαλατσι ως τρεχουσα.το χω κανει απο χτες αυτο με την πυξιδα.τπτ.ειμαι σιγουρος οτι μόλις γυρισω σπιτι παλι θα πρεπει να ανοιξω χαρτες για να νιωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Από το Public το πήρα. Ναι, Whats Up. Στο κάνει και εσένα; Πάντως εχθές έκατσα και του πέρασα την 6.0. Δείχνει να έχει στρώσει, θα δείξει όμως. Τελικά το κάνει πάλι. Έκανα και hard reset και από όλα, μίλησα και με cosmote, δεν είναι δικό τους θέμα ισχυρίζονται. Αντιμετωπίζει κανείς άλλο θέμα με missed calls? Ανά 2-3 ημέρες θα το κάνει, θα παίρνει κάποιος τηλέφωνο και θα δείχνει πως είναι κλειστό. Σε άλλη συσκευή με την ίδια SIM δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τελικά το κάνει πάλι. Έκανα και hard reset και από όλα, μίλησα και με cosmote, δεν είναι δικό τους θέμα ισχυρίζονται. Αντιμετωπίζει κανείς άλλο θέμα με missed calls? Ανά 2-3 ημέρες θα το κάνει, θα παίρνει κάποιος τηλέφωνο και θα δείχνει πως είναι κλειστό. Σε άλλη συσκευή με την ίδια SIM δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.εγω σου λεω ειναι θεμα κοσμοτε σηματος επειδη δεν εχει καλο 3g στη περιοχη σου το ειχα και γω το προβλημα στη καλλιθεα και μετα απο φασαρια με τη κοσμοτε τελικα βρηκαν οτι οντως φταιει το δικτυο τους ενω μου εδειχνε φουλ σημα ουστιαστικα ειναι ψευτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Ενα λινκ για την 574 παιδια για να την περασω χειροκινητα? Την τελευταια δικαρτη βασικα γαιτι το αγορασα και εχει ανδροιντ 5 Εχει μεσα την β204 Καποιος οδηγος αν ειναι ευκολο? Edited August 4, 2016 by hotcarver1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis73 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 http://www.stechguide.com/download-huawei-p8-lite-stock-marshmallow-firmware-b574-europe/ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) http://www.stechguide.com/download-huawei-p8-lite-stock-marshmallow-firmware-b574-europe/ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. Κενο λινκ.. Αλλα οκ κατεβασα απο εδωhttp://www.carbontesla.com/2016/05/download-huawei-p8-lite-b560-marshmallow-firmware-europe/ και το φλασαρα κανονικα. http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=80469&version=319382&siteCode=pl Edited August 4, 2016 by hotcarver1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Το πήρε φίλος μου και μου λέει πως μετα την αναβάθμιση σε 6 δεν το βλέπει το Linux. Το έχετε συναντήσει; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Πρέπει να είμαι σπίτι κανα 40λεπτο. Μου δείχνει μαγούλα για τρέχουσα. Κάνω αναζήτηση από το κινητό για να βρεί την τοποθεσία μου και τη βρίσκει. Κάνω refresh στον καιρό για γαλάτσι και κάνει κανονικά. Κάνω refresh στον καιρό για μαγουλα και βγάζει "η υπηρασία τοποθεσίας είναι απενεργοποιημένη".... http://prntscr.com/c1m5ta Και το άλλο που συμβαίνει από σήμερα το απόγευμα είναι ότι υπάρχει συνεχόμενη εισερχόμενη κίνηση στο wifi. Edited August 4, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_4ever Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εμένα μου χει έρθει η 574 OTA αλλά φοβάμαι να την βάλω με όλα αυτά που διαβάζω εδώ! Άλλος πρόβλημα με τις κλήσεις, άλλος με gps, άλλος έτσι άλλος αλλιώς! Προτείνετε να την βάλω ή να μείνω με Β200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 εγω σου λεω ειναι θεμα κοσμοτε σηματος επειδη δεν εχει καλο 3g στη περιοχη σου το ειχα και γω το προβλημα στη καλλιθεα και μετα απο φασαρια με τη κοσμοτε τελικα βρηκαν οτι οντως φταιει το δικτυο τους ενω μου εδειχνε φουλ σημα ουστιαστικα ειναι ψευτικο Μα γιατί να παίζει το σήμα ρόλλο; Σε άλλο κινητό γιατί δεν το κάνει; Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μα γιατί να παίζει το σήμα ρόλλο; Σε άλλο κινητό γιατί δεν το κάνει; Δεν εχει να κάνει με το σήμα. Σού είχα πει σε προηγούμενο ποστ οτι το έχω πάθει κι εγώ με άλλη συσκευή και τότε είχα στη αρχή wind και μετά vodafone και έκανε τα ίδια. Και δεν το εκανε μόνο σε μια περιοχή. Όπου και όποτε του ερχότανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μα γιατί να παίζει το σήμα ρόλλο; Σε άλλο κινητό γιατί δεν το κάνει;εμενα μου εκανε τα ιδια οταν στη περιοχη ενω μου εδινε φουλ σημα δεν ειχε καλο σημα 3g και ειχα σκοτωθει με τη κοσμοτε και στο τελος που δωσανε τζαμπε το φουλ σημα τωρα μου κανει που και που το ιδιο με τη βονταφον στη καλλιθεα αλλα οχι παντα μου το κανει ανα μερη που παω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Medoras Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Πριν 3 μερες αγορασα το p8 lite....Εχω κανει τα παντα για να κανω Root αλλα μου κολλαει στο 2τερο restart εκει που κανει εγκατασταση το su....Ξερει κανεις κατι? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν 3 μερες αγορασα το p8 lite....Εχω κανει τα παντα για να κανω Root αλλα μου κολλαει στο 2τερο restart εκει που κανει εγκατασταση το su....Ξερει κανεις κατι? Μπηκα να δω κ το Video που υπαρχει αλλα λεει στο youtube οτι δεν ειναι διαθεσιμο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) εβαλα την 564 εκδοση και καθε τρεις και λιγο μου πεταει την αναβαθμιση του 574 γινετε να κανω τπτ για να μη μου την πεταει μπροστα στην οθονη ? και να μη βγεινει και το ενα πανω στο εικονιο των ρυθμησεων ? Edited August 5, 2016 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Τελικά το κάνει πάλι. Έκανα και hard reset και από όλα, μίλησα και με cosmote, δεν είναι δικό τους θέμα ισχυρίζονται. Αντιμετωπίζει κανείς άλλο θέμα με missed calls? Ανά 2-3 ημέρες θα το κάνει, θα παίρνει κάποιος τηλέφωνο και θα δείχνει πως είναι κλειστό. Σε άλλη συσκευή με την ίδια SIM δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ φίλε μου,σε μια μερα με πήραν 4 διαφορετικά άτομα και τους έβγαζε πως το είχα κλειστό! ενώ δεν ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Τα ιδια και δω με 574.σημερα μαλιστα με ψαχνανε και ελεγε κλειστο Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μερικούς υπάρχουν αυτά τα προβλήματα με την 574,εγω ουδέποτε είχα προβλήματα σαν αυτά που γράφετε με κλήσεις και gps Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Τα ιδια και δω με 574.σημερα μαλιστα με ψαχνανε και ελεγε κλειστο Δεν σας έρχεται μήνυμα ότι χάσατε την κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ναι και εγω δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα εδω και 15 μερες που την εχω βάλει (την 574) Τι να πω μήπως ειναι τυχαίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδια μια ερωτηση... πριν στην Β170 υπηρχε μια επιλογη να κρυβεις εφαρμογες κ επαφες χρησιμοποιοντας εναν δευτερο κωδικο για το ποτε θα εμφανιζονται και ποτε οχι. Τωρα ειμαι στην Β560 και δεν το βρισκω πουθενα...ξερει καποιος που βρίσκεται αυτη η επιλογη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Δεν σας έρχεται μήνυμα ότι χάσατε την κλήση; Δεν εχω ενεργοποιηση την υπηρεσια.μου τα σπαει... Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Με την B574 εμενα παιδες δουλευει σφαιραααα Edited August 8, 2016 by sefis33 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Medoras Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Υπαρχει root για την 574? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Με την B574 εμενα παιδες δουλευει σφαιρααααμία από τα ιδια και σε εμένα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts