Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον θα κατεβάσω και απο β170 θα παω στην 6 και 550

Χτες το βράδυ έφαγε 30% μπαταρία χωρις λόγω απο τα Google service's ξαφνικά

Aν κάτι στραβωσει

Πως πάμε πίσω σε Β170??

In the down down of the writing we became robes...

Aν κάτι στραβωσει

Πως πάμε πίσω σε Β170??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3358565

Πάντως δεν έχω ακούσει να έχει υπάρξει πρόβλημα κατά την αναβάθμιση από Β170.

Δοκίμασε άλλο broswer ίσως ή από το pc. Εγω το κατέβασα από το pc με Chrome και στο τέλος είχε κολλήσει λίγο και ενώ ήταν 100% δεν το έβγαζε complete. Μετά από 4-5 λεπτά το έβγαλε οκ!

Sent from South Korea

Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για 1,5 γίγα αρχείο από ένα σέρβερ οπότε είναι αναμενόμενο να σκαλώνει κάποιες φορές λόγω πολλών συνδέσεων. Το κατεβάζω σήμερα κι εγώ να το έχω έτοιμο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3358565

Πάντως δεν έχω ακούσει να έχει υπάρξει πρόβλημα κατά την αναβάθμιση από Β170.

την εκανα την αναβαθμιση.....

Χαθηκε το εικονιδιο που παταγες στην οθονη και εσβηνε

Περίεργο. Σ' εμένα υπάρχει.

Περίεργο. Σ' εμένα υπάρχει.

Εισαι Mε την αναβαθμισμένη έκδοση αντροιντ Μ, Β550 Spain??

Edited by celtic1453

Κακως αν το αφαιρεσαν ηταν χρησιμο.Μηπως λειπει και απο τις συντομευσεις και αυτο του 4G;

Κακως αν το αφαιρεσαν ηταν χρησιμο.Μηπως λειπει και απο τις συντομευσεις και αυτο του 4G;

Nαι σωστα

Λείπει και το εικονίδιο 4G στο drop down μενου

Την κατεβασα και εγω απο ισπανια.Έχω dual unbranded ale21 με B170. Την περναω κατευθείαν η πρέπει να πάω B188 πρώτα; Ευχαριστω.

Μαζί με το αρχείο που κατέβασες υπάρχει στο pdf με τις οδηγίες εγκατάστασης που αναγράφει τη συμβατότητα των firmwares με την Μ. Η Β170 συμπεριλαβάνεται σε αυτά κι επιπλέον σχεδόν όλοι οι φίλοι παραπάνω που έκαναν την αναβάθμιση το γράφουν ότι είχαν τη Β170.

Nαι σωστα

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Για μενα και αυτο κακως αφαιρεθηκε..για να δουμε θα βρεις και τιποτα αλλο..ελπιζω πως οχι

Εισαι Mε την αναβαθμισμένη έκδοση αντροιντ Μ, Β550 Spain??

Ναι.

Την κατεβασα και εγω απο ισπανια.Έχω dual unbranded ale21 με B170. Την περναω κατευθείαν η πρέπει να πάω B188 πρώτα; Ευχαριστω.

Κατευθείαν.

Nαι σωστα

Μα αν το σύρετε το μενού προς τα πάνω, δεν έχει κάτω το κουμπί της επεξεργασίας για να προσθέσετε το εικονίδιο του 4G;

Edited by Vangelis_D9

Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει και Ελλάδα το επίσημο Update σε 6.0; δεν μπορεί μονο στην Ισπανία να το δώσει τόσο νωρίτερα..

Αυτό που απεχθάνομαι στη συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι τα εικονίδια των ειδοποιήσεων στην status bar. Είναι έγχρωμα και δεν επιδέχονται τροποποίηση.

Μετά από τόσες μέρες με την 6.0 (την πρωτη που βγηκε σε ΒΕΤΑ μορφη..αλλα χωρις bug πλεον) και χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου...πιστεύω ότι τα πάει αρκετά καλά η μπαταρία...

3 ώρες και 50 λεπτά μπαταρία με 21 ώρες εκπομπή κυψέλης..και 30 λεπτά πλοήγηση GPS....Στο 20% υπόλοιπο μπαταρίας και απομένουν 5 ώρες ακόμα...Δεδομένα 4g ή wi fi συνεχώς ανοιχτά...Τα περιγραφή γιατί δεν μου κάνει upload τα screenshot....

Edited by Expendable

Τι πρεπει να φλασαρω για να γινει unbranded; η πως κανω downgrade στη 5.0

Δεν υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία πέρα από αυτή που έχουν περιγράψει δεκάδες φορές τα παιδιά εδώ...Και στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός...αλλά και εδώ αν γυρίσεις μία δυο σελίδες πίσω θα βρεις την απάντηση που θες...Νομίζω υπάρχει απάντηση ακόμα και κάτω από σχόλιο σου....Ψαξτο λίγο....

Παιδιά καλησπέρα επειδή διαβάζω διαφορά για το Bluetooth έχω ένα θεματάκι και γω απλά δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το κινητό. Είμαι στην 5.1.1 μονοκαρτο έχω δοκιμάσει το Bluetooth μόνο σε ηχείο για μουσική δεν είχα κανένα θέμα... Το θέμα που μου κάνει είναι όταν συνδέεται στο Bluetooth του αυτοκινήτου όπου με πετάει ενώ μιλάω... Αλλά η λογική λέει ότι ή φταίει το car audio ή κάτι γίνεται με την οθόνη που κλείνει όταν μιλάω...τι λέτε?

Παιδιά καλησπέρα επειδή διαβάζω διαφορά για το Bluetooth έχω ένα θεματάκι και γω απλά δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το κινητό. Είμαι στην 5.1.1 μονοκαρτο έχω δοκιμάσει το Bluetooth μόνο σε ηχείο για μουσική δεν είχα κανένα θέμα... Το θέμα που μου κάνει είναι όταν συνδέεται στο Bluetooth του αυτοκινήτου όπου με πετάει ενώ μιλάω... Αλλά η λογική λέει ότι ή φταίει το car audio ή κάτι γίνεται με την οθόνη που κλείνει όταν μιλάω...τι λέτε?

Στην πρώτη μέρα χρήσης της 6.0 αυτό το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε. Όταν συμπληρώσω μια εβδομάδα χρήσης θα επανέλθω στο συγκεκριμένο θέμα.

Μέχρι να έρθει η αναβάθμιση μπορείς να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή car mode η οποία να διατηρεί συνεχώς την οθόνη ανοιχτή προβάλλοντας κάποιο screen saver.

Edited by Dimitris_05

Δεν υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία πέρα από αυτή που έχουν περιγράψει δεκάδες φορές τα παιδιά εδώ...Και στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός...αλλά και εδώ αν γυρίσεις μία δυο σελίδες πίσω θα βρεις την απάντηση που θες...Νομίζω υπάρχει απάντηση ακόμα και κάτω από σχόλιο σου....Ψαξτο λίγο....

Υπαρχει απαντηση στην 5.1.1; ολες οι απαντησεις αφορουν τη 5.0 που το κανεις δικαρτο. Πεε μου μονο τι φλασαρω κ το κανω δικαρτο unbranded

Υπαρχει απαντηση στην 5.1.1; ολες οι απαντησεις αφορουν τη 5.0 που το κανεις δικαρτο. Πεε μου μονο τι φλασαρω κ το κανω δικαρτο unbranded

Δεν υπάρχει βήμα-βήμα διαδικασία για μετατροπή από branded 5.1 σε unbranded 5.0. Κάποιες γενικές λύσεις προτάθηκαν.

Η άποψή μου είναι "If it's not broken, don't fix it"!