TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Αααα οπότε υπάρχει αυτό το μενού.... Είχα ρωτήσει κάποτε αν κατά λάθος σβήσουμε ένα εικονίδιο εφαρμογής πως μποτούμε να το ανακτήσουμε, αλλά υποθέσαμε πως αν σβήσεις το εικονίδιο, σβήνεις και όλη την εφαρμογή... Οπότε.... άκυρο... :-) Πως το ανακαλύψατε αυτό βρε παιδιά ;;; :-) Εγω απορω πως ΔΕΝ το εχει ανακαλυψει καποιος. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Αααα οπότε υπάρχει αυτό το μενού.... Είχα ρωτήσει κάποτε αν κατά λάθος σβήσουμε ένα εικονίδιο εφαρμογής πως μποτούμε να το ανακτήσουμε, αλλά υποθέσαμε πως αν σβήσεις το εικονίδιο, σβήνεις και όλη την εφαρμογή... Οπότε.... άκυρο... :-) Πως το ανακαλύψατε αυτό βρε παιδιά ;;; :-) Δεν ισχύει αυτό που περιγραφείς, αν σβησουμε (διαγραψουμε) μια εφαρμογή την καταργεις και πρέπει να την ξανά κατεβάσεις, στο κρυφό μενού μπαίνεις μέσα και επιλεγεις εφαρμογή που θέλεις να κρυψεις δεν γίνεται κατά λάθος, και δεν πάνε εκεί αυτές που διαγράφουμε. Edited March 5, 2016 by nikos_T2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbison Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Γιατί το single το πουλάνε οι επώνυμες αλυσίδες... Δεν νομιζω. Και στα σκρουτζομαγαζα η τιμη του single ειναι πιο ακριβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δεν ισχύει αυτό που περιγραφείς, αν σβησουμε (διαγραψουμε) μια εφαρμογή την καταργεις και πρέπει να την ξανά κατεβάσεις, στο κρυφό μενού μπαίνεις μέσα και επιλεγεις εφαρμογή που θέλεις να κρυψεις δεν γίνεται κατά λάθος, και δεν πάνε εκεί αυτές που διαγράφουμε. Ω... αλήθεια ; μα δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τότε..... Κρίμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Γιατί δεν υπάρχει app drawer και μπορεί κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς να θες να τις κρυψεις από την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Γιατί δεν υπάρχει app drawer και μπορεί κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς να θες να τις κρυψεις από την οθόνη Συμφωνώ απόλυτα με macnianios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 εάν η τηλεόραση σου είναι smart,μόλις η συσκευή σου πάρει android 6 ,υπάρχει δυνατότητα για ασύρματη μετάδοση οθόνης (screen mirror) εναλλακτικά,αν δεν θές να περιμένεις την αναβάθμιση ή να την κάνεις μόνος σου, το chromecast που σου πρότεινε ο φίλος είναι ιδανική λύση. Και χωρίς την 6, στο δικό μου γίνεται αναπαραγωγή φωτο και video σε smart tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μια ερωτηση προς τους κατόχους... η συσκευη υποστηρίζει otg? Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dredd13 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 καλησπέρα και από μένα,θα ήθελα να μου προτείνετε,από ποιο μαγαζί να το αγοράσω,και αν υπάρχει κάποια καλή προσφορά για αυτή τη βδομάδα,ευχαριστώ πολύ(για σκρουτζομάγαζο λέω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 καλησπέρα και από μένα,θα ήθελα να μου προτείνετε,από ποιο μαγαζί να το αγοράσω,και αν υπάρχει κάποια καλή προσφορά για αυτή τη βδομάδα,ευχαριστώ πολύ(για σκρουτζομάγαζο λέω) Kaizer Μια ειναι διαθεσιμο, μια δεν ειναι. Παιρνε τηλεφωνο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ρίξε μια ματιά και στο bestprice δεν είναι τα ίδια καταστήματα στην πλατφόρμα τους συγκριτικά με το σκρουτζ και θα βρεις και εκεί καλές τιμές για σύγκριση. Το δικό μου το είχ το είχα πάρει από το pricecom,το είχα βρει από εκεί μέσα ως την καλύτερη τιμή,μαγαζί καντά στην βικτώρια,απόδειξη εγγύηση κλπ κλπ όλα εντάξει. Δεν νομίζω ότι είναι επίφοβο το όποιο μαγαζί μέσα από αυτές τθις δύο πλατφόρμες,ρίχνεις και μια ματιά στις αξιολογήσεις και είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Μια ερωτηση προς τους κατόχους... η συσκευη υποστηρίζει otg? Σαν hardwere ναι σαν softwere οχι. Ελπιζω σε καποια αναβαθμιση πως θα το κανουν. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dredd13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Οκ φίλε ευχαριστώ πολύ,θα το παραγγείλω μεθαύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα παιδια ειμαι στιν 170 και δεν μου δινει αναβαθμιση τι γινεται????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα παιδια!Εχοντας κλειστα τα δεδομενα και ανοιχτο μονο το wifi μου πεταει μηνυμα οτι συνδεθηκα στο internet day pass.Wat's up εχω.Εχει συμβει σε κανεναν?Ειναι πολυ εκνευριστικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 καλησπερα παιδια,και εγω απο σημερα στην παρεα του Huawei p8 lite dual, επειδη ειδα 228 σελιδες θελω να μου πειτε αν γινετε να χρησιμοποιήσω και τις 2 sim micro και nano και την sd.και αν αξιζει να το τουταρω και τι παραπανω θα κερδισω απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 καλησπέρα Πως μπορώ να κάνω αποθήκευση της εικόνας που βλέπω στο κινητό? Δηλαδή στο iphone γινόταν με πάτημα κουμπιου του μεσαίου με το πλαινό ταυτόχρονα. Γίνεται στο P8 κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Power button ταυτόχρονα με volume - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Έχει και επιλογή στις συντομεύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Power button ταυτόχρονα με volume - ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geochris21 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Γεια σας.Ειμαι κατοχος κι εγω του p8lite 2sim με B170 απο τα public.Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μετο εν λογω κινητο.(δεν εχω τρελες απαιτησεις)αν δεν ειχε ενσωματωμενη μπαταρια και λιγο μεγαλυτερη σε διαρκεια αλλα ειμαι οκ.Εδω και λιγες μερες εχω αρχισει να ψαχνω πληροφοριες για το πως να κανω ροοτ την συσκευη με καποιον ευκολο τροπο γιατι δεν το κατεχω και πολυ.Θα με βοηθουσε πολυ αν εχετε καποιο λινκ για καποιον ευκολο οδηγο βημα βημα και την γνωμη σας για το kingroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 καλημερα παιδια ενδιαφερομε να παρω το P8 Lite εχουμε ομως κολησει με το χρωμα.Υπαρχει κανενας φιλος που να εχει την εκδοση Gold http://citisshop.com/index.php?route=product/product&product_id=11158 και http://eurotelshop.gr/index.php?route=product/product&product_id=1257 αυτα τα 2 e-shop εχω βρει και το εχουν αλλα αυτο που παρατηρω ειναι διαοφρετικες φωτο του κινητου απο την εκδοση του μαυρο ή του ασπρου.Μπορει καποιος φιλος ενα εχει την εκδοση σε gold να με βοηθησει? Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Και στα 2 είναι λάθος οι φωτο. Αυτό που φαίνεται είναι το P8 το κανονικό όχι το lite. Το lite βγαίνει σε μαύρο και λευκό - σαμπανιζέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Και στα 2 είναι λάθος οι φωτο. Αυτό που φαίνεται είναι το P8 το κανονικό όχι το lite. Το lite βγαίνει σε μαύρο και λευκό - σαμπανιζέ. θελεις να μου πεις δηλ οτι δεν υπαρχει εκδοση gold στο P8 Lite? ρωταω αυτα γιατι εδω http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php γραφουν οτι βγαινει σε 3 χρωματα Colors:Black, White, Gold Edited March 10, 2016 by Djdiageo Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τουλάχιστον επίσημα στην Ελλάδα δεν έρχεται. Μπορει όντως να είναι χρυσό και να το κάνουν εισαγωγή αλλά αυτό στη φωτο είναι σίγουρα το κανονικό P8. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι είναι το P8 Lite Gold https://www.google.gr/search?q=huawei+p8+lite+gold&client=ms-android-samsung&biw=360&bih=559&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPpZjY0rXLAhWJiRoKHY_dCMYQ_AUIBigB#imgrc=XAjCQ_5UakcLWM%3A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts