celtic1453 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 το τηλεφωνο πεταει σιγουρα..απλα η μπαταρια κανει λιγα κολπα ! :) Νταξ...... Με ενα power bank 2200mah, που εδινε δωρακι το public τοτε βολευτηκα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 εμένα χωρίς wipe από B136 σε B170 είναι μια χαρά σε απόδοση αν και δεν διορθώθηκε τπτ,δηλαδή Τραγικό 4G σήμα Μέτρια ποιότητα κλήσης ακούω καμίας φορά υποβρύχια. Εκπομπή κυψέλης ακόμα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 εμένα χωρίς wipe από B136 σε B170 είναι μια χαρά σε απόδοση αν και δεν διορθώθηκε τπτ,δηλαδή Τραγικό 4G σήμα Μέτρια ποιότητα κλήσης ακούω καμίας φορά υποβρύχια. Εκπομπή κυψέλης ακόμα εκεί Kανε ρε κουμπαρε ενα factory reset Και ξαναπερνα τη ρομ και μετα την αναβαθμιση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ρε παιδιά σςν ξέρω τι να πω.... Είμαι ο μόνος που βλέπω το τηλέφωνο να πετάει;;;; Αγορασμένο από public αρχές Σεπτεμβρίου. Ειδικά μετά την αναβάθμιση βλέπω να πηγαίνει πιο αβίαστα, σα νεράκι τρέχει. Και ο ήχος στο ακουστικό βελτιώθηκε αισθητά. Δεν έχω μέσα sd και έχω γύρω στα 4 giga ελεύθερα. Το ζορίζω πολύ θα έλεγα και πάει σφαίρα. Όχι δεν είσαι ο μόνος, το τηλέφωνο πετούσε και πετάει και μετά την αναβάθμιση. Ο ήχος στο ακουστικό είναι ή μόνη αλλαγή που μου έκανε εντύπωση, μεγάλη βελτίωση στον ήχο του. Αγορασμενο από το e-shop Αύγουστο με απευθείας αναβάθμιση από 046. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Είναι απαραίτητο να γίνει factory reset μετά την αναβάθμιση; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Νταξ...... Με ενα power bank 2200mah, που εδινε δωρακι το public τοτε βολευτηκα αργουν να το φορτισουν αυτες οι λυσεις...εκτος αυτο που αναφερεις ειναι σβελτα! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 αργουν να το φορτισουν αυτες οι λυσεις...εκτος αυτο που αναφερεις ειναι σβελτα! Αργουν, αλλα σε μια ωριτσα παει απο 10% σε 40% κ εχω μιση/μερα ακομα (η γυναικα δλδ, εγω εχω την....επιστασια) Εγω σωθηκα με ενα cubot H1 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Αργουν, αλλα σε μια ωριτσα παει απο 10% σε 40% κ εχω μιση/μερα ακομα (η γυναικα δλδ, εγω εχω την....επιστασια) Εγω σωθηκα με ενα cubot H1 δεν γινεται να καθομαι μια ωρα να φορτιζω ενω τρεχω στην δουλεια,ειναι λειτουργικο το θεμα...στη δουλεια μου μετραει το καθε λεπτο ! Λογικα θα παρω και δευτερη συσκευη δεν βγαινει αλλιως η μερα με τιποτα!!!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 δεν γινεται να καθομαι μια ωρα να φορτιζω ενω τρεχω στην δουλεια,ειναι λειτουργικο το θεμα...στη δουλεια μου μετραει το καθε λεπτο ! Λογικα θα παρω και δευτερη συσκευη δεν βγαινει αλλιως η μερα με τιποτα!!!! Παρε το cubοt H1/ .... Θα με θυμηθεις στην αυτονομια.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Προσπαθώ να κάνω το update και γω αλλά το download είναι εξωφρενικά αργό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ερώτηση: λειτουργία να ρυθμίσεις όριο στα δεδομένα κινητής δεν έχει? Βλέπω το άνοιξε κλείσε , αλλά όχι να ορίσω όριο ή warning .. Υπάρχει αλλά είναι "κρυμμένη" η συγκεκριμένη ρύθμιση. Κατέβασε από το play store την εφαρμογή QuickShortcutMaker, άνοιξε την και πήγαινε στην καρτέλα Activities. Κανε scroll down μέχρι να βρεις τα Settings και μέσα σε αυτά βρες την επιλογή Data usage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) http://i282.photobucket.com/albums/kk253/basilis_k6/uploads/Screenshot_2015-11-04-13-11-34.png http://i282.photobucket.com/albums/kk253/basilis_k6/uploads/Screenshot_2015-11-04-13-11-24.png :lol: πλέον είμαι στο 30% με 58 λεπτα screen on time Edited November 4, 2015 by basilis_k6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παρε το cubοt H1/ .... Θα με θυμηθεις στην αυτονομια.... θα το ψαξω φιλε ,σε ευχαριστω! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Είναι η πρώτη συσκευή που μου δημιουργεί πρόβλημα στην αναβάθμιση OTA. Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να την περάσουμε μέσω sd αλλιώς θα πήγαινα για factory reset και θα τ άκουγα από τη γυναίκα με το δίκιο της. Edit: Ούτε με τη διαδικασία της sd κατεβαίνει!!! Ωραία! Edited November 5, 2015 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) http://i282.photobucket.com/albums/kk253/basilis_k6/uploads/Screenshot_2015-11-04-13-11-34.png http://i282.photobucket.com/albums/kk253/basilis_k6/uploads/Screenshot_2015-11-04-13-11-24.png :lol: πλέον είμαι στο 30% με 58 λεπτα screen on time Μου κάνει πραγματικά εντύπωση. Edited November 5, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 μπορω να το καταφέρω αυτό αρκεί να μην το αφήσω απο τα χερια μου και να μην κλεισω το wifi. αν γυρισει σε αναμονη και 3g αντίο ζωη.... Καίει πιο πολύ οταν κοιμαται παρα οταν το παίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 μπορω να το καταφέρω αυτό αρκεί να μην το αφήσω απο τα χερια μου και να μην κλεισω το wifi. αν γυρισει σε αναμονη και 3g αντίο ζωη.... Καίει πιο πολύ οταν κοιμαται παρα οταν το παίζω. Εγώ τα έχω όλα ανοιχτά μονίμως, WiFi, GPS,δεδομένα και δύο κάρτες ενεργές. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 ρε παιδια ειχα γραψει και πριν ημερες αλλα δεν εδωσε καποιος αναλυτικη απαντηση.... Εχω μεσα 2 καρτες σιμ, Wind K Q . ΜΕ την Wind εχω κανονικα data αλλα οταν το αλλαζω σε Q μου την βγαζει ΕΚΤΟΣ δικτυου την καρτα . Τι μπορει να φταιει ;;;;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 ρε παιδια ειχα γραψει και πριν ημερες αλλα δεν εδωσε καποιος αναλυτικη απαντηση.... Εχω μεσα 2 καρτες σιμ, Wind K Q . ΜΕ την Wind εχω κανονικα data αλλα οταν το αλλαζω σε Q μου την βγαζει ΕΚΤΟΣ δικτυου την καρτα . Τι μπορει να φταιει ;;;;;; Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας φίλος με Q, εκείνος με wp. Έβαλε τη ρύθμιση data σε περιαγωγή και του δούλεψε. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας φίλος με Q, εκείνος με wp. Έβαλε τη ρύθμιση data σε περιαγωγή και του δούλεψε. Το εκανα εννοειται...:) Δεν δουλευει... κατι αλλο ;;;;:) Μου βγαζει " Καμια υπηρεσια στην Q " Περιεργα πραγματα... ***edit : Βρηκα λυση ηθελε να ανοιξω περιαγωγη και στα 2 νουμερα! Edited November 6, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το κινητό αγορασμένο από τον Γερμανό μονόκαρτο, Θα πάρει αναβάθμιση σε 170? τώρα είναι στην 130. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Υπάρχει αλλά είναι "κρυμμένη" η συγκεκριμένη ρύθμιση. Κατέβασε από το play store την εφαρμογή QuickShortcutMaker, άνοιξε την και πήγαινε στην καρτέλα Activities. Κανε scroll down μέχρι να βρεις τα Settings και μέσα σε αυτά βρες την επιλογή Data usage. δεν θέλω συντόμευση για τα mobile data...να ορίσω όριο θέλω!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 αυτό δεν το κάνει το 3g watch dog? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Το εκανα εννοειται...:) Δεν δουλευει... κατι αλλο ;;;;:) Μου βγαζει " Καμια υπηρεσια στην Q " Περιεργα πραγματα... ***edit : Βρηκα λυση ηθελε να ανοιξω περιαγωγη και στα 2 νουμερα! Αυτό με την περιαγωγή δεν το καταλαβαίνω. Η περιαγωγή δεν ειναι για το εξωτερικό; έτσι ήξερα μέχρι πρόσφατα. Γιατί θέλει περιαγωγή στην Ελλάδα για να δουλέψει; Δεν το ήξερα ότι έχει χρήση και στην Ελλάδα μεχρι που το είδα στον άλλο. Edited November 6, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αυτό με την περιαγωγή δεν το καταλαβαίνω. Η περιαγωγή δεν ειναι για το εξωτερικό; έτσι ήξερα μέχρι πρόσφατα. Γιατί θέλει περιαγωγή στην Ελλάδα για να δουλέψει; Δεν το ήξερα ότι έχει χρήση και στην Ελλάδα μεχρι που το είδα στον άλλο. Δεν ξερω φιλε μου φαινεται και εμενα περιεργο.... Αυτο με την περιαγωγη παιδια ισχυει και αν βαλω cosmote Or Vodafone ; Γιατι σκεφτομαι το Q να το αλλαξω και να βαλω κατι αλλο για δεδομενα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts