webkazer Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 και εγώ θα συμπληρώσω με τη σειρά μου γιατί από wind vodafone ή germano το πήρα χθες από το http://www.e-tzampa.gr 218 euro το κινητό δίνει ρέστα είναι αυτό που λέμε value for money!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Προς ενημέρωση ρώτησα σήμερα για το τηλέφωνο στην Vodafone η τιμή του είναι στα 199 αλλά είναι μονόκαρτο και βρίσκεται σε έλειψη. Τώρα δεν ξέρω αν υπαρχει τροπος να γίνει δικαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλό αυτό. Η 5.1.1 είναι η πιο stable lollipop. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Άντε...καλώς να την δεχόμαστε από ώρα/μέρα σε ώρα/μέρα! :D http://s13.postimg.org/7zd6ww4zb/uploadfromtaptalk1445613654415.jpg Για ποτε ειπαν ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Την έχουν ήδη λάβει μερικοί στην Ισπανία. Δεν ποστάρισα θεωρητική φωτογραφία...πραγματικό screen shot είναι. Γι' αυτό είναι θτα Ιθπανικά. ;) Το ξερω οτι ειναι αληθινη η φωτο...απλα ελεγα μηπως διαβασες για ποτε ερχεται Ελλαδα...τι καλυτερο προκειται να μας δωσει η 5.1.1 ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapi Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 καλησπερα,εχω το κινητο μια βδομαδα και εχει την Β120,μου χει βγαλει ειδοποιηση για για ενημερωση με την Β150,υπαρχει καποιος λογος για να μην την βαλω?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webkazer Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Στη vodafone το βρηκες με συμβολαιο 199 η σκετη συσκευη? Και φυσικα λες για το μονοκαρτο σωστα γιατι εγω εψαξα και σκρουτζ και best price και ο φτηνοτερος ηταν ο http://www.e-tzampa.gr στα 218 και εχει μονο το μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hollygun Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Ειμαι με το συγκεκριμένο κινητό εδώ και δέκα μέρες περίπου και αν εξαιρέσει κανείς το θέμα με την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας,είμαι πολύ ικανοποιημένος.Τώρα φοράει την ALE-L21C02B130 και έχω (ειδοποίση για ενημέρωση σε ALE-L21C02B140.Να την επιχειρήσω λέτε?Η δεν αξίζει και να περιμένω την 5.1.1? Edited October 25, 2015 by hollygun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone1234 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 παιδιά θέλω να μεταφέρω κάποια τραγούδια από το pc στο κινητό, άλλα δεν μπορώ γιατί δεν αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής . έχω εγκαταστήσει και το hisuite άλλα τίποτα . τι λέτε ???? ( ο υπολογιστής έχει xp δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ) :!: κανείς ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ειμαι με το συγκεκριμένο κινητό εδώ και δέκα μέρες περίπου και αν εξαιρέσει κανείς το θέμα με την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας,είμαι πολύ ικανοποιημένος.Τώρα φοράει την ALE-L21C02B130 και έχω (ειδοποίση για ενημέρωση σε ALE-L21C02B140.Να την επιχειρήσω λέτε?Η δεν αξίζει και να περιμένω την 5.1.1? Δε βρίσκω κάποιο λόγο για να μην εγκαταστήσεις μια επίσημη ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλησπερα παιδια αυτε τις μερες κοιταζω αυτο το τηλεφωνο το οποιο φαινεται καλο και η τιμη του αρκετα καλη,στη vodafone το εχει 200 χωρις συμβολαιο και στο skroutz το πιο φθηνο ειναι στα 218.Εσεις που το εχετε πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ammon_ Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλησπερα παιδια αυτε τις μερες κοιταζω αυτο το τηλεφωνο το οποιο φαινεται καλο και η τιμη του αρκετα καλη,στη vodafone το εχει 200 χωρις συμβολαιο και στο skroutz το πιο φθηνο ειναι στα 218.Εσεις που το εχετε πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα του? Εχεις καποιο αλλο κινητο στα ιδια χρηματα και με τα ιδια χαρ/κα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Εχεις καποιο αλλο κινητο στα ιδια χρηματα και με τα ιδια χαρ/κα? Huawei Honor 4x Amazon.it Amazon.de 199€ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Tόσο σχεδόν πήρα to 4X προχθές στην Ελλάδα από τον φίλτατο Αλέξανδρο του katanou.gr. ;) Εξαιρετικό, αλλά, για όποιον τον αφορά, έχει 8άρα μνήμη με 3.8 GB ελεύθερα. Το P8 Lite έχει 16άρα μνήμη με καμιά 10 GB ελεύθερα. Πήρες το che2 L11?? Έχει δυνατότητα όμως να περνάς όλες τις εφαρμογές στην sd card...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 1. Αφαλώς και το CHE2-L11 πήρα. Δεν φέρνει το παιδί συσκευές που δεν έχουν ευρωπαϊκές προδιαγραφές/εγγύηση. 2. Ασφαλώς και δεν μπορεί να μεταφέρει όλες τις εφαρμογές του χρήστη στην κάρτα. 3. To ξέρεις, αλλά απορώ γιατί δεν το αναφέρεις, ότι από τις εφαρμογές που μπορούν να μεταφερθούν, μόνο ένα τμήμα τους μεταφέρεται στην κάρτα. Όλες οι μη προεγκατεστειμενες πάνε στην sd card. Ένα πολυ μικρό κομμάτι μένει στη ROM. Εγω έχω πάνω στο κινητό 20+-30 εφαρμογές με 3 GPS Και έχω ελεύθερα 2 gb Έχω και εφαρμογές των 500 mΒ Oπου 20 mb είναι στη ΡΟΜ και τα αλλά στην κάρτα... Το μόνο άγχος μου είναι με τη λολιποπ.....που σύντομα θα παρει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 1. Λάθος 2. Λάθος Βαριέμαι να ανεβασω screenshot του αποθηκευτικού χώρου... Εχει επιλογή default storage,όπου ΕΠΙΛΕΓΕΙς την sd card Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 1. Λάθος 2. Λάθος Καλημερα! Χωρις παρεξηγηση...ειδα παλι το πουλας-τι εγινε ; :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Βαριέμαι να ανεβασω screenshot του αποθηκευτικού χώρου... Εχει επιλογή default storage,όπου ΕΠΙΛΕΓΕΙς την sd cardτο default storage ΔΕΝ ειναι που πανε οι εφαρμογες αλλα που θα πανε οι φωτο,βιντεο κλπ .επισης εκει πανε μερικα μεγαλα κομματια εφαρμογων.αλλα δεν ειναι αυτο που νομιζεις.υπαρχει σε ολα τα κινητα οχι μονο στα huawei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gogoo_70 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 H 5.1.1 lollipop για το Huawei P8 lite ALE-L21 γνωρίζει κάποιος αν θα είναι διαθέσιμη σύντομα στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μπορώ να του βάλω (αφού του αλλάξω rom) στη δεύτερη κάρτα mobile internet ώστε να τραβάει από κει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εχω το zte blade vec 4g το οποιο το ειχα παρει πριν 1 χρονο 159 ευρω αλλα μπροστα στο p8 lite δν συγκρινεται στα χαρακτηριστικα του.Επισης τωρα εχει αρχισει και μου κολλαει αρκετες φορες:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge11 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) πως να παρακαμφθεί το λογισμικο για να το κανω δικαρτο. το εχει η vodafone σε καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο. περιμενω οδηγιες σου και μετα θα το παρω... Edited October 26, 2015 by navi55 αφαίρεση τεράστιας ανούσιας παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Nαι μπορείς. ...βεβαίως, βεβαίως! Sε ενα lenovo που ειχα, σε ενα Ρ6 και σε ενα μοτορολα δεν το ειχε τεςπα... για να το λετε ετσι ειναι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Kυκλοφορεί επίσημα στα ελληνικά καταστήματα λιανικής και διαδικτύου και του αξίζει ένα δικό του θέμα. Στις γνωστές αλυσίδες διατίθεται στα 269 ευρώ και, φυσικά, φθηνότερα στα διαδικτυακά. Παρατίθενται τα τεχνικά του χαρακτηριστικά από το γερμανικό site της Huawei που είναι το μόνο που τα εμφανίζει όλα με λεπτομέρεια. Είναι αυτονόητα ακόμη και στους μη-γερμανομαθείς. Να σημειώσω ότι η μόνη έκδοση που μας αφορά για να μας καλύψει απόλυτα είναι η ALE-L21. Eπίσης να σημειώσω ότι όλα τα P8 Lite (ALE-L21) είναι δίκαρτα, απλά αυτό που μπορεί να αγοράσετε και να μην υποστηρίζει δεύτερη κάρτα είναι κάποιο που έχει μπεί περιορισμός μέσω firmware λόγω του branding κάποιου δικτύου. Αυτό είναι πολύ εύκολο να παρακαμθεί, με στοκ λογισμικό, χωρίς να κάνουμε τίποτε που να χαλάσει την ισχύ της εγγύησης. Περισσότερα τεχνικά και εντυπώσεις στο δεύτερο ποστ ώστε να μείνει αυτό καθαρό για τα χαρακτηριστικά του. Höhe: 143,0 mm Breite: 70,6 mm Tiefe: 7,7 mm Gewicht: 131 g (inkl. Akku) Farben: Schwarz, Weiss DisplayTechnologie: IPS-Display Größe: 12,7 cm (5,0 Zoll) Auflösung: 1280 x 720 px Prozessor: HiSilicon Kirin 620 Octa Core 8 x 1.2 GHz, 64bit Betriebssystem: Android™ 5.0 + EMUI 3.1 Sprachen: 46 Sprachen Nachrichten: SMS (Chatansicht), MMS, Email, Push Mail, IM Google™ Services: Suche, Gmail, Hangouts/ Talk, Chrome, Drive, Google+, Maps, StreetView, YouTube, GooglePlayStore, GooglePlayGames, GooglePlayBooks, GooglePlayMovies, GooglePlayNewsstand, GooglePlayMusic, SetupWizard Software: Zinio, Todoist (1 Jahr Premium kostenlos), Facebook, Twitter, Verschiedene Gameloft Spiele, tbc Speicher Intern: 2 GB RAM, 16 GB ROM Extern: microSD™ erweiterbar bis zu 32 GB Netze und Anschlüsse 2G: 850/900/1800/1900 MHz 3G: 850/900/1700/1900/2100 MHz DC-HSDPA+: 42 Mbit/s, HSUPA: 5,76 Mbit/s 4G: 800/900/1800/2600 MHz LTE Cat4: 150 Mbit/s (Download), 50 Mbit/s (Upload) WLAN: 802.11 b/g/n (2,4GHz), Wifi-Hotspot, Wifi Direct Bluetooth®: 4.0 (BLE support) SAR: 0,331 W/kg GPS: GPS / AGPS / GLONASS Sensoren: Beschleunigung, Näherung, Umgebungslicht, Kompass Multimedia Hauptkamera: 13 Megapixel, RGB, Autofokus, Photo: bis zu 4160x2336 px, Video: bis zu 1920x1080px, 30fps Frontkamera: 5 Megapixel f2.4, Fixfokus, Photo: bis zu 3264x2448 px, Video: bis zu 1920x1080 px, 27fps Besonderheiten: Perfect-Selfie, Zeitraffer, Wasserzeichen, All-Focus, Wasserzeichen, Groufie, div. Filter Blitz: LED-Blitz, Videolicht Huawei Screenshare: Ja 3,5 mm Stereo-Buchse: Ja FM Radio: Ja Audio: MP3, MIDI, AMR-NB, AAC, AAC+, eAAC+, PCM Video: H.263, H.264, MPEG-4 Emotion UI: HUAWEI EMUI 3.1 Akku & Betriebszeiten: Li-Polymer 2.200 mAh, nicht austauschbar Standby (Dual-SIM/2G/3G/4G): Bis zu 290h/600h/500h/450h Sprechdauer (2G/3G/4G): Bis zu 1200min/780min/n.a. http://s17.postimg.org/t51yblz6n/huawei_p8_lite_malaysia_harga_specs_1.jpg Αν είναι εύκολο και μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει με κλειδωμένο P8 lite λειτουργεί μόνο η μία κάρτα έκανα και την τελευταία αναβάθμιση από την HUAWEI και δεν βλέπει την micro sim το αρχείο που είχες ανεβάσεις δεν υπάρχει. Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πως ενεργοποιείται να βλέπω την ταχύτητα δικτύου δίπλα στην μπάρα πχ στο 3 g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts