NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 ποπο έλεος το update τώρα κατεβάζει με κάτι kb?? τι στο διάολο κάρβουνο καίνε οι servers τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 ποπο έλεος το update τώρα κατεβάζει με κάτι kb?? τι στο διάολο κάρβουνο καίνε οι servers τους? Εμένα έκανε ~10 λεπτά να κατέβει(Forthnet) , μήπως φταίει η γραμμή/εταιρία σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 ποπο έλεος το update τώρα κατεβάζει με κάτι kb?? τι στο διάολο κάρβουνο καίνε οι servers τους? Το 136 ή βγηκε αλλο; Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το 136 ή βγηκε αλλο; B132 βλέπω στο τέλος! Όσο για τη γραμμή, μπήκα στο ftp test του ΟΤΕ από το κινητό για να επιβεβαιώσω το σήμα του wifi και κατέβαζε με 3+mbit/s οπότε δε παίζει αυτό :P Απλά ο server έχει φάει φλασιά τώρα... :/ σκέφτομαι να δοκιμάσω να τη βρω τοπικά μήπως τελειώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 B132 βλέπω στο τέλος! Όσο για τη γραμμή, μπήκα στο ftp test του ΟΤΕ από το κινητό για να επιβεβαιώσω το σήμα του wifi και κατέβαζε με 3+mbit/s οπότε δε παίζει αυτό :P Απλά ο server έχει φάει φλασιά τώρα... :/ σκέφτομαι να δοκιμάσω να τη βρω τοπικά μήπως τελειώνω Αφου εισαι με branded δεν θα την βρεις τοπικα Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αφου εισαι με branded δεν θα την βρεις τοπικα Το κινητό δεν είναι branded! unlocked είναι! Πάντως άνοιξα τα δεδομένα και είδα πως κατέβασε με 200kb/300kb, δε ξέρω γιατί δε κατεβάζει φουλ ταχύτητα με wifi, στο internet δουλεύει τέλεια το wifi και κατεβάζει φουλ! Τεσπα τελειώνει anyway... Επειδή τα δίκτυα μου τα λειτουργώ πάντα 2g/gsm για τη μπαταρία, μόλις πρόσεξα κάτι: όταν επιλέξω το προσαρμόσιμο δίκτυο, 2G/3G/4G, φαίνεται μία να χάνω και μία να κερδίζω φουλ μπάρα σήματος. Αν επιλέξω ΜΟΝΟ 2G, τότε έχω φουλ σήμα! Δεν το είχα προσέξει ποτέ! Γίνεται και με τη micro sim και με τη nano sim(whatsup). Τις κάρτες μόλις τις έκοψα μόνος μου, αλλά φαίνονται να δουλεύουν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Μπορώ να επιλέξω για 2G/3G/4G και την nano sim, σωστά; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Μπορώ να επιλέξω για 2G/3G/4G και την nano sim, σωστά; ναι έτσι κατάλαβα κάνοντας δοκιμές. απλά έπαθα αυτό που αναφέρω πιο πάνω, με το αυτόματο και στις δύο κάρτες για κάποιο λόγο έμπαινε/έβγαινε μια μπάρα σήματος. βέβαια και στο προηγούμενο κινητό θυμάμαι, κυρίως την what's up να παίζει μερικές φορές, αλλά όσο να είναι είναι ολοκαίνουργιο το κινητό και το περνάω από κόσκινο :P Πάντως με τα πολλά το update μου έγινε (μερικές φορές έπαιζε από το 97% στο 89%, άνοιγα data να προχωρήσει χωρίς wifi και ξαναγέμιζε),δε ξέρω τι κουλό bug ήταν αυτό πάντως το update έγινε κανονικά και μάλιστα διέκρινα μεγάλη διαφορά στη μνήμη, άνετα 200mb έξτρα μετά το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 ναι έτσι κατάλαβα κάνοντας δοκιμές. απλά έπαθα αυτό που αναφέρω πιο πάνω, με το αυτόματο και στις δύο κάρτες για κάποιο λόγο έμπαινε/έβγαινε μια μπάρα σήματος. βέβαια και στο προηγούμενο κινητό θυμάμαι, κυρίως την what's up να παίζει μερικές φορές, αλλά όσο να είναι είναι ολοκαίνουργιο το κινητό και το περνάω από κόσκινο :P Προφανως συνδεεσαι σε αλλη κυψελη για 2G και σε αλλη, πιο μακρυνη (η με υψηλοτερη συχνοτητα λειτουργιας, αρα μικροτερη εμβελεια) για 3G/4G. Απολυτως φυσιολογικο. Συγκριτικες δοκιμες θα μπορουσες να κανεις μονο με την ιδια κυψελη, αλλα πολλες φορες ακομα κι αυτες ενδεχεται να αυξομειωσουν την ισχυ του πομπου τους. Οποτε δεν εχει κανενα νοημα τετοιου ειδους συγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 παιδια εχω το ΝΟΚΙΑ 930 ..αξιζει η μεταβαση...??? Εχω βρει προσφορα στα 169.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 παιδια εχω το ΝΟΚΙΑ 930 ..αξιζει η μεταβαση...??? Εχω βρει προσφορα στα 169.... xaxaxaxaxa TPEXA που τη βρηκες αν επιτρεπεται? :dance: :clap: :yahoo: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 xaxaxaxaxa TPEXA που τη βρηκες αν επιτρεπεται? :dance: :clap: :yahoo: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: Λεσβο που ειμαι διακοπες...αξιζει..ε...??? Αυριο βουρ...πρωι-πρωι...με αντισκηνο Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Λεσβο που ειμαι διακοπες...αξιζει..ε...??? Αυριο βουρ...πρωι-πρωι...με αντισκηνο ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ. σε ποιο καταστημα αν επιτρεπεται? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Προφανως συνδεεσαι σε αλλη κυψελη για 2G και σε αλλη, πιο μακρυνη (η με υψηλοτερη συχνοτητα λειτουργιας, αρα μικροτερη εμβελεια) για 3G/4G. Απολυτως φυσιολογικο. Συγκριτικες δοκιμες θα μπορουσες να κανεις μονο με την ιδια κυψελη, αλλα πολλες φορες ακομα κι αυτες ενδεχεται να αυξομειωσουν την ισχυ του πομπου τους. Οποτε δεν εχει κανενα νοημα τετοιου ειδους συγκριση. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κατάλαβα απολύτως και μου φαίνεται λογικό! Έτρεξα antutu σε 64 kai 32bit, είδα και στο net πως γύρω στα 34-35k σκοράρει, ωστόσο όπως και σε ένα φίλο πιο πάνω, και μένα 29k-30k μου έβγαλε, χωρίς άλλα προγράμματα ανοιχτά, στην B132( δε τέσταρα την προηγούμενη). Είτε η b132 σκοράρει λιγότερο, είτε παίζει κάτι άλλο? Πάντως εγώ, ΔΕΝ έχω sd κάρτα-- χρησιμοποιώ δηλαδή την εσωτερική μνήμη. Μήπως έχει να κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κατάλαβα απολύτως και μου φαίνεται λογικό! Έτρεξα antutu σε 64 kai 32bit, είδα και στο net πως γύρω στα 34-35k σκοράρει, ωστόσο όπως και σε ένα φίλο πιο πάνω, και μένα 29k-30k μου έβγαλε, χωρίς άλλα προγράμματα ανοιχτά, στην B132( δε τέσταρα την προηγούμενη). Είτε η b132 σκοράρει λιγότερο, είτε παίζει κάτι άλλο? Πάντως εγώ, ΔΕΝ έχω sd κάρτα-- χρησιμοποιώ δηλαδή την εσωτερική μνήμη. Μήπως έχει να κάνει? βαλε την επιλογη "normal" στο phone manager---> power saving--> normal Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) βαλε την επιλογη "normal" στο phone manager---> power saving--> normal Το πρώτο πράγμα που ήθελα να δω, συνειδητοποίησα πως ήδη το είχα στο normal, από το setάρισμα που άρχισα στο κινητό από το μεσημέρι. Πάντως, είδα πως έμενα λίγη ώρα στο 1%, ενώ στα 32bit ήταν πιο σβέλτο: Συγκεκριμένα, αν δείτε εδώ, φαίνεται καθαρά πως στο "RUNTIME", δηλαδή ακριβώς το δεύτερο score δίνει 2800 ενώ σε μένα (και πιθανότητα στον φίλο πριν), είχα γύρω στα 160, μόνο! Δηλαδή εκεί χάθηκαν οι βαθμοί! Στα ελληνικά το αναφέρει σαν "χρόνο εκτέλεσης" αν δε κάνω λάθος. Για αυτό είπα μήπως είναι θέμα sd κάρτας! "UX is divided into two sub-scores — Multitask and Runtime. The Multitask score represents how well the device can multitask, so a multi-core CPU will help here. The Runtime score represents how well Android’s Dalvik runtime runs apps. If you dig into Android’s developer options and switch to the experimental ART runtime — not something we recommend for real-world use yet — your runtime scores should improve. That’s because the newer ART runtime performs better than the older Dalvik runtime in some ways, and this score is all about real performance." edit: 32,5k τώρα, +2k στα 3d gfx στην έξυπνη εξοικ ενέργειας wtf :S Edited August 17, 2015 by NecroDemonNZXT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos24 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπερα στην παρεα.Εδω και μερικες μερες ειμαι και εγω κατοχος της συσκευης μετα απο πολυ ψαξιμο. Πολυ ωραιο τοσο σαν ποιοτητα κατασκευης αλλα και σαν λειτουργιες κινητου εχω μεινει πολυ ικονοποιημενος. Ειχα ενα προβλημα με το κινητο σημερα.Εκει που παω να ακουσω τα τραγουδια που εχει μεαα(και οχι ραδιοφωνο) ξαφνηκα αρχησε ενα ενοχλειτικο σαν βουητο-παρεμβολες απο το ηχειο και δεν σταματουσε παρα μονο οταν το εκλεισα εντελως....Πρεπει να το παω πισω λετε η απλα ηταν ενα σκαλωμα του κινητου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπερα στην παρεα.Εδω και μερικες μερες ειμαι και εγω κατοχος της συσκευης μετα απο πολυ ψαξιμο. Πολυ ωραιο τοσο σαν ποιοτητα κατασκευης αλλα και σαν λειτουργιες κινητου εχω μεινει πολυ ικονοποιημενος. Ειχα ενα προβλημα με το κινητο σημερα.Εκει που παω να ακουσω τα τραγουδια που εχει μεαα(και οχι ραδιοφωνο) ξαφνηκα αρχησε ενα ενοχλειτικο σαν βουητο-παρεμβολες απο το ηχειο και δεν σταματουσε παρα μονο οταν το εκλεισα εντελως....Πρεπει να το παω πισω λετε η απλα ηταν ενα σκαλωμα του κινητου??? δοκιμασε το λιγο ακομα αν "σκαλωνει", καψτο-ζορισε το τελειως κ μετα πισω για αντικατασταση :) Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το πρώτο πράγμα που ήθελα να δω, συνειδητοποίησα πως ήδη το είχα στο normal, από το setάρισμα που άρχισα στο κινητό από το μεσημέρι. Πάντως, είδα πως έμενα λίγη ώρα στο 1%, ενώ στα 32bit ήταν πιο σβέλτο: Συγκεκριμένα, αν δείτε εδώ, φαίνεται καθαρά πως στο "RUNTIME", δηλαδή ακριβώς το δεύτερο score δίνει 2800 ενώ σε μένα (και πιθανότητα στον φίλο πριν), είχα γύρω στα 160, μόνο! Δηλαδή εκεί χάθηκαν οι βαθμοί! Στα ελληνικά το αναφέρει σαν "χρόνο εκτέλεσης" αν δε κάνω λάθος. Για αυτό είπα μήπως είναι θέμα sd κάρτας! "UX is divided into two sub-scores — Multitask and Runtime. The Multitask score represents how well the device can multitask, so a multi-core CPU will help here. The Runtime score represents how well Android’s Dalvik runtime runs apps. If you dig into Android’s developer options and switch to the experimental ART runtime — not something we recommend for real-world use yet — your runtime scores should improve. That’s because the newer ART runtime performs better than the older Dalvik runtime in some ways, and this score is all about real performance." edit: 32,5k τώρα, +2k στα 3d gfx στην έξυπνη εξοικ ενέργειας wtf :S Μετά από πολλές δοκιμές, νομίζω πως ψιλοκαταλήγω στο ότι μετά από ένα-δύο φορές τρεξίματος του antutu, το score ανεβαίνει, είτε από το runtime είτε από τα γραφικά. Στη φωτό που έδωσα πριν πχ, ο τυπάς είχε 5800gfx 3d αλλά ψηλό runtime, ενώ άλλες φορές μπορεί να είναι στα 8κ το 3d και <200 το runtime. Δε ξέρω τι bugιές τρώει, αλλά αν του κάνετε restart φροντίστε να τρέξετε κανά δύο φορές το antutu πριν καταλήξετε σε κάποιο score! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το antutu ήταν από τα πρώτα πράγματα που εγκατέστησα στο κινητό δεν είχα βάλει και τίποτα άλλο γιατί έλειπα όλη μέρα και απλά το άφησα να κατεβάζει αργά το update! Από τις εικόνες που είδα στο ιντερντ και από αυτά που διαβάζω και εδώ ισχύει ότι υπάρχει αυτό το θέμα πάντως. Λογικό είναι να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στις τιμές στα benchmarks πάντως, απλά εδώ βλέπω συγκεκριμένο pattern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inf3rn0_MaSt3R Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αν διαβάσει κάποιος το τι γράφεται εδώ μέσα θα σχηματίσει την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλά "θέματα" με το κινητό ενώ στην ουσία δεν υπάρχει κανένα, ούτε με την μπαταρία, ούτε με τις διπλές κάρτες, ούτε με τις επιδόσεις του. Εγώ δεν είχα κανένα "θέμα" με κανένα από τα τρία P8 Lite που κατείχα, συνεπώς το κινητό δεν έχει "θέμα"! Το "θέμα" είναι αλλού! Παιδιά συμφωνώ με τον χακι... το δικό μου αν και από voda... σας ρίχνει στα αυτιά!! Χαχαχαχα Παράθεση Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 και εμενα το κινητο πεταει για τα λεφτα του..... ΜΑΜΑΕΙ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Φυσικά έχει τα θεματακια του το κινητό σαν καινούργιο μην γελειομαστε.Αυτό όμως δεν είναι αποτρεπτικό για να μην το αγοράσει κάποιος ανν διαθέτει τα χρηματα.Για τα λεφτά του είναι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Αν διαβάσει κάποιος το τι γράφεται εδώ μέσα θα σχηματίσει την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλά "θέματα" με το κινητό ενώ στην ουσία δεν υπάρχει κανένα, ούτε με την μπαταρία, ούτε με τις διπλές κάρτες, ούτε με τις επιδόσεις του. Εγώ δεν είχα κανένα "θέμα" με κανένα από τα τρία P8 Lite που κατείχα, συνεπώς το κινητό δεν έχει "θέμα"! Το "θέμα" είναι αλλού! Εμένα μου αρέσει η επιλογή μου και όλα αυτά τα χρόνια έχω δει πολλά κουλά, δεν έχω κόμπλεξ να συζητάω οποιοδήποτε θέμα προκειμένου όλα τα παιδιά να βοηθηθούν από το διάλογο, και να ξέρει ο καθένας τι πρόκειται να περιμένει και να συνταντήσει. Δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν βγει σε άλλους χρήστες, εγώ απλά περιγράφω μια δύο παρατηρήσεις που είδα και από κάποιον άλλο και μπήκα στο κόπο να το ψάξω λίγο παραπάνω, εξάλλου ποτέ δεν είπα ότι είναι κακό κινητό. Τους χαρακτηρισμούς σε παρακαλώ αλλού. Edited August 17, 2015 by NecroDemonNZXT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borrelli13 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Κουράζετε το μυαλό σας δίχως λόγο. Αν δεν πιάνετε το σκορ που πρέπει να πιάνετε σημαίνει ότι το τηλέφωνο δεν έχει στηθεί σωστά. Εγώ αναβάθμισα στην Β132, έκανα φορμάτ και το έστησα από την αρχή χωρίς την χρήση backup και αηδιών. Μέχρι και στην κάρτα μνήμης έκανα φορμάτ και ξαναπέρασα τα αρχεία μου. Ορίστε ξανά το αποτέλεσμα που το έτρεξα αυτήν τη στιγμή. http://s15.postimg.org/ld17b1h8b/Screenshot_2015_08_18_00_44_40.jpg Εμένα δηλ κάπου μαγκωνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts