Te_salat Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Για να βοηθήσω λίγο περισσότερο μπορείς να αποθηκεύσεις και σε άλλες cloud υπηρεσίες όπως για παράδειγμα Dropbox ή Google drive, αγγίζοντας τη λέξη τοποθεσίες κι επιλέγοντας την υπηρεσία που σε ενδιαφέρει. Προϋπόθεση, να είναι κατεβασμένη η εφαρμογή της υπηρεσίας στη συσκευή σου. :) Για τις άλλες cloud υπηρεσίες μου έβγαζε και πριν με τον τροπο που το έκανα. Τώρα περιμένουμε να λυθεί και το θέμα της καθυστέρησης της εμφάνισης αρχείων που ανεβάζουμε στον iCloud φάκελο του υπολογιστή μας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μπορείτε να μου πείτε τί κάνει στην πράξη η ανανεωση εφαρμογών στο παρασκήνιο; Φαίνεται στο μάτι κατα τη χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μπορείτε να μου πείτε τί κάνει στην πράξη η ανανεωση εφαρμογών στο παρασκήνιο; Φαίνεται στο μάτι κατα τη χρήση; Θεωρώ ότι δεν κλείνουν οι εφαρμογές. Στέλνουν ειδοποιήσεις κτλ και ας έχεις βγει απο αυτές. Πχ Facebook Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Δεν λειτουργούν σε πλήρη φάση. Συνεχίζουν οι διεργασίες που χρειάζονται. Παράδειγμα στο Facebook αν το έχεις να κάνει ανανέωση στο υπόβαθρο, όταν το ανοίξεις μετα από ώρες θα το βρεις updated. Αν το έχεις απενεργοποιημένο, θα κατεβάσει εκείνη την στιγμή τις νέες καταχωρήσεις αυτών που ακολουθείς. Στο Evernote για παράδειγμα αν δημιουργήσεις μια νεα σημείωση στον υπολογιστή σου, αν είναι ενεργοποιημένη η ανανέωση στο υπόβαθρο, όταν το ανοίξεις στο iPhone θα έχει κατέβει η νέα σημείωση. Φυσικά όπως είπα η κατανάλωση είναι πολυ μικρή γιατι δεν χρησιμοποιείται πλήρως και συνεχώς η εφαρμογή. Ο σκοπός της λειτουργίας αυτής είναι να μην υπάρχει καθυστέρηση όταν χρειαστείς κάτι. Εγώ έχω ενεργοποιημένη τα παρακάτω. Messenger Viber WhatchApp Skype Evernote Spark mail Καιρό Google maps για να λαμβάνω οδηγίες ακόμα και με κλειστή οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ευχαριστώ, τώρα το κατάλαβα με fb και Twitter, τα άνοιξα και με πήγαν στην τελευταία ενημέρωση ενώ πριν είχα να τα ανοίξω καμία μέρα και έπρεπε να ανεβαίνω για να δω τα καινούργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Έφτασε και επίσημα η 9.2 Την έβαλα να κατεβαίνει για το 6αρι και βλέπουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Όσοι έχετε περάσει 9.2 μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής; Από την lock screen δοκιμάστε να κάνετε swipe up το εικονίδιο της κάμερας αλλά να το σύρετε μέχρι την μέση της οθόνης ή λίγο παραπάνω και να το αφήσετε για να επιστρεψει πίσω στην οθόνη κλειδώματος. Καπάκι ξεκλειδώστε το κινητό και δείτε αν σας πηγαίνει στην home screen ή στην κάμερα. Το έχω δοκιμάσει σε 6+, σε 6 και σε 5 και πάντα με βάζει στην κάμερα και όχι στην home screen. Με βάζει στην home screen μόνο αν μετακινήσω το εικονίδιο της κάμερας πολύ πριν την μέση της οθόνης. Το 6 και το 5 έκαναν αναβάθμιση over the air και το 6+ αναβάθμιση μέσω iTunes. Edited December 9, 2015 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Όσοι έχετε περάσει 9.2 μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής; Από την lock screen δοκιμάστε να κάνετε swipe up το εικονίδιο της κάμερας αλλά να το σύρετε μέχρι την μέση της οθόνης ή λίγο παραπάνω και να το αφήσετε για να επιστρεψει πίσω στην οθόνη κλειδώματος. Καπάκι ξεκλειδώστε το κινητό και δείτε αν σας πηγαίνει στην home screen ή στην κάμερα. Το έχω δοκιμάσει σε 6+, σε 6 και σε 5 και πα τα με βάζει στην κάμερα και όχι στην home screen. Με βάζει την home screen μόνο αν μετακινήσω το εικονίδιο της κάμερας πολύ πριν την μέση της οθόνης. Το 6 και το 5 έκαναν αναβάθμιση over the air και το 6+ αναβάθμιση μέσω iTunes. Έχεις δικιο ακριβώς το ίδιο γίνεται στο 6αρι. :confused: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Και στα iPad :wacko: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Το θέμα είναι αν αυτό συμβαίνει και σε iphone το οποίο έχει γίνει restore και setup as new ή έστω restore from backup. Το είχα παρατηρήσει από την beta 4 και περίμενα να το φτιάξουν αλλά τζίφος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Εμενα το κανει και στο 6s με την 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Εντάξει αν κατάλαβα καλά, προφανώς ενεργοποείται η κάμερα μόλις περάσει από ένα σημείο και μετα. Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο ψηλά, αλλα και πάλι δεν επηρεάζει πουθενά αφού υποτίθεται ότι για να το κανεις σημαίνει ότι χρειάζεσαι την κάμερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Εντάξει αν κατάλαβα καλά, προφανώς ενεργοποείται η κάμερα μόλις περάσει από ένα σημείο και μετα. Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο ψηλά, αλλα και πάλι δεν επηρεάζει πουθενά αφού υποτίθεται ότι για να το κανεις σημαίνει ότι χρειάζεσαι την κάμερα. Συμφωνώ. Αν και θεωρείται σαν bug είναι κάτι ενδιάμεσο. Δεν νομίζω να το κάνει αυτό κάποιος για παιχνίδι. Εγώ δεν το παρατήρησα καθόλου ας πούμε μιας και πάντα το έκανα όταν ήθελα την κάμερα. Κατα τα αλλά η 9.2 μια χαρά πάει στο 6αρι μου. Έφτιαξαν ακόμα καλύτερα τα οποία κολλήματα παρουσίαζε πριν. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Συμφωνώ. Αν και θεωρείται σαν bug είναι κάτι ενδιάμεσο. Δεν νομίζω να το κάνει αυτό κάποιος για παιχνίδι. Εγώ δεν το παρατήρησα καθόλου ας πούμε μιας και πάντα το έκανα όταν ήθελα την κάμερα. Κατα τα αλλά η 9.2 μια χαρά πάει στο 6αρι μου. Έφτιαξαν ακόμα καλύτερα τα οποία κολλήματα παρουσίαζε πριν. Καλημέρα φίλος, θα ήθελες να μας πεις ποιά ήταν τα "κολληματάκια" σου, μέχρι την 9.2? Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημέρα φίλος, θα ήθελες να μας πεις ποιά ήταν τα "κολληματάκια" σου, μέχρι την 9.2? Κατεβάζοντας το Spotlight είχα κόμπιασμα όπως και ανεβάζοντας το control center. Και κάποια ακόμα που μια τα έβλεπα μια όχι. Δεν ήταν κάτι το φοβερό απλά έγινε ακόμα καλύτερο γιατί και άλλο άτομο που το είδε κατάλαβε την διαφορά σε αυτά τα δυο κομπιασματα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Το θέμα είναι αν αυτό συμβαίνει και σε iphone το οποίο έχει γίνει restore και setup as new ή έστω restore from backup. Το είχα παρατηρήσει από την beta 4 και περίμενα να το φτιάξουν αλλά τζίφος. Κώστα, ναι, αυτό συμβαίνει και σε ολοκαίνουργιο και αναβαθμισμένο με restore+update iPhone 6S Plus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Κώστα, ναι, αυτό συμβαίνει και σε ολοκαίνουργιο και αναβαθμισμένο με restore+update iPhone 6S Plus. Ωραία Σταύρο , οπότε δεν χρειάζεται να μπω τσάμπα στην διαδικασία να κάνω restore και setup as new. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δευτερη φορα σημερα με την 9.2 που δεν εχω bookmarks στον safari :( Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Εμένα μετά την αναβάθμιση όλοι οι φάκελοι με τις φωτογραφίες μου έγιναν διπλοί και δεν μπορώ να διαγράψω τίποτα. Πρέπει να το συνδέσω με τον υπολογιστή και να τις ξαναπεράσω. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;; Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Εμένα μετά την αναβάθμιση όλοι οι φάκελοι με τις φωτογραφίες μου έγιναν διπλοί και δεν μπορώ να διαγράψω τίποτα. Πρέπει να το συνδέσω με τον υπολογιστή και να τις ξαναπεράσω. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;; Τι εννοείτε πως έγιναν διπλοί; Για παράδειγμα έχετε δύο φακέλους Μήλος 2015? ή βλέπετε διπλές τις φωτογραφίες σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Τι εννοείτε πως έγιναν διπλοί; Για παράδειγμα έχετε δύο φακέλους Μήλος 2015? ή βλέπετε διπλές τις φωτογραφίες σας; Έχω 2 φακέλους με τις ίδιες φωτογραφίες μέσα. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Έχω 2 φακέλους με τις ίδιες φωτογραφίες μέσα. Εάν φάκελο εννοείς, το "Όλες οι φωτογραφίες και στη συνέχεια τις βρίσκεις και σε άλλο φάκελο, δεν καταλαμβάνουν διπλό χώρο στη συσκευή σου, αλλά εμφανίζονται δύο φορές σε διαφορετικά σημεία της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) και εμενα εχει κανει δυο φακελους εναν ολες οι foto και εναν αλλο selfie παιδια τι ειναι το εγγραφα και δεδομενα που μου πιανει 1 gb? Edited December 11, 2015 by imbalanced Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πάντα έτσι δεν ήταν ρε παιδιά; Ο selfie φάκελος είναι κάτι νέο από την 9.0 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πάντα έτσι δεν ήταν ρε παιδιά; Ο selfie φάκελος είναι κάτι νέο από την 9.0 Έτσι είναι ναι. Εγώ έκανα αναβάθμιση μέσω iTunes και πέρασα το backup και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts