Jump to content

iOS 9

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα την αναβάθμιση σε iOS 9 μου εμφανίζει στην οθόνη αυτο το μήνυμα. Το βγάζει και εσάς; Υπάρχει περίπτωση να εχω τίποτα επιπλέον χρεώσεις;

[ATTACH]64442[/ATTACH]

Αυτό το μήνυμα το βγάζει από τότε που παρουσιάστηκαν τα imessages και εμφανίζεται μετά από κάθε restore ή στην περίπτωση που αναφέρει ο @Homer_G. Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν έχω δει στον λογαριασμό της cosmote αν με χρεώνει.

Πάντως τα μηνύματα που είναι imessages σίγουρα δεν χρεώνονται. Λειτουργούν μέσω wifi ή data από το πακέτο που έχεις στον πάροχο σου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 362
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό κανονικά το βγάζει όταν ενεργοποιείς facetime/imessages... Εσένα στο βγάζει συνέχεια;

Εμένα η wind αν απενεργοποιήσω τα παραπάνω και τα ενεργοποιήσω πάλι, μου χρεώνει 20 λεπτά ως αποστολή sms στο εξωτερικό...

Η αλήθεια είναι ότι μου έφαγε ένα 20λεπτο τις προάλλες και ψαχνόμουν να δω από τι ήταν.

Πως ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται το facetime και το iMessage;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Η αλήθεια είναι ότι μου έφαγε ένα 20λεπτο τις προάλλες και ψαχνόμουν να δω από τι ήταν.

Πως ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται το facetime και το iMessage;

Από τις ρυθμίσεις. Θα πας settings και εκεί έχει επιλογή για messages και facetime.

Να ενημερώσω για το γνωστό πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις που μια έρχονται και μια όχι.

Έβαλα το inbox by gmail και χτυπάνε όλα. Viber messenger το χαβά τους αλλα οκ.

Θοδωρής

Βγήκε η 9.1 οπότε θα λυθούν τεα θέματα με τις ειδοποιήσεις.

30ΜΒ over the air για iPhone 6 Plus το οποίο ήδη είχε την 9.1 beta 5.

Κατεβηκε η 9.1 σε αρκετες συσκευες... ΟΤΑ ολες απο 150 ως 500ΜΒ... Μεχρι τωρα ολα καλα σε μενα...
κ @ τ @ ν τ ι @

Κατεβαίνει μέσω itunes... 1,84gb...

Επιδιορθώνει επιτέλους το θέμα με τους ήχους ειδοποιήσεων; Το τεστάρισε κάποιος που είχει το πρόβλημα και την έχει ήδη κατεβάσει;

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Άντε να δούμε ήρθε και σε εμένα αλλα θα την κάνω καθαρή. Μεγειά μας.

Χαρά στο κουράγιο σου... Εγώ το έκανα πριν περάσω την 9... Το ξαναέκανα μπας και στρώσει το πρόβλημα με τους ήχους... Τρίτη φορά βαριέμαι...

Χαρά στο κουράγιο σου... Εγώ το έκανα πριν περάσω την 9... Το ξαναέκανα μπας και στρώσει το πρόβλημα με τους ήχους... Τρίτη φορά βαριέμαι...

Κανονικά δεν πρέπει να κάνω. Δεν ειναι λογικό να κάνω σε κάθε αναβάθμιση αλλα αν δεν ακούσω ήχο ειδοποιήσεις μετά θα τρελαθώ και θα πρέπει να το κάνω για να δω αν φταίει. Όποτε το κάνω απο την αρχή και ότι γίνει.

Θοδωρής

Σε i6s δεν είχα κανένα πρόβλημα με την 9.0.2 αλλά την είχα περάσει μέσω iTunes. Με τον ίδιο τρόπο πέρασα και την 9.1

Δεν εμπιστεύομαι τα ota updates γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην κάτσουν καλά οι αλλαγές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κανονικά δεν πρέπει να κάνω. Δεν ειναι λογικό να κάνω σε κάθε αναβάθμιση αλλα αν δεν ακούσω ήχο ειδοποιήσεις μετά θα τρελαθώ και θα πρέπει να το κάνω για να δω αν φταίει. Όποτε το κάνω απο την αρχή και ότι γίνει.

Λοιπόν σου έχω ευχάριστα νέα... Αλληλούια...

Την πέρασα μέσω itunes, χωρίς set up as new και μετά από τις ίδιες δοκιμές που έκανα με την 9.0.2 στέλνοντας imessage, email, viber, whatsapp μετά από τουλάχιστον 1 ώρα "ύνπου" του τηλεφώνου (χωρίς να μεσολαβήσει καμία νέα ειδοποίηση), οι ήχοι ακούγονται πάλι κανονικά...

Θα το αφήσω βέβαια και όλο το βράδυ και θα το δοκιμάσω πάλι το πρωί μόλυς ξυπνήσω, αλλά η πρώτη δοκιμή ήταν επιτυχής...:p

Σε i6s δεν είχα κανένα πρόβλημα με την 9.0.2 αλλά την είχα περάσει μέσω iTunes. Με τον ίδιο τρόπο πέρασα και την 9.1

Δεν εμπιστεύομαι τα ota updates γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην κάτσουν καλά οι αλλαγές.

Και εγώ έτσι την είχα περάσει (όπως όλες και πάντα) αλλά είχα θέμα... Δεν έπαιζε ρόλο δυστυχώς ο τρόπος αναβάθμισης...

Edited by Homer_GR

Λοιπόν σου έχω ευχάριστα νέα... Αλληλούια...

Την πέρασα μέσω itunes, χωρίς set up as new και μετά από τις ίδιες δοκιμές που έκανα με την 9.0.2 στέλνοντας imessage, email, viber, whatsapp μετά από τουλάχιστον 1 ώρα "ύνπου" του τηλεφώνου (χωρίς να μεσολαβήσει καμία νέα ειδοποίηση), οι ήχοι ακούγονται πάλι κανονικά...

Θα το αφήσω βέβαια και όλο το βράδυ και θα το δοκιμάσω πάλι το πρωί μόλυς ξυπνήσω, αλλά η πρώτη δοκιμή ήταν επιτυχής...:p

Και εγώ έτσι την είχα περάσει (όπως όλες και πάντα) αλλά είχα θέμα... Δεν έπαιζε ρόλο δυστυχώς ο τρόπος αναβάθμισης...

ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ γελάω με τον τρόπο που το έγραψες.Ετοιμάζομαι να πάρω ενα backup από itunes και να την περάσω με restore.

Edit. Πριν λίγο την έκανα και εγώ λοιπόν. Όλα καλά. Ακόμα δεν έχω πάρει ειδοποίηση για να το τεστάρω. Πάντως μια χαρά πάει το τηλέφωνο.

Το μόνο που παρατηρρησα ενώ μετέφερα το backup στο iTunes δεν μου έχει εμφανίσει τις εφαρμογές στην καρτέλα apps δεν ξέρω γιατί.

Edited by tpal
Θοδωρής

Την πέρασα και εγω την official 9.1 πανω απο την Public Beta 5 του 9.1 χωρις να χρειαστεί να μπω σε iTunes και επανεγκατάσταση,όπως στην περίπτωση της σκέτης 9 αν το επιχειρούσα.:p

Σύνολο κάπου 70mb σε χωρητικότητα στο άψε-σβήσε :)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και ναι χτυπάνε ξανά τα πάντα. Έγινα κουραστικός αλλά ήταν κάτι πολύ σπιτικό για εμένα. Φτου φτου μην το ματιάσω
Θοδωρής

Ήταν πράγματι πολύ σπαστικό μα χάνεις ειδοποιήσεις.... Ευτυχώς η διόρθωση ήρθε γρήγορα...

Μετά από μια φόρτιση και στημένο τηλέφωνο πλέον η αναβάθμιση τα πάει πολύ καλά στο 6αρι. Έχουν βελτιωθεί κάποια σκαλωματα που είχε και το σημαντικότερο το πρόβλημα που είχαμε ορισμένοι με δια ειδοποιήσεις.

Θα δείξει στην πορεία ποσό stable είναι.

Θοδωρής

Συνεχίζουν να υπάρχουν χαζά και μάλιστα μερικές φορές γίνονται χειρότερα.

Για να επισυνναψεις ένα αρχείο σε mail, κάνεις hold και σου βγάζει ένα σωρό άλλες επιλογές αναγκάζοντας σε να χάνεις χρόνο συροντας δεξιά η πατώντας βελάκια.

Τόσο δύσκολο είναι να προσθέσουν ένα συνδετηρα και μ ένα πάτημα να γίνεται η επιλογή?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Συνεχίζουν να υπάρχουν χαζά και μάλιστα μερικές φορές γίνονται χειρότερα.

Για να επισυνναψεις ένα αρχείο σε mail, κάνεις hold και σου βγάζει ένα σωρό άλλες επιλογές αναγκάζοντας σε να χάνεις χρόνο συροντας δεξιά η πατώντας βελάκια.

Τόσο δύσκολο είναι να προσθέσουν ένα συνδετηρα και μ ένα πάτημα να γίνεται η επιλογή?

Μάλλον ή θα το παρουσιάσουν στο iOS 10 ως ακόμα μια ευκολία :lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς που υπάρχουν άλλες εφαρμογές mail και μάλιστα πολύ καλές και δωρεάν. Έχω 2-3 που δοκιμάζω κατά καιρούς και είμαι μια χαρά ήσυχος από τέτοια μικρά θέματα.

Μάλλον ή θα το παρουσιάσουν στο iOS 10 ως ακόμα μια ευκολία :lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς που υπάρχουν άλλες εφαρμογές mail και μάλιστα πολύ καλές και δωρεάν. Έχω 2-3 που δοκιμάζω κατά καιρούς και είμαι μια χαρά ήσυχος από τέτοια μικρά θέματα.

Γι αυτό γκρινιάζω τόσα χρόνια. Έχουν το πιο έξυπνο λειτουργικό και το περιοριζουν μόνοι τους.

Δοκίμασα το mailbox αλλά δεν έχει την ταχύτητα του official client στο άνοιγμα.

Μια άλλη παραληψη είναι ότι δεν υπάρχει ένα gesture για τις recent apps.

Γι αυτό γκρινιάζω τόσα χρόνια. Έχουν το πιο έξυπνο λειτουργικό και το περιοριζουν μόνοι τους.

Δοκίμασα το mailbox αλλά δεν έχει την ταχύτητα του official client στο άνοιγμα.

Μια άλλη παραληψη είναι ότι δεν υπάρχει ένα gesture για τις recent apps.

Δοκίμασε cloud magic, spark και outlook. Αναβαθμίζονται συνεχώς με καινούργια χαρακτηριστικά. Είναι οι 3 καλύτερες αυτή την στιγμή κατά την γνώμη μου. Έχουν πολλά feature τα οποία δεν έχει η native εφαρμογή mail.

Δεν είναι ακριβώς recents apps αλλά αν κάνεις swipe down ή swipe right τότε εμφανίζεται το spotlight με τις εφαρμογές που λειτουργείς πιο πολύ. Οπότε είναι στην λογική του recent apps.

Επίσης με το 3d touch μπορείς πολύ εύκολα να ενεργοποιήσεις το application switcher πιέζοντας την οθόνη από αριστερά προς τα δεξιά.

Δεν είναι ακριβώς όπως στο marshmallow 6.0 που εμφανίζει τις 4 πιο πρόσφατες εφαρμογές ψηλά στο μενού αλλά είναι 3 gestures τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό που ζητάς.

Δοκίμασε cloud magic, spark και outlook. Αναβαθμίζονται συνεχώς με καινούργια χαρακτηριστικά. Είναι οι 3 καλύτερες αυτή την στιγμή κατά την γνώμη μου. Έχουν πολλά feature τα οποία δεν έχει η native εφαρμογή mail.

Δεν είναι ακριβώς recents apps αλλά αν κάνεις swipe down ή swipe right τότε εμφανίζεται το spotlight με τις εφαρμογές που λειτουργείς πιο πολύ. Οπότε είναι στην λογική του recent apps.

Επίσης με το 3d touch μπορείς πολύ εύκολα να ενεργοποιήσεις το application switcher πιέζοντας την οθόνη από αριστερά προς τα δεξιά.

Δεν είναι ακριβώς όπως στο marshmallow 6.0 που εμφανίζει τις 4 πιο πρόσφατες εφαρμογές ψηλά στο μενού αλλά είναι 3 gestures τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό που ζητάς.

Σ ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Θα δοκιμάσω τους clients που προτείνεις.

Αυτό το gesture με το 3d δεν το ήξερα.

Edit

Καταπληκτικός mail client το Spark.

Από κατανάλωση μπαταρίας δεν ξέρω πως θα πάει γιατί το βλέπω λίγο ψηλά τώρα που το σεταρισα.

Ελπίζω σε κανονική λειτουργία να μην έχει υψηλή κατανάλωση.

Edited by Te_salat

Σ ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Θα δοκιμάσω τους clients που προτείνεις.

Αυτό το gesture με το 3d δεν το ήξερα.

Edit

Καταπληκτικός mail client το Spark.

Από κατανάλωση μπαταρίας δεν ξέρω πως θα πάει γιατί το βλέπω λίγο ψηλά τώρα που το σεταρισα.

Ελπίζω σε κανονική λειτουργία να μην έχει υψηλή κατανάλωση.

Είναι ο νεός τρόπος για να εμφανίζεις το app switcher. Με το κλασσικό swipe προς τα δεξιά πας στην αμέσως προηγούμενη εφαρμογή που έχεις ανοιχτή και με σύντομο swipe προς τα δεξιά ενεργοποιείς το app switcher.

Εντάξει όταν κάνεις setup μια εφαρμογή είναι πάντα υψηλά εκείνη την στιγμή, μετά πέφτει το ποσοστό της. Γενικά δεν έχω παρατηρήσει να καταναλώνει. Ακόμα και στο background που το έχω.

Κώστα δεν καίει τίποτα το spark. Όντως πολύ καλή επιλογή αν και δουλεύω το inbox by gmail εγώ
Θοδωρής

• The title was changed to iOS 9
  • The topic was unpinned