harryal Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Μη κανεις τετοιες κινησεις αν ο σκοπος σου ειναι το voipbuster γιατι καποια στιγμη θα σταματησει το δωρεαν και θα εχεις μπει σε μεγαλα εξοδα. Ελπίζω να αργήσει πολύ αυτή η στιγμή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Μη κανεις τετοιες κινησεις αν ο σκοπος σου ειναι το voipbuster γιατι καποια στιγμη θα σταματησει το δωρεαν και θα εχεις μπει σε μεγαλα εξοδα. Τι είδους μεγάλα έξοδα; Δωρεάν είναι η μετατροπή απο 384 σε 512 και επίσης πλεόν η 512 κοστίζει όσο η 384 μέχρι πριν τις 20 Σεπτεμβρίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Την νεα εκδοση την κατεβασατε; ;p Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Τι είδους μεγάλα έξοδα; Δωρεάν είναι η μετατροπή απο 384 σε 512 και επίσης πλεόν η 512 κοστίζει όσο η 384 μέχρι πριν τις 20 Σεπτεμβρίου. Τα 4 ευρω/μηνα του ΟΤΕ + Περιπου 10 Ευρω απο τον isp + Τουλαχιστον 25-30 Ευρω για ενα usb phone. Αν δεν εχει σκοπο να χρησιμοποιει το voip και μετα τη δωρεαν περιοδο του voipbuster νομιζω πως τελικα ζημειωμενος θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Αν δεν εχει σκοπο να χρησιμοποιει το voip και μετα τη δωρεαν περιοδο του voipbuster νομιζω πως τελικα ζημειωμενος θα βγει. Γνωριζεις κατι συγκεκριμενο και το αναφερεις αυτο;Εχω γνωστοποιηθει η ληξη της προσφορας με τα δωρεαν σταθερα σε χωρες τις Ευρωπης; Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Γνωριζεις κατι συγκεκριμενο και το αναφερεις αυτο;Εχω γνωστοποιηθει η ληξη της προσφορας με τα δωρεαν σταθερα σε χωρες τις Ευρωπης; Οχι, αλλα ειναι τζαμπα απο το Μαιο, καποια στιγμη θα τελειωσει ο τζαμπας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Οχι, αλλα ειναι τζαμπα απο το Μαιο, καποια στιγμη θα τελειωσει ο τζαμπας. Λογικα ετσι θα γινει,απλα νομιζα οτι ηξερες κατι συγκεκριμενο κ το ανεφερες.Ας ελπισουμε να κρατησει οσο περισσοτερο γινεται για το κοινο μας οφελος :cool: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Οχι, αλλα ειναι τζαμπα απο το Μαιο, καποια στιγμη θα τελειωσει ο τζαμπας. Εγώ μιλάω μόνο για αναβάθμιση της γραμμής. Εγώ έχω 384 συνδρομή σε 512 γραμμή και το πρόβλημα με το voip δνε υπάρχει. Επιπλέον, usb phone δεν χρησιμοποιώ, αλλα τα ακουστικά και το μικρόφωνο του υπολογιστή. Σύντομα θα αγοράσω όμως το pap2. Και ναι, το voipbuster θα το χρησιμοποιήσω και μετά το τζάμπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ρε παιδια δεν υπαρχει ενα φτηνό USB phone που να συνεργαζεται με Voipbuster? Καλο το PAP2 αλλα ειναι ακριβο!80Εuros περιπου! Εσενα Hostolis δουλευει πολυ καλυτερα το Voipbuster με την 512? Γιατι με την 384 μου κανει νερα...οπως σε πολλους!Παρολο που μενω σε περιοχη με οπτικες ινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ρε παιδια δεν υπαρχει ενα φτηνό USB phone που να συνεργαζεται με Voipbuster? Καλο το PAP2 αλλα ειναι ακριβο!80Εuros περιπου! Εσενα Hostolis δουλευει πολυ καλυτερα το Voipbuster με την 512? Γιατι με την 384 μου κανει νερα...οπως σε πολλους!Παρολο που μενω σε περιοχη με οπτικες ινες. Εγω αγορασα απο το ebay το grandstream 486 στα 50 Ευρω, οπου μπορω να συνδεσω οτι τηλεφωνο θελω πανω. Ψαξε στο ebay και θα βρεις κατι καλο. Συγκεκριμενα δες εδω Εχε υποψιν σου οτι μπορει να λενε skype γιατι κυριως αυτο χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι αλλα μπορει να δουλευει μια χαρα και με το voipbuster. Δες την περιγραφη ή ρωτα τον πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Νrg αυτο το grandstream 486 δεν ειναι ανταπτορας? Πως τον ρυθμιζεις να παιρνεις τηλ. μεσω VoipBuster?Eιναι ευκολο?Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ρε παιδια δεν υπαρχει ενα φτηνό USB phone που να συνεργαζεται με Voipbuster? Καλο το PAP2 αλλα ειναι ακριβο!80Εuros περιπου! Εσενα Hostolis δουλευει πολυ καλυτερα το Voipbuster με την 512? Γιατι με την 384 μου κανει νερα...οπως σε πολλους!Παρολο που μενω σε περιοχη με οπτικες ινες. 8a h8ela na rothso kapoion pou xrhsimopoiei to voice ip buster......an mporo na sundeso auto to thlefono pou paragkeila.....uparxei kapoios idiaiteros tropos h ola sundeontai kanonika???? auto phra an kai ligo akribo einai dual......elpizo na mhn exo problhma me to voipbuster sugnomh ksexasthka http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=119611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Νrg αυτο το grandstream 486 δεν ανταπτορας? Πως τον ρυθμιζεις να παιρνεις τηλ μεσω VoipBuster?Eιναι ευκολο? Ναι ειναι ανταπτορας και ειναι αρκετα εως πολυ ευκολο στη ρυθμιση απ'οσο ξερω. Απο βδομαδα θα το εχω στα χερια μου και θα γραψω εντυπωσεις. 8a h8ela na rothso kapoion pou xrhsimopoiei to voice ip buster......an mporo na sundeso auto to thlefono pou paragkeila.....uparxei kapoios idiaiteros tropos h ola sundeontai kanonika???? auto phra an kai ligo akribo einai dual......elpizo na mhn exo problhma me to voipbuster Μονο που δεν μας λες ποιο πηρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diriras Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Re paidia sta sound devises tou voip ti exete valei?exo kai ego mikrofono kai akoustika san tis tilefonitries alla otan milao ego ston allon akouo kai ti foni mou mazi..exei sound devise kai speakerphone audio in audio out. ti exete valei ekei tin karta ixou se ola? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Re paidia sta sound devises tou voip ti exete valei?exo kai ego mikrofono kai akoustika san tis tilefonitries alla otan milao ego ston allon akouo kai ti foni mou mazi..exei sound devise kai speakerphone audio in audio out. ti exete valei ekei tin karta ixou se ola? Εχεις παντα αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Aλλη μια ερωτηση? Βλεπω οτι λετε οτι η 384 εχει προβλημα με το lag? Eαν βαλω 512 γραμμη διατηρωντας τη συνδρομη στα 384 θα δουλευει το Voipbuster πολυ καλυτερα? Και στην 512 υπάρχει πρόβλημα. Πολλοί τις πρώτες μέρες δεν είχαν πρόβλημα, και μετά από 2 εβδοάδες τους παρουσιάστηκαν πάλι προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Και στην 512 υπάρχει πρόβλημα. Πολλοί τις πρώτες μέρες δεν είχαν πρόβλημα, και μετά από 2 εβδοάδες τους παρουσιάστηκαν πάλι προβλήματα. Ήταν τυχαίο άραγε;;:X Δηλαδή θέλουν 1024 για να μας τα πέρνουν τόσο χοντρά;;; Ε ΟΧΙ! Ούτε τηλέφωνα από το σταθερό, ούτε VoIP!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Δηλαδη πρεπει με το ζορι να περιμενουμε τις ορεξεις του ΟΤΕ για να το φτιαξει και εαν το φτιαξει! Μια φιλη μου εχει Vivodi και δεν εχει προβλημα με το VoipBuster!Δεν μπορω να καταλαβω εαν ειναι θεμα ΟΤΕ ή ISPs. Eαν δηλωσω βλαβη ή κατι τετοιο στον ΟΤΕ θα αλλαξει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Βλάβη πΟΤΕ είναι! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfotis2 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΕΒΑΛΑ VoIP Buster ΣΤΟ PC ΜΟΥ,ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΟΜΩΣ,ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ,ΜΙΛΟΥΣΑ (ΑΠΟ ΤΟ MIC ΤΟΥ PC) ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ).ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ PC ΜΟΥ (ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΑΡΑ).ΕΧΩ DSL 384,ΣΥΝΔΕΣΗ FORTHNET ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΟΤΕ (ΑΝ ΒΟΗΘΑΝΕ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Την ωρα που τηλεφωνεις φροντιζε να μην χρησιμοποιει τιποτε αλλο τη συνδεση του ιντερνετ. Απ'οτι φαινεται ειναι προβλημα ταχυτητας, προσεξε μηπως χρησιμοποιει καποιο προγραμμα τη συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΕΒΑΛΑ VoIP Buster ΣΤΟ PC ΜΟΥ,ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΟΜΩΣ,ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ,ΜΙΛΟΥΣΑ (ΑΠΟ ΤΟ MIC ΤΟΥ PC) ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ).ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ PC ΜΟΥ (ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΑΡΑ).ΕΧΩ DSL 384,ΣΥΝΔΕΣΗ FORTHNET ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΟΤΕ (ΑΝ ΒΟΗΘΑΝΕ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Αυτό ακριβός το πρόβλημα έχω και εγώ, και είναι λόγο παραγεμισμένου DSLAM και λόγο προβλήματος με τα UDP πακέτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfotis2 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Αυτό ακριβός το πρόβλημα έχω και εγώ, και είναι λόγο παραγεμισμένου DSLAM και λόγο προβλήματος με τα UDP πακέτα... :( Φίλε Κώστα τι ακριβώς εννοείς? (Δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα) Με λίγα λόγια,υπάρχει λύση στο πρόβλημά μας? Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ακούστε το κουφό... έχω το handytone 486 (voip adapter) και ενώ με το λογαριασμό μου δεν μπορώ να πάρω κανένα τηλέφωνο (αφού πληκτρολογήσω τον αριθμό κάνει τουτ-τουτ) με λογαριασμό γνωστού μου παίρνω κανονικά και με ποιότητα καλύτερη από αυτή του προγράμματος! Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο... στο λογαριασμό μου έχω 1 ευρώ (όσο είχα καταθέσει αρχικά) και ο γνωστός μου έχει 0,83 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ακούστε το κουφό... έχω το handytone 486 (voip adapter) και ενώ με το λογαριασμό μου δεν μπορώ να πάρω κανένα τηλέφωνο (αφού πληκτρολογήσω τον αριθμό κάνει τουτ-τουτ) με λογαριασμό γνωστού μου παίρνω κανονικά και με ποιότητα καλύτερη από αυτή του προγράμματος! Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο... στο λογαριασμό μου έχω 1 ευρώ (όσο είχα καταθέσει αρχικά) και ο γνωστός μου έχει 0,83 ευρώ... Αν εχεις 3 μηνες να το χρησιμοποιησεις παιζει να στον απενεργοποιησαν. Μεσα στη βδομαδα θα εχω κι εγω το 486 :D Τετοια λεγε μου τετοια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts