puzzle21 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αφου το κινητό ειναι από Public, ειναι Ευρωπαική έκδοση - δεν έχει google installer ή συναφή.- Ας περάσει ο φίλος σου το outlook email του πρώτα και μετά θα συγχρονιστούν οι Επαφές. Στα Android τηλέφωνα, o λογαριασμός Google/Gmail είναι μονόδρομος, αν υπάρχει ήδη (σαν 2η λύση), μπορεί εκει (μέσω ΗΥ) να κάνει εισαγωγή Επαφών από το Outlook και κατόπιν οι Επαφές gmail περνιούνται αυτόματα στο κινητό Φίλος προγραμματιστής που πήρε εχτες από public με installer έλυσε το πρόβλημα συγχρονισμού του.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 εγω φιλε μου πηρα αυτην απο ελλαδα απο ενα παιδι που τις φερνει απο εξω.φοραω και γιαλι στην οθονη και δεν εχω προβλημα κανενα με την θηκη.ειναι απλα πολυ ομορφη και προστατευει το τηλεφωνο αψογα.την πηρα σε μαυρο με ασημι το γυρω γυρω.http://www.ebay.com/itm/Ipaky-Soft-Back-Cover-PC-Bumper-Frame-Case-For-MEIZU-M2-Note-MX4-4-PRO-MEILAN-/400928581603?var=&hash=item5d5934a7e3:m:mQ2Wmkgymzan6aIrX93ghpQ και για την θηκη που γραφεις την εχω και αυτην απο εκει που πηρα και την αλλη Έχεις την λεπτή που όμως αν την λυγισεις σπάει; Μπορείς να βάλεις φωτό; Την ipaky την έχω δει αλλά δεν μου κάθεται καλά στο μάτι, θα προτιμούσα την nillkin hard shield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 εγω φιλε μου πηρα αυτην απο ελλαδα απο ενα παιδι που τις φερνει απο εξω.φοραω και γιαλι στην οθονη και δεν εχω προβλημα κανενα με την θηκη.ειναι απλα πολυ ομορφη και προστατευει το τηλεφωνο αψογα.την πηρα σε μαυρο με ασημι το γυρω γυρω.http://www.ebay.com/itm/Ipaky-Soft-Back-Cover-PC-Bumper-Frame-Case-For-MEIZU-M2-Note-MX4-4-PRO-MEILAN-/400928581603?var=&hash=item5d5934a7e3:m:mQ2Wmkgymzan6aIrX93ghpQ και για την θηκη που γραφεις την εχω και αυτην απο εκει που πηρα και την αλλη Από Ελλάδα από που φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Έχεις την λεπτή που όμως αν την λυγισεις σπάει; Μπορείς να βάλεις φωτό; Την ipaky την έχω δει αλλά δεν μου κάθεται καλά στο μάτι, θα προτιμούσα την nillkin hard shield οχι σιλικονης ειναι αλλα πολυ λεπτη ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από Ελλάδα από που φίλε; στειλε μου προσωπικο μυνημα για να σου πω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Παιδια βοηθεια!!! Μολις πηρα το κινητακι και δεν μπορω να ανοιξω την θηκη της σιμ, ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ;;; Ακυρο, το βρηκα ( πως σβηνω το μηνυμα; ) Edited December 4, 2015 by kosrafpar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Να γράψω ένα δύο πράγματα για το flyme: Για να φτιάξουμε folders με εφαρμογές το ποθετούμε το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο, μετά ανοίγουμε το folder και το μετονομάζουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας. Από την “Ασφάλεια” μπορούμε να διαχειριστούμε την χρήση data, να βάλουμε όριο κτλ. Multitasking γίνεται από την γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος της οθόνης. Αν σύρουμε την εφαρμογή προς τα πάνω την κλείνουμε, προς τα κάτω την γραμμή τις κλείνουμε όλες. Στον browser σπρώχνοντας την καρτέλα προς τα πάνω την κλείνουμε. Να μπορούσα να βρω και τις ρυθμίσεις για το led notification…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Γεια σας το έχω το κινητό 3 μέρες κι έχω κάποια προβλήματα!! Play store με πετάει συνέχεια εξω! Δηλαδή μπενω για 2 λεπτα μετα με πετάει! Εκτός απο αυτό έχω πρόβλημα στο να βλέπω βίντεο κολλάει πολύ! * απο YouTube παίζουν άψογα! Και το 3 πρόβλημα είναι οτι πέρνει φωτιά όταν παίζω παιχνίδια και όχι βαριά παιχνίδια! Τι λέτε να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Γεια σας το έχω το κινητό 3 μέρες κι έχω κάποια προβλήματα!! Play store με πετάει συνέχεια εξω! Δηλαδή μπενω για 2 λεπτα μετα με πετάει! Εκτός απο αυτό έχω πρόβλημα στο να βλέπω βίντεο κολλάει πολύ! * απο YouTube παίζουν άψογα! Και το 3 πρόβλημα είναι οτι πέρνει φωτιά όταν παίζω παιχνίδια και όχι βαριά παιχνίδια! Τι λέτε να κάνω??? Ποιά ROM έχεις? Εγώ έχω την Ευρωπαική 4.5.4.1I και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, σιγά σιγά που μαθαίνω το flyme χαίρομαι να το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εχω αυτήν Flyme OS 4.5.4A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staf Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, το αγόρασα εχτές από τα public και έδειχνε αρκετά καλό μέχρι που έβαλα την nanosim της vodafone και δεν βρίσκει δίκτυο. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να το επιστρέψω ;;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, το αγόρασα εχτές από τα public και έδειχνε αρκετά καλό μέχρι που έβαλα την nanosim της vodafone και δεν βρίσκει δίκτυο. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να το επιστρέψω ;;:cry: Δεν ξανα-κοιτάς την nanosim, μηπως μπηκε ανάποδα (πρέπει να είναι metal pins > down αν θυμάμαι καλά...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staf Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Την κάρτα την έχω βάλει σωστά ( και να θέλεις δεν μπαίνει ανάποδα). Σήμα δεν βρίσκει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Την κάρτα την έχω βάλει σωστά ( και να θέλεις δεν μπαίνει ανάποδα). Σήμα δεν βρίσκει με τίποτα. η καρτα σου ειναι ενεργοποιημενη απο το τηλεφωνο; πανε ρυθμισεις διπλη sim και δικτυο και λογικα εκει θα σου λεει καρτα2 -vodafone η κατι τετοιο πατα εκει πανω και δες αν ειναι ενεργοποιημενη απο το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ρε παιδια το κινητο εχει 4g ? εμενα μονο H++ μου βγαζει ποτε δεν μου διχνει 4g h 3g .. Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Μια Χαρά 4G έχει. Ενεργοποίησε την υπηρεσία στον πάροχο σου και μετά δήλωσε το 4G ως μέγιστη ταχύτητα στις συντομεύσεις στο πάνω μέρος της οθόνης και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staf Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 η καρτα σου ειναι ενεργοποιημενη απο το τηλεφωνο; πανε ρυθμισεις διπλη sim και δικτυο και λογικα εκει θα σου λεει καρτα2 -vodafone η κατι τετοιο πατα εκει πανω και δες αν ειναι ενεργοποιημενη απο το τηλεφωνο Καλημέρα, στις ρυθμίσεις την εμφανίζει ως vodafone αλλά από σήμα ή διαθέσιμο δίκτυο τιπότα. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) και εγω αγορα απο public το τηλεφωνο και μετα απο καθε επανεκκίνηση που κανω στο τηλεφωνο δεν μου εμφανιζει καμια καρτα ειναι σαν να μην υπαρχουν.μολις κανω μια κληση σε οποιδηποτε αριθμο αμεσως εμφανιζει και τις δυο καρτες.τι στο καλο συμβαινει δεν ξερω.α και κατι ακομα οταν δεν εμφανιζει τις καρτες παω ρυθμισεις παταω πανω στο εικονιδιο για την καρτα sim και αμεσως με πεταει ξανα στην αρχικη οθονη.ας μας πει καποιος αν υπαρχει και σε αυτον το ιδιο προβλημα Edited December 5, 2015 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Ρε παιδια για βοηθατε λιγο γιατι δεν βγαζω ακρη με τον κινεζο...θελω μια τετοια θηκη http://www.ebay.com/itm/For-MEIZU-MX2-MX3-MX4-MX5-M1-Note-2-New-Crystal-Clear-hard-case-DIY-cover-/361231704119?var=&hash=item541b166037:m:mQEhVzYP5MvbcmgLHtQlp5AA αλλα ο κινεζος στα μοντελα που εχει δεν εχει το δικο μας αλλα m1 και m1 note 2! Φανταζομαι λοιπον οτι εννοει το m2 και m2 note αλλα του στελνω και μηνυμα αν το m1 note 2 ειναι το δικο μου κ αν μου κανει και περνω απαντησεις του στυλ ναι κανει για το δικο σου m1 note 2! Υπαρχει τετοιο μοντελο ή οντως ειναι το δικο μας; Τι κανω, παραγγελνω κ οτι βγει; Edited December 5, 2015 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 και εγω αγορα απο public το τηλεφωνο και μετα απο καθε επανεκκίνηση που κανω στο τηλεφωνο δεν μου εμφανιζει καμια καρτα ειναι σαν να μην υπαρχουν.μολις κανω μια κληση σε οποιδηποτε αριθμο αμεσως εμφανιζει και τις δυο καρτες.τι στο καλο συμβαινει δεν ξερω.α και κατι ακομα οταν δεν εμφανιζει τις καρτες παω ρυθμισεις παταω πανω στο εικονιδιο για την καρτα sim και αμεσως με πεταει ξανα στην αρχικη οθονη.ας μας πει καποιος αν υπαρχει και σε αυτον το ιδιο προβλημα Δεν είναι φυσιολογικό, πήγαινε το πίσω στο public ή αναβάθμισε το αν δεν το έχεις κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Δεν είναι φυσιολογικό, πήγαινε το πίσω στο public ή αναβάθμισε το αν δεν το έχεις κάνει. το αναβαθμισα στην τελευται εκδοση πριν λιγο καιρο. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλησπέρα σας, Μόλις το πήρα και εγώ απο τα Public με 24 άτοκες, στην τιμή των 199 €. Μπορεί να το έχετε αναφέρει, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το thread, αλλά αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει που να κοιτάξω: Πως μπορώ τις επαφές μου που τις έχω στο google να τις εισαγω στο Meizu? Μου ζηταει λογαριασμό Flyme! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καλησπέρα σας, Μόλις το πήρα και εγώ απο τα Public με 24 άτοκες, στην τιμή των 199 €. Μπορεί να το έχετε αναφέρει, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το thread, αλλά αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει που να κοιτάξω: Πως μπορώ τις επαφές μου που τις έχω στο google να τις εισαγω στο Meizu? Μου ζηταει λογαριασμό Flyme! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ. Πρέπει να κάνεις αναβάθμιση στήν τελευταία έκδοση 4.5.4.1I. Άπο εδώ: http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=56&type=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavemansp Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 πέρασα κι εγώ την αναβάθμιση 4.5.4.1I Mήπως υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση στο public ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 πέρασα κι εγώ την αναβάθμιση 4.5.4.1I Mήπως υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση στο public ???? Τι πρόβλημα να υπάρχει...την επίσημη έκδοση της αντιπροσωπείας περασες Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavemansp Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ελπίζω γιατί έχω δει πάρα πολλά κούλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts