kosmous Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αναφέρεται στην λήψη του σήματος, δηλαδή στο κατά πόσο μπορεί να απομακρυνθεί η συσκευή από το ρούτερ δίχως να χάσει το σήμα. Σε σχέση πάντως με το Galaxy Note 2 που είχα δεν βλέπω διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλοριζικο μου και εμενα! από public γρηγορα και ομορφα (απορριπτοντας τελικα το Lenovo A7000! ;) ) φορτιζει και με περιμενει να ασχοληθω το απογευμα. Ερώτηση (αδαους): ειδα σε προηγουμενο post οτι θελει αναβαθμιση στην 4.5.4Ι για να συγχρονισει επαφες με google, και πως OTA δεν παιζει. χρειαζεται να κανω root ή οπως ειμαι μεσω υπολογιστη αντιγραφω το αρχειο update και προχωραω συμφωνα με τις οδηγιες του site οπως κάτωθι (:D )??? Upgrade procedure: 1) Copy firmware "update.zip" onto the phone, open the "Documents" and click the firmware "update.zip" to upgrade firmware 2) System upgrading, please do not shut down the phone 3) The system will automatically reboot after upgraded 4) After boot up, please check “Settings->About” to verify the correct firmware version is installed Αν εχει ξανα απαντηθει απολογουμαι (51 σελίδες είναι το θεμα!) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλοριζικο μου και εμενα! από public γρηγορα και ομορφα (απορριπτοντας τελικα το Lenovo A7000! ;) ) φορτιζει και με περιμενει να ασχοληθω το απογευμα. Ερώτηση (αδαους): ειδα σε προηγουμενο post οτι θελει αναβαθμιση στην 4.5.4Ι για να συγχρονισει επαφες με google, και πως OTA δεν παιζει. χρειαζεται να κανω root ή οπως ειμαι μεσω υπολογιστη αντιγραφω το αρχειο update και προχωραω συμφωνα με τις οδηγιες του site οπως κάτωθι (:D )??? Upgrade procedure: 1) Copy firmware "update.zip" onto the phone, open the "Documents" and click the firmware "update.zip" to upgrade firmware 2) System upgrading, please do not shut down the phone 3) The system will automatically reboot after upgraded 4) After boot up, please check “Settings->About” to verify the correct firmware version is installed Αν εχει ξανα απαντηθει απολογουμαι (51 σελίδες είναι το θεμα!) :) Καλορίζικο. Προχωράς όπως λέει η επίσημη σελίδα. Μιλάμε για πανεύκολη διαδικασία! Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ευχαριστω! με ροοτ και τετοια δεν μπλεκω που το λεω και καλο. κατεβαινει και θα εγκατασταθει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ευχαριστω! με ροοτ και τετοια δεν μπλεκω που το λεω και καλο. κατεβαινει και θα εγκατασταθει! :) Τουλάχιστον γι' αυτό που θες να κάνεις, root δε χρειάζεται. Προσωπικά, δε πρόκειται ν' ασχοληθώ με το θέμα. Το έκανα με τις παλαιότερες συσκευές μου και τελικά το μόνο που μου είχε φανεί πραγματικά χρήσιμο ήταν να πετάω εκτός τις Google εφαρμογές που δεν ήθελα. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Είναι απευθείας rooted το τηλέφωνο. Ενεργοποιείς το root επίσημα μέσα από τα Flyme settings.... ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναφέρεται στην λήψη του σήματος, δηλαδή στο κατά πόσο μπορεί να απομακρυνθεί η συσκευή από το ρούτερ δίχως να χάσει το σήμα. Σε σχέση πάντως με το Galaxy Note 2 που είχα δεν βλέπω διαφορά. Ακριβώς αυτό .. σ' ευχαριστώ για την επεξήγηση! Πάντως διαφορά έχω δει και με iphone 6 Plus και One Plus 2 και Asus Zenfone και Nokia Lumia 630 ακόμα και με το ταπεινό VK2015! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Είναι απευθείας rooted το τηλέφωνο. Ενεργοποιείς το root επίσημα μέσα από τα Flyme settings.... Τουλάχιστον γι' αυτό που θες να κάνεις, root δε χρειάζεται. Προσωπικά, δε πρόκειται ν' ασχοληθώ με το θέμα. Το έκανα με τις παλαιότερες συσκευές μου και τελικά το μόνο που μου είχε φανεί πραγματικά χρήσιμο ήταν να πετάω εκτός τις Google εφαρμογές που δεν ήθελα. Κυριοι σας ευχαριστω πολυ! Μολις ξεκινησα να εγκαθιστω εφαρμογες. πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις (και πολυ γρηγορη φορτιση- λιγοτερο απο 3 ωρες για 0-100%)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Είναι απευθείας rooted το τηλέφωνο. Ενεργοποιείς το root επίσημα μέσα από τα Flyme settings.... ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς αυτό .. σ' ευχαριστώ για την επεξήγηση! Πάντως διαφορά έχω δει και με iphone 6 Plus και One Plus 2 και Asus Zenfone και Nokia Lumia 630 ακόμα και με το ταπεινό VK2015! Λοιπόν έχεις δίκιο. Στον ίδιο χώρο το HTC M8 έχει 4/4 ενώ το Meizu M2 Note 3/4 και χωρίς να υπάρχει άλλη επιρροή στη συσκευή που θα επηρέαζε το σήμα. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εγω εχω παρατηρησει πως ναι οντως το wifi πολυ ευκολα χανει τις παυλες απο το σημα αλλα αυτο δεν σημαινει πως εχει κακο wifi. Το τσεκαρα σε καφετερια που επιανα το δικτυο παραδιπλανης καφετεριας και αλλα κινητα στην παρεα δεν το εβλεπαν καν! Το iphone 6 ειδικα ενος φιλου εχουμε παρατηρησει οτι εχει κακο δεκτη, τον πειραζω συχνα κιολας λεγοντας του οτι κινεζος ΕΧΕΙ! (σημα) Παντως το wifi σιγουρα δεν πρεπει να προβληματιζει επιδοξους αγοραστες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω περάσει την τελευταία internasional rom, και όταν ζοριζω το κινητό, π.χ. παρακολουθώντας μια ταινία στο kodi, όταν ελαχιστοποιω την εφαρμογή, προσπαθώντας να ανοιξω την πάνω μπάρα ειδοποιησεων ή την κάτω με τις ενεργές εφαρμογές, ή οθόνη μαυρίζει και αναβοσβηνει, ενώ όταν μετά συρω προς τα επάνω ή κάτω αντίστοιχα, επανέρχεται κανονικά. Για να μην το ξανακάνει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση, πατώντας το power button συνεχόμενα, γιατί και εκεί δεν μου βγάζει την οθόνη κλεισίματος και επανεκκίνησης, αλλά μου μαυρίζει και μου αναβοσβηνει. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Υπόψη, αυτό μου το έκανε και με την προηγούμενη Ρομ που είχε, δηλ. την 4.5.3i(τώρα έχει την 4.5.4i). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω περάσει την τελευταία internasional rom, και όταν ζοριζω το κινητό, π.χ. παρακολουθώντας μια ταινία στο kodi, όταν ελαχιστοποιω την εφαρμογή, προσπαθώντας να ανοιξω την πάνω μπάρα ειδοποιησεων ή την κάτω με τις ενεργές εφαρμογές, ή οθόνη μαυρίζει και αναβοσβηνει, ενώ όταν μετά συρω προς τα επάνω ή κάτω αντίστοιχα, επανέρχεται κανονικά. Για να μην το ξανακάνει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση, πατώντας το power button συνεχόμενα, γιατί και εκεί δεν μου βγάζει την οθόνη κλεισίματος και επανεκκίνησης, αλλά μου μαυρίζει και μου αναβοσβηνει. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Υπόψη, αυτό μου το έκανε και με την προηγούμενη Ρομ που είχε, δηλ. την 4.5.3i(τώρα έχει την 4.5.4i). κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως και στρωσει αν δεν στρωσει και ετσι εχεις προβλημα πιθανον hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Πολύ καλές οι πρώτες εντυπωσεις! Η αναβάθμιση έγινε εύκολα χωρίς υπολογιστή και η μπαταρία κρατάει αρκετά σε συνεχόμενη χρήση! Αύριο νάνο SIM card για κινητή χρήση! (φτύνω να μην το ματιάξω!) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως και στρωσει αν δεν στρωσει και ετσι εχεις προβλημα πιθανον hardware μονο με το κοδι γινεται γιατι εγω αυτο καταλαβα! αν ναι φταει η εφαρμογη αν οχι τοτε δεν ξερω.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ! Ενω εβαλα στο flyme account ηταν ανοιχτα τα system privileges αλλα ροοτ δεν εχω! Κατεβασα root checker και λεει δεν υπαρχει ροοτ επισης δεν μπορω να φλασαρω την International rom λογο του οτι δεν ειναι ροοτ! Τι κανω?? Edited October 30, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αυτό που έκανα ήταν να περάσω την official, έβαλα το Google installer, κατέβασα busybox supersu και terminal από το play store και έπειτα έβαλα την international Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αυτό που έκανα ήταν να περάσω την official, έβαλα το Google installer, κατέβασα busybox supersu και terminal από το play store και έπειτα έβαλα την international και πως ακριβως το κανω αυτο?? :/ Σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος! edit ενταξη μετα απο ψαχνιστο στον γουγλι το βρηκα! κανω update hard reset μετα και ξαναδοκιμαζω! edit 2 Εχω root access αλλα οταν παταω την εντολη μου βγαλει no such file or directory εχω κανει κατι λαθος η ειναι φυσιολογικο και περιμενω? Edited October 30, 2015 by Ohm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Έχεις βάλει το αρχείο system-i.img στην μνήμη της συσκευής και πληκτρολόγησες σωστά την εντολή dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Έχεις βάλει το αρχείο system-i.img στην μνήμη της συσκευής και πληκτρολόγησες σωστά την εντολή dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system ? Nαι! Προσπαθησω να το κανω απο την αρχη ξαναπερασα το αρχειο εγραψα την εντολη και ενω φαινοταν να μην γινεται τπτ(που λογικα ειναι φυσιολογικο) με πεταξε to terminal κολλησε η συκσευη το αφησα 4-5 λεπτα τιποτα εκανα reboot και με πετουσε στο recovery δεν bootare καν! Ξανα απο την αρχη τωρα ξαναπερασα κινεζικη ρομ αλλα τωρα ενω εκανα install google play δεν με αφηνει να κατεβασω καμια εφαρμογη και μ πεταει error.. Θα προσπαθισω αλλη μια φορα αν δεν και παλι θα βαλω την κινεζικη ρομ και ας ελπισουμε οτι θα δουλευουν τα google play service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Edit Μετά από ώρα και πολύ υπομονή μπόρεσα και πέρασα την international Tom 4.5.4I αλλά για κάποιο λόγο η μπαταρία έπεφτε τρομερά γρήγορα! Δευτερόλεπτο και τις %! Ίσως έφταιγε που έκανα install εφαρμογές και τέτοια αλλά δν ξέρω φορτίζει και θα δω πως πάει! Με την κινεζική ήταν πολύ καλά τα πράγματα πάντως οπότε δν ειναι σίγουρα θέμα hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Τι έκανες λάθος στην αρχή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Τι έκανες λάθος στην αρχή ? Αμα σου πω δν ξερω θα με πιστεψεις? Την πρωτη φορα το σταματησα πιο γρηγορα απο οτι επρεπε την δευτερη με πεταξε το terminal την τριτη τα εκανα ολα κανονικα αλλα αφου κολλησε η συσκευη στο reboot με πετουσε στο recovery εεε με την πεμπτη εγινε:Ρ με την μπαταρια δν ξερω τι παιζει τωρα ομως ακομα δν το εβγαλα απο φορτιστη φορτιζει σχετικα αργα και το εχω και ολο στο χερι μ και ασχολουμε οποτε δν ξερω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παρέλαβα σήμερα από Vickmall, έχουν περασμένη την 4.5.3i, στο κουτί έξω γράφει ότι είναι η έκδοση M571, παίζει καμία περίπτωση να είναι η international έκδοση του κινητού και να μη χρειαστεί να περάσω με τη γνωστή διαδικασία την 4.5.4? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παρέλαβα σήμερα από Vickmall, έχουν περασμένη την 4.5.3i, στο κουτί έξω γράφει ότι είναι η έκδοση M571, παίζει καμία περίπτωση να είναι η international έκδοση του κινητού και να μη χρειαστεί να περάσω με τη γνωστή διαδικασία την 4.5.4? Το I δίπλα στη version υποδηλώνει ακριβώς αυτό, ότι είναι η International. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα τώρα μπορείτε να μου πείτε γιατί ξαφνικά δεν με ειδοποιεί η συσκευή για κάθε νέο mail στο Gmail; Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Το I δίπλα στη version υποδηλώνει ακριβώς αυτό, ότι είναι η International. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα τώρα μπορείτε να μου πείτε γιατί ξαφνικά δεν με ειδοποιεί η συσκευή για κάθε νέο mail στο Gmail; ειμαι απο mx5 εγω στην τελευταια αναβαθμιση του gmail...αντιμετωπιζει καποια προβληματα μην φοβασε δεν φταει το λογισμικο ,του κινητου!κι εγω το ιδιο θεμα ειχα.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 ειμαι απο mx5 εγω στην τελευταια αναβαθμιση του gmail...αντιμετωπιζει καποια προβληματα μην φοβασε δεν φταει το λογισμικο ,του κινητου!κι εγω το ιδιο θεμα ειχα.. Βασικά μια δουλεύει και μια όχι. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Βασικά μια δουλεύει και μια όχι. κο εγω ετσι ειμαι στην επομενη αναβαθμιση θα στρωσει το εχουν καταλαβει στο google :lol: Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts