MAGOS_MERLIN Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Πάλι δεν κατάλαβες; τόσο εγώ, όσο και έτερο μέλος προκριθούν την δεύτερη μέθοδο και μάλιστα γράφουμε και συμβουλές. Έλεος Εντάξει ρε τύπε απλά ρωτάω για να προχωρήσω. Αν βάλω την international θα έχει ελληνικά; Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εντάξει ρε τύπε απλά ρωτάω για να προχωρήσω. Αν βάλω την international θα έχει ελληνικά; Μόνο ισπανικά και σουαχιλι έχει.έλεος με τις άκυρες ερωτήσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Η 4.5.3i έχει κανονικά ελληνικά παντού. Περνιέται πολύ εύκολα και ακίνδυνα με τη δεύτερη μέθοδο. Λίγο διάβασμα μόνο χρειάζεται... Βέβαια πιθανότατα να μην παίρνουμε αναβαθμισεις. Θα δούμε... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εγώ πάλι λέω να μην κάνει τίποτα ο τύπος. Άστο. Άστο καλλίτερα. Διαφορετικά διάβασε και ρώτα απορίες πάνω στο αυτά που δεν κατάλαβες. Έτσι προσβαλεις όσους κοπιαζουν. Δεν το καταλαβαίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ευχαριστουμε! δηλαδη αν βγει Update στην international περνιεται παλι με αυτο το τροπο? Ναι! :) Το led ειναι αριστερα ( οπως κοιτας) απο το ακουστικο. Εμενα μεχρι τωρα δεν μ'αρεσει ο dailer. Εχετε να πρωτηνεται κανεναν αλλον? Οσοι το εχετε κρατησατε αυτον που εχει? Στις ρυθμίσεις δεν το βρήκα... Δυστυχώς δεν είχα την πολυτέλεια, από θέμα χρόνου, να το σκαλίσω ιδιαίτερα γιατί είναι συσκευή φίλου από επαρχία και δεν το κράτησα ούτε 24ωρο :( Πολύ όμορφο πάντως!:D Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 εχω το mx3 και σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο.θα μεινω ικανοποιημενος απο ταχυτητα και μπαταρια?ποσες ωρες οθονη βγαζετε περιπου? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Η 4.5.3i έχει κανονικά ελληνικά παντού. Περνιέται πολύ εύκολα και ακίνδυνα με τη δεύτερη μέθοδο. Λίγο διάβασμα μόνο χρειάζεται... Βέβαια πιθανότατα να μην παίρνουμε αναβαθμισεις. Θα δούμε... Ευχαριστώ. Θα ξεκινήσω την διαδικασία και αν υπάρξει πρόβλημα θα ενημερώσω. Οι αναβαθμίσεις να πω την αλήθεια δε με πειράζουν και τόσο. Άλλωστε το τηλέφωνο είναι της κοπέλας μου οπότε δε θα καταλάβει και πολλά αν δε πάρει αναβάθμιση. Edit Τελείωσα με επιτυχία. Θέλω να αναφέρω δυο πραγματάκια για την διαδικασία που αναφέρει ο NikoSoti. Έκανα όλη τη διαδικασία από το pc μέσω ADB. Στην ουσία είναι η ίδια διαδικασία, απλά δεν χρειάζεσαι τερματικό στο κινητό μιας και τα τρέχεις όλα από το Pc. Απλά το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε τα αρχεία του ADB από εδώ: https://mega.nz/#!H5I3gRrT!Y-24TKHJOhdafwuCNcMP1QVcBgWPfupQy5bRODfvW80 Τρέχετε το runme.bat και πληκτρολογείτε με τη σειρά τις εντολές: adb killserver adb devices Εδώ θα δείτε ότι το τηλέφωνο αναγνωρίζεται από το ADB εφόσον σας βγάλει την "list of devices attached". Μετά δίνουμε: adb shell su Μετά την εντολή αυτή στο τηλέφωνο μας ρωτάει αν θέλουμε να δώσουμε δικαιώματα στο shell και πατάμε ναι. Τέλος δίνουμε dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system Εννοείτε ότι πριν από όλα έχουμε κάνει όσα αναφέρει ο φίλος NikoSoti εκτός από το βήμα 3. Αυτά που έγραψα γίνοντε από το βήμα 6 και μετά. Δηλαδή δεν ξαναπάμε στο κινητό αλλά τα κάνουμε όλα από το PC. Τώρα να απαντήσω και στον NikoSoti Που έγραψε ότι δεν ξέρει γιατί χρειάζεται το Busybox. Το Busybox είναι ένα σύνολο εργαλειών/εντολών Unix. Τα εργαλεία αυτά δίνουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες στο κινητό μας, και κάποιες φορές απαιτούνται από εφαρμογές στο Google Play. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει Linux θα δουν ότι όλα τα αγαπημένα εργαλεία είναι εκεί (grep, gzip, ftpd κτλ) Φυσικά τα εργαλεία αυτά μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε κανονικά μέσα από τον Terminal Emulator Για παράδειγμα μπορούμε να τρέξουμε ping στο google.com, καθώς και telnet στο router μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτά τα εργαλεία αυτά μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν από εγκατεστημένες Android εφαρμογές που τα απαιτούν. Edited September 13, 2015 by MAGOS_MERLIN Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Παιδιά καλημέρα, φίλος παρέλαβε χθες το κινητό το οποίο ήρθε με 4.5.2Α rom (και όχι Ελληνικά). Play sore προεγκατεστιμένο. Διάβασα εδώ για τα root κλπ και άυριο (θέλει να φτιάξει νέο email και μετά flyme account) είπαμε να περάσουμε την 4.5.3l rom που έχει Ελληνικά. Επιτρέψτε παρακαλώ ηλίθιες ερωτήσεις καθώς κάνω στην ουσία εξυπηρέτηση (για να βάλουμε Ελληνικά) και (πραγματικά) δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάζω πολλά πολλά κατεβατά (ήδη διάβασα καμπόσα, πιστέψτε με:cry:). Η παραπάνω λύση με τα system.img κλπ είναι η καλύτερη; Απευθείας αναβάθμιση μέσω του update.zip της flyme 4.5.3I (που κατεβάζω ενώ γράφω) δεν παίζει; Γινεται διάβασα αλλά απο Α σε I rom δεν; Αύριο θα γίνει το root και τα λοιπά με τη βοήθεια σας ελπίζω... EDIT: η 4.5.3I κατέβηκε και το system-i.img δημιουργήθηκε (σύμφωνα με τον οδηγό) και είναι έτοιμο να περαστεί στην εσωτερική μνήμη... Περιμένω τηλέφωνο με root για αναβάθμιση τώρα! Edited September 15, 2015 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Έχω το m1 note μου ήρθε το m2 note, είναι ισοδύναμα σε ταχύτητα ακόμα κ σε παιχνίδια όπως temple run 2 παρότι στο m1 τρέχω lollipop. Απορίας άξιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 το περιμενω και γω.για να δουμε... :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Μόλις έκανα την παραγγελία μου με paypal k prepaid Πειραιώς!!! Επανήλθε ή χαρά στα σκελια μας!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παιδιά καλημέρα, φίλος παρέλαβε χθες το κινητό το οποίο ήρθε με 4.5.2Α rom (και όχι Ελληνικά). Play sore προεγκατεστιμένο. Διάβασα εδώ για τα root κλπ και άυριο (θέλει να φτιάξει νέο email και μετά flyme account) είπαμε να περάσουμε την 4.5.3l rom που έχει Ελληνικά. Επιτρέψτε παρακαλώ ηλίθιες ερωτήσεις καθώς κάνω στην ουσία εξυπηρέτηση (για να βάλουμε Ελληνικά) και (πραγματικά) δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάζω πολλά πολλά κατεβατά (ήδη διάβασα καμπόσα, πιστέψτε με:cry:). Η παραπάνω λύση με τα system.img κλπ είναι η καλύτερη; Απευθείας αναβάθμιση μέσω του update.zip της flyme 4.5.3I (που κατεβάζω ενώ γράφω) δεν παίζει; Γινεται διάβασα αλλά απο Α σε I rom δεν; Αύριο θα γίνει το root και τα λοιπά με τη βοήθεια σας ελπίζω... EDIT: η 4.5.3I κατέβηκε και το system-i.img δημιουργήθηκε (σύμφωνα με τον οδηγό) και είναι έτοιμο να περαστεί στην εσωτερική μνήμη... Περιμένω τηλέφωνο με root για αναβάθμιση τώρα! Το όνομά που θα δώσεις είναι system-i. Όταν το μεταφέρεις στο κινητό θα μετανομαστει αυτόματα σε system-i. Img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ρε παιδιά τι παίζει με PayPal... Χθες έκανα παραγγελία 190€ και σήμερα προσπάθησα 18-20€ και μου μπλοκάρει και τις δύο κάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ρε παιδιά τι παίζει με PayPal... Χθες έκανα παραγγελία 190€ και σήμερα προσπάθησα 18-20€ και μου μπλοκάρει και τις δύο κάρτες Υποθετω οτι θα τελειωσε το οριο της τραπεζας.Προσπαθησε μετα τα μεσανυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το όνομά που θα δώσεις είναι system-i. Όταν το μεταφέρεις στο κινητό θα μετανομαστει αυτόματα σε system-i. Img Ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Βασικά πάλεψα σήμερα να βάλω την international rom αλλά τζίφος. βασικά το play store δεν λειτουργεί σωστά (Έχει συνδεθεί σε λογαριασμό gmail, εμφανίζει εφαρμογές κλπ αλλα δεν κατεβάζει και δείχνει μονο downloading...). Flyme λογαριασμός εγινε, το system privileges ειναι open (αν αυτο ειναι σωστό για root), αλλα superuser απο playstore δεν κατεβαίνει. Το εβαλα τελικά μεσω apk Όπως και έναν terminal emulator αλλα δεν δούλεψε (μαλλον λόγω έλλειψης busybox). Εν πάσει περίπτωση αύριο πρωί θα γίνει νεα προσπάθεια, αν έχετε καμιά ιδεα για να δουλέψει και το playstore ωστε να γινουν ολα πιο εύκολα; ΥΓ: γράφω απο κινητό με χάλια οθόνη και στοκ lg πληκτρολόγιο οπότε παρακαλώ συγχωρέστε λαθη, παραλείψεις και το υφος της απάντησης αυτής... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 1. Λογαριασμός flyme 2. Κατεβάζεις Google installer. Πλέον έχεις playstore της προκοπής και μετά Κατεβάζεις ότι θες αλλά και ρυθμίζεις το Gmail κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSpairous Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παρέλαβα χθες από banggood, ήρθε με την 4.5.2A (5,6 γλώσσες διαθέσιμες να επιλέξεις, αλλά όχι ελληνικά), εγκατέστησα play store, δημιούργησα flyme account, το έκανα root και πέρασα την 4.5.3I με τον 2ο τρόπο που αναφέρεται στο meizufans. Όλη την διαδικασία την έκανα διαβάζοντας και ακολουθώντας τις οδηγίες από αυτές τις σελίδες του φορουμ, οπότε θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ασχολούνται και έχουν την διάθεση να μοιραστούν ο κάθε ένας τις γνώσεις του. Η όλη διαδικασία είναι απλή και δεν χρειάζεται πανω από 20', και το λέω εγώ αυτό, που ήταν η 1η φορά που περνάω άλλη rom. Αυτό που διήρκεσε ώρες ήταν το κατέβασμα της νέας rom, είχε ταχύτητες της τάξης των 50-60kbps και το αρχείο είναι περίπου 860MB, οπότε φροντιστε να το έχετε κατεβάσει εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 1. Λογαριασμός flyme 2. Κατεβάζεις Google installer. Πλέον έχεις playstore της προκοπής και μετά Κατεβάζεις ότι θες αλλά και ρυθμίζεις το Gmail κτλ Παιδιά έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου... Clear data δεν έκανε τίποτε, μάλλον φταίει το play store! Τώρα τι κάνω για να το βάλω το google installer; Δεν βλέπω κανένα εικονίδιο App center (απο που μπαίνω εκεί;)! Τέλος πάντων πολύ τράβηξε αυτή η βλακεία με το play store. Τι στο καλό κινέζοι είναι αυτοί οι κινέζεοι του Coolicool (απο εκεί παραγγέλθηκε); Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μόλις ανακάλυψα ότι μπορούμε να βάλουμε φωτο ενώ τραβάμε βίντεο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Λοιπόν, νεότερα... Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι κινέζοι στο τηλέφωνο αλλά: -to play store που είχαν δεν δουλεύει (κολλάει στο downloading) -Δεν έχει app center ώστε να κατεβάσεις το google installer (κι όμως). Το clear data δεν έκανε τίποτε, έβαλα καινούργιο play store πάνω απο το παλιό (και έσβησα τα data για παν ενδεχόμενο) αλλά όλη η δουλειά τζίφος. Πάλι αρχίζει η μπάρα να δείχνει οτι κατεβάζει και μένει εκεί (δεν κατεβάζει). Ο chainfire SU μπήκε μέσω APK αλλά δεν μπορεί να κάνει install binary (εν ολίγοις άχρηστος) και η όλη αναβάθμιση πάει περίπατο μέχρι στιγμής... Για πείτε άλλες ιδέες βρε παιδιά, στέρεψα! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Λοιπόν, νεότερα... Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι κινέζοι στο τηλέφωνο αλλά: -to play store που είχαν δεν δουλεύει (κολλάει στο downloading) -Δεν έχει app center ώστε να κατεβάσεις το google installer (κι όμως). Το clear data δεν έκανε τίποτε, έβαλα καινούργιο play store πάνω απο το παλιό (και έσβησα τα data για παν ενδεχόμενο) αλλά όλη η δουλειά τζίφος. Πάλι αρχίζει η μπάρα να δείχνει οτι κατεβάζει και μένει εκεί (δεν κατεβάζει). Ο chainfire SU μπήκε μέσω APK αλλά δεν μπορεί να κάνει install binary (εν ολίγοις άχρηστος) και η όλη αναβάθμιση πάει περίπατο μέχρι στιγμής... Για πείτε άλλες ιδέες βρε παιδιά, στέρεψα! Για δοκιμασε να κατεβασεις την Flyme 4.5.3A απο ΕΔΩ και κανε την διαδικασια απο την αρχη. Edit: Κατεβασε την Flyme 4.5.3A και εγκατεστησε την απο τον file explorer του κινητου. Edited September 17, 2015 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 βαλε την 4.5.1A απο εδω http://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html εχει ελληνικα κανονικα αλλα μετα μην κανεισ update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Για δοκιμασε να κατεβασεις την Flyme 4.5.3A απο ΕΔΩ και κανε την διαδικασια απο την αρχη. Edit: Κατεβασε την Flyme 4.5.3A και εγκατεστησε την απο τον file explorer του κινητου. Ευχαριστώ demolition, ξαναέχω το κινητό στα χέρια μου: Λοιπόν: η flyme 4.5.3A κατέβηκε και περάστηκε στο κινητό (σαν update.zip) Απο τον file explorer του κινητού δεν έβγαζε δυστυχώς καμία επιλογή για upgrade/update (ή κάνω κάτι λάθος η το τηλέφωνο ζουρλάθηκε). Μπήκα όμως απο recovery (vol+ & power) έκανα upgrade->start απο εκεί και το έκανε! Αυτή τη στιγμή κάνει αυτόματο reboot με το λογότυπο "Flyme". Περιμένω να ξεκινήσει. EDIT: Λοιπόν ξεκίνησε, το app store (το κινέζικο) εμφανίστηκε στις εφαρμογές (έλειπε πριν), κατέβηκε απο εκεί ο google installer και μπήκε κανονικά το play store (και δουλεύει!). System privileges το έκανα "open" και root ρολόι. SU μπήκε απo play store (έκανε και το binary του που ζήταγε επιτυχώς) και το busybox επίσης (έκανε και install)! Βουρ τώρα για αναβάθμιση! Μια ακόμη απορία: Μου έγραψαν παραπάνω: Το όνομά που θα δώσεις είναι system-i. Όταν το μεταφέρεις στο κινητό θα μετανομαστει αυτόματα σε system-i. Img οτι το system.img που δημιουργεί ο converter το μετονομάζουμε σαν "system-i", το βάζουμε στο κινητό και εκεί θα μετανομαστει αυτόματα σε system-i. Img. Εμένα με την 4.5.2 ούτε αυτό έκανε (την μετονομασία)! EDIT2: Η εντολή "dd id=..." πατήθηκε στο terminal emulator (αφού δόθηκαν root δικαιώματα μέσω της εντολής -su) και εβγαλε στο terminal emulator (μετα 10 λεπτών περίπου): 1720 blocks in 1720 blocks out illegal instuction # Φυσικά κόλλησε το σύμπαν και τώρα κάνει reboot (σε φάση optimizing app...). Να δούμε λειτούργησε; Πάντως τα παραπάνω που έβγαλε ο terminal emulator δεν νομίζω οτι είναι φυσιολογικά! Edited September 18, 2015 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Καιε επειδή τα πολλά edit κάνουν ενα post ακαταλαβίστηκο επιτρέψτε μου να συνεχίσω εδώ: Η flyme 4.5.3I μπήκε με τα πολλά και παρά το λάθος που έγραψα παραπάνω οτι πέταξε. Ελληνικά οκ (μενου κλπ), έκδοση flyme εμφανίζει 4.5.3I (όπως πρέπει άλλωστε), το play store λειτουργεί, root κλπ κανονικά! Άρα το όλο θέμα ήταν η flyme 4.5.2A που είχε πάνω το κινητό "στραβόκατσε"+το πείραγμα των κινέζων που έβαλαν play store αμφοβόλου προελεύσεως με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί (περιέργως και με άλλο apk που δοκίμασα για play store έκανε τα ίδια οπότε πιθανολογώ πως ότι άλλο περαν του google installer που περιέχεται στο app center της MEIZU δεν θα λειτουργεί). Επίσης: Update σε άλλη Flyme (I) έκδοση δεν κάνει μέσω recovery (το δοκίμασα), έστω και αν τώρα έχει (υποτίθεται) Ιnternational... Σε (Α) υποθέτω θα κάνει. Και τέλος: Εγώ το system.img το πήρα απο τον φάκελο out, το έβαλα στο κινητό (δεν μετονομάστηκε μόνο του) και έκανα μόνος μου μετονομασία σε system-i.img (φυσικά αφού δεν έγινε απο μόνο του). ΥΓ:Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να λυθεί (ένας ακόμη γρίφος) το πρόβλημα. Edited September 18, 2015 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 παιδιά, έχει κανείς ΄΄παιξει μπάλα΄΄ με το παρακάτω ? http://www.unlock-bootloader.info/2015/06/meizu-m2-note-7266.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts