Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα .

Έχω διαβάσει τα παραπάνω και έχω πάθει μία σύγχυση. Το κινητό που έχω εγώ από ελλαδα public δεν έχει γίνει root ; Για αυτό μπορώ και περναω από πάνω τις εκδόσεις ; Το root το πειραζουμε στην περίπτωση που είναι από κινα . Ρώτα απλά έτσι για να καταλάβω

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--

Αν είσαι ευχαριστημένος με το κινητό όπως λειτουργεί μην το ψάχνεις άλλο. Θα μπερδευτείς περισσότερο. Root κάνουμε για πλήρη έλεγχο του κινητού και εγκατάσταση κάποιων συγκεκριμένων εφαρμογών που δεν δουλεύουν χωρίς root. Αυτό ασχέτως από που έχει έρθει η συσκευή. Εκδόσεις(firmware flyme δλδ) περνούν -εννοείται- χωρίς να χρειάζεται το root.

Τονίζω, εάν είσαι οκ με το κινητό, μην το ψάχνεις.

:)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από το "http://forum.flymeos.com/", σχετικά με το Root μετά την 5.1.6.0G

"1 Install kingroot and then get the root

2 Uninstall the mzaccount

3 Reboot

4 Install mzaccount from a beta version

5 In system\app create a folder MzSyncSerivce and give it the permission 755

6 copy there the MzSyncService apk and give it the permission 644 (don't install that apk)

7 Reboot

8 During the reboot the MzSyncService will be installed

9 Uninstall kingroot

11 Reboot

12 Now you can root as usual.

Step 5,6,7, and 8 only if you need to recover your data from your meizu account.

Link for Mzaccount https://mega.nz/#!uApDVaqJ!D9WGNOz3Uy88ZqGUAcaRo5rQpuCBcjcadEBu-Gsi5xE

Link for MzSyncService https://mega.nz/#!OU4EXTwK!-GpPqIatgYgmShmtjtCto_tHh2-s3kkt802qWy20QDo

Link for Kngroot https://mega.nz/#!XQwzBYDa!OtBXcfSBoF3vGGVqAywQ_s5IcL2F4NXMA3K3o8U5ISY

thanks to arna1958@xda"

---

Δούλεψε άψογα!!!

Είμαι rooted με την 5.1.6.0G μέσω της παραπάνω διαδικασίας. Παρέλειψα τα "βήματα" 5, 6, 7, 8.

Οταν λες uninstall the Mzaccount τι ακριβως κανουμε;

Δεν βρισκω τετοια εφαρμογη για να την απεγκαταστησω (user center??) και υποθετω οτι θα πρεπει να υπαρχει αφου θα εγκαταστησουμε και παλι την παλια εκδοση apk....εκτος και αν εννοεις οτι καταργουμε τον λογαριασμο μας (flyme.cn) στο cloud και το apk απλα προσθετει την παλια εκδοχη στις ρυθμισεις...τουλαχιστον αυτο βρισκω ως πιθανοτερο αλλα προτιμω μια διευκρινηση πριν την πραξη.:thanks:

Ευχαριστω για τα λινκ,εκανα τουλαχιστον ρουτ με το κινγκ

Edited by jbelsan

"mzaccount" εννοεί όντως το user center που εγκαθιστά η 5.1.6.0G. Μετά το root(εκεί που είσαι τώρα δλδ με το kingroot), το βγάζεις(απεγκατάσταση), reboot, εγκατάσταση(usercenter) αυτό που κατέβασες από το link που δίνει, reboot. Πήγα κατευθείαν στο "9", uninstall kingroot, μεσα από την εφαρμογή στα settings έχει unroot & uninstall, reboot, log in to flyme account με το usercenter που εγκατέστησες(έχει κόκκινο χρώμα, αντι για μπλε που ηταν πριν). Πας στα settings της συσκευής, στο "Security" θα βρεις "Root Permission", εκεί θα χρειαστεί (αφού δώσεις οκ μετά το κείμενο που σε προειδοποιεί) να κάνεις ξανά Login στο flyme acct(θα βγει μόνο του), και τα υπόλοιπα τα κάνει η συσκευή. Μετά το reboot είσαι rooted χωρίς kingroot.

"mzaccount" εννοεί όντως το user center που εγκαθιστά η 5.1.6.0G. Μετά το root(εκεί που είσαι τώρα δλδ με το kingroot), το βγάζεις(απεγκατάσταση), reboot, εγκατάσταση(usercenter) αυτό που κατέβασες από το link που δίνει, reboot. Πήγα κατευθείαν στο "9", uninstall kingroot, μεσα από την εφαρμογή στα settings έχει unroot & uninstall, reboot, log in to flyme account με το usercenter που εγκατέστησες(έχει κόκκινο χρώμα, αντι για μπλε που ηταν πριν). Πας στα settings της συσκευής, στο "Security" θα βρεις "Root Permission", εκεί θα χρειαστεί (αφού δώσεις οκ μετά το κείμενο που σε προειδοποιεί) να κάνεις ξανά Login στο flyme acct(θα βγει μόνο του), και τα υπόλοιπα τα κάνει η συσκευή. Μετά το reboot είσαι rooted χωρίς kingroot.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

--

Αν είσαι ευχαριστημένος με το κινητό όπως λειτουργεί μην το ψάχνεις άλλο. Θα μπερδευτείς περισσότερο. Root κάνουμε για πλήρη έλεγχο του κινητού και εγκατάσταση κάποιων συγκεκριμένων εφαρμογών που δεν δουλεύουν χωρίς root. Αυτό ασχέτως από που έχει έρθει η συσκευή. Εκδόσεις(firmware flyme δλδ) περνούν -εννοείται- χωρίς να χρειάζεται το root.

Τονίζω, εάν είσαι οκ με το κινητό, μην το ψάχνεις.

:)

Ok . Δεν είχα σκοπό να κάνω. Οτιδήποτε . Έτσι και αλλιώς το τηλεφωνακι παίζει μία χαρά .

Ευχαριστώ πολύ

Αν γνωριζετε καποιον που να θελει να ανταλαξει το meizu m2 note του με huawei p8 lite στειλτε μου ενα inbox

Καλησπέρα, πως θα ενεργοποιήσω το διπλό παράθυρο; Κατά λάθος το ενεργοποίησα μια φορά αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Κάνε swipe up για τα recent apps και οι εφαρμογές που μπορούν να επιλεγούν για multiwindow έχουν πάνω δεξιά την λέξη "πολλ" αν έχεις ελληνική γλώσσα.
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

γεια και χαρά σε όλους επιδίδει μπερδευτηκα λίγο έως πολύ με ολα αυτά που γραφετε εδω πόσοι τρόποι υπάρχουν για να περάσω το Flyme 5.1.6 .Το τηλεφωνώ το εχω πάρει απο το vickmall η υπάρχει καπιο βίντεο με της διαδικασίας .

γεια και χαρά σε όλους επιδίδει μπερδευτηκα λίγο έως πολύ με ολα αυτά που γραφετε εδω πόσοι τρόποι υπάρχουν για να περάσω το Flyme 5.1.6 .Το τηλεφωνώ το εχω πάρει απο το vickmall η υπάρχει καπιο βίντεο με της διαδικασίας .

Αν και τα έχουμε πει πολλές φορές, ο απλούστερος τρόπος είναι αλλάζοντας με το chid.sh script το variant του τηλεφώνου από A σε I και μετά βάζεις το firmware στην εσωτερική μνήμη του και κάνεις αναβάθμιση κατ' ευθείαν μέσα από το Έγγραφο. Πρέπει να είσαι ήδη root για να γίνει αυτό, όπως βέβαια κι οι άλλες διαδικασίες.

Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Αν και τα έχουμε πει πολλές φορές, ο απλούστερος τρόπος είναι αλλάζοντας με τοt το variant του τηλεφώνου από A σε I και μετά. Πρέπει να είσαι ήδη root για να γίνει αυτό, όπως βέβαια κι οι άλλες διαδικασίες.

ειμαι σε 4.5.3i δηλαδή για να καταλάβω απλα τρέχω το chid.sh scrip που υποθέτω οτι ειναι καπια εφαρμογή βάζω το firmware στην εσωτερική μνήμη του και κάνεις αναβάθμιση κατ' ευθείαν μέσα από το Έγγραφο ? τοσο απλα τιποτα αλλο?

σε ευχαριστω που απάντησες

ειμαι σε 4.5.3i δηλαδή για να καταλάβω απλα τρέχω το chid.sh scrip που υποθέτω οτι ειναι καπια εφαρμογή βάζω το firmware στην εσωτερική μνήμη του και κάνεις αναβάθμιση κατ' ευθείαν μέσα από το Έγγραφο ? τοσο απλα τιποτα αλλο?

σε ευχαριστω που απάντησες

Εδώ θα δεις την διαδικασία (Method 1) για την αλλαγή του variant με το chid.sh script. Δεν είναι εφαρμογή αλλά ένα batch file ( αρχείο δέσμης εντολών).

https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Μετά πετάς το firmware και κάνεις αναβάθμιση από το Έγγραφο. Τόσο απλά!!

Τελικά πως στο καλό οριζω την 3η πχ οθόνη σαν home screen στην flyme 5?

Δεν μπορείς.

Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Εγώ πάλι που έχω κινέζικο και το έκανα international με την 4.5.κατι, πως κάνω αναβάθμιση;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με την ίδια διαδικασία.........

Ωραία, λοιπόν για την πρώτη μέθοδο.

Με shell terminal emulator δεν προχωρα πέρα από το `$.

Με terminal emulator, δεν βρίσκει το αρχείο sh.

Πάμε για άλλη μέθοδο.

Καλημέρα . Το τηλέφωνο εχει nfc λειτουργία ? Δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις

Καλημέρα . Το τηλέφωνο εχει nfc λειτουργία ? Δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις

Όχι δεν έχει...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Φαντάζομαι δεν είχαμε καμία εξέλιξη για το θέμα του root; Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω λύση τύπου Kingroot

Ούτε για την αναβάθμιση βλέπω σχόλια. Σε. Προηγούμενη αναβάθμιση υπήρχε κινητικότητα, κι εγώ επίσης περιέγραψα πως γίνεται, λεπτομέρειες, παγίδες κτλ. Ή δεν μοιράζεται κάνεις την γνώση του ή δεν έχει δοκιμάσει και αναπαράγει το meizu fans

Αν πας λιγες σελιδες πισω θα δεις οτι εχω γραψει - οχι πολυ αναλυτικά, αλλά μια ιδεα την παιρνεις- για την αναβαθμιση σε 5.1.6. Αλλά μαλλον δεν εκτιμηθηκε μιας και μου την ειπαν οτι υπααααααααααααρχει πιο ευκολος τροπος με αλλαγή του chid.sh script. Αλλαααά κανεις δεν το γραφει αναλυτικά για να καταλαβουν οι αρχαριοι.

καλησπερα με το shell terminal emulator δεν προχωρα πέρα από το `$ αλλα μετο termux προχοραει αυτο που δεν εχω καταλαβη ειναι που βαζω στο κινιτο το chid.sh σε φακελο και τον ονομάζω sh η υπαρχει και εγω δεν τον βρισκω?

καλησπερα με το shell terminal emulator δεν προχωρα πέρα από το `$ αλλα μετο termux προχοραει αυτο που δεν εχω καταλαβη ειναι που βαζω στο κινιτο το chid.sh σε φακελο και τον ονομάζω sh η υπαρχει και εγω δεν τον βρισκω?

δες εδω την διαδικασια