argikoz Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Τα e-shop το εχουν σιγουρα αλλα ισως να εχει περιορισμενο χρωμα (ενα διαστημα δινανε μονο λευκο)..δες στην mediamarkt νομιζω παιζει κι εκει...επεισης κανε το κλασσικο χτυπα το στο σκρουτζ και θα σου βγαλει ενα καρο μαγαζια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Στο σκρουτζ μονο το my24shop βγαζει. Θα κοιταξω και στα αλλα ευχαριστώ. Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 εγω το πηρα απο cityshop για τον ανηψιο μου και παιζει να ηταν τελευταιο σε ασπρο.μηπως ξερουμε τι ρομ θα εχει?international?και αν θα εχει play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 ρε παιδια που ειναι ο λογαριασμος flyme κ που ειναι το ρουτ δεν μπορω να τα βρω...global beta 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos66 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 ρε παιδια που ειναι ο λογαριασμος flyme κ που ειναι το ρουτ δεν μπορω να τα βρω...global beta 5 Στην global δεν έχει να κάνεις log in στον flyme λογαριασμό...μπορείς να κατεβάσεις το apk user center αλλά πάλι δεν κερδιζεις κάτι...ούτε να επαναφέρεις αυτα που έκανες backup στον λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Στην global δεν έχει να κάνεις log in στον flyme λογαριασμό...μπορείς να κατεβάσεις το apk user center αλλά πάλι δεν κερδιζεις κάτι...ούτε να επαναφέρεις αυτα που έκανες backup στον λογαριασμό. και ρουτ πως θα κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Για κάποιο λόγο τα windows 10 δεν βλέπουν το κινητό, ούτε στο laptop ούτε στο PC, παλαιότερα δεν είχα πρόβλημα. Πρέπει ίσως να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos66 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 και ρουτ πως θα κανουμε? Ρυθμισεις->ασφαλεια->δικαιώματα ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Για κάποιο λόγο τα windows 10 δεν βλέπουν το κινητό, ούτε στο laptop ούτε στο PC, παλαιότερα δεν είχα πρόβλημα. Πρέπει ίσως να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό? Εμένα δε μου διαβάζει όλη την sd. Μόνο τις πολύ πρόσφατες φωτο!! Και γω με windows 10 είμαι και πριν δεν είχα πρόβλημα! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 ξερουμε οταν εχουν 2 καρτες sim στη συσκευη και δεν εχει καρτα sd ποσα gb μενουν ελευθερα σαν αποθηκευτικος χορος ? και επισης 4g εχεις και στις 2 καρτες sim ταυτοχρονα η σε μια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ρυθμισεις->ασφαλεια->δικαιώματα ρουτ δεν βλεπω καμμια τετοια επιλογη...μηπως δεν εχει ρουτ η beta? λεω εγω τωρα... :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiro Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 καλημερα σε ολους προσπαθω να αναβαθμισω σε 4.5.4.2I μεσω εντολης στο terminal (δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω) και μου βγαζει το εξης dd: /sdcard/system-i.img no such file or directory καμμια ιδεα ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ξερει κανεις πως θα συχρονισω τις επαφες μου που εχω στο gmail μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos66 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 δεν βλεπω καμμια τετοια επιλογη...μηπως δεν εχει ρουτ η beta? λεω εγω τωρα... :help: Πρέπει να κατεβάσεις το apk του user Center και στην συνέχεια να πας ρυθμίσεις/ασφαλεια και κάτω σου λέω ΡΙΖΙΚΗ ΑΔΕΙΑ και κανεις ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 καλημερα σε ολους προσπαθω να αναβαθμισω σε 4.5.4.2I μεσω εντολης στο terminal (δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω) και μου βγαζει το εξης dd: /sdcard/system-i.img no such file or directory καμμια ιδεα ...? Δώσε δυο φορές την εντολή -su πριν την dd. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 [/color]Δώσε δυο φορές την εντολή -su πριν την dd. Έκανα τλκ αλλαγή id και αναβάθμισα κανονικά μέσω ota. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση τλκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 επειδη εγω το κιν το πηρα χθες και ειμαι λιγο ασχετος εχω το flyme 4.5.2 υπαρχει αναβαθμιση και αν ναι πως το αναβαθμιζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πρέπει να κατεβάσεις το apk του user Center και στην συνέχεια να πας ρυθμίσεις/ασφαλεια και κάτω σου λέω ΡΙΖΙΚΗ ΑΔΕΙΑ και κανεις ρουτ. οκ ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightbringer Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Ξέρουμε πότε θα βγει η έκδοση 5 επίσημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos66 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδια εβαλα την beta 5 αλλα την Α μπορω να σβησω εφαρμογες τυπου ΚΑΙΡΟΣ, NEWS και τα συναφη η θα εχω καποιο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδια εβαλα την beta 5 αλλα την Α μπορω να σβησω εφαρμογες τυπου ΚΑΙΡΟΣ, NEWS και τα συναφη η θα εχω καποιο θεμα;πως κανετε αναβαθμιση στο flyme ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos66 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 πως κανετε αναβαθμιση στο flyme ? Κατεβαζεις απο την επισημη ιστοσελιδα της flyme την νεα εκδοση αναλογα.με το μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Κατεβαζεις απο την επισημη ιστοσελιδα της flyme την νεα εκδοση αναλογα.με το μοντελοκαι μετα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos66 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 και μετα Την κατεβαζεις και αφού κατέβει πατάς πάνω επιλεγεις wipe data και το αφήνεις να ολοκληρωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ποια ειναι η επίσημη ιστοσελίδα γιατι βρηκα μια αλλα για m2 note εχει την 4.5.4.2, δεν εχει 5? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts