Xasta11 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Αφού μπορεί να περαστεί η Ι (international) σειρά λογισμικού, ποιό πρόβλημα δημιουργείται; https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu ότι δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία, συν ότι στο email απαντάνε ότι και καλά δεν γίνεται στην Α να μπεί η I αλλά μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς oύτε καν να αλλάξεις rom απο A σε I. Γράψτε το παράπονο στη σελίδα του facebook ώστε να καταλαβουν την βλακεία τους. https://www.facebook.com/meizu?fref=ts το δικό μου το έκανα πάντως https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1053350351351308&set=o.114733325306414&type=1&theater¬if_t=photo_comment ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον έχει δοκιμάσει κανένας τον παραπάνω οδηγό? ναι τον δοκίμασε ένα παιδί πιο πάνω και λεει κομπλέ. Edited August 30, 2015 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) ότι δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία, συν ότι στο email απαντάνε ότι και καλά δεν γίνεται στην Α να μπεί η I αλλά μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς oύτε καν να αλλάξεις rom απο A σε I. Γράψτε το παράπονο στη σελίδα του facebook ώστε να καταλαβουν την βλακεία τους. https://www.facebook.com/meizu?fref=ts το δικό μου το έκανα πάντως https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1053350351351308&set=o.114733325306414&type=1&theater¬if_t=photo_comment ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι τον δοκίμασε ένα παιδί πιο πάνω και λεει κομπλέ. τους έγραψα και εγώ και η απάντηση τους ήταν η αναμενόμενη και η εξής : MEIZU Unofficial importers sell (second hand) Chinese devices to our international customers, often without warranty and Flyme accounts still logged-in. We have always discouraged people from using importers to buy our products. The Chinese devices they are selling, with the Chinese firmware, are not suitable for our international customers. You can still make the decision to use an importer if you want to, but keep in mind that the device (including future updates) is only meant for the Chinese market and might dissatisfy you. Φυσικά και θα συνεχίσω την επικοινωνία :) edit σε γενικές γραμμές τους εγραψα ότι αυτά που μου λέτε είναι ΄'΄φουμαρα΄΄ και στο τέλος τους πρότεινα να βγάλουν και την αγγλική γλώσσα από τις συσκευες τους που προορίζονται για την εσωτερική αγορά της κίνας, ώστε οι πωλητές τους στην ευρώπη πχ να έχουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος με μόνη διαφορά την ύπαρξη μίας πολυγλωσσικής έκδοσης firmware για τις συσκευές αυτές Edited August 31, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) απο gearbest το εχει παρει κανεις?εχει ελληνικα και playstore? Παρέλαβα , ελληνικά έχει, playstore δεν έχει πρέπει να το εγκαταστήσεις, έχει asian rom .Πάω να διαβάσω πως θα περάσω international :happy: EDIT: Έκανα τη 2η διαδικασία από meizufans.eu. Παίρνει 10 λεπτά όλα καλά international και play store και ελληνικά :yahoo: Edited August 31, 2015 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Παρέλαβα , ελληνικά έχει, playstore δεν έχει πρέπει να το εγκαταστήσεις, έχει asian rom .Πάω να διαβάσω πως θα περάσω international :happy: EDIT: Έκανα τη 2η διαδικασία από meizufans.eu. Παίρνει 10 λεπτά όλα καλά international και play store και ελληνικά :yahoo: ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Υπέροχα νέα! Οπότε προτείνεις να πάρω το 32ρι China αντί του 16 international? Θα καταφέρω να το φέρω στα μέτρα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Υπέροχα νέα! Οπότε προτείνεις να πάρω το 32ρι China αντί του 16 international? Θα καταφέρω να το φέρω στα μέτρα μου; Αν διαβάσεις προσεκτικά και κάνεις οτι λέει η διαδικασία δεν νομιζω ότι θα έχεις πρόβλημα, μένει να δούμε αν θα κάνει OTA update με το επόμενο :confused: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 τους έγραψα και εγώ και η απάντηση τους ήταν η αναμενόμενη και η εξής : MEIZU Unofficial importers sell (second hand) Chinese devices to our international customers, often without warranty and Flyme accounts still logged-in. We have always discouraged people from using importers to buy our products. The Chinese devices they are selling, with the Chinese firmware, are not suitable for our international customers. You can still make the decision to use an importer if you want to, but keep in mind that the device (including future updates) is only meant for the Chinese market and might dissatisfy you. Φυσικά και θα συνεχίσω την επικοινωνία :) edit σε γενικές γραμμές τους εγραψα ότι αυτά που μου λέτε είναι ΄'΄φουμαρα΄΄ και στο τέλος τους πρότεινα να βγάλουν και την αγγλική γλώσσα από τις συσκευες τους που προορίζονται για την εσωτερική αγορά της κίνας, ώστε οι πωλητές τους στην ευρώπη πχ να έχουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος με μόνη διαφορά την ύπαρξη μίας πολυγλωσσικής έκδοσης firmware για τις συσκευές αυτές Να τους ρωτησεις απλα αν σκοπευουν να πωλουν στην ελλαδα το M2 Note οσο το πουλανε στην κινα.Ξεφτιλα συμπεριφορα απο την meizu παντως ,την περιμενα σοβαροτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Υπάρχει αυτό το offer 139,99 $ στο Aliexpress Τελικα συμφερει (όχι οικονομικα) να μπει κάποιος στην διαδικασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Το aliexpress έχει αποκλείσει τις ελληνικές κάρτες/τραπεζες και αν δεν κάνω λάθος δεν δέχεται paypal. Εγώ πάντως παρήγγειλα και πλήρωσα μέσω PayPal balance(μεταφορά με το κόλπο του request money) το Meizu m2 Note από την EU αποθήκη του Gearbest. Ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνει από EU αποθήκη για επαρχεία? 1η φορά παραγγελνω. Απλά είμαι σε δίλλημα... Δεν ξέρω τι να κάνω.. Όταν έρθει(με το καλό..) να περάσω international rom η να μείνω με την Κινεζική και να απενεργοποιήσω τα updates? Όσοι το έχουν τι προτείνουν? Εκ των προτέρων να σας πω ότι δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με αλλαγες rom κλπ κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Παρέλαβα , ελληνικά έχει, playstore δεν έχει πρέπει να το εγκαταστήσεις, έχει asian rom .Πάω να διαβάσω πως θα περάσω international :happy: EDIT: Έκανα τη 2η διαδικασία από meizufans.eu. Παίρνει 10 λεπτά όλα καλά international και play store και ελληνικά :yahoo: :yahoo: Σ' ευχαριστούμε που το επιβεβαίωσες! Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Από σήμερα το μεσημέρι είμαι κάτοχος της συσκευής!! Είναι φοβερή και μου έχει αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις. Δεν έχω βρει κάποιο ψεγάδι. Το πλήκτρο κάτω από την οθόνη συνηθίζετε στο 5 λεπτό. Κάμερα αρκετά καλή και πολύ γρήγορη. Με τα Ελληνικά δεν είχα πρόβλημα γιατί αγόρασα το international. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα ήταν ότι δεν έκανε συγχρονισμό της επαφές google αλλά κατέβασα από το meizufans την τελευταία έκδοση το flyme και λύθηκε το πρόβλημα. Με εξέπληξε η ποιότητα και, αν και λάτρης του aosp, το flyme δεν με προβλημάτισε καθόλου και δεν κόλλησε πουθενά. Σφαίρα που λένε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 απο gearbest το 4G ειναι κομπλε στην ευρωπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Υπάρχει αυτό το offer 139,99 $ στο Aliexpress Τελικα συμφερει (όχι οικονομικα) να μπει κάποιος στην διαδικασία ? Η απάντηση που πήρα από τους κινέζους είναι: the phone is china unicom version, but we will reflash the phone to M571 version, Flyme.os.4.5.1A version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καλημερα σας. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιοκινεζομαγαζο για αγορα της international εκδοσης? Επειδη προοριζετε για τον αδερφο μου δεν θελω να μπαινω στην διαδικασια οποιουδηποτε πειραγματος. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doloraki Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 καλημερα και απο εμενα......μπορω να πω οτι και εγω παρελαβα εδω και 10 μερες το τηλ αλλα επειδη ειμαι "λιγο" ασχετη δεν καταλαβαινω πως βαζουμε ελληνικα η πως βαζουμε το playstore.....εκανα ο,τι εγραφε ενα προηγουμενο λινκ αλλα δεν μου ανοιγει!!!!!υπαρχει μηπως καποιος-α απο Ηρακλειο Κρήτης να με βοηθησει?ευχαριστω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καλημέρα , μόλις παρέλαβα από minideal . Ήρθε σε 10 μέρες με την κινέζικη 4.5.2 U . Με λίγο παίδεμα ακολουθώντας τον οδηγό από το meizufans εγκατέστησα την 4.5.3 Ι (international) . Όλα κομπλέ (ελληνικά , playstore κλπ) .Ποιοτικά μαμάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Υπάρχει αυτό το offer 139,99 $ στο Aliexpress Τελικα συμφερει (όχι οικονομικα) να μπει κάποιος στην διαδικασία ? Η απάντηση που πήρα από τους κινέζους είναι: the phone is china unicom version, but we will reflash the phone to M571 version, Flyme.os.4.5.1A version Μπα σου απαντήσανε με ολόκληρη πρόταση; Copy-paste θα ήτανε...:p Εγώ κάτι yes dear κατάφερα να πάρω. :lol: Το σκέφτομαι και γώ για αύριο που είναι το promotion. Φοβερή τιμή, λογικά δεν θάχει θέμα. Ελπίζω και το SG Post που στέλνει νά ρθει γρήγορα αυτή την εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 παίδες αυτό είναι οκ?? ειναι I? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_219411.html?wid=1 το 4g δεν με ενδιαφέρει απλά βλέπω τις γλώσσες και βλέπω ελληνικά άρα θα είναι εντάξει για τη κοπέλα μου..(δεν θέλει αγγλικά) αν έχει πάρει κάνεις το ίδιο ας πει. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αυτή είναι η international έκδοση. Με όσα ακούγονται εδώ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ορμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 καλημερα και απο εμενα......μπορω να πω οτι και εγω παρελαβα εδω και 10 μερες το τηλ αλλα επειδη ειμαι "λιγο" ασχετη δεν καταλαβαινω πως βαζουμε ελληνικα η πως βαζουμε το playstore.....εκανα ο,τι εγραφε ενα προηγουμενο λινκ αλλα δεν μου ανοιγει!!!!!υπαρχει μηπως καποιος-α απο Ηρακλειο Κρήτης να με βοηθησει?ευχαριστω...... Μπα σου απαντήσανε με ολόκληρη πρόταση; Copy-paste θα ήτανε...:p Εγώ κάτι yes dear κατάφερα να πάρω. :lol: Το σκέφτομαι και γώ για αύριο που είναι το promotion. Φοβερή τιμή, λογικά δεν θάχει θέμα. Ελπίζω και το SG Post που στέλνει νά ρθει γρήγορα αυτή την εποχή. Έχει και συνέχεια: dear a question: if I upgrade to Flyme.os.4.5.2A or to Flyme.os.4.5.3A it will keep international languges or not ? thank you in advance Answer: dear friend, thank you for your message, and yes we will set russian lanaguge and install google play store for you ok please? and the phone can not update now dear, or the mulilanguage will lose dear hope for your understanding. έμπλεξε λιγο τα Ελληνικα με τα Ρώσικα αλλα οκ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Έχει και συνέχεια: dear a question: if I upgrade to Flyme.os.4.5.2A or to Flyme.os.4.5.3A it will keep international languges or not ? thank you in advance Answer: dear friend, thank you for your message, and yes we will set russian lanaguge and install google play store for you ok please? and the phone can not update now dear, or the mulilanguage will lose dear hope for your understanding. έμπλεξε λιγο τα Ελληνικα με τα Ρώσικα αλλα οκ :lol: Κλασσική τραγική επικοινωνία aliexpress. Γελάμε και λίγο.:lol: Πάντως το μαγαζί δεν έχει θέμα, έχει καλό feedback. Και το κινητό πιστεύω δεν θα χει θέμα. Εγώ άρχισα ήδη διάβασμα στο meizufans. Και για την κινέζικη αγορά να προορίζεται (δηλαδή U) μπορεί να περαστεί η A που έχει αγγλικά. Αργότερα βάζεις και την I αν θές (εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καλημέρα , μόλις παρέλαβα από minideal . Ήρθε σε 10 μέρες με την κινέζικη 4.5.2 U . Με λίγο παίδεμα ακολουθώντας τον οδηγό από το meizufans εγκατέστησα την 4.5.3 Ι (international) . Όλα κομπλέ (ελληνικά , playstore κλπ) .Ποιοτικά μαμάει... Αδελφέ, προσπαθώ με την 1η μέθοδο και κολλάω στο 4.1. το pc δεν καταλαβαίνει την συσκευή για να αναβαθμίσει τους drivers. εσύ ποια μέθοδο ακολούθησες και αν έχεις κάτι να συμπληρώσεις στον οδηγό του meizufans ? Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αδελφέ, προσπαθώ με την 1η μέθοδο και κολλάω στο 4.1. το pc δεν καταλαβαίνει την συσκευή για να αναβαθμίσει τους drivers. εσύ ποια μέθοδο ακολούθησες και αν έχεις κάτι να συμπληρώσεις στον οδηγό του meizufans ? Eυχαριστώ Εγώ ακολούθησα τη δεύτερη μέθοδο. Είναι πολύ απλή και δεν μπλέκεις καθόλου με Η/Υ και drivers... Μην ξεχάσεις να μετονομάσεις το αρχείο σε system-i. (Post 221). Thanks tiniakos... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εγώ ακολούθησα τη δεύτερη μέθοδο. Είναι πολύ απλή και δεν μπλέκεις καθόλου με Η/Υ και drivers... Μην ξεχάσεις να μετονομάσεις το αρχείο σε system-i. (Post 221). Thanks tiniakos... παιζει και για το m2 αυτό? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 παιζει και για το m2 αυτό? Μην κάνεις Κανένα αστείο,, δεν έχει I έκδοση το m2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts