valanths Δημοσιεύτηκε June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2015 (edited) http://pic.pandawill.com/media/banner/750x436x2015-05-28_13_57_57BlackViewZetaV16.jpg.,X69-,W_6ZT98iPfk3GE047xU.jpg Android 4.4 Dual SIM Card Dual Standby(one Micro SIM card ) MTK6592M 1GB,8GB 5.0 Inch,IPS, 1280 x 720 pixels Dual Cameras, 2.0MP(interpolation 5.0MP)front camera, 5.0MP (interpolation 8.0MP)back camera with flashlight and auto focus 2200mAh Battery $83 Edited June 3, 2015 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Στα $78.89 με κουπονι ΖetaV16 στο Gearbest. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. June 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 unboxing & hands on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poltsirak Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 το βρηκα 68 $ στο http://www.mobilescoupons.com/coupons-deals/blackview-zeta-v16-discount-coupon-from-gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Δεν ισχυει το κουπονι... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλησπερα σε ολους. Μετα το περας λειτουργιας του zopo 998 που ειχα (rip) και εν οψη capital control βρεθηκα απο σποντα με την εν λογω συσκευη στην κατοχη μου... Η οποια για το κοστος της ειναι οτι καλυτερο vfm εχει πεσει στα χερια και στην αντιληψη μου! Αψογη οθονη πολυ καλοκουρδισμενο συνολο και σιγουρα στοιβαροτητα κατασκευης απο αλλη κατηγορια. Οκ τα 8mp της καμερας μπορει να ειναι λιγα για καποιον foto enthusiast και το οτι δεν ειναι LTE να προβληματιζει καποιους αλλα με κατω των 90€ δεν ειναι ευκολο να τα εχεις ολα... :) Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Έτυχε και είδα να το αγοράζει κάποιος μπροστά μου σε ένα μαγαζί με κινητά που μπήκα τυχαία ενώ ήμουν διακοπές εκτός Αθηνών και μου άρεσε. Εκεί ο τύπος το είχε 129. Στο σκρουτζ βλέπω 125. Για να το πάρω με 90 που λέτε πρέπει να το αγοράσω από εξωτερικό, ε; Δεν το αγοράσει ποτέ ηλεκτρονικά απ' έξω λόγω εγγύησης (για να μην ταχυδρομώ μπρος πίσω), αλλά και 40 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 85$ κοστιζει απο Κινα.Λιγο κατω απο 80 Ευρω.Αν το μαγαζι ειναι σοβαρο και παρεχει σοβαρη εγγυηση και οχι του τυπου ''μιλα με τον κινεζο για να βγαλεις ακρη'' ειναι δικο σου θεμα αν θα δωσεις τα εξτρα 45 Ευρω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarios Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τελικα το αγορασε κανεις να μας πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 πρεπει να το εχει φερει η wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Το αγόρασα πριν 2 μέρες από το my24shop, 96 ευρώ, πήγα και το παρέλαβα από το σημείο παραλαβής στην Αγία Παρασκευή. Έρχομαι από το Vodafone Smart II, αρκέτα πάλιο, φτηνό και τίποτα ιδιαίτερο smartphone και, ενδιάμεσα πριν 6 μήνες, πήρα για δοκιμή ένα i-phone 4s, το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να ρυθμίσω όπως θα ήθελα, ούτε να το μάθω καλά και γενικά δεν μου άρεσε και το παράτησα και χρησιμοποιώ πάλι το παλιό μου Vodafone Smart II. Οπότε είμαι χαμηλών απαιτήσεων χρήστης, θέλω μόνο να μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή μου όπως θέλω ώστε να είναι μίνιμαλ και να μπορώ να κάνω 5-6 πραγματάκια που θέλω χωρίς να με βασανίζει η συσκευή μου. Αυτό το blackview zeta με το που το άναψα και άρχισα να το ρυθμίζω ήταν σαν να είχε φτιαχτεί για μένα: με αρκετή ευκολία, παρά την πολύ μεταγενέστερη έκδοση android που έχει (4.4.2 ενώ είχα 2.3.7), πήγαινα από μενού σε μενού και έσβησα και έκλεισα ότι δεν θέλω να βλέπω και να τρέχει και πέρασα τις 5-6 εφαρμογές που χρησιμοποιώ (οpera mini, quickpic, myvodafone. my f2g, instagram...). Δεν είχε μέσα άρχηστες εφαρμογές τύπου παιχνίδα και πχ το twitter που το είχε το απεγκατέστησα χωρίς πρόβλημα. Ακόμα δεν έχω βάλει sim για να δοκιμάσω κλήσεις, αλλά οθόνη, ιντερνετ wifi, instagram, φωτογραφίες (για χρήση snapshot) ταχύτητα που γίνονται όλα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι πανέμορφο κίτρινο και είχε μαζί ζελατίνα και πίσω προστατευτικό σαν σιλικόνης. Σίγουρα δεν είμαι ειδική στα smartphone, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, δεν παίζω παιχνίδια, δεν βλέπω βίντεο, δεν ακούω μουσική ή ράδιο, και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο ακριβό μοντέλο android, αλλά για αυτό που το αγόρασα είμαι πολύ ικανοποιημένη που το πήρα -μέχρι στιγμής- για το είδος χρήσης που περιγράφω. :D Θα ξαναγράψω αργότερα αν αλλάξω γνώμη... Φλυάρησα πολύ, συγνώμη, είναι από τη χαρά μου! :lol: Edited March 6, 2016 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το αγόρασα πριν 2 μέρες από το my24shop, 96 ευρώ, πήγα και το παρέλαβα από το σημείο παραλαβής στην Αγία Παρασκευή. Έρχομαι από το Vodafone Smart II, αρκέτα πάλιο, φτηνό και τίποτα ιδιαίτερο smartphone και, ενδιάμεσα πριν 6 μήνες, πήρα για δοκιμή ένα i-phone 4s, το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να ρυθμίσω όπως θα ήθελα, ούτε να το μάθω καλά και γενικά δεν μου άρεσε και το παράτησα και χρησιμοποιώ πάλι το παλιό μου Vodafone Smart II. Οπότε είμαι χαμηλών απαιτήσεων χρήστης, θέλω μόνο να μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή μου όπως θέλω ώστε να είναι μίνιμαλ και να μπορώ να κάνω 5-6 πραγματάκια που θέλω χωρίς να με βασανίζει η συσκευή μου. Αυτό το blackview zeta με το που το άναψα και άρχισα να το ρυθμίζω ήταν σαν να είχε φτιαχτεί για μένα: με αρκετή ευκολία, παρά την πολύ μεταγενέστερη έκδοση android που έχει (4.4.2 ενώ είχα 2.3.7), πήγαινα από μενού σε μενού και έσβησα και έκλεισα ότι δεν θέλω να βλέπω και να τρέχει και πέρασα τις 5-6 εφαρμογές που χρησιμοποιώ (οpera mini, quickpic, myvodafone. my f2g, instagram...). Δεν είχε μέσα άρχηστες εφαρμογές τύπου παιχνίδα και πχ το twitter που το είχε το απεγκατέστησα χωρίς πρόβλημα. Ακόμα δεν έχω βάλει sim για να δοκιμάσω κλήσεις, αλλά οθόνη, ιντερνετ wifi, instagram, φωτογραφίες (για χρήση snapshot) ταχύτητα που γίνονται όλα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι πανέμορφο κίτρινο και είχε μαζί ζελατίνα και πίσω προστατευτικό σαν σιλικόνης. Σίγουρα δεν είμαι ειδική στα smartphone, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, δεν παίζω παιχνίδια, δεν βλέπω βίντεο, δεν ακούω μουσική ή ράδιο, και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο ακριβό μοντέλο android, αλλά για αυτό που το αγόρασα είμαι πολύ ικανοποιημένη που το πήρα -μέχρι στιγμής- για το είδος χρήσης που περιγράφω. :D Θα ξαναγράψω αργότερα αν αλλάξω γνώμη... Φλυάρησα πολύ, συγνώμη, είναι από τη χαρά μου! :lol: Απο τις πιο καλες και ειλικρινεις εγγραφες γνωμης που εχω διαβασει. Ετσι! 1+1=2. Καλοριζικο και καλομιλητο!:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 το οτι δεν αναβαθμίζεται σε 5.1 , πόσο μειονέκτημα είναι αυτό ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Προς το παρών καθολου. Εφοσον λειτουργει μια χαρα με 4.4 δεν υπαρχει λογος για update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Προς το παρών καθολου. Εφοσον λειτουργει μια χαρα με 4.4 δεν υπαρχει λογος για update σε ευχαριστώ για την απάντηση ........... δεν το έχω το τηλεφωνο απλά σκεπτομαι να το αγοράσω και προβληματίζομαι αν πρεπει να παρω τηλεφωνο που δεν έχει το 5.1 os ...... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Αν ρολαρει καλα με 4.4 δεν υπάρχει λογος για update. Αν θες για το ψυχολογικο και μονο, παρε κάποιο με λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω θήκες σε ευρωπαικό e-shop ? .......... δεν θέλω να μπλέξω με Κίνα..... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos3 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπερα σας, εχω παρει το συγκεκριμενο κινητο τηλεφωνο για την πεθερα μου, κατι πατησε και κολλησε ασχημα βγαζοντας διαφορα μηνυματα. με τη σειρα μου και εγω κατι πατησα και μαλλον διεγραψα το software. αν κατεβασω ενα android 4.4 που ειχε θελει τπτ προγραμματα στο pc για να το περασω η απλα μπαινω στο μενου http://www.blackview.hk.img.800cdn.com/uploads/2015/05/081704505479.jpg και το φορτωνω απο εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos3 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταποκριση αλλά έστειλα πίσω την συσκευή. Θα δουμε τι θα πει ο τεχνικός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Μπορει καποιος να κανει Backup τη ROM απο το κινητό του και να την ανεβάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αυτή την εβδομάδα το eshop το έχει crazy Sunday στα 80€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomck Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 γεια σας. ξέρει κανένας που μπορώ να βρω rom/firmware για αυτό το κινητό(κόλλησε ιο)? έβαλα αυτό που έχει η εταιρία (ver.0.7) και έχω μια μαύρη οθόνη με γραμμές :mad: τώρα .!!!:X:X:X διάβασα ότι με τη αναβάθμιση από την 1.0 σε 1.1 χάνεις το playstore και σου βάζει ένα δικό της που κολλας ιο άμεσος!!αυτό ακριβώς έγινε και σε μένα. κανένας άλλος ? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Σου δινει ειδοποιησεις ο browser που ειχε προεγκατεστημενος απο κατι περιεργα σαιτ (σημερα μου επισξμανε στο ακυρο μια adult σελιδα) και επισης στο ασχετο οταν πατας λινκ στον chrome αντι να ανοιξει νεα καρτελα στον χρομ το ανοιγει στον προεγκατεστημενο browser? Αν ναι δεν εχεις ιο.ο προεγκατεστημενος browser εχει ιο απο την ιδια την blackview και δεν μπορεις να τον απεγκαταστησεις ειναι κλειδωμενος. Θα ανοιξω θεμα στο φορουμ τους... Σε μενα εχοντας κανει ολες τις εργοστασιακες αναβαθμισεις δεν εχασα το playstore αλλα κανει μπαμ οτι το κινητο τρεχει κακοβουλα πειραγμενα script απο πισω για τα οποια δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Ειδικα αυτο το να πατας λινκ απο βιντεο στην αναζητηση βιντεο του chrome και να στα ανοιγει στον προεγκατεστημενο αναθεματισμενο αθλιο browser ποσο ποιο πειραγμα και ιος???Και αγορασα το κινητο απο ελληνικο σαιτ με ελληνικη εγγυηση οχι απο κανα κινεζοσαιτ... Edited July 15, 2016 by pantoflakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannoum Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 γεια σας. ξέρει κανένας που μπορώ να βρω rom/firmware για αυτό το κινητό(κόλλησε ιο)? έβαλα αυτό που έχει η εταιρία (ver.0.7) και έχω μια μαύρη οθόνη με γραμμές :mad: τώρα .!!!:X:X:X διάβασα ότι με τη αναβάθμιση από την 1.0 σε 1.1 χάνεις το playstore και σου βάζει ένα δικό της που κολλας ιο άμεσος!!αυτό ακριβώς έγινε και σε μένα. κανένας άλλος ? ευχαριστώ. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχει κανείς καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts