Jump to content

poltsirak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by poltsirak

  1. στα public δεν τα ειχαν ουτε στην βυτρινα τους . τους τα ζητισα ανηξαν τα ντουλαπια τους και μου τα εδοσαν ,δεν δοκιμασα να βαλω δυο καρτες ομος εχει επιλογη να ρηθμισεις σιμ 1 και σιμ 2 αν σε βοηθαει αυτο
  2. οπιος ενδιαφερετε ακομα να το αγορασει υπαρχει διαθεσιμο στα public στα 169 euro με δωρο power bank πηρα ενα εχτες απο την αγια παρασκευη και ενα σημερα απο τον πειραια ,(δεν εχει προεγκατεστιμενα προγραμματα απο την wind που συνεργαζονται τα public)
  3. το βρηκα 68 $ στο http://www.mobilescoupons.com/coupons-deals/blackview-zeta-v16-discount-coupon-from-gearbest
  4. σε ευχαριστω πολυ, δεν μπορουσα να καταλαβω τι γινοτανε .θα το παραγγείλω συντομα :up::up:
  5. http://www.coolicool.com/blackview-breeze-mtk6582w-13ghz-quad-core-45-inch-fwvga-screen-android-50-3g-smartphone-g-39586 εδω εχει 58 και κατι με android 5.o κιτκατ λεει και εδω http://www.everbuying.net/product840154.html το λεει v2 kai exei 67 ευρο και καπου αλου το βρηκα 63 αλλα με android 4.4 στο σιτε τις blackview το εχει οπος το coolicool με την διαφορα οτι λεει android 5.0 lolipop, τελικα ειναι το ιδιο τηλεφωνο?
  6. καταλαβα .... παμε να ψαξουμε για αλλο ! ευχαστω για την βοηθεια παντος ειναι δυσκολο να αποφασισεις με τοσα που κυκλοφορουν!
  7. τελικα αξιζει να το παρουμε? ενοω δεν θα βγει οφφ μετα απο 1-2 μηνες, με μπερδεψατε:confused:
×
×
  • Create New...