Jump to content

BlackView Zeta V16

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://pic.pandawill.com/media/banner/750x436x2015-05-28_13_57_57BlackViewZetaV16.jpg.,X69-,W_6ZT98iPfk3GE047xU.jpg

Android 4.4

Dual SIM Card Dual Standby(one Micro SIM card )

MTK6592M 1GB,8GB

5.0 Inch,IPS, 1280 x 720 pixels

Dual Cameras, 2.0MP(interpolation 5.0MP)front camera, 5.0MP (interpolation 8.0MP)back camera with flashlight and auto focus

2200mAh Battery

$83

Edited by valanths

Στα $78.89 με κουπονι ΖetaV16 στο Gearbest.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δεν ισχυει το κουπονι...
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• 1 month later...
Καλησπερα σε ολους. Μετα το περας λειτουργιας του zopo 998 που ειχα (rip) και εν οψη capital control βρεθηκα απο σποντα με την εν λογω συσκευη στην κατοχη μου... Η οποια για το κοστος της ειναι οτι καλυτερο vfm εχει πεσει στα χερια και στην αντιληψη μου! Αψογη οθονη πολυ καλοκουρδισμενο συνολο και σιγουρα στοιβαροτητα κατασκευης απο αλλη κατηγορια. Οκ τα 8mp της καμερας μπορει να ειναι λιγα για καποιον foto enthusiast και το οτι δεν ειναι LTE να προβληματιζει καποιους αλλα με κατω των 90€ δεν ειναι ευκολο να τα εχεις ολα... :)

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ...

ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!)

Έτυχε και είδα να το αγοράζει κάποιος μπροστά μου σε ένα μαγαζί με κινητά που μπήκα τυχαία ενώ ήμουν διακοπές εκτός Αθηνών και μου άρεσε. Εκεί ο τύπος το είχε 129. Στο σκρουτζ βλέπω 125. Για να το πάρω με 90 που λέτε πρέπει να το αγοράσω από εξωτερικό, ε; Δεν το αγοράσει ποτέ ηλεκτρονικά απ' έξω λόγω εγγύησης (για να μην ταχυδρομώ μπρος πίσω), αλλά και 40 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά...

85$ κοστιζει απο Κινα.Λιγο κατω απο 80 Ευρω.Αν το μαγαζι ειναι σοβαρο και παρεχει σοβαρη εγγυηση και οχι του τυπου ''μιλα με τον κινεζο για να βγαλεις ακρη'' ειναι δικο σου θεμα αν θα δωσεις τα εξτρα 45 Ευρω.

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Το αγόρασα πριν 2 μέρες από το my24shop, 96 ευρώ, πήγα και το παρέλαβα από το σημείο παραλαβής στην Αγία Παρασκευή.

Έρχομαι από το Vodafone Smart II, αρκέτα πάλιο, φτηνό και τίποτα ιδιαίτερο smartphone και, ενδιάμεσα πριν 6 μήνες, πήρα για δοκιμή ένα i-phone 4s, το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να ρυθμίσω όπως θα ήθελα, ούτε να το μάθω καλά και γενικά δεν μου άρεσε και το παράτησα και χρησιμοποιώ πάλι το παλιό μου Vodafone Smart II. Οπότε είμαι χαμηλών απαιτήσεων χρήστης, θέλω μόνο να μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή μου όπως θέλω ώστε να είναι μίνιμαλ και να μπορώ να κάνω 5-6 πραγματάκια που θέλω χωρίς να με βασανίζει η συσκευή μου.

Αυτό το blackview zeta με το που το άναψα και άρχισα να το ρυθμίζω ήταν σαν να είχε φτιαχτεί για μένα: με αρκετή ευκολία, παρά την πολύ μεταγενέστερη έκδοση android που έχει (4.4.2 ενώ είχα 2.3.7), πήγαινα από μενού σε μενού και έσβησα και έκλεισα ότι δεν θέλω να βλέπω και να τρέχει και πέρασα τις 5-6 εφαρμογές που χρησιμοποιώ (οpera mini, quickpic, myvodafone. my f2g, instagram...). Δεν είχε μέσα άρχηστες εφαρμογές τύπου παιχνίδα και πχ το twitter που το είχε το απεγκατέστησα χωρίς πρόβλημα. Ακόμα δεν έχω βάλει sim για να δοκιμάσω κλήσεις, αλλά οθόνη, ιντερνετ wifi, instagram, φωτογραφίες (για χρήση snapshot) ταχύτητα που γίνονται όλα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι πανέμορφο κίτρινο και είχε μαζί ζελατίνα και πίσω προστατευτικό σαν σιλικόνης. Σίγουρα δεν είμαι ειδική στα smartphone, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, δεν παίζω παιχνίδια, δεν βλέπω βίντεο, δεν ακούω μουσική ή ράδιο, και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο ακριβό μοντέλο android, αλλά για αυτό που το αγόρασα είμαι πολύ ικανοποιημένη που το πήρα -μέχρι στιγμής- για το είδος χρήσης που περιγράφω. :D Θα ξαναγράψω αργότερα αν αλλάξω γνώμη...

Φλυάρησα πολύ, συγνώμη, είναι από τη χαρά μου! :lol:

Edited by tseapis

Το αγόρασα πριν 2 μέρες από το my24shop, 96 ευρώ, πήγα και το παρέλαβα από το σημείο παραλαβής στην Αγία Παρασκευή.

Έρχομαι από το Vodafone Smart II, αρκέτα πάλιο, φτηνό και τίποτα ιδιαίτερο smartphone και, ενδιάμεσα πριν 6 μήνες, πήρα για δοκιμή ένα i-phone 4s, το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να ρυθμίσω όπως θα ήθελα, ούτε να το μάθω καλά και γενικά δεν μου άρεσε και το παράτησα και χρησιμοποιώ πάλι το παλιό μου Vodafone Smart II. Οπότε είμαι χαμηλών απαιτήσεων χρήστης, θέλω μόνο να μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή μου όπως θέλω ώστε να είναι μίνιμαλ και να μπορώ να κάνω 5-6 πραγματάκια που θέλω χωρίς να με βασανίζει η συσκευή μου.

Αυτό το blackview zeta με το που το άναψα και άρχισα να το ρυθμίζω ήταν σαν να είχε φτιαχτεί για μένα: με αρκετή ευκολία, παρά την πολύ μεταγενέστερη έκδοση android που έχει (4.4.2 ενώ είχα 2.3.7), πήγαινα από μενού σε μενού και έσβησα και έκλεισα ότι δεν θέλω να βλέπω και να τρέχει και πέρασα τις 5-6 εφαρμογές που χρησιμοποιώ (οpera mini, quickpic, myvodafone. my f2g, instagram...). Δεν είχε μέσα άρχηστες εφαρμογές τύπου παιχνίδα και πχ το twitter που το είχε το απεγκατέστησα χωρίς πρόβλημα. Ακόμα δεν έχω βάλει sim για να δοκιμάσω κλήσεις, αλλά οθόνη, ιντερνετ wifi, instagram, φωτογραφίες (για χρήση snapshot) ταχύτητα που γίνονται όλα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι πανέμορφο κίτρινο και είχε μαζί ζελατίνα και πίσω προστατευτικό σαν σιλικόνης. Σίγουρα δεν είμαι ειδική στα smartphone, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, δεν παίζω παιχνίδια, δεν βλέπω βίντεο, δεν ακούω μουσική ή ράδιο, και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο ακριβό μοντέλο android, αλλά για αυτό που το αγόρασα είμαι πολύ ικανοποιημένη που το πήρα -μέχρι στιγμής- για το είδος χρήσης που περιγράφω. :D Θα ξαναγράψω αργότερα αν αλλάξω γνώμη...

Φλυάρησα πολύ, συγνώμη, είναι από τη χαρά μου! :lol:

Απο τις πιο καλες και ειλικρινεις εγγραφες γνωμης που εχω διαβασει. Ετσι! 1+1=2.

Καλοριζικο και καλομιλητο!:)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• 3 weeks later...
Προς το παρών καθολου.

Εφοσον λειτουργει μια χαρα με 4.4 δεν υπαρχει λογος για update

σε ευχαριστώ για την απάντηση ........... δεν το έχω το τηλεφωνο απλά σκεπτομαι να το αγοράσω και προβληματίζομαι αν πρεπει να παρω τηλεφωνο που δεν έχει το 5.1 os ......

:)

Αν ρολαρει καλα με 4.4 δεν υπάρχει λογος για update.

Αν θες για το ψυχολογικο και μονο, παρε κάποιο με λολιποπ

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Καλησπερα σας,

εχω παρει το συγκεκριμενο κινητο τηλεφωνο για την πεθερα μου, κατι πατησε και κολλησε ασχημα βγαζοντας διαφορα μηνυματα. με τη σειρα μου και εγω κατι πατησα και μαλλον διεγραψα το software.

αν κατεβασω ενα android 4.4 που ειχε θελει τπτ προγραμματα στο pc για να το περασω η απλα μπαινω στο μενου http://www.blackview.hk.img.800cdn.com/uploads/2015/05/081704505479.jpg και το φορτωνω απο εδω?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

γεια σας. ξέρει κανένας που μπορώ να βρω rom/firmware για αυτό το κινητό(κόλλησε ιο)? έβαλα αυτό που έχει η εταιρία (ver.0.7) και έχω μια μαύρη οθόνη με γραμμές :mad: τώρα .!!!:X:X:X

διάβασα ότι με τη αναβάθμιση από την 1.0 σε 1.1 χάνεις το playstore και σου βάζει ένα δικό της που κολλας ιο άμεσος!!αυτό ακριβώς έγινε και σε μένα. κανένας άλλος ?

ευχαριστώ.

• 2 weeks later...

Σου δινει ειδοποιησεις ο browser που ειχε προεγκατεστημενος απο κατι περιεργα σαιτ (σημερα μου επισξμανε στο ακυρο μια adult σελιδα) και επισης στο ασχετο οταν πατας λινκ στον chrome αντι να ανοιξει νεα καρτελα στον χρομ το ανοιγει στον προεγκατεστημενο browser? Αν ναι δεν εχεις ιο.ο προεγκατεστημενος browser εχει ιο απο την ιδια την blackview και δεν μπορεις να τον απεγκαταστησεις ειναι κλειδωμενος. Θα ανοιξω θεμα στο φορουμ τους...

Σε μενα εχοντας κανει ολες τις εργοστασιακες αναβαθμισεις δεν εχασα το playstore αλλα κανει μπαμ οτι το κινητο τρεχει κακοβουλα πειραγμενα script απο πισω για τα οποια δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Ειδικα αυτο το να πατας λινκ απο βιντεο στην αναζητηση βιντεο του chrome και να στα ανοιγει στον προεγκατεστημενο αναθεματισμενο αθλιο browser ποσο ποιο πειραγμα και ιος???Και αγορασα το κινητο απο ελληνικο σαιτ με ελληνικη εγγυηση οχι απο κανα κινεζοσαιτ...

Edited by pantoflakias

• 2 weeks later...
γεια σας. ξέρει κανένας που μπορώ να βρω rom/firmware για αυτό το κινητό(κόλλησε ιο)? έβαλα αυτό που έχει η εταιρία (ver.0.7) και έχω μια μαύρη οθόνη με γραμμές :mad: τώρα .!!!:X:X:X

διάβασα ότι με τη αναβάθμιση από την 1.0 σε 1.1 χάνεις το playstore και σου βάζει ένα δικό της που κολλας ιο άμεσος!!αυτό ακριβώς έγινε και σε μένα. κανένας άλλος ?

ευχαριστώ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχει κανείς καμιά λύση?