petle Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) :shock::shock::shock::shock:παιδια ψαχνω για tempered glass για leagoo elite 5 δεν βρισκω πουθενα :cry: Edited September 10, 2016 by petle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 http://m.banggood.com/search/leagoo-elite-5-tempered.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Προσωρινά πάντως με αυτό που πρότεινες, την εκκαθάριση δεδομένων, λειτούργησε. Τώρα..στην πορεία θα δείξει. Τελικά ..πάλι τα ίδια ...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolink Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τελικά ..πάλι τα ίδια ...:mad: Εγω εκτος απο εκκαθαριση δεδομενων, εβαλα και το No Root Firewall οπως προταθηκε πολυ σωστα απο εναν συναδελφο και μπλοκαρα ολες τις εφαρμογες της leagoo. Δεν εχω δει ποτε διαφημιση απο τοτε!!! :) Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Ενα περίεργο που μου κανε σήμερα,ειναι οτι δεν μπορω να απενεργοποιησω ή να ενεργοποιήσω το wi-fi απο την μπαρα των συντομευσεων,και πρεπει να μπω στις ρυθμισεις να το κανω.Το εικονιδιο δεν αλλαζει. Σε 2 βδομαδες χρονιζει ελπιζω να μη γερασε! Ουτε bluetooth,ουτε ρυθμισεις,ουτε επαφες με παει απο τη μπαρα. Edited September 16, 2016 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εγω εκτος απο εκκαθαριση δεδομενων, εβαλα και το No Root Firewall οπως προταθηκε πολυ σωστα απο εναν συναδελφο και μπλοκαρα ολες τις εφαρμογες της leagoo. Δεν εχω δει ποτε διαφημιση απο τοτε!!! :) Τι ακριβώς είναι αυτό? Για βοήθησέ με λίγο βήμα βήμα.. Σ ευχαριστώ πολύ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annia Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Επιτέλους νεο update...τωρα το κατεβάζω...για να δούμε...θα λύσει τίποτα ή θα τα κάνει χειρότερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Επιτέλους νεο update...τωρα το κατεβάζω...για να δούμε...θα λύσει τίποτα ή θα τα κάνει χειρότερα??? Το θεμα εδω,κατ εμε παντα,δεν ειναι εαν θα δουθουν λυσεις,αλλα το οτι η εταιρια,τοσο καιρο με την 1η κυκλοφορια του κτν,το υποστηριζει ακομα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annia Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Σωστό κ αυτο... πάντως με την πρώτη ματιά ένα θεματάκι που είχα μου το έλυσε... επίσης μεγάλωσαν τα εικονίδια του σήματος του κινητού... τωρα η ένδειξη 3G ή 4G είναι τεράστια...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Άλλος που να προχώρησε στην αναβάθμιση? Να μας πεί υπέρ-κατά και διαφορές .. Edited September 21, 2016 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annia Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εγώ που είχα θέμα με το όταν πατούσα το κεντρικό κουμπί που κλείνει όλες τις εφαρμογες μου κρατούσε παντα μια ενεργή, συνήθως αυτή που είχα ανοίξει πρωτη μετα απο επανεκκίνηση, αυτό λύθηκε... Δεν έχω δει προς το παρόν κάτι άλλο.. Γενικά δεν είχα θέματα οποτε... Μονο αυτή η διαφημιστική σελιδα στο chrome συνεχίζει αν κ τώρα που το σκέφτομαι ίσως να θέλει εκκαθάριση δεδομένων για να είμαι απόλυτα σίγουρη γιαυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Άλλος που να προχώρησε στην αναβάθμιση? Να μας πεί υπέρ-κατά και διαφορές .. την κανω κ ενημερωνω.220 MB ειναι Εγινε η ενημερωση χωρις προβλημα.Δε βλεπω κατι ιδιαίτερο.Δεν υπαρχουν νεες leagooεφαρμογες.Αυτο που αναφερθηκε με τα μεγαλυτερα σηματα των δυο καρτων.Επισης,όταν κατεβαζεις τη γραμμη,σου γραφει "Δεν υπαρχουν ειδοποιησεις" κατι περιττό δηλαδη. Αυτο που λεει ο φιλος δεν κραταει οντως καποια εφαρμογη στην εκκαθαριση.Aυτο ενω μου το κανε σταματησε εδω κ λιγο καιρο,ειχα απενεργοποιησει ολα της leagoo. Πριν την ενημερωση τα ενεργοποιησα για το φοβο των Ιουδαίων. Σε ενα antutu που ετρεξα μου γραψε 24480,πριν ειχα 22700,αν λεει κατι αυτο. Edited September 20, 2016 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Προχώρησα και γώ στην αναβάθμιση 270mb έλεγε εμένα.. Μου εμφάνισε app store,leagoo share & leagoo beauty. Τα αφήνουμε ως έχουν? Κι επίσης στην αρχική οθόνη μου εμφάνισε 2 Google Chrome. Aπ οτι είχα διαβάσει αυτό υπήρχε και στην ποηγούμενη αναβάθμιση την οποία όμως δεν ειχα κάνει. Πως καταργούμε το ένα εικονίδιο chrome? Edited September 21, 2016 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Προχώρησα και γώ στην αναβάθμιση 270mb έλεγε εμένα.. Μου εμφάνισε app store,leagoo share & leagoo beauty. Τα αφήνουμε ως έχουν? Κι επίσης στην αρχική οθόνη μου εμφάνισε 2 Google Chrome. Aπ οτι είχα διαβάσει αυτό υπήρχε και στην ποηγούμενη αναβάθμιση την οποία όμως δεν ειχα κάνει. Πως καταργούμε το ένα εικονίδιο chrome? Kαταρχην μετα το update(και το οποιο update) καλο θα ειναι να κανεις μια επαναφορα,εαν ειναι εφικτο,λυνει πολλα τετοια μικροθεματακια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) εχω θεμα με τις ειδοποιησεις μετα την αναβαθμιση.ουτε καν τα mail Edited September 21, 2016 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Επαναφορά φοβάμαι να κάνω μη χάσω τις ρυθίσεις που έχω. Εμένα πάλι το αντίθετο.. φτιάχτηκαν όλες οι ειδοποιήσεις. Πχ πριν δν χτύπαγαν τα mail, τωρα οκ. Το διπλό chrome πως το καταργούμε χωρίς επαναφορά εργοστασιακών?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Επαναφορά φοβάμαι να κάνω μη χάσω τις ρυθίσεις που έχω. Εμένα πάλι το αντίθετο.. φτιάχτηκαν όλες οι ειδοποιήσεις. Πχ πριν δν χτύπαγαν τα mail, τωρα οκ. Το διπλό chrome πως το καταργούμε χωρίς επαναφορά εργοστασιακών?? Διαγραφη εφαρμογων,ξανα εγκατασταση κ επανηλθαν.Διπλη εφαρμογη δεν ειχα ποτέ,αλλα γιατι δε δοκιμαζεις να τους διαγραψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το προσπάθησα αλλα δεν μου έχει την επιλογή κατάργηση εγκατάστασης όπως με τις άλλες εφαρμογές. Μου βγάζει μόνο αναγκαστική διακοπή-απενεργοποίηση κ εκκαθάριση δεδομένων. Κατάργηση εφαρμογής δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) και μετα το update 220mb R35_0616 το eset εξακολουθει να εντοπιζει την εφαρμογη συστηματος beautyMakeup ως trojan. Edited September 22, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το προσπάθησα αλλα δεν μου έχει την επιλογή κατάργηση εγκατάστασης όπως με τις άλλες εφαρμογές. Μου βγάζει μόνο αναγκαστική διακοπή-απενεργοποίηση κ εκκαθάριση δεδομένων. Κατάργηση εφαρμογής δεν έχει. Κανε απενεργοποιηση στον εναν κ λογικα θα εισαι οκ τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Μπα τίποτα .....συνεχίζει να εμφανίζει 2 εικονίδια. Κ μες τις εφαρμογές υπάρχει 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axetos Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 έκανα και εγω την εκατάσταση. δεν έχω αντιληθφει ακόμα καμια διαταραχη...!!! φίλε LNK στην προηγουμενη αναβάθμηση και εμένα μου είχε βγάλει διπλα κάποια εικονίδια. δυστηχος ο μοναδικος τρόπος είναι απο όσο κατάλαβα να γίνει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμήσεων για να εξαφανηστουν τα διπλα εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Σ ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση..δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή όμως. Θα τα αφήσω ως έχουν ..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλημέρα.. Το κινητό της ανηψιάς μου off.. Ξαφνικά δεν λειτουργούσε το κουμπί ενεργοποίησης wifi και στις επιλογές του wifi πάνω δεξιά στις τελίτσες, δεν εμφανίζει καμία επιλογή. Του έκανε επαναφορά εργοστασιακών, τίποτα. Τπ έστειλα στο εξουσιοδοτημένο safesales και μου παν μητρική και δεν αξίζει να το φτιάξω. Έχει κανείς καμία άλλη ιδέα? Αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Όλα τα άλλα λειτουργούν μια χαρά. Μόνο αυτό το πρόβλημα παρουσίασε. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλημέρα.. Το κινητό της ανηψιάς μου off.. Ξαφνικά δεν λειτουργούσε το κουμπί ενεργοποίησης wifi και στις επιλογές του wifi πάνω δεξιά στις τελίτσες, δεν εμφανίζει καμία επιλογή. Του έκανε επαναφορά εργοστασιακών, τίποτα. Τπ έστειλα στο εξουσιοδοτημένο safesales και μου παν μητρική και δεν αξίζει να το φτιάξω. Έχει κανείς καμία άλλη ιδέα? Αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Όλα τα άλλα λειτουργούν μια χαρά. Μόνο αυτό το πρόβλημα παρουσίασε. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Απο που και ποτε ειναι αγορασμενο? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts