shad0w Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Περήφανη κάτοχος ενός κίτρινου leagoo elite 5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Περήφανη κάτοχος ενός κίτρινου leagoo elite 5! Μεγειά σου :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Περήφανη κάτοχος ενός κίτρινου leagoo elite 5! Εγώ το έχω καποιους μήνες κ είμαι περήφανη όπως κι εσύ! Με γειά σου!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shad0w Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Παιδιά πόσες μέρες σας κρατάει η μπαταρία; Η πρώτες φορτίσεις μου έβγαλαν περίπου 2 μερες με αρκετή χρήση ίντερνετ. Θα έπρεπε να κρατάει παραπάνω; Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από τόσο μεγάλη μπαταρία και ηταν και ένας λόγος που το αγόρασα αυτό. Έχετε κάποιο τιπ να κρατάει παραπάνω; Επίσης παρατήρησα ότι αυτή η περίεργη εφαρμογή, όταν κάνω ρισταρτ το κινητό ενεργοποιείται αυτόματα πάλι. Κάθε φορά αυτό θα γίνεται; :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Παιδιά πόσες μέρες σας κρατάει η μπαταρία; Η πρώτες φορτίσεις μου έβγαλαν περίπου 2 μερες με αρκετή χρήση ίντερνετ. Θα έπρεπε να κρατάει παραπάνω; Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από τόσο μεγάλη μπαταρία και ηταν και ένας λόγος που το αγόρασα αυτό. Έχετε κάποιο τιπ να κρατάει παραπάνω; Επίσης παρατήρησα ότι αυτή η περίεργη εφαρμογή, όταν κάνω ρισταρτ το κινητό ενεργοποιείται αυτόματα πάλι. Κάθε φορά αυτό θα γίνεται; :mad::mad: οκ ειναι η μπαταρια σου. ποια εφαρμογη? (ονομα ή screenshot) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shad0w Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 οκ ειναι η μπαταρια σου. ποια εφαρμογη? (ονομα ή screenshot) Το Leagoo beauty, είχε αναφερθεί εδώ από την αρχή ότι είναι ύποπτη και καλό είναι να απενεργοποιηθεί αλλα συνεχως ενεργοποιείται μόνη της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Το Leagoo beauty, είχε αναφερθεί εδώ από την αρχή ότι είναι ύποπτη και καλό είναι να απενεργοποιηθεί αλλα συνεχως ενεργοποιείται μόνη της! αυτη η εφαρμογη που λες ήταν στα τηλεφωνα που παραλαβαμε το φθινόπωρο,κατι με make up έλεγε,και απενεργοποιουνταν.Το leagoo beauty μας το φορτωσαν στην τελευταια αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 @shadow αντι να μπαινεις στο beauty mode οπως πριν (δηλαδη απο την προβολη φωτογραφιας) τωρα μπορεις και απο το προγραμμα. δεν το θεωρω υποπτο-κακοβουλο. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημέρα,Μια ερώτηση θέλω να κάνω,το κινητό υποστηρίζει 4g και στις 2 καρτες;Δεν εννοώ ταυτόχρονα αλλα μεσα απο τις ρυθμίσεις να μπορείς να επιλέξεις ποια θα ειναι 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μου ζητήθηκε αναβάθμιση του remote. Νέα έκδοση.. Την κάνουμε άφοβα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annia Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημέρα,Μια ερώτηση θέλω να κάνω,το κινητό υποστηρίζει 4g και στις 2 καρτες;Δεν εννοώ ταυτόχρονα αλλα μεσα απο τις ρυθμίσεις να μπορείς να επιλέξεις ποια θα ειναι 4g; Ναι, παρόλο που λέει οτι έχει 4g μονο στην κανονική κάρτα κ οχι στη Micro,τουλαχιστον στο κατάστημα που το πήρα εγώ αυτό έλεγε, μπορείς να επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις ποιά θες να είναι η κύρια κάρτα που θα έχει το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ναι, παρόλο που λέει οτι έχει 4g μονο στην κανονική κάρτα κ οχι στη Micro,τουλαχιστον στο κατάστημα που το πήρα εγώ αυτό έλεγε, μπορείς να επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις ποιά θες να είναι η κύρια κάρτα που θα έχει το 4g. Σε ευχαριστώ πολύ!!Αυτό είναι πολυ καλό τότε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παρέλαβα σήμερα θηκη σιλικόνης από vickmall.Τσιμπημένη μεν,αλλά εξαιρετικής ποιότητας,και πρωτη φορά νιώθω ασφαλες το κινητό στο χερι.Τι χαζομάρα που 9 μηνες δεν ειχα πάρει.Οι μαμισιες θηκες δε διναν τετοια αισθηση,η δε σκληρή πλαστική εντελως άβολη. Τελικά με tempered glass και μια καλή σιλικόνη εισαι ενταξει.Αφηστε που ειχα ξεχάσει ποσο όμορφο ειναι το κινητάκι :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Παρέλαβα σήμερα θηκη σιλικόνης από vickmall.Τσιμπημένη μεν,αλλά εξαιρετικής ποιότητας,και πρωτη φορά νιώθω ασφαλες το κινητό στο χερι.Τι χαζομάρα που 9 μηνες δεν ειχα πάρει.Οι μαμισιες θηκες δε διναν τετοια αισθηση,η δε σκληρή πλαστική εντελως άβολη. Τελικά με tempered glass και μια καλή σιλικόνη εισαι ενταξει.Αφηστε που ειχα ξεχάσει ποσο όμορφο ειναι το κινητάκι :up: θηκες1, θηκες2, θηκες3, θηκες4 Edited June 24, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αμεσα το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω αν διαθετει ηχογραφηση κλησης γιατι ειναι απαραιτητη για τη δουλεια μου και γενικοτερα αν αξιζει ως συσκευη για ολα οσα υποτειθεται οτι παρεχει. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αμεσα το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω αν διαθετει ηχογραφηση κλησης γιατι ειναι απαραιτητη για τη δουλεια μου και γενικοτερα αν αξιζει ως συσκευη για ολα οσα υποτειθεται οτι παρεχει. Σας ευχαριστω Πλεον εχει παλιωσει αυτο σαν μοντελο,αλλα μια χαρα ειναι,εαν το βρεις και σε τιμουλα κοντα στα 90-100$( max.....) το τσιμπας.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αμεσα το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω αν διαθετει ηχογραφηση κλησης γιατι ειναι απαραιτητη για τη δουλεια μου και γενικοτερα αν αξιζει ως συσκευη για ολα οσα υποτειθεται οτι παρεχει. Σας ευχαριστω Το έχω 9 μήνες και δε με έχει προβληματίσει.Και με πολύ καλή αυτονομία. Έχει ηχογράφηση κλήσης,τη χρησιμοποιώ συχνά,και τις πηγαίνει στην microsd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αμεσα το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω αν διαθετει ηχογραφηση κλησης γιατι ειναι απαραιτητη για τη δουλεια μου και γενικοτερα αν αξιζει ως συσκευη για ολα οσα υποτειθεται οτι παρεχει. Σας ευχαριστω σχεδον ολα το κανουν με εφαρμογη απο play store Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) σχεδον ολα το κανουν με εφαρμογη απο play store Δεν χρειαζεται εγαρμογή.Όταν εισαι σε κληση πατάς τις 3 τελείες δεξιά,και σου βγάζει εναρξη εγγραφής Ειδα και τις θηκες σιλικόνης που έβαλες,και εκανα εγγραφή στον Αλί,έχει και νημα εδώ,και κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθω,εστω κ αργά.Συμφέρει :) Edited June 25, 2016 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndaf1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παιδιά ποια σουίτα να χρησιμοποιήσω να πάρω back up και να κάνω επαναφορά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ευχαριστω παιδια μαλλον θα το αγορασω , εστω και λιγο αργα. Απο καμερα τι λεει ? Φωτογραφιες , βιντεο ? Πως σας φαινονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ευχαριστω παιδια μαλλον θα το αγορασω , εστω και λιγο αργα. Απο καμερα τι λεει ? Φωτογραφιες , βιντεο ? Πως σας φαινονται ? Διαβασε και λιγο το νημα......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ευχαριστω παιδια μαλλον θα το αγορασω , εστω και λιγο αργα. Απο καμερα τι λεει ? Φωτογραφιες , βιντεο ? Πως σας φαινονται ? αρκετα αξιοπρεπεις και οι 2 καμερες Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Θέλω να αγοράσω την γαλάζια θήκη σιλκόνης. Στο Alliexpress δυστυχώς δεν περνάει η αγορά μου. Μάλλον λόγω cc. Έχει κανείς υπόψιν του που αλλου μπορώ να την βρώ? Όσο έψαξα δεν βρήκα. Και Vickmall έχει μόνο γκρι κι αρκετά τσιμπημένη τιμή .. Κάποιο άλλο site??? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis1996 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλησπερα! παω να κατεβασω την αναβαθμιση του zazaremote αλλα μου κανει παυση μονο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts