Jump to content

Pantelis1996

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pantelis1996

  1. θα δοκιμάσω αυτο με το play store να δω αν εχεί διαφορά! εγώ έχω την R35_0616 πολυ καιρό τώρα. Υπάρχει ενημέρωση για το αν θα βγεί κατι καινούριο για το κινηνητό ή το έχουν αφήσει τελείως στην τύχη του? Μπορούμε εμείς να του προσαρμόσουμε κατι νεώτερο μήπως διορθώσει κατι?
  2. Παρακολουθεί κανείς το θέμα ακόμα? :worry:
  3. Είχα το θέμα με την άκυρη σελίδα που πετάει μόνο του όταν ανοίγεις το chrome ,το οποίο διόρθωσα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για κάποιο δίαστημα δεν είχα πρόβλημα. Τον τελευταίο μήνα άρχισε κάποιες φορές να μου κάνει επανεκκινήσεις , να κολλάει αρκετά και να μου κλείνει μόνο του τις εφαρμογές facebook & messenger (πιθανό πρόβλημα εφαρμογών και όχι του κινητού). Αναγκάστηκα να του κάνω ξανά επαναφορά όταν κατά την εκκίνηση κολλούσε στο λογότυπο της leagoo και έπρεπε να ξανά πατήσω παρατεταμένα το κουμπί εκκίνησης για να ανοίξει κανονικά. Διορθώθηκε το θέμα της εκκίνησης αλλά συνεχίζει να κολλάει πολύ και σε αρκετές εφαρμογές μερικές φορές να μου πετάει " Η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί " και να αναγκάζομαι να του κάνω επανεκκίνηση γαι να μου τις ανοίξει κανονικά. Επειδή δεν είμαι σε θέση να πάρω καινούριο θα ήθελα να το σώσω. Έχει κάποιος καμία ιδέα ή έχει κάνει κάποιος flash με άλλη ROM χωρίς πρόβλημα; Έχω δει αυτά : και https://www.getdroidtips.com/install-official-stock-rom-on-leagoo-elite-5/ αλλά φοβάμαι να δοκιμάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την έκθεση. :rolleyes:
  4. Καλησπερα! παω να κατεβασω την αναβαθμιση του zazaremote αλλα μου κανει παυση μονο του!
  5. Αυτο που λέτε με τις εφαρμογες μου το κανει και εμενα αλλα δεν του δίνω και πολυ σημασια! η μπαταρια κραταει ανετα δυο μερες με ιντερνετ μυνηματα και τα σχετικα! παλι καλα δεν εχω αλλο προβλημα απο αυτα που λετε! ελπιζω να μην παρουσιασει! :) Αυτο που εχω ομως ειναι αυτο που ειχα πει και στην προηγουμενη σελιδα αλλα θα το κανω επικολληση ξανα εδω! ελπιζω να ξερει καποιος! "καλησπέρα. πρόσφατα έγινα χρήστης του leagoo elite 5 και έχω πρόβλημα με το remote control. Για παράδειγμα στο ερκοντίσιον αντί να το ανοίγει και κλείνει με το κουμπί που πρέπει το κάνει με άλλο κουμπί (πχ. mode). αυτό μου το κάνει και με το στέρεο του αυτοκινήτου (πχ. μου υψώνει την φωνή με το μηδέν ) . ξέρει κανείς καμία λύση ?"
  6. Εχω δοκιμάσει κάθε συσκευή στο σπίτι μου και αρκετές σε σπίτια φίλων ή στο τει! Άλλα πατάω άλλα κανει ή δεν κάνει τιποτα!
  7. Για το δικό μου πρόβλημα με την συσκευή έχουμε κάτι?
  8. αχα! οκ! ευχαριστώ πολύ! :) Αν κάποιος ξέρει κατι άλλο να μου πει θα μου ηταν χρήσιμο.
  9. τι διαφορετικό μπορεί να έχει η συσκεύη μου ;; Μηπώς γνωριζεις τι μπορώ να κάνω ; Επίσης τις συσκεύες τις ψάχνεις από την αναζήτηση με το μοντέλο ή την απλή ;
  10. καλησπέρα. πρόσφατα έγινα χρήστης του leagoo elite 5 και έχω πρόβλημα με το remote control. Για παράδειγμα στο ερκοντίσιον αντί να το ανοίγει και κλείνει με το κουμπί που πρέπει το κάνει με άλλο κουμπί (πχ. mode). αυτό μου το κάνει και με το στέρεο του αυτοκινήτου (πχ. μου υψώνει την φωνή με το μηδέν ) . ξέρει κανείς καμία λύση ?
×
×
  • Create New...