Jump to content

Leagoo Elite 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά πόσες μέρες σας κρατάει η μπαταρία; Η πρώτες φορτίσεις μου έβγαλαν περίπου 2 μερες με αρκετή χρήση ίντερνετ. Θα έπρεπε να κρατάει παραπάνω; Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από τόσο μεγάλη μπαταρία και ηταν και ένας λόγος που το αγόρασα αυτό. Έχετε κάποιο τιπ να κρατάει παραπάνω;

Επίσης παρατήρησα ότι αυτή η περίεργη εφαρμογή, όταν κάνω ρισταρτ το κινητό ενεργοποιείται αυτόματα πάλι. Κάθε φορά αυτό θα γίνεται; :mad::mad:

Παιδιά πόσες μέρες σας κρατάει η μπαταρία; Η πρώτες φορτίσεις μου έβγαλαν περίπου 2 μερες με αρκετή χρήση ίντερνετ. Θα έπρεπε να κρατάει παραπάνω; Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από τόσο μεγάλη μπαταρία και ηταν και ένας λόγος που το αγόρασα αυτό. Έχετε κάποιο τιπ να κρατάει παραπάνω;

Επίσης παρατήρησα ότι αυτή η περίεργη εφαρμογή, όταν κάνω ρισταρτ το κινητό ενεργοποιείται αυτόματα πάλι. Κάθε φορά αυτό θα γίνεται; :mad::mad:

οκ ειναι η μπαταρια σου.

ποια εφαρμογη? (ονομα ή screenshot)

οκ ειναι η μπαταρια σου.

ποια εφαρμογη? (ονομα ή screenshot)

Το Leagoo beauty, είχε αναφερθεί εδώ από την αρχή ότι είναι ύποπτη και καλό είναι να απενεργοποιηθεί αλλα συνεχως ενεργοποιείται μόνη της!

Το Leagoo beauty, είχε αναφερθεί εδώ από την αρχή ότι είναι ύποπτη και καλό είναι να απενεργοποιηθεί αλλα συνεχως ενεργοποιείται μόνη της!

αυτη η εφαρμογη που λες ήταν στα τηλεφωνα που παραλαβαμε το φθινόπωρο,κατι με make up έλεγε,και απενεργοποιουνταν.Το leagoo beauty μας το φορτωσαν στην τελευταια αναβαθμιση

@shadow αντι να μπαινεις στο beauty mode οπως πριν (δηλαδη απο την προβολη

φωτογραφιας) τωρα μπορεις και απο το προγραμμα. δεν το θεωρω υποπτο-κακοβουλο.

Καλημέρα,Μια ερώτηση θέλω να κάνω,το κινητό υποστηρίζει 4g και στις 2 καρτες;Δεν εννοώ ταυτόχρονα αλλα μεσα απο τις ρυθμίσεις να μπορείς να επιλέξεις ποια θα ειναι 4g;

Καλημέρα,Μια ερώτηση θέλω να κάνω,το κινητό υποστηρίζει 4g και στις 2 καρτες;Δεν εννοώ ταυτόχρονα αλλα μεσα απο τις ρυθμίσεις να μπορείς να επιλέξεις ποια θα ειναι 4g;

Ναι, παρόλο που λέει οτι έχει 4g μονο στην κανονική κάρτα κ οχι στη Micro,τουλαχιστον στο κατάστημα που το πήρα εγώ αυτό έλεγε, μπορείς να επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις ποιά θες να είναι η κύρια κάρτα που θα έχει το 4g.

Ναι, παρόλο που λέει οτι έχει 4g μονο στην κανονική κάρτα κ οχι στη Micro,τουλαχιστον στο κατάστημα που το πήρα εγώ αυτό έλεγε, μπορείς να επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις ποιά θες να είναι η κύρια κάρτα που θα έχει το 4g.

Σε ευχαριστώ πολύ!!Αυτό είναι πολυ καλό τότε!!!

Παρέλαβα σήμερα θηκη σιλικόνης από vickmall.Τσιμπημένη μεν,αλλά εξαιρετικής ποιότητας,και πρωτη φορά νιώθω ασφαλες το κινητό στο χερι.Τι χαζομάρα που 9 μηνες δεν ειχα πάρει.Οι μαμισιες θηκες δε διναν τετοια αισθηση,η δε σκληρή πλαστική εντελως άβολη.

Τελικά με tempered glass και μια καλή σιλικόνη εισαι ενταξει.Αφηστε που ειχα ξεχάσει ποσο όμορφο ειναι το κινητάκι :up:

Παρέλαβα σήμερα θηκη σιλικόνης από vickmall.Τσιμπημένη μεν,αλλά εξαιρετικής ποιότητας,και πρωτη φορά νιώθω ασφαλες το κινητό στο χερι.Τι χαζομάρα που 9 μηνες δεν ειχα πάρει.Οι μαμισιες θηκες δε διναν τετοια αισθηση,η δε σκληρή πλαστική εντελως άβολη.

Τελικά με tempered glass και μια καλή σιλικόνη εισαι ενταξει.Αφηστε που ειχα ξεχάσει ποσο όμορφο ειναι το κινητάκι :up:

θηκες1, θηκες2, θηκες3, θηκες4

Edited by telefoneri

Παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αμεσα το συγκεκριμενο κινητο

θα ηθελα να ρωτησω αν διαθετει ηχογραφηση κλησης γιατι ειναι απαραιτητη για τη δουλεια μου

και γενικοτερα αν αξιζει ως συσκευη για ολα οσα υποτειθεται οτι παρεχει.

Σας ευχαριστω

θα ηθελα να ρωτησω αν διαθετει ηχογραφηση κλησης γιατι ειναι απαραιτητη για τη δουλεια μου

Σας ευχαριστω

Πλεον εχει παλιωσει αυτο σαν μοντελο,αλλα μια χαρα ειναι,εαν το βρεις και σε τιμουλα κοντα στα 90-100$( max.....) το τσιμπας.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σας ευχαριστω

Το έχω 9 μήνες και δε με έχει προβληματίσει.Και με πολύ καλή αυτονομία.

Έχει ηχογράφηση κλήσης,τη χρησιμοποιώ συχνά,και τις πηγαίνει στην microsd.

Σας ευχαριστω

σχεδον ολα το κανουν με εφαρμογη απο play store

σχεδον ολα το κανουν με εφαρμογη απο play store

Δεν χρειαζεται εγαρμογή.Όταν εισαι σε κληση πατάς τις 3 τελείες δεξιά,και σου βγάζει εναρξη εγγραφής

Ειδα και τις θηκες σιλικόνης που έβαλες,και εκανα εγγραφή στον Αλί,έχει και νημα εδώ,και κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθω,εστω κ αργά.Συμφέρει :)

Edited by akalefk

Ευχαριστω παιδια μαλλον θα το αγορασω , εστω και λιγο αργα.

Απο καμερα τι λεει ? Φωτογραφιες , βιντεο ? Πως σας φαινονται ?

Διαβασε και λιγο το νημα......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

αρκετα αξιοπρεπεις και οι 2 καμερες

Θέλω να αγοράσω την γαλάζια θήκη σιλκόνης.

Στο Alliexpress δυστυχώς δεν περνάει η αγορά μου. Μάλλον λόγω cc.

Έχει κανείς υπόψιν του που αλλου μπορώ να την βρώ?

Όσο έψαξα δεν βρήκα. Και Vickmall έχει μόνο γκρι κι αρκετά τσιμπημένη τιμή ..

Κάποιο άλλο site??? :O