Karthan7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σε κινητο φιλου που εχει την R29 του ηρθε σημερα ota σε R33.Ηρθε σε κανεναν αλλο; http://s33.postimg.org/473p6dci3/image_41dd5c60aa02c45fc9259f1ea6ff12f204764a1bc9.jpg αν ναι,την περασε; Καλημερα, σημερα παρελαβα ! Βλεπω στις εικονες οτι η rom γραφει r33_0425, στο δικο μου γραφει r33_0426 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Καλημερα, σημερα παρελαβα ! Βλεπω στις εικονες οτι η rom γραφει r33_0425, στο δικο μου γραφει r33_0426 ενα που εχω εδω ρυθμισεις, σχετικα, αρ εκδοσης r33_0426 ενω ρυθμισεις, σχετικα, ενημερωσεις, r33_0425 :p Edited June 1, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Θανάση καλομίλητο.Πράγματι και στο κινητό του φίλου μου, δίνει την 0425 απο την R29 που έχει τώρα.Aκόμη και αν κάνεις αναβάθμιση στην R33 0425 δεν βγάζει μετά την 0426 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 ενα που εχω εδω ρυθμισεις, σχετικα, αρ εκδοσης r33_0426 ενω ρυθμισεις, σχετικα, ενημερωσεις, r33_0425 :p Τα ιδια μου γραφει και εμενα :lol: Θανάση καλομίλητο.Πράγματι και στο κινητό του φίλου μου, δίνει την 0425 απο την R29 που έχει τώρα.Aκόμη και αν κάνεις αναβάθμιση στην R33 0425 δεν βγάζει μετά την 0426 Ευχαριστω φιλε μου Χρηστο ! Το τηλεφωνο το πηρα για εναν φιλο μου, θα το κρατησω 1-2 μερες και μετα θα του το δωσω :D Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Φίλη παρέλαβε χθές το κινητό..και παρατηρήσαμε στη μέση της οθόνης διακρίνεται μια φαρδιά γραμμή. Ποιο έντονο είναι όταν η οθόνη είναι μαύρη. Έχει κανείς υπόψιν του τι μπορεί να είναι? Σαν να υπήρχε ένα αυτοκόλλητο που βγήκε και άφησε τη στάμπα του. Τι μπορεί να είναι? Edited June 2, 2016 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σήμερα ταχυδρόμησα το Elite5 που αποδείχτηκε DOA, πίσω στο Vickmall και ταυτόχρονα παρελαβα ακόμα ένα, πάλι από Vickmall. Σταύρωσα τα δάκτυλα να είναι όλα καλά, γιατί προορίζεται για δώρο για την ανηψούλα που φεύγει για εκδρομή στην Ιταλία σε λίγες μέρες και το θέλει μαζί της. Αμ δε!!! Το PlayStore κρασάρει συνεχώς, μόλις προσπαθήσεις να κάνεις αναζήτηση. Στο δεύτερο ή τρίτο γράμμα που γράφεις καταρρέει. Επομένως δεν μπόρεσα να περάσω και κανένα άλλο διαγνωστικό πρόγραμμα. Έκανα επαναφορά συστήματος και η κατάσταση παρέμεινε ίδια. Υπάρχει καμιά πρόταση πριν το πακετάρω και αυτό πίσω στο Vick;; Η έκδοση ΡΟΜ που φοράει είναι η R25_1019 Φοβάμαι ακόμα να κάνω αναβάθμιση στην r33, πριν διαβάσω καμιά γνώμη για την απόδοσή της. το πιο σοβαρό πρόβλημα που έχω με το κινητό είναι το WiFi στα καλά καθούμενα και ενώ είμαι συνδεδεμένος σταματάει να στέλνει και να παίρνει δεδομένα και πρέπει να κλείσω και να ανοίξω το WiFi για να συνδεθώ ξανά Σε 7 συνολικά Elite5 που πέρασαν από τα χέρια μου τους τελευταίους 2 μήνες, όλα είχαν το ίδιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Η ημερομηνία της ROM είναι 19/10/2015. Είναι δυνατόν η Leagoo σε φρεσκοκατασκευαασμένο κινητό να βάλει τόσο παλιά ROM; Υπάρχει τρόπος να ελέγξω πότε κατασκευάστηκε το κινητό; Γενικά αρχίζω να σκέφτομαι πολλά για το Vickmall τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σήμερα ταχυδρόμησα το Elite5 που αποδείχτηκε DOA, πίσω στο Vickmall και ταυτόχρονα παρελαβα ακόμα ένα, πάλι από Vickmall. Σταύρωσα τα δάκτυλα να είναι όλα καλά, γιατί προορίζεται για δώρο για την ανηψούλα που φεύγει για εκδρομή στην Ιταλία σε λίγες μέρες και το θέλει μαζί της. Αμ δε!!! Το PlayStore κρασάρει συνεχώς, μόλις προσπαθήσεις να κάνεις αναζήτηση. Στο δεύτερο ή τρίτο γράμμα που γράφεις καταρρέει. Επομένως δεν μπόρεσα να περάσω και κανένα άλλο διαγνωστικό πρόγραμμα. Έκανα επαναφορά συστήματος και η κατάσταση παρέμεινε ίδια. Υπάρχει καμιά πρόταση πριν το πακετάρω και αυτό πίσω στο Vick;; Η έκδοση ΡΟΜ που φοράει είναι η R25_1019 Φοβάμαι ακόμα να κάνω αναβάθμιση στην r33, πριν διαβάσω καμιά γνώμη για την απόδοσή της. Σε 7 συνολικά Elite5 που πέρασαν από τα χέρια μου τους τελευταίους 2 μήνες, όλα είχαν το ίδιο θέμα. Να κανεις update Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Καλό μεσημερι συμφορουμιτες. Κάτοχος εδω και μερικές ημέρες του elite 5 και ήδη εχω μαζέψει κάποιες απορίες Η πρωτη αφορά τον apex launcher. Ενώ τον εχω εγκαταστήσει και τον επιλέγω όταν πατήσω το κεντρικό πλήκτρο γυρίζει αυτόματα στον προεγκατεστημένο launcher της leagoo. Πράγμα σπαστικό αφου σου εμφανίζει φάτσα κάρτα όλες τις φωτο σου και δε διαθέτει συρτάρι εφαρμογών. Υπαρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μη γινεται επιστροφή στον ορίτζιναλ launcher κάθε φορά που πατάω το κεντρικό πλήκτρο; Η δεύτερη απορία μου εχει να κανει με το notification led. Αν και εχω ορίσει στα μηνύματα να ανάβει πράσινο φωτάκι εξακολουθεί να ανάβει κόκκινο. Κάποια λύση για αυτο;;; Σας ευχαριστω πολυ για οποιαδήποτε απάντηση Edited June 5, 2016 by thiseas Δεν εμφανίστηκε ολόκληρο το μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) ... apex launcher. Ενώ τον εχω εγκαταστήσει και τον επιλέγω όταν πατήσω το κεντρικό πλήκτρο γυρίζει αυτόματα στον προεγκατεστημένο launcher της leagoo. Πράγμα σπαστικό αφου σου εμφανίζει φάτσα κάρτα όλες τις φωτο σου και δε διαθέτει συρτάρι εφαρμογών. Υπαρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μη γινεται επιστροφή στον ορίτζιναλ launcher κάθε φορά που πατάω το κεντρικό πλήκτρο; θα επρεπε πηγαινοντας στις ρυθμισεις apex, προχωρημενες ρυθμισεις, επιλογη προεπιλεγμενου launcher να σε αφηνει να επιλεξεις αυτον που προτιμας. ομως φτανοντας εκει, ο apex σε βγαζει απο το μενου του. προτιμω-χρησιμοποιω το nοva launcher αντι τον apex οποτε η λυση που γραφω ειναι μεσω του nova. ισως να υπαρχει κι αλλος τροπος πιο συντομος, αλλα αυτον εχω τωρα διαθεσιμο: - κανε εγκατασταση του δωρεαν nova launcher απο google play - βρες τον nova launcher απο τις εφαρμογες και ανοιξε τον (κοκκινο εικονιδιο) - πατησε το αριστερο κουμπι της οθονης και διαλεξε ρυθμισεις nova - βρες την επιλογη για προεπιλεγμενο εκκινητη - διαλεξε τον apex και βγες - πατησε το κεντρικο κουμπι οθονης για refresh - κανε απεγκατασταση τον nova αν δεν τον θες Edited June 5, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 θα επρεπε πηγαινοντας στις ρυθμισεις apex, προχωρημενες ρυθμισεις, επιλογη προεπιλεγμενου launcher να σε αφηνει να επιλεξεις αυτον που προτιμας. ομως φτανοντας εκει, ο apex σε βγαζει απο το μενου του. προτιμω-χρησιμοποιω το nοva launcher αντι τον apex οποτε η λυση που γραφω ειναι μεσω του nova. ισως να υπαρχει κι αλλος τροπος πιο συντομος, αλλα αυτον εχω τωρα διαθεσιμο: - κανε εγκατασταση του δωρεαν nova launcher απο google play - βρες τον nova launcher απο τις εφαρμογες και ανοιξε τον (κοκκινο εικονιδιο) - πατησε το αριστερο κουμπι της οθονης και διαλεξε ρυθμισεις nova - βρες την επιλογη για προεπιλεγμενο εκκινητη - διαλεξε τον apex και βγες - πατησε το κεντρικο κουμπι οθονης για refresh - κανε απεγκατασταση τον nova αν δεν τον θες Σε ευχαριστω πολυ για τη λύση που μου έδωσες!!! Λειτουργεί κανονικα πλέον! Για το θεμα με το notification led εχεις κάποια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petle Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Γεια σας παιδιά.Εχω αυτό το τηλέφωνο και όταν ανοίγω τα μηνύματα κάτω στη γωνία υπάρχει ένα κόκκινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό. Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) @θησεα δεν εψαξα @πετλε μπορει το μηνυμα να μη σταληκε-παραδοθηκε ή ισως ειναι ενδειξη επιλογης υψηλης προτεραιοτητας. δοκιμασε το εξης: - προγραμμα μηνυματων - ψηλα δεξια 3 τελειες - ρυθμισεις - mms - προτεραιοτητα: αν γραφει υψηλη, βαλε κανονικη Edited June 6, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο κάνει κάθε λίγο και λιγάκι δονήσεις. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει ; και πως το απενεργοποιούμε ; Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pokopiko83 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Απλά εχεις ξεχάσει την επιλογη να ανοιγει με 2 κλικ ανοιχτη. Εχει οντως θεμα το τηλεφωνο με το power button 2/2 .Το 1ο τηλ. Το επαθε στον μηνα πανω ενω το 2ο. Στους 4 .Στο συνεργειο και δεν κλεισαμε ουτε χρονο,μετανιωσα που εδωσα το honor 3c επειδη πηρα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krnov Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλημέρα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την δόνηση, αλλά δεν βρίσκω την επιλογή ανοιχτής ακρόασης για το διπλό κλικ. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δείτε λίγο αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6527695#post6527695 ποστ 1136 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πρωτο προβλημα! Ο φορτιστης στη δευτερη μολις χρηση του επαψε να λειτουργει. Αντε βρες ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Χρησιμοποιεις αλλον και εισαι οκ! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Χρησιμοποιεις αλλον και εισαι οκ! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν ειναι ακριβώς ετσι γιατι παίζουν ρόλο και τα mah ένας μικρός φορτιστής κανει πολυ περισσοτερο χρόνο να φορτίσει μια τοσο μεγάλη μπαταρία. Και επισης το θεμα ειναι και η αξιοπιστία της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλημερα Μετα την r33 πολυ συχνα ανοιγοντας το wifi δειχνει τα αποθηκευμενα δυκτια κ μετα λευκη οθονη κ δεν συνδεεται ουτε με επανεκινηση της συσκευεις ουτε με βγαλσημο μπαταριας , συμβαινει κ σε αλλον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis1996 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 καλησπέρα. πρόσφατα έγινα χρήστης του leagoo elite 5 και έχω πρόβλημα με το remote control. Για παράδειγμα στο ερκοντίσιον αντί να το ανοίγει και κλείνει με το κουμπί που πρέπει το κάνει με άλλο κουμπί (πχ. mode). αυτό μου το κάνει και με το στέρεο του αυτοκινήτου (πχ. μου υψώνει την φωνή με το μηδέν ) . ξέρει κανείς καμία λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εγώ το λειτουργώ κάποιους μήνες..και το remote λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis1996 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εγώ το λειτουργώ κάποιους μήνες..και το remote λειτουργεί άψογα. τι διαφορετικό μπορεί να έχει η συσκεύη μου ;; Μηπώς γνωριζεις τι μπορώ να κάνω ; Επίσης τις συσκεύες τις ψάχνεις από την αναζήτηση με το μοντέλο ή την απλή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εγώ πάντα παταω το μοντελο. πχ σε μια sony tv πατάω sony και κάνω αναζήτηση. Τώρα τι άλλο μπορείς να κάνεις, καλύτερα να σε συμβουλέψει κάποιος ποιο έμπειρος απο μένα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts