asymvivastos Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 asymvivaste ευχαριστω για την απαντηση αλλα πια εκδοση profiexplorer κανει για το 6630 γιατι αν θυμαμαι καλα εχω δοκιμασει αυτο το προγραμμα αλλα δεν μπορουσα να βρω τα αρχεια (sis-jar) για να τα στειλω στον φακελο mail οπως με το mobiluck Για να μπορεις να δεις τον φακελο Mail με το profiexplorer θα πρεπει μεσω του μενου της εφαρμογης να επιλεξεις : Show -> Hidden Files. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 O.K. asymvivaste το εκανα με το παλιο 2.16 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Προφανως λες οτι ειναι πολυ χρησιμο γιατι μπορεις να στειλεις τα κλειδωμενα αρχεια.Θα σου προτεινω να χρησιμοποιησεις το profiexplorer (addon του profimail) με το οποιο επισης μπορεις να στειλεις ολους τους τυπους αρχειων και εχεις και file manager. :) Πολύ μα πολύ καλύτερη εφαρμογή από το mobiluck(καθυστερούσε πολύ).Από τότε που βρήκα τον profiexplorer έχω παρατήσει το mobiluck. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loman Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Geia sas paides. Exo mia aporia. Mporo na kseklidoso to 6630 oste na mporo na stelno midi arxeia? Episis, poia einai h teleutaia ekdosi firmware pou kukloforei gia to sugkekrimeno kinito, an kukloforei? Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Gia to firwmawre koita edo... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55287&page=2&pp=40&highlight=6630+firmware Einai i 3.45 Gia na stelneis mid prepei na baleis to profimail pou exei mesa to profiexplorer pou mporei kai stelnei arxeia klidomena. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loman Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Thanks SubeRip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Σήμερα το πρωί μου εμφάνισε 3 φορές το εξής μηνυμα: System Error ! Ξέρει κανείς τί έγινε ; Το κινητό πάντως δουλεύει μια χαρά ... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Σήμερα το πρωί μου εμφάνισε 3 φορές το εξής μηνυμα: System Error ! Ξέρει κανείς τί έγινε ; Το κινητό πάντως δουλεύει μια χαρά ... :wacko: Eγκατέστησες τίποτα?Κάποιο πρόγραμμα? Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Εμενα χθες το βραδυ που καποια στιγμη εβγαλα την καρτα μνημης , και μετα την ξαναεβαλα μου εμφανιζει ενα system error (-1010) νομιζω. Και χαθηκαν ολα τα προγραμματα απο το μενου ενω υπαρχουν στην διαχειρηση αρχειων... Τι γινεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Εμενα χθες το βραδυ που καποια στιγμη εβγαλα την καρτα μνημης , και μετα την ξαναεβαλα μου εμφανιζει ενα system error (-1010) νομιζω. Και χαθηκαν ολα τα προγραμματα απο το μενου ενω υπαρχουν στην διαχειρηση αρχειων... Τι γινεται???? Κανε ενα restart το τηλεφωνο να δεις αν συνεχιζει να το κανει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Κάτι παρόμοιο μου συνέβει και εμένα... Μια μέρα αλλάζει από μόνο του το Theme που είχα εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης και μπήκε από μόνο του το default. Όταν προσπάθησα να μπω στην κάρτα μνήμης μου έλεγε συνεχώς ότι χρειάζεται format πριν την προσπελάσω... Και έτσι αναγκάστηκα να την κάνω format και φυσιολογικά τα έχασα όλα όσα είχα στην κάρτα μνήμης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Μηπως δεν εχετε κλεισει καλα το καπακι της καρτας;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Κάτι παρόμοιο μου συνέβει και εμένα... Μια μέρα αλλάζει από μόνο του το Theme που είχα εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης και μπήκε από μόνο του το default. Όταν προσπάθησα να μπω στην κάρτα μνήμης μου έλεγε συνεχώς ότι χρειάζεται format πριν την προσπελάσω... Και έτσι αναγκάστηκα να την κάνω format και φυσιολογικά τα έχασα όλα όσα είχα στην κάρτα μνήμης.... Την κουμπώνενετε μέσα στην θέση της την κάρτα πριν κλείσετε το καπάκι ??? Η κάρτα θέλει αρκετό σπ΄ρωξιμο μέσα στη θέση της και κουμπώνει χωρίς να χρειάζεται να κλείσει το καπάκι για να μείνει μέσα. Μετά πρέπει να κλείσει και το καπάκι τελείως... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Global moderator Eγκατέστησες τίποτα?Κάποιο πρόγραμμα? Όχι δεν εγκατέστησα τίποτα.Μάλιστα είχα βάλει το ξυπνητήρι το πρωί , το οποίο και χτύπησε κανονικά κ το έκλεισα. Μετά με πήρε κάποιος τηλέφωνο και ταυτόχρονα εμφάνισε αυτό το μήνυμα.Εγώ δεν απαντησα στην κλήση και μετά που πάτησα το κόκκινο κουμπι το εμφανισε παλι μια φορά.Εκανα restart το εμφάνισε μια φορά πάλι , μετά το έκλεισα εντελώς κ το ξανάνοιξα.Έλεγξα και την κάρτα μνήμης ( αν και δεν την πειράζω συχνα ) και ήταν κανονικότατα κουμπωμένη μέσα.Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιασει κάποιο προβλημα, απλά θα ήθελα να μάθω που μπορεί να οφείλεται κάτι τέτοιο γιατί είναι λιγο σπαστικό :cry: Μου έκανε και ενα restart σήμερα ( και πάνω που ξέχασα τι θα πει restart χωρίς λογο ) εκει που έγραφα κάτι τηλέφωνα στον τηλεφωνικό κατάλογο... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Κανε ενα restart το τηλεφωνο να δεις αν συνεχιζει να το κανει. Το εκανα , και την καρτα εβγαλα και για λιγο κλειστο το αφησα αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Paidia pantos me to provlima pou eixa sta minimata pou den to apo8ikeue exo tin entiposi oti kapoio programma ekane tin patata kai to mplokare giati ekana tin anava8misi girisa spiti fortosa to back up kai pali kolouse!!! To ksana ekana pali anava8misi giana svistoun ta panta kai tora litourgi kai apo8ikeuei kanonika!!! mallon i to bluejac i kanena apman pou katevasa 8a kanane tin doulia!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISMANIA Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορεις να δημιουργεις δικα σου themes; Αν ναι που μπορω να την βρω;Ευχαριστω...... Παράθεση :cool:B M W Power F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορεις να δημιουργεις δικα σου themes; Αν ναι που μπορω να την βρω;Ευχαριστω...... Series 60 Theme Studio http://www.forum.nokia.com/main/0,6566,034-301,00.html Το εκανα , και την καρτα εβγαλα και για λιγο κλειστο το αφησα αλλα τιποτα. Για καποιο λογο μαλλον εγινε corrupt η καρτα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 mia erwtisi.....trexei kamia ekdosi toy mgs gia to 6630 kai an nai poia einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Series 60 Theme Studio http://www.forum.nokia.com/main/0,6566,034-301,00.html Για καποιο λογο μαλλον εγινε corrupt η καρτα. Ας ελπισουμε οτι δεν θα το ξανακανει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 εχετε παρατηρηση οτι οταν στελνεις με μπλου τουθ σε αλλο series 60 κινητο(εκτος 6630)στελνει σαν χελονα.ενο απο 6630 σε 6630 σφαιρα.τι φτεει??και κατι αλλο ενο εχω βαλει στο ονομα του μπλου τουθ κατι ασχετο σε αλλες συσκευες λεει παλι 6630 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 μήπως γιατί την πρώτη φορά που τους εστειλες είχες το ονομα 6630??εγώ όποτε αλλαζω ο υπολογιστής το βλέπει με το καινούριο, το ίδιο και οιαλλες συσκευες. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 εχετε παρατηρηση οτι οταν στελνεις με μπλου τουθ σε αλλο series 60 κινητο(εκτος 6630)στελνει σαν χελονα.ενο απο 6630 σε 6630 σφαιρα.τι φτεει??και κατι αλλο ενο εχω βαλει στο ονομα του μπλου τουθ κατι ασχετο σε αλλες συσκευες λεει παλι 6630 Εμενα δεν μου εχει συμβει αυτο , σε ολα τα κινητα στελνω και μου στελνουν παρα παρα πολυ γρηγορα εκτος απο ενα συγκεκριμενο motorola . Με ολα τα αλλα sony ericsson , nokia , motorola V3 , οτι θελετε ειναι πολυ jet. Αυτο με το ονομα δεν μου εχει τυχει παρ'ολο που στην αρχη δεν ειχα βαλει ονομα , και μετα το αλλαξα , οι αλλες συσκευες το ανγνωριζουν κανονικα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 εχετε παρατηρηση οτι οταν στελνεις με μπλου τουθ σε αλλο series 60 κινητο(εκτος 6630)στελνει σαν χελονα.ενο απο 6630 σε 6630 σφαιρα.τι φτεει??και κατι αλλο ενο εχω βαλει στο ονομα του μπλου τουθ κατι ασχετο σε αλλες συσκευες λεει παλι 6630 και μενα σφαιρα τα στελνει..... κανενα προβλημα πουθενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 εχετε παρατηρηση οτι οταν στελνεις με μπλου τουθ σε αλλο series 60 κινητο(εκτος 6630)στελνει σαν χελονα.ενο απο 6630 σε 6630 σφαιρα.τι φτεει??και κατι αλλο ενο εχω βαλει στο ονομα του μπλου τουθ κατι ασχετο σε αλλες συσκευες λεει παλι 6630 Εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό που λες.Σε 6630 στέλνει σχεδόν με την διπλάσια ταχύτητα το ίδιο video που έχω στείλει σε 6600... Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts