Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ προσπάθησα να αγοράσω τη μαύρη πρόσοψη μέσω e-bay αλλά δεν κατάφερα τελικά να ολοκληρώσω την αγορά. Δεν βγάζω άκρη και δεν θέλω να πληρώσω μέσω πιστωτικής ή paypal. Υπάρχει περίπτωση να την βρω κάπου στην ελληνική αγορά (μαζί και πλήκτρα φυσικά έτσι)?

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω εαν ξέρει κανείς τιποτά για την ελληνική αγορά θα βοηθούσε πολύ!

• 2 weeks later...
paidia to 6630 sto tim 180 kai sto tim 240 poso kanoun?

Γιατι δεν ρωτας σε καταστημα TIM ? :rolleyes: :blink:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• 2 weeks later...
Geia sas paides!Ola kala?tha thela voithia se 2 pragmata!a)exw xwxasei ton kwdiko toum kinitou mou k den mporw na kanw epanafora erg.rithmisewn ti mporw na kanw?k v)to kinito mou po lles fors stelnei apo mono tou mms(eutixos apotiximena giati menous sta mi9 apestalmena)apeidi loipon afto gia ios mou kanei tha thela na mou peiute ola ta programmata pou exei to til otan to agorazoume prokeimenou na diagrapsw ola ta alla mipos kati ftiaksei

Geia sas paides!Ola kala?tha thela voithia se 2 pragmata!a)exw xwxasei ton kwdiko toum kinitou mou k den mporw na kanw epanafora erg.rithmisewn ti mporw na kanw?k v)to kinito mou po lles fors stelnei apo mono tou mms(eutixos apotiximena giati menous sta mi9 apestalmena)apeidi loipon afto gia ios mou kanei tha thela na mou peiute ola ta programmata pou exei to til otan to agorazoume prokeimenou na diagrapsw ola ta alla mipos kati ftiaksei

α)Για δημιουργία νέου κωδικού ασφαλείας, ρίξε μια ματιά εδώ

Το πρόγραμμα αυτό, ψάξτο στα γνωστά μέρη.

β) σίγουρα είναι ιός. Μια πιθανή λύση είναι το hard format.Έτσι θα πληροφορηθείς και για το πια προγράμματα προυπήρχαν στο κινητό ως default. Oδηγίες εδώ:)

P.S. εφτυσα αίμα να καταλάβω τι γράφεις. Ήμαρτον:dizzy:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ.ΦΟΡΜΑΤ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ?

διαβασε καλυτερα το β) που εγραψε ο Porfyras :)

Γεια σας παιδια...εχω το εξης προβλημα: ειχα εγκαταστησει το photographer v.2.0 το οποιο δεν ελεγε τιποτα και πηγα να το απεγκαταστησω. Πηγα λοιπον εργαλεια->διαχειρηση βρηκα το προγραμμα και το διεγραψα. Παρολα αυτα ομως δεν εχει φυγει(!) ειναι στο κινητο και τρεχει κανονικα(!).Υστερα ανοιξα το FExplorer και διεγραψα ο,τι αφορουσε το photographer αλλα και παλι ΤΙΠΟΤΑ! Τελος το ξαναεγκατεστησα και το ξαναδιεγραψα αλλα.....και παλι τιποτα:mad: Ξερει κανεις να μου πει τι να κανω? Please HELP!!

Ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

αφου το εσβησες απο το Fexplorer, τι εννοεις οτι δε βγηκε; υπηρχε εικονιδιο στο μενου που ανοιγε κανονικα; τι εσβησες ακριβως απο το Fexplorer;

Ακριβως! το εσβησα αλλα αυτο ακομα εκει! τρεχει κανονικα! Απο το FExplorer εσβησα ο,τι ελεγε 'photographer'. δοκιμασα και απο το PC οταν εβαλα την μνημη σε card reader και εψαξα (και κρυφα αρχεια) για 'photographer' αλλα δε βρηκε τιποτα...Βασικα δεν υπαρχει πουθενα μεσα στο κινητο αλλα ειναι στο μενου και τρεχει.!.!.!.! Τι στο @$%& πρεπει να κανω?????:mad: :mad: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

κοιτα, απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου...τσσσ :p

αυτο δε γινεται, γιατι απλα οτι βλεπεις στο μενου το "βγαζει" καποιο αρχειο απο το συστημα. εσβησες δηλαδη και οτι υπηρχε στο X:\system\apps\ ;; σιγουρα το εγκατεστησες στην καρτα μνημης;

NAIIIIIIIIIIIIIIIII:p :p:D :D :) το μπ@στ@ρδο ηταν σε εναν ακομα φακελο (εκτος απο αυτον με το ονομα του) με το ονομα 'cam' στο c:\system\apps\cam και ειχε ενα σωρο αρχεια...ε, διεγραψα ολοκληρο το φακελο!:happy: Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ nikoskat!!!! Ειδες τι κανει η εμπειρια???:) :lol: :D :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Αρχικό Μήνυμα από geovrettos1908

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ.ΦΟΡΜΑΤ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ?

*#7370# δηλαδη

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ...ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

NAIIIIIIIIIIIIIIIII:p :p:D :D :) το μπ@στ@ρδο ηταν σε εναν ακομα φακελο (εκτος απο αυτον με το ονομα του) με το ονομα 'cam' στο

εφαρμογη φαντασμα:scared: :scared: very cool!!

• 3 weeks later...

Hi

Καποιος φιλος εχει ενα 6630 firmware 2.39.148 k ειναι συνδρομητης στην Q telecom.

Το κακο ειναι ΑΡΚΕΤΕΣ φορες το κινητο βγαζει την λεξη 3G κατω απο την γραμμη που δειχνει το σημα κ μετα δεν εχει καθολου σημα το κινητο κ αφου τον παιρνω τηλ μου λεει οτι ειναι κλειστο.:mad:

Μετα για να επανελθει το σημα η πρεπει να κανει μια κληση η RESTART:blink:

Ξερει κανενας τι παιζει;

Μηπως ειναι προβλημα του firmware?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:!:

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Hi

Καποιος φιλος εχει ενα 6630 firmware 2.39.148 k ειναι συνδρομητης στην Q telecom.

Το κακο ειναι ΑΡΚΕΤΕΣ φορες το κινητο βγαζει την λεξη 3G κατω απο την γραμμη που δειχνει το σημα κ μετα δεν εχει καθολου σημα το κινητο κ αφου τον παιρνω τηλ μου λεει οτι ειναι κλειστο.:mad:

Μετα για να επανελθει το σημα η πρεπει να κανει μια κληση η RESTART:blink:

Ξερει κανενας τι παιζει;

Μηπως ειναι προβλημα του firmware?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:!:

Απο τις ρυθμισεις να επιλεξει δικτυο και απο εκει να επιλεξει λειτουργια δικτυου gsm,αυτο αν δεν το εχει το κινητο του καλο θα ηταν να το παρει για αναβαθμιση γιατι αν θυμαμαι στην αρχικη εκδοση δεν υπηρχε τετοια επιλογη και προσθεθηκε στις νεοτερες εκδοσης!:)

Παναγιώτης

Απο τις ρυθμισεις να επιλεξει δικτυο και απο εκει να επιλεξει λειτουργια δικτυου gsm,αυτο αν δεν το εχει το κινητο του καλο θα ηταν να το παρει για αναβαθμιση γιατι αν θυμαμαι στην αρχικη εκδοση δεν υπηρχε τετοια επιλογη και προσθεθηκε στις νεοτερες εκδοσης!:)

οχι το εχει για μονιμο gsm.απλος να το βαλει γιατι στο τελος θα τα παιξει το κινητο.κια να κανει γρηγορα αναβαθμιση γιατι αυτη η εκδοση ειναι χαλια μαυρα

Παιδια οι εφαρμογες που εχω για το 3230 κανουν ΟΛΕΣ για το 6630:help: ?

ΤΗΑΝKS

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Παιδια οι εφαρμογες που εχω για το 3230 κανουν ΟΛΕΣ για το 6630:help: ?

ΤΗΑΝKS

Νομίζω πως ναι.

Το 6630 είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές Symbian 7.

Τηλεφώνησα σήμερα σε δύο Nokia Shops για να ρωτήσω αν υπάρχει η μαύρη πρόσοψη στα καταστήματα.

Η απάντηση που έλαβα ήταν πως αυθεντική μαύρη πρόσοψη για το 6630 δεν υπάρχει.

Ισχύει κάτι τέτοιο :confused: ;

Τηλεφώνησα σήμερα σε δύο Nokia Shops για να ρωτήσω αν υπάρχει η μαύρη πρόσοψη στα καταστήματα.

ναι.τουλάχιστον όσες μαύρες έχω δει,δεν είναι γνήσιες,και γενικά δεν έχω δει πουθενά.

μονο απο το e-bay μπορεις να βρεις αμα θες,οχι original βεβαια